2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu da beni minik kızım Hayal'im... ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...

canım bizim de aynıydı 3 günlükken. dr. takip edin dedi. giderek rengi normale döndü şimdi.
emmesi normal. günde 6-7 kez kaka yapıyo. dr. bunları duyunca ( tel.da) iyi her sey normal o zaman dedi.

canım emmesi normal günde 6 kere falan kaka yapıyor
umaırm dediğin gibi bizimkide normaldir

benim kızın hala gözlerinin beyazı sarı hafifden
ama daha sarıyken doktor sarılığı hafif demişti
ellerine falan bakmıştı ebe ellerinde yok demişti
neyse umarım geçmiştir

sanırım 10 gün içinde geçiyormuş
bizimki bugün tam bir haftalık oldu
geçmesede farkederim herhalde dediğin gibi

günaydın kızlar öcelikle ÖZGE arkadaşımızın hepimize selamı onu iletmek isterim.....kendide bebişde iyiymiş...

bana gelince dün ve bugün de dahil olmak üzere kötü günler yaşıyorum malesef....sanırım üşütmüşüm dün aşırı karın ağrısı ile acile gittim adenimi aneme bıraktık ilaç ve serumlarla ağrımı dindirdiler eve geldik bu seferde aden cok huysuzlaştı bir yandan benim ağrılar bir yandan adenin durmayışı cok kötüydü en son ağrılarım ishale dönüştü ve şu anda hala devam ediyo adene bakmak cok zoroluyo vc gidiyorum uzun süre çıkamıyorum aden ağlıyo neypıcağımı şaşırdım arkadaşlar bilgisi oln varsa nasıl geçer bu melet yaaaa hiç bişey yiyip içemiyorum....

Eki Görüntüle 375565 bu da beni minik kızım Hayal'im... ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...

MAAŞALLAHHHH....
çook tatlı ya bu prensessss....

bizimde çoğu giysimiz büyük geliyor havalar ısınınca giyemicek diye bol bol giydiriyorum

MAAŞALLAHHHH....
çook tatlı ya bu prensessss....

bizimde çoğu giysimiz büyük geliyor havalar ısınınca giyemicek diye bol bol giydiriyorum

evet işte maalesef öyle oldu. biz izmirdeyiz ve havalar çok ısındı. kışlık giysilerini artık giydiremeyeceğim bir çoğu kaldı. bende evde giydirip fotoğrafını çekiyorum en azından

cnm çok geçmiş olsunnn...inş bi an önce düzelirsin...

slm..bir koşu doktora gittim geldim .dikişyerim şişmişti.neyse bugün biraz inmişti ama yinede kontrole gittim.Doktor düğüm yeri olduğu için öyle olduğunu bi sorun olmadığını söledi.Birde bacaklarımdaki kızarıklık ve kaşıntıya da doğum sonrası kullandığım antibiyotik ve ağrıs kesicinin alerji yaptığı söledi.Losyon verdi .

evet işte maalesef öyle oldu. biz izmirdeyiz ve havalar çok ısındı. kışlık giysilerini artık giydiremeyeceğim bir çoğu kaldı. bende evde giydirip fotoğrafını çekiyorum en azından

aynen cnm...
geçen eşime bi tulum aldırdım en ufağından ama gel gör ki onuda bi hafta giyemedi küçük geldi

bütün doğum yapan annelerin gözü aydın olsun :) nisan annesi olacakken mart annesi oldum :) 22 martta :)
gözün aydın cnm allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip eder inşş...

Eki Görüntüle 375565 bu da beni minik kızım Hayal'im... ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...

maşşallah canım..
aynen canım..ben de gittim geldim doktora..hemde yatış ihtimaline karşı pılımızı pırtımızı toplayıp,eşyalarımızla gittik..lakin sancı olmayınca tıpış tıpış geri geldik..kasım kasım kasılıyorum ama doğum sancısı şeklinde değil..çok rahat bizim kız çok..çarşamba tekrar gidicez.o zamana dek sancım gelmezse suni sancı vercekler..umarım kendi sancım gelir de o şekilde giderim.hep öyle olsun diye dua ettim....sen hala gelmemişsin sanrım..umarım iyi habrlerini alırız bir an önce.Rabbim yardımcın olsun canım..

maşallahhtopiğin bebişlerinn çoğu sırma saçlı

canım benim hayırlı olsun.gözün aydın. kavustun minigine. Rabbim uzunn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

canım hadi gözünaydın, bebeğini sağlıcakla kucağına almışsın, darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşaAllah

tamam canım güle güle büyüt yavrunu

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. özge de doğum yapmış . witty yapmış bekleyenlerden başka kim var doğum yapan geçmişi okuyamadım . bizde 4 günlük olduk acemiyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. kızım şimdilik problemsiz
sonradan da olmaz inşallah . sizler nasilsiniz . doğum yapanlar diyordu hamileligin kıymetini bilin. cidden öyleymiş :) çok tuhaf duygularla eve geldim . lohysalik cidden zormus . tek güzel sey melekler . dün durduk yere ağlama geldi . bir de kalabaliktik aileler fln gerginlikler kırılmalar . herkesin başına gelenler. bende karnimdaki boşluğa alisanadim bunu eşime söylediğimde anlamiyo bebis doğdu diyor da sanırım hormonlar böyle yapıyor. bir de süt artırıcı bilgi paylaşımlarriniz için tsk ederim. sezeryan in (spinal) tek yan etkisi gaz ve wc sorunnuydi wc yi yavaş yavaş çözdüm de gaz bende vardı bugün kızım gazdan huzursuz oldu artık sutum gelmeye başladıkca sutume mi geçti ki gaz ? bol humana still çay iciuorum kompostolar fln. gaz için kimyon onerwniniz olmuş. bebise geçmemesi nasil mümkün olur ? bir de bebeğim hickiroyo ve ağlıyor ben de. emziriyorim yoksa ağlıyor. acaba hava mi yutuyor ki?

kızlar y a bebekler bu zamanlarda kakasını hep ishal gibi mi yapar cıvık cıvık ,yoksa benim bebeiş ishalmi oldu anlamadım,dr. götürsemmi ishal oldu diye
sadece emdiği için mi cıvık oluyo
aynı canım, bebişler sadece anne sütü aldıklarında kakaları sıvı oluyor.

gözünün beyazına bakınca anlaşılıyormuş. sarıya yakın oluyo heralde.

çok geçmiş olsun Işılcımmm.. haşlanmış patates, muz ye.. soda iç canım.. bir an önce geçer inşallah.
özgenin selamı içinde a.s. çok sağol.

bu arada MASİVA sabah bana mesaj atmıştı, pcyi yeni açabildiğim için haber vereyim dedim.
sabah saat 9 da DOĞUM BAŞLIYOR diye mesaj göndermişti, şuan ki durumu bilmiyorum. İnşallah istediği gibi normal doğum yapabilmiştir yada yapacaktır.

geçmiş olsun canım.1 çorba kaşığı türk kahvesinin içine çeyrek limon sık bir seferde hemen yut inşallah bir an önce geçer yoksa halin kalmaz.

kızlar hop oturup hop kalkıyorum..yerime sığamıyorum.hamileliğimin son günlerini,hatta belki saatlerini yaşadığmı bilmek çok garip bi duyguymuş.umarım ben de sizler gibi sağlıkla alırım yavrumu kucağıma..dualarını eksik etmeyin nolur.:109:..inşallah sancım kendinden gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…