- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.301
kızlar hop oturup hop kalkıyorum..yerime sığamıyorum.hamileliğimin son günlerini,hatta belki saatlerini yaşadığmı bilmek çok garip bi duyguymuş.umarım ben de sizler gibi sağlıkla alırım yavrumu kucağıma..dualarını eksik etmeyin nolur.:109:..inşallah sancım kendinden gelir.
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
günaydın kızlar öcelikle ÖZGE arkadaşımızın hepimize selamı onu iletmek isterim.....kendide bebişde iyiymiş...
bana gelince dün ve bugün de dahil olmak üzere kötü günler yaşıyorum malesef....sanırım üşütmüşüm dün aşırı karın ağrısı ile acile gittim adenimi aneme bıraktık ilaç ve serumlarla ağrımı dindirdiler eve geldik bu seferde aden cok huysuzlaştı bir yandan benim ağrılar bir yandan adenin durmayışı cok kötüydü en son ağrılarım ishale dönüştü ve şu anda hala devam ediyo adene bakmak cok zoroluyo vc gidiyorum uzun süre çıkamıyorum aden ağlıyo neypıcağımı şaşırdım arkadaşlar bilgisi oln varsa nasıl geçer bu melet yaaaa hiç bişey yiyip içemiyorum....
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
inşallah canım.çarşambaya kadar durumda bi değişiklik olmazsa suni sancı verecek drum..bekliyorum bakalım.nasıl olacak..canim umarım normal doğum yaparsın . takip edemiyorum sizi nice girl sen berkerdem masiva birkaç kişi daha vardı bekleyen .
bende 40+2 ye bekledim suni sancı cekrim ama olmadı . dr umun yorumu şuydu günü dolan bebekler kendu sancilariyja gelmez . ki öyle oldu suni sancı verme planı var mi dr.unun ? umarım senin ki normal olabilir .
doktordan geldik.. dikişlerdeki şişlik iç dikişlerden dolayıymış.. beyazlık diye iltihap sandığım şeyse doktorun sıktığı spreymiş
ben de kendi kendime kurmuşum
ohhh Allaha şükür bişi yok, bende amma kuruntucu oldum bu aralar, oğlumun gazı, kakası, sütü, yok dikişlerim şöyle byle derken kendimi yiyip duruyorum..annelik başladı
arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.
arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.
kızlar ben delı gıbı yemek yıyorum hele yedıgım tatlıların haddı hesabı yok
aranızda boyle olan varmıııı
ama ısın garıbı kılo almıyorum tam tersı vermeye devam edıyorum
gamzeeeeee...bugün belki mineyle buluşcasss..o doktora gitcek sonra haber vercek..eğer buluşursak gelirmisin sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?