2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah ya çok tatlı... fark ettimde benim oğluma çok benziyo saçlar fln...

oğlum 15 saattir kakasını yapamadı. şimi koltuğun üstünde debeleniyor... zeytinyağıyla masaj yaptık popoya az az osuruyor biraz daha bekleyip öyle açacayım altını üstüme başıma sıçmasın gerçi kakasını yeterki yapsın razıyım...

canım benim oğlumda sarılık atlattı. yüzünde fln sarı sarı lekeler oluyor özellikle burnu göz altları çenesinde olmuştu yani sarılık olduğunda ilk bakışta cidden anlaşılıyor belli yerler sarımsı gibi...

kızlarr bebekleriniz kaç saat uyuyor bi seferde??
benimki en fazla 1.5 saat, aralarda mırıldanıyo sonra ağlamaya başlıyo, sonra hoop memeeee :)))
yenidoğan bbekler daha uzun uyuyorlar diye biliyordum ben..

canım bizim değişiyor arada tutuyır ağlama krizi... huysuz zamanlarında 2-3 saat yatmadığı oluyor böyle olursa yarım saatte bir kalkıyor... ama keyfi iyiyse 3 saate kadar uyuyor... ama uyandığında 1 saatten önce yatmaz emmesi bezi fln derken değişiyor...

Eki Görüntüle 375565 bu da beni minik kızım Hayal'im... ayıcık tulumu şuan büyük geliyor ama severek almıştım sanırım giyemeyecek çünkü havalar ısındı burada...

canım çok tatlı... maşallah...
tulumuda çok yakışmış şirineye...

canım çok geçmiş olsun... kahve limon suya katıp içsen bilmiyorum gaz fln yaparmı ama ben ünlük hayatta ishal olursam hep bunu denerim hemende keser...
özge ve yavrusuda iyimiş... çok şükür...

ayy sonunda canım son haberler varmı bilmiyorum ama umarım iyidir...

canım geçmiş olsunn türk kahveesinin içine limon sık ye bide malum bol su allah şifa versinn öncelikle aden için

herkese merhabalar arkadaşlar kızım aze'mle ilgilenmekten pek giremiyorum nete. umarım herkes iyidir. allah bebişlerimize sağlık sıhhat uzun uzun ömürler versin. bayyyyyy

inşallah canım... tez zamanda sende sağlıkla kucağına al yavrunu...

kızlar ben delı gıbı yemek yıyorum hele yedıgım tatlıların haddı hesabı yok
aranızda boyle olan varmıııı
ama ısın garıbı kılo almıyorum tam tersı vermeye devam edıyorum

canım tatlı gaz yapar çok yeme bence... bana tatlı çok dokundu...

iyi şükür. ben çok elleyemiyorum yarama ama benimde şiş gibi sanki elleyince orda kabuklu gibi yara düz ten gelmiyor... normal demekki bu durum o paniklik hepimizde var canım... dün kaka çok yaptı ishalmi diyordum şimdide kaka yapmıyor diyorum...

arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.

oleyyy çok sevindim... hepimizin gözü aydın...
Allah analı, babalı büyütsün...

hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. sıkma canını şişkinlikler de geçiyor ama bol bol yürümen lazım ben de spinal sez. oldum dikiş ağrılarımın yüzünden tam olarak yürüyemesem de günde 3 kez ve sadece 3 m. yürüyerek azıcıkta olsa şişkinliğimden kurtuldum Allah sana da sağlık versin

benim kızım da 2 gündür yapmıyor bugün 3. gün oldu hala yokk.
günde 5-6 kez yapardı oysa ki. gaz damlası vermiştim acaba o mu kabız yaptı die düşünüyorum. moralim bozuk bekliyorum maalesef ben de

ahh canım ahh hamşleliğin son ayları uykusuz gecio diodum asıl şimdiymiş uykusuz geceler benim kızım da memeyi almadı ilk önce hep bi yeri ağrıo gibi kıpkırmızı olup ağlıodu gazı var die çıkarıoz ama sendeki gibi memeyi almak istemio malesef zar zor da olsa tutturduk ( göbeciği iltihaplanmış ağrısı old. için memeyi almamış hoş şimdide almıo. sadece 2 dk alıo ve gerisini biberonla takviye yapıoz üzülüorum ama elden gelen bişi yok (
sez. dikişlerimde şişkinlik yok ama dikişlerin üst kısmında var dokununca ağrıo ama beyazlama falan yok aksine kırmızı gibi hatta siyahımsı o da zamanla gece diolar bakalım hayırlısı

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
gözün aydın cnm
geçmiş olsun en kısa zmnda bebişinide kucağına alırsın cnm sıkma canını

arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.

masiva da kavuştu bebeğine gözü aydın

MASİVA da doğurmuş ne güzel.ben bugunde doğuramadım anneme dıyorumkı yarın doğurcam galiba içime öle dogdu:):):)bakalım artık hayırlısı ama bende tık yok ne sancı ne su ne nişan:)RABBİM hakkımızda hangı doğum hayırlısıysa onu nasip etsin.benım gıbı bekleyen bır kaç kişi kaldı sanırım:)hayırlısıyla bizde doğururuz inşallah.herkese ii akşamlar.

ronyacım benim kızda sarılık oldu ben de anlamamıştım kızımın yüzü vücudu turuncu renkteydi (çoğunun da sarı olurmuş) hep doğumdan dolayı diodum kontrole gittiğimizde tesadüfen sarılık old. öğrendikk hem de yoğun bakımda kalması gerekio dedi dr fototerapi uygulandı kızıma ışın verdiler 24 saat hastanede kaldık serum falan takıldı. şimdi düşmüş çok şükür ama tamamen geçmemiş haftaya tekrar kontrole gidicez. vücuduna şöyle dokunduğun zaman saı sarı yada turuncu iz olursa sarılık var demekmiş bi dene istersen Allah sağlık rahatlık versin inş. acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…