- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.341
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda düzelir ve mutlulukla alırsın kucağına Allah senin ve onun yardımcısı olsun
gözün aydın cnm
geçmiş olsun en kısa zmnda bebişinide kucağına alırsın cnm sıkma canını
masiva da kavuştu bebeğine gözü aydın
Allah acil şifalar versin oğluna bi an önce kollarına alırsın inşallah
Lagrima hayırlı olsun güle güle büyür bebeğini hayirlisiyla bişey olmaz dualarımız seninle canim
inşallah canım.çarşambaya kadar durumda bi değişiklik olmazsa suni sancı verecek drum..bekliyorum bakalım.nasıl olacak..
ay canım benim geçmiş olsun.moralini yüksek tutmaya çalış.oğlunda senden aldığı güçle bi an önce senn kollarında olucak inşallah.sizin için dua edicem
Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun inşallah problem bir an önce geçer ve oğlun kollarında olur dua edeceğim güzel haberlerini bekliyoruz.
tebrikler canım analı bablı büyüsün.
sağ salim dünyaya gelmiş ya elbet kollarına da alırsın. sabırlı olmaya çalış.
canını sıkma senin şu an en çok morale ihtiyacın var.
doğum yapan herkeslere gözün aydınn rabbim hepimizn evlatlarına sağlık sıhhat versin tabii bizede... kızlar benm sanki sütüm azaldı gibi eskiden taş gibi olurlar sızlardı bi kaç gündürr öle diller gibii ama oğlan bol çiş ve kaka yapıo bide bu ara çok kusuo iice üzülüom zayıflarsa die uykuda en uzun 2 saatt benim gibi olan var mı
hepiniz çok sağolun kızlar. dualarınıza ihtiyacımız var. inşallah bir an önce iyileşir oğlum
ronyacım benim kızda sarılık oldu ben de anlamamıştım kızımın yüzü vücudu turuncu renkteydi (çoğunun da sarı olurmuş) hep doğumdan dolayı diodum kontrole gittiğimizde tesadüfen sarılık old. öğrendikk hem de yoğun bakımda kalması gerekio dedi dr fototerapi uygulandı kızıma ışın verdiler 24 saat hastanede kaldık serum falan takıldı. şimdi düşmüş çok şükür ama tamamen geçmemiş haftaya tekrar kontrole gidicez. vücuduna şöyle dokunduğun zaman saı sarı yada turuncu iz olursa sarılık var demekmiş bi dene istersen Allah sağlık rahatlık versin inş. acil şifalar
masiva cnm cok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ....arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.
cnm aden kaka yapınca ben hiç silmiyoru hemen kaptığım gibi lavoboya gidiyoruz sıcak suyu açıyorum vücüt şampuanıyla bir güzel yıkıyorum sonrada havluya sarıp silip kuruluyorum pişik kremini sürüp bezliyorum şükür henüz pişik olmadı sizzede cok geçmiş olsun sende dediği gibi yap dr...slm herkese nbr kislar giremiyorum kotam doldu ...işitme testine gittik . Sağlık ocağına uğradım çok kötü pisik alerji filan oldu hametan trosid pisik kremleri pudra yağ herşeyi denedim ama geçmedi kan geliyo pisiktendr yapılack herşeyi yapmışsın sadece silme akan ılık suya tut yıka yarım saat havluya sarılı dursun dedi hava alsın diyor.. Enes de hiç bişey yemiyo mız mız çok üzülüyorum ona tam huy değiştirdi.. Benden bu kadar sağlıcakla kalın.. :)
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
amin canım.çok saol.
inşallah canım... tez zamanda sende sağlıkla kucağına al yavrunu...
canım tatlı gaz yapar çok yeme bence... bana tatlı çok dokundu...
doğurmayan bir ben mi kaldım nee
masiva cnm cok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ....
cnm aden kaka yapınca ben hiç silmiyoru hemen kaptığım gibi lavoboya gidiyoruz sıcak suyu açıyorum vücüt şampuanıyla bir güzel yıkıyorum sonrada havluya sarıp silip kuruluyorum pişik kremini sürüp bezliyorum şükür henüz pişik olmadı sizzede cok geçmiş olsun sende dediği gibi yap dr...
cnm öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün facede grdüm tosunpaşayı eminim en kısa sürede kucağında olucak cnm...
Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın
arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.
Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın
iyi geceler kızlar Azra dan fırsat bulup ancak yazıyorum gerçi şimdide kucağımda ama en azından uyuyo :) günlerdir burda okuduklarım tek tek başıma geldi önce bebişlerin kusmasından bahsedilmişti gece okudum geçmişi veee hemen benim kız kustu :) sonra dikişlei ağrıyan şişen arkadaşlar olmuştu hoppp bugün benimde sağ tarafım şişmiş ve ağrıyo :) eşim okuma artık psikolojik olarak etkileniyosun diyo da çocuğu da ben kusturmadım ya :)
buarada aventin elektrikli süt sağma makinesini aldım sol göğsüm yara oldu acayip beceriksizim GAMZE tek elle sağdığını söylüyodu ben iki elimle zor sağıyorum bide az mı çok mu oluto bilemedim tek memeden 60 cc geliyo bu az mı acaba sağan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?