2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvalidemden öğrendiğim kadarıyla..bol bol çiş ve kaka yapıyorsa doyuyordur.he kusması da kesik kesik kusuyorsa iyidir.bebek kilo alır gelişirmiş.üşütmediğinden eminsen kusmasından korkma diyor kaynanam:))

merhaba kızlar,
malesef bende halen doğuramayanlar grubundayım.bugün 39+6 olduk.Dr kontrolümüz vardı bugün nst normal çıktı,kilomuz 3,600 gr suyumuz iyi.ama hiçbir belirti yok hala.Nolucak daha ne kadar bekliycez bilmiyorum,çok sıkıldım bu durumdan ,benim gb bekleyenlere Allah sabır versin inşallah dr.um en fazla 2 nisana kadar bekleriz dedi bu durumda normal doğum yapmakta hayal olucak gb geliyor,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Canım inşallah her şey yoluna girer. Mama ver ama sütünü de sağmaya çalış gitmesin sağdıkça ya da emdikçe geliyor süt sarılık için önemli. Benim oğlum da ememedi ilk günler benim de sütüm gelmedi sağdım sürekli mamayı da az vermiştik sarılık oldu sonra hem mama hem süt sonra sütüm geldikçe sadece sütle geçti şükür hepsi atlatılıyor dua et kalbindeki sorun ciddi bir şey değildir inşallah. Güçlü olmaya çalış inşallah hepsi geçecek.

canım aynı beni tarif etmişsin ve ben 5. gün bebeğimle yalnız kalmaya başldım ve gündüzleri aclıktan emzirirken deli gibi ağlıyordum kac saat arada altını değiştiriyorum şimdi bebeğim 20 günlük ve bu gün bakıcı gelmeye başladı gözyaşı dökmeden gün gecirdim yanında ailesi olan 40 gün yanında annesi kalan insanlara o kadar cok özeniyorum ki benim annemde hayatta olsaydı hersey cok farklı olurdu

ben de doguramadim ve cok bunaldim artik. 40 haftayi bekliyorduk simdi neyi bekledigimiz belli degil. bir de cok uykusuzum ben ama sanirim hatayi kendimizi 40 haftaya sartlandirarak yaptik. bu kadar matematik bisey degil bu sonucta insan vucudu. 42'ye kadar normal kabul ediliyormus. offff.of.

kusmalar nasıl süt mü çıkarıyor peynir kesiğimi, yedirdikten sonra ağlamalar ve devamında kusma mı oluyor ? eğer bunlar varsa bana mail at mutlaka durum artmadan önlem alabileceğin benimde dün öğrenip uygulamaya başladığım mucizevi bir iki müdehale var ve tüm doktorlardan nefret ediyorum tek işleri ilaç yazmak gömmüşler kafalarını kitaplara farkında değiller neler olup bittiğini.

bizim kusmalar çok fazla her öğünde içtiği bütün sütü kusuyor ve ağlama krizleri oluyor, başlangıçta bebek bu kusar denilecek kadar ufak kusmalarla başladık ve 10 gündür yaptığım araştırmalar sonucunda BEBEKLER KUSA KUSA BÜYÜMEZMİŞ, SAĞLIKLI BİR BEBEK KUSMAZMIŞ, çevredeki çok bilmişler azıcık konuşmasa keşkede bizlerde çocukklarımıza daha erken müdahale etsek, durum ağırlaşmasa....

bebeği kusmaya başlayan tüm anneler ulaşsın bana mutlaka gamze.malkoc@gmail.com

bu arada bu mesajı tek elimde avent aşkım varken yazıyorum :) tabi ikinci eli kullanmadan memenin suyunu sıkamıyorsun aleti tuttuğum eliminde birkaç parmağı yine memeyi sıkmakla meşgul yoksa ucu yerleştir ve bekle yaparsan sabaha kadar beklersin yinede memedeki süt bitmez, ve tek meme 60 cc eğer her 3 saatte bir sağma periyodunda çıkıyorsa süper , benden o kadar çıkmıyor...

Son düzenleme:
kızlar sizlerden ricam var,

lütfen ama lütfen TRACY HOGG BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZEVİ ÇÖZÜMLER kitabının DVDli setini alın...

size garanti edebilirimki özellikle dvd yi izleyip sizdede benzer sorunlar oluşmaya başladığında hemen tespit edip yap dediklerini yaparsan en az 2 doktor parası ödememiş olursun.

dün bir tanesini denedik biz daha uygularken çözüldü sorunumuz gerçekten mucizevi çözümlermiş...

zel Kutusunda Bebek Bakm Sorunlarna Mucize zmler Seti (Kitap+DVD) - Tracy Hogg - %15 indirimli : Kitap+DVD | idefix.com

kitapyurdu: kitap - Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler (2 Dvd+Kitap) - Tracy Hogg,Melinda Blau,Deniz Soysal,Yapıncak Gürerk Okyay, ,

BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER/ Tracy Hogg-DVDli paket BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER/ Tracy Hogg-DVDli paket Sanal Bebek Mağazası videoda var izleyin tanıtım videosu

Müşra özel mesaj attım sana , üye girişi yapmadan okursan mesajıda görmezsin diye yazdım böyle :)

Son düzenleme:
biz çıkıyoruz, önce doktor kontrolü ardında alışveriş sonrasında kızımı doruk poyraz ve henüz doğmayı başaramamış arkadaşı ile buluşturmaya:)

kızma mine :)))

bizimkileri görünce bu gece doğurursun sen :)))

Kızlar günaydın ben göğüsümü sağmıyorum illaki sağmam ki gerekir

Çarşamba dOktora gidicez tekrar oğlumun göbek kordonunu doktor biraz uzun kesmiş oda göbeği düştü ama kurumadı sanırım yakicaklar göbeğini çok üzülüyorum dusundukce. Canı çok yanarmı of offf

Niye kızayım canım benım dogru soze ne hacet:))) Bulusmak uzere ınsallahhh guzel haberle gelın mucxx..
günaydın kızlar..yine ve yine bebişim karnımdabu gece de olmadı sancı fln.bakalım kısmet bugünedir belki..

Gunaydın bızdede tık yok sekerım:))) Dunde dogurmayı cok hayal ettım ama olmadı gıttı:))) persembeye kadr vaktı var benm oglanın ınsallah ozamana kadr kendılıgınden gelır ama dunden berı ılkkez asa kemıklerımın agırdıgını hıssetttım bu ne demek oluo bılmıorum 2 gundr kendımı martna vurdm onun etkısımı yoksa tamamen fızyolojık dogumun getırısı belırtılermı bılemedm:)) Hakkımzda hayırlısı olsnn ama persembeye kadr kendı geleydı cok ıyıydı:)))

Gecmıs olsun canım ılkkez boyle bısey duyuorum uyusturup yakarlar heralde mınıcık bebısın gobegınee hıcbısey uygulamadn bı ıslem yapmazlarr annesııı Gogus konusunda sana fıır verebılmeyı cok arzu ederdım lakın hala doguramadıgım ıcın ve sutle bır ılısıgım olmadı ıcın atıp tutmak ıstemem lakınnn sahsı fıkrımı beyan etmem gerekırse:)) Yanı cocuk gogsunu emıp bosaltıosa ve dıger sut verme vaktıne kadr gogsun oyle tas gıbı olup senı rahtsız etmıosa sagman gerekmez dıye dusunmuorum sut veren arkadslrım ne dusunur bılemem:)))

Eki Görüntüle 375949

buda benim kuzum..maşallah sübhanallah

oyy yesinler seni... bizim toiğin çıcukları hep esmer ve saçlı dikkatimi çektide...
Allah bağışlasın canım. çok sevimli...

canım çok geçmiş olsun...
tez zamanda sağlığına kavuşsun yavrun. sen ağlama olurmu bebeğin senin üzüldüğünü hissetmesin. onunla konuş güzel güzel seni hissetsin ve senden güç alsın...

geceler hep böyle uykusuzmu geçecek :26:
bir haftalık bebekte gaz olurmu yaaa

benim oğlum 1 haftalıkken sarılığın etkisinden hep uyurdu...
ama şimdi maşallahı var ağlama krizleri ve uykusuz geceler bizdede var...

çok güzel... gidin gidin sanırım size yakın. bana yer çok ters... bende emzirme pozisyonunu oturtamadım... yatak yastığını kucağına koyuyorum bebeğimin sırtını destek veriyorum ama bu sefer sütüm çok geliyor ve oğlumun boğazına kaçıyor... onun için biraz dik pozisyona sokuyorum ama bu seferde sırtım ağrıyor. tam çile... bugün zamanım olursa netten emzirme pozisyonlarına bakayım... emzirme yastığı kullanan varmı? kullanışlımı...

günaydınn kızlar ben bugünde hamileyimmm 40+2 oldum ama hala tıkkk yokk kızım kendiliğinden gelmeyecek heraldee :105::105::105:yarın nstye gitçem hastaneye çok bunaldımm yaaaa bugün doğursam keşkee

emzirme pozisyonlarına baktımda... benim gibi bebeği süt emerken boğazına kalan varsa... bebeği hafif dik tutarak emzirin diyor. bu bebeğin iştahlı emmesinden yada sütün çok gelmesinden olurmu... ve boğazında süt kalırsa korkmayın diyo... bebek bundan boğulma tehlikesi geçirmezmiş. sonuçta anne karnın da bu duruma alışık... sadece yüzüne üfleyin, kaşlarının ortasına parmakla bastırın ve ters çevirip sırtına vurmayın. gerçekten panik olmayın benim başıma ilk geldiğinde oturuğ ağladım kendime gelemedim korkudan sizin başınıza gelir diye diyorum... toğuklarını cimdiklemekte iyiymiş... birde benim oğlum ağlama krizine girince nefesi gidiyor kızarıyor fln... böyle olursa hemen yüzüne güçlüce üflüyoruz geçiyor... özellikle iğne fln olurken. bu arada şu ikinci iğne olayınıda bir ara konuşalım. 2. ayda olacağı aşı çok ağırmış... ne yapacağız bilmiyorum... 3 tane iğneyi peş peşe oluyormuş ve yan etki olarak ateş oluyormuş. ben tek iğnede oğlumu zor zabdettim bunda ne yaparız bilemiyorum... offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…