2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda düzelir ve mutlulukla alırsın kucağına Allah senin ve onun yardımcısı olsun

doğum yapan herkeslere gözün aydınn rabbim hepimizn evlatlarına sağlık sıhhat versin tabii bizede... kızlar benm sanki sütüm azaldı gibi eskiden taş gibi olurlar sızlardı bi kaç gündürr öle diller gibii ama oğlan bol çiş ve kaka yapıo bide bu ara çok kusuo iice üzülüom zayıflarsa die uykuda en uzun 2 saatt benim gibi olan var mı

ay yine kimseler yok buralarda yaaaa nisan anneleri bile doğurmaya başladııı ben ne olucamm yaaa bugün dr gittim nstye girdim yine sancı yokkk Masivayla Lagrimada doğum yapmış inşallahh bebişi biran önce sağlığına kavuşurr bende doğurmak istiyorumm artıkkk yoksa ortadan çat diye çatlıcemmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hepiniz çok sağolun kızlar. dualarınıza ihtiyacımız var. inşallah bir an önce iyileşir oğlum
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda düzelir ve mutlulukla alırsın kucağına Allah senin ve onun yardımcısı olsun

gözün aydın cnm
geçmiş olsun en kısa zmnda bebişinide kucağına alırsın cnm sıkma canını

masiva da kavuştu bebeğine gözü aydın

Allah acil şifalar versin oğluna bi an önce kollarına alırsın inşallah

Lagrima hayırlı olsun güle güle büyür bebeğini hayirlisiyla bişey olmaz dualarımız seninle canim

Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah

Öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun inşallah problem bir an önce geçer ve oğlun kollarında olur dua edeceğim güzel haberlerini bekliyoruz.

tebrikler canım analı bablı büyüsün.
sağ salim dünyaya gelmiş ya elbet kollarına da alırsın. sabırlı olmaya çalış.
canını sıkma senin şu an en çok morale ihtiyacın var.

bebişin emmesi güçlendikçe göğsünü boşaltıyoda ondandır.

hepiniz çok sağolun kızlar. dualarınıza ihtiyacımız var. inşallah bir an önce iyileşir oğlum

canım çok geçmiş olsun
inşallah biran evvel oğlun kollarında olur
üzülme yeni doğan bebeklerde genelde oluyor
benim oğlumdada olmuştu bir gece kalıp çıkmştı

doğum yapan arkadaşlar yasminka masiva ve lagrima kızlar tebrik ederim
sağlıkla büyüsün yavrularımız
bu arada doğum yapıpta tebrik edemediğim gözden kaçırdığım arkadaşlar
olduysada hepinizi gecikmelide olsa tebrik ederim :26:

sağol canım
dediğin gibi vücudunaa dokuyorum pek bir şey yok
yüzündede yok aslında sadece gözlerinde çok hafif var
oda sanırım bir kaç güne geçer

arkadaşlar MASİVA saat 13:50 de normal doğumla oğluşunu dünyaya getirmiş. Rabbim analı babalı büyütsün.
masiva cnm cok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ....
cnm aden kaka yapınca ben hiç silmiyoru hemen kaptığım gibi lavoboya gidiyoruz sıcak suyu açıyorum vücüt şampuanıyla bir güzel yıkıyorum sonrada havluya sarıp silip kuruluyorum pişik kremini sürüp bezliyorum şükür henüz pişik olmadı sizzede cok geçmiş olsun sende dediği gibi yap dr...

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

cnm öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün facede grdüm tosunpaşayı eminim en kısa sürede kucağında olucak cnm...

aminnnn cnm inşallahh

Selam kızlar umarım herkes iyidir gecmise bakamadım sanirm lagrma mavisa dogum yapmış darisi biz doguramayanlarin basina:))) kısa kendimden bahsedeyim bugün Dr kontrlum vardı hersey yolunda şükür benim böceğimin gelmeye niyeti yok nst çok iyi çıktı perşembeye kadr vakit verdi Dr yoksa suni sancı çok gergin ve heycanliyim tarif edemiyorum duygularımı durmadan yürüyorum ama pek ise yarıcak gibi durmuyo:)) yicez sancıyı öyle geliyo bana)) hakkımda hayırlısı diyorum kısmetimde ne varsa o Allah Saglik versin

Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın

cnm sen moralini yüksek tut inşallah bişeyciği kalmaz ,hepimiz geçirdik sarılığı .sütünü sağıyomusun bilmiyorum ama varsa mama yerine onu kullanabilirsin benim kızda sarılık oldu dr banada mama dedi prematüre doğduğu için ememiyomuş ama biz sütü sağıp verdik çok şükür şimdi ii kalbi içinde inşallah geçer cnm dediğim gibi kendini üzme sütün azalmasın.

iyi geceler kızlar Azra dan fırsat bulup ancak yazıyorum gerçi şimdide kucağımda ama en azından uyuyo :) günlerdir burda okuduklarım tek tek başıma geldi önce bebişlerin kusmasından bahsedilmişti gece okudum geçmişi veee hemen benim kız kustu :) sonra dikişlei ağrıyan şişen arkadaşlar olmuştu hoppp bugün benimde sağ tarafım şişmiş ve ağrıyo :) eşim okuma artık psikolojik olarak etkileniyosun diyo da çocuğu da ben kusturmadım ya :)

buarada aventin elektrikli süt sağma makinesini aldım sol göğsüm yara oldu acayip beceriksizim GAMZE tek elle sağdığını söylüyodu ben iki elimle zor sağıyorum bide az mı çok mu oluto bilemedim tek memeden 60 cc geliyo bu az mı acaba sağan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

cnm kaç haftalıksın bilmiyorum ama 15 dkk için 60 cc ilk ay için gayet ii zaten gittikçe fazlalaşıyo ,ben nuc marka kullanıyorum ayarı var en düşükte sağınca ne canım yanıyo ne bişey varsa ayarı en düşükte dene 3 saat arayla 15 er dkk sağ cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…