- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.281
canım bizim de aynıydı 3 günlükken. dr. takip edin dedi. giderek rengi normale döndü şimdi.
emmesi normal. günde 6-7 kez kaka yapıyo. dr. bunları duyunca ( tel.da) iyi her sey normal o zaman dedi.
Canım beninki de sarılık oldu ben gözlerinin beyazında farkettim sarardılar, yüzünün rengi de değişti. Doktora götürdük değeri 14 çıktı. 2 günde bir tahlil yapıldı düşüş görünce bıraktık takibi. Düşünce çıkmıyormuş bir daha. Yükselse farkedersin renginden emdikçe geçiyor bizimki hemen süt gelmediği için oldu.
benim kızdada vardı gözlerinin akı hafif sararmıştı yüzünede hafif vardı götürmedim doktora hemen.2 gün önce götürdüm muayeneye bişe demedi doktor geçmiş tamamen..zaten artarsa farketmemen mümkün deil ilk önce gözler yüz aşağı vücuduna doru iner
Eki Görüntüle 375565 bu da beni minik kızım Hayal'im...ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...
MAAŞALLAHHHH....
çook tatlı ya bu prensessss....
bizimde çoğu giysimiz büyük geliyorhavalar ısınınca giyemicek diye bol bol giydiriyorum
günaydın kızlar öcelikle ÖZGE arkadaşımızın hepimize selamı onu iletmek isterim.....kendide bebişde iyiymiş...
bana gelince dün ve bugün de dahil olmak üzere kötü günler yaşıyorum malesef....sanırım üşütmüşüm dün aşırı karın ağrısı ile acile gittim adenimi aneme bıraktık ilaç ve serumlarla ağrımı dindirdiler eve geldik bu seferde aden cok huysuzlaştı bir yandan benim ağrılar bir yandan adenin durmayışı cok kötüydü en son ağrılarım ishale dönüştü ve şu anda hala devam ediyo adene bakmak cok zoroluyo vc gidiyorum uzun süre çıkamıyorum aden ağlıyo neypıcağımı şaşırdım arkadaşlar bilgisi oln varsa nasıl geçer bu melet yaaaa hiç bişey yiyip içemiyorum....
Eki Görüntüle 375565 bu da beni minik kızım Hayal'im...ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...
evet işte maalesef öyle oldu. biz izmirdeyiz ve havalar çok ısındı. kışlık giysilerini artık giydiremeyeceğim bir çoğu kaldı. bende evde giydirip fotoğrafını çekiyorum en azından
selam arkadaşlar
perim,karıncam geçmiş olsun kızlar
kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar inşallah düzelir en kısa zamanda..
bizim kızlardan yeni doğum haberi gelmemiş..hayırlıca gelsin tüm kuzucuklarımız
kızımın dün kordonu düştük..babannesi mekkeye göndercekmiş ,saklamayı düşünüyoruz
d m f ,ayça, polyy çok tatlı kuzucuklar maşallah..
diğer topiğimize doğum hikayemi ekliyorum birazdan
işte bu benim Asel im
nazar işareti yapamadık maşallah bekliyoruz teyzeleri:)
gözün aydın cnm allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip eder inşş...bütün doğum yapan annelerin gözü aydın olsun :) nisan annesi olacakken mart annesi oldum :) 22 martta :)
maşşallah canım..selam arkadaşlar
perim,karıncam geçmiş olsun kızlar
kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar inşallah düzelir en kısa zamanda..
bizim kızlardan yeni doğum haberi gelmemiş..hayırlıca gelsin tüm kuzucuklarımız
kızımın dün kordonu düştük..babannesi mekkeye göndercekmiş ,saklamayı düşünüyoruz
d m f ,ayça, polyy çok tatlı kuzucuklar maşallah..
diğer topiğimize doğum hikayemi ekliyorum birazdan
işte bu benim Asel im
nazar işareti yapamadık maşallah bekliyoruz teyzeleri:)
aynen canım..ben de gittim geldim doktora..hemde yatış ihtimaline karşı pılımızı pırtımızı toplayıp,eşyalarımızla gittik..lakin sancı olmayınca tıpış tıpış geri geldik..kasım kasım kasılıyorum ama doğum sancısı şeklinde değil..çok rahat bizim kız çok..çarşamba tekrar gidicez.o zamana dek sancım gelmezse suni sancı vercekler..umarım kendi sancım gelir de o şekilde giderim.hep öyle olsun diye dua ettim....sen hala gelmemişsin sanrım..umarım iyi habrlerini alırız bir an önce.Rabbim yardımcın olsun canım..Herkese Günaydın;
Begünde hiç bir belirti,sancı olmadan uyandık, birazdan yola çıkacağız, bakalım doktorum ne diyecek, eğer bir gelişme olursa Semraya mesaj çeker hepinizi haberdar ederim, benim için çoook dua edin, bende hayırlısı ile yavrumu kucağıma alayım, hepinizi kocamann öptüm
canım benim hayırlı olsun.gözün aydın. kavustun minigine. Rabbim uzunn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
bende özge girmedi habeir olan varmı dşye soracaktım inşş kolay bir doğum olur
gözün aydın cnm
cnm ilk haftadan sonra giyiliyor sanırım bn dr tel de sormuştum giy demişti ama bi kaç gün oldu giymeye başlayalı
Allah ım hakkında hayırlısını versin cnm.. inşallah istediğin gibi ilerler herşey.
Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. 3 5 güne gecer bişiyciğin kalmaz inş :)
cnm tebrik ederim Allah analaı babalı büyütsün inşallah... baş ağrılarında geçer umarım en kısa zamanda bol bol su iç iyi gelirdiye duymuştum.
canım hadi gözünaydın, bebeğini sağlıcakla kucağına almışsın, darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşaAllah
tamam canım güle güle büyüt yavrunu
aynı canım, bebişler sadece anne sütü aldıklarında kakaları sıvı oluyor.kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye
sadece emdiği için mi cıvık oluyo
gözünün beyazına bakınca anlaşılıyormuş. sarıya yakın oluyo heralde.kızlar size bir şey sorucam
benim kız 3 günlükken doktor hafif sarılığı var takip edin artarsa getirin dedi
ama ben sarılık nasıl anlaşılır bilmiyorum
emmesi uykusu normal yani öyle 2 saatten uzun uyumuyor
cildindede bir değişiklik hissetmedim ben
bunu anlamanın bir yolu varmı :44:
günaydın kızlar öcelikle ÖZGE arkadaşımızın hepimize selamı onu iletmek isterim.....kendide bebişde iyiymiş...
bana gelince dün ve bugün de dahil olmak üzere kötü günler yaşıyorum malesef....sanırım üşütmüşüm dün aşırı karın ağrısı ile acile gittim adenimi aneme bıraktık ilaç ve serumlarla ağrımı dindirdiler eve geldik bu seferde aden cok huysuzlaştı bir yandan benim ağrılar bir yandan adenin durmayışı cok kötüydü en son ağrılarım ishale dönüştü ve şu anda hala devam ediyo adene bakmak cok zoroluyo vc gidiyorum uzun süre çıkamıyorum aden ağlıyo neypıcağımı şaşırdım arkadaşlar bilgisi oln varsa nasıl geçer bu melet yaaaa hiç bişey yiyip içemiyorum....
aynısı benm kızımda günde 4 5 kez kakasını yapıyor hemde ishal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?