2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkese nbr kislar giremiyorum kotam doldu ...işitme testine gittik . Sağlık ocağına uğradım çok kötü pisik alerji filan oldu hametan trosid pisik kremleri pudra yağ herşeyi denedim ama geçmedi kan geliyo pisikten dr yapılack herşeyi yapmışsın sadece silme akan ılık suya tut yıka yarım saat havluya sarılı dursun dedi hava alsın diyor.. Enes de hiç bişey yemiyo mız mız çok üzülüyorum ona tam huy değiştirdi.. Benden bu kadar sağlıcakla kalın.. :)

canim umarım normal doğum yaparsın . takip edemiyorum sizi nice girl sen berkerdem masiva birkaç kişi daha vardı bekleyen .
bende 40+2 ye bekledim suni sancı cekrim ama olmadı . dr umun yorumu şuydu günü dolan bebekler kendu sancilariyja gelmez . ki öyle oldu suni sancı verme planı var mi dr.unun ? umarım senin ki normal olabilir .

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

tebrikler canım analı bablı büyüsün.
sağ salim dünyaya gelmiş ya elbet kollarına da alırsın. sabırlı olmaya çalış.
canını sıkma senin şu an en çok morale ihtiyacın var.

Canım geçmiş olsun kıyamam ben sana Semra'nın dedikleri işe yarar patates ve muz şu kahve ve limonu da duymuştum dene bakalım inşallah hemen geçer.

Öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun inşallah problem bir an önce geçer ve oğlun kollarında olur dua edeceğim güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah

inşallah canım.çarşambaya kadar durumda bi değişiklik olmazsa suni sancı verecek drum..bekliyorum bakalım.nasıl olacak..

ay canım benim geçmiş olsun.moralini yüksek tutmaya çalış.oğlunda senden aldığı güçle bi an önce senn kollarında olucak inşallah.sizin için dua edicem

kızlar ben delı gıbı yemek yıyorum hele yedıgım tatlıların haddı hesabı yok
aranızda boyle olan varmıııı
ama ısın garıbı kılo almıyorum tam tersı vermeye devam edıyorum

Kızlar nasılsiniz dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun bebisleriniz uykusuz geceler bekliyor artık:))

Dogum yapacaklarda hayırlı doğumlar

Bebisler maşallah çok tatlı 41.5 kere maşallah

Ronya CANIM sarılığını gözlerinin beyazından ve karın yadagogusune işaret parmaginla elle bastir sarılığı varsa sarı görüntü çıkar inşallah değildir tatlim

doktordan geldik.. dikişlerdeki şişlik iç dikişlerden dolayıymış.. beyazlık diye iltihap sandığım şeyse doktorun sıktığı spreymiş
ben de kendi kendime kurmuşum
ohhh Allaha şükür bişi yok, bende amma kuruntucu oldum bu aralar, oğlumun gazı, kakası, sütü, yok dikişlerim şöyle byle derken kendimi yiyip duruyorum..annelik başladı

CANIM bende çok yiyorum tatlıyı özellikle ama kilo veriyormuyum bilmiyorum tartilmadim inşallah bende veririm

Lagrima hayırlı olsun güle güle büyür bebeğini hayirlisiyla bişey olmaz dualarımız seninle canim

Gözün aydın bir şey yokmuş, ben de sürekli şu normal mi bu normal mi diye anneme sorup duruyorum.

arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.

kızlar ben delı gıbı yemek yıyorum hele yedıgım tatlıların haddı hesabı yok
aranızda boyle olan varmıııı
ama ısın garıbı kılo almıyorum tam tersı vermeye devam edıyorum

emzirirken genelde kilo alınmıyomuş zatn..çünkü süt bildiğim kadarıyla vücudumuzdaki yağ depolarından üretiliyo.. o yüzden ne kdr emzirirsen o kdr formda kalırsın

gamzeeeeee...bugün belki mineyle buluşcasss..o doktora gitcek sonra haber vercek..eğer buluşursak gelirmisin sendeee

şimdi okudum ayça, sabah 10 çıktık bizde şimdi geldik, buluşmadınız dimi haber vermediğine göre ?

aslında arıcam da emziriyorum ve telin şarjı bitti, kalkana kadar buraya gelirsin umuduyla yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…