2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrb nasıslınzz ohh bulusmalarda baslamıs :) sefanız olsunnn

bızde ıyıyız abımız okula gıttı kucuk tosuncukta uyuyor :)) gece nobette dıktı sımdıde uyuyo :)) fındıgım

ben de sonunda 6 gun once dogurdum 41+3 te:) nazli kizimi normal dogurucam die bekledik bekledik fazladan bide sancilarim basladi 22 saat sanci da cekttim ama o kadar saatte 3 cm aciklik oldu ve epidural bile yapamadilar okadar aciklikla ama assagiya da inmedi kizim doktor sonunda tamam artik sezeryana alalim dedi elimizden geleni yaptik normal dogum icin dedi ve epidural sezeryan icin acil alindim vee karnimi actiklarinda bi baktilar kizim 2 kere kaka yapmis ve kordonnu kisa oldugu icin assagiya inememis once bi aldilar gosterdiler kizimi ama bi panik var ortalikta kizim megerse kakasini yemis cigerlerinde de varmis galiba ben de panikk olmiyim diye bana soylemediler ve beni tamamen uyuttular ben biyerden sonrasini hatirlamiorum baska biyerde kalktim..ama kizim kuveze girmedi cok sukur iyi:) amaa ben cok fena oldum dogumdan sonra sistimde sistim hamilelikte sismemistim boyle doguma giderken giydigim ic camasirlar hamile pantolonu falan girmiyo bacaklarimdan heryerim sisti ayaklarim ellerim bacaklarim ve anormal derecede doktorum olabilir dio ooff epiduralin yan etkisiymis herkesde olmaz ama olabilirmis...karnim bos bi magara gibi ve iiggreenccc cok buyk ve sarrkti cok igrenc bisey oldum ben dogumdan sonra...korse aldik bacaklarimin sisliginden girmio bile cok moralim bozuk surekli agliorum...bidaha dogurmam ben.. Cok cirkinim cok..insanlar kilo verio dogumdan sonra ben davul gibi sistim tartilmadim bile korkumdan insanliktan ciktim...tek guzel sey kizim

canım kızını almıssın kucagına hayılrı olsun tatlım
o kadar kafana takma tatlım ya daha cok yenıyız o sıslıkler ınecek merek etme sen strese gırersen bebgınde huzursuz olur bak sagsaglım saglıkla kucagına aldın onları dusun

valla ben neler sürdüm sabah aksam okadar düzenli vazelin,kako,badem,,lierac ..aklına gelen ne varsa sürdüm ..hamileyken çatlak görünmuyordu ama bebiş doğunca hepsi çıktı meydana..buruşuk durmuyor benim çatlaklar ..kırmızı şeritler halinde şuan ama tabi karın sıkı olmadığı için onlarda çok sıkı durmuyor....zamanla sıkılaşır inşallah

günaydın kızlar..
kaç gündür giremedim misafirlerim vardı. bitmedi gitti şu misafirler..
2 gündür kızım kabız oldu, kakasını yapmıyor. moralim bozuk. ne yapılır böyle durumlarda bilen varsa benimle paylaşabilir mi...

tboşver, hepsi inecek o şişliklerin, benim de dizlerimden aşağısı şişmişti, idrar söktürücü ilaç kullanmıştım bi kaç gün... göbek, başta hiç farketmiyo gerçekten ha doğurmuşsun ama ha doğurmamışsın ama o da küçülüyo zamanla...

canım öncelikle kızına kavuştun sağlıkla büyüt..şilere gelince bende ameliyattan sonra aşırı şiştim bacaklarım ayaklarım resmen bir fil gibiydi kendimden korktum..çok bol su iç idrarla atcaksın o şişlikleri..çok su içtim gecede çok terledim ilk zamanlar sonra indi şişlerim..bende ilk zaman karnıma dokunma dokumıyodum bomboş sanki benim değil bir başkasının bedenini taşıyodum..sık sık emzir emzirdikçe müthiş ağrılarım oluyodu onlar rahim kasılmaları karnım gitgide sıkılaştı ve küçüldü..dur daha 40 ın çıksın baya bi toplanırsın merak etme zaman zaman..

şimdide kaka yapamıyor oğlum... sıka sıka bir hal oldu canım yavrum...
zar zor uyuttum... ama ben dinlenemiyorum... misafir geliyor. kib...

şiş olman normal.bende şişmiştim ancak inıyor 20 gün oldu.serumların etkisiyle şişmiş olmalısın.birde karnım evet benimde iğrençti ..ilk 3-4 gün sanki hala doğurcak gibi büyüktü.sonra yavas yavas inmeye başladı.evin içinde fırsat buldukca yürüyorum bolbol su içiyorum.sezeryandan sonra kilo vermek biraz uzun sürecek maalesef.bende hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.montlarım,ceketlerim hiçbişeyim olmuyor.karnım göğüslerim kocaman olduğu için...ama üzülme canım bebişin var ..ee kolay değil bebek sahibi olmak..insan anne olunca anlıyormuş..

şimdide kaka yapamıyor oğlum... sıka sıka bir hal oldu canım yavrum...
zar zor uyuttum... ama ben dinlenemiyorum... misafir geliyor. kib...

bizde öleyis..Ancak uyudu sabah 6dan beri ıkınıyor..birde popmuz pişik olmuş ya...bu misafirleri anlamıyorum..geçen gün bende karar aldım 40 ı çıkmadan misafir kabul etmıcem..sonra kendi kendimi yiyorum dinlemedim sütüm olmadı vs..diye..şimdilik kaynanam var 10 gün sonra gidecek ..bebiş 1 aylık olunca yalnız kalacaz..misafirler nasıl baş edecem ki karnımı bile doyuramıyorum..İnsanların biraz anlayışlı olması lazım...ama başa gelmeyince kimisi anlamıyor

günaydın hanımlar

herkes doğurdu aldınız çocuklarınızı kucaklarınıza allah bağışlasın
ben daha bekliyorum
ama hiç belirti yok iyice stres oldum yaa

selam kızlar uykusuz bi gece daha geçirdik..
oğlum emiyo emiyo ama emerken böyle kıppkırmızı oluyo tüm vücudunu geriyo sonra memeyi bırakıyo, gazı wardır diye gazını çıkarıyorum yine meme istiyo, veriyorum yine aynı şey.. saatlerdir bu şekildeyiz, karnımda orkestra çalıyo açlıktan(((
bu şekilde olanınız war mı kızlar??
ha birde şunu sorucam, dün lafı da geçmişti aslında..
sezeryan dikişlerimde şişkinlik war, profilden net belli oluyo, bir de beyazlamş sanki dikişlerim.. sez. olanlar yardımcı olabilir mi, normal mi bu??

Ben de artık kimseye bebekleri 2-3 aylık olmadan gitmicem valla kimse alınmaz memnun olurlar :)) eziyetten başka bişi diilmiş bunu anladım. Kendimi zor toparlıyorum ev alıp başını gidiyor.Bir de misafir hazırlığı o yorgunlukla hiç çekilmiyor. Bu da bana ders oldu yaşamadan anlamıyorsun.

Canım doktoruna göster bence benim de kesi yerinin bir kısmında ele gelen ceviz gibi iki şişlik vardı 10 gün antibiyotik kullandım ancak geçti. İhmal etme bence. İçeride bir kıl kökünün bile iltihaplanmasından olabiliyormuş bu durum.

Ogluşuna belki doktorun emzik önerebilir Bizim doktor öle dedi ama henüz çok zorda kalmadığım için vermedim. Emmek bebeğin gaz sancisini azalttığı iiçin teselliyi memede arıyor ama süt tekrar gaz yapıyor bebiş kısır döngüye giriyor. Gaz ilacı kullanıyoruz biz de doktor metsil damla ve rezene kimyon çayı tavsiye etti. Çayı da avent biberonla ver dedi aventin biberonunun ağzı çok dar olduğu için bebeği memeden soğutmuyormuş.

canım biz eşe dosta haber saldık kırkım çıkmayana kadar kimseyi kabul etmiyoruz dedik
eminim kırıldılar ama kırılsınlar umrımda değil
ilk doğumumda burnumdan getirdiler şimdi kafam çok rahat
daha bir akraba bir komşu kapımı tıklatmadı
zaten kocaman bir ameliayt oluyorsun birde bayan çok bilmişlerin
profesörlerin akıl vermeleriyle uğuraşıyorsun
en güzeli kafam rahat

canım aynı şeyi dün annemle konuştuk
annem ben artık kimseye en az bir ay geçmeden gitmem dedi
gerçekten zor bir dönem insan kendinden bile sıkılıyor

benimde tam dikiş yeri değilde az üstü şiş durumda nie öle oldu bilmiyorum hemde sızlıyo dikişlerim..doktorumu arıcam bugün..polly ninde ilk sezaryende şişmiş iltihap kapmış antibiyotik kullanmış.gerçi ben taburcu olur olmaz başladım 10 gün kullandım yinede iltihap falan kapmış olabilirmi?? inşallah yoktur öyle bişe..offf şu dikişlerde iyileşseydi bi hayırlısıyla..

cnm sağol. ben de doktorumu aradım şimdi, gel diyo, şişlik olabilirmiş ama beyazlamaması lazımmış.. offf bebekle nasl gidicem eşimin işten izin alması gerek..ne menem bişimiş bu sezeryan(

bende bugün doktora gitcem bakalım bebişim uyursa...Sanki benim şişlik biraz inmiş ama yine de şiş.gideyim bakalım.birde 3-4 gündür inanılmaz bir kaşıntı var bacaklarımda. kırmızı kabarcıklara dönüştü.hiçbirşeye alerjim yok.anlamadım neden.uyuyamıyorum kaşınmaktan saten topu topu 2-3 saat uyuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…