- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.361
doğum yapan herkeslere gözün aydınn rabbim hepimizn evlatlarına sağlık sıhhat versin tabii bizede... kızlar benm sanki sütüm azaldı gibi eskiden taş gibi olurlar sızlardı bi kaç gündürr öle diller gibii ama oğlan bol çiş ve kaka yapıo bide bu ara çok kusuo iice üzülüom zayıflarsa die uykuda en uzun 2 saatt benim gibi olan var mı
cnm kaç haftalıksın bilmiyorum ama 15 dkk için 60 cc ilk ay için gayet ii zaten gittikçe fazlalaşıyo ,ben nuc marka kullanıyorum ayarı var en düşükte sağınca ne canım yanıyo ne bişey varsa ayarı en düşükte dene 3 saat arayla 15 er dkk sağ cnm
Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın
selam kızlar uykusuz bi gece daha geçirdik..
oğlum emiyo emiyo ama emerken böyle kıppkırmızı oluyo tüm vücudunu geriyo sonra memeyi bırakıyo, gazı wardır diye gazını çıkarıyorum yine meme istiyo, veriyorum yine aynı şey.. saatlerdir bu şekildeyiz, karnımda orkestra çalıyo açlıktan(((
bu şekilde olanınız war mı kızlar??
ha birde şunu sorucam, dün lafı da geçmişti aslında..
sezeryan dikişlerimde şişkinlik war, profilden net belli oluyo, bir de beyazlamş sanki dikişlerim.. sez. olanlar yardımcı olabilir mi, normal mi bu??
merhaba kızlar,
malesef bende halen doğuramayanlar grubundayım.bugün 39+6 olduk.Dr kontrolümüz vardı bugün nst normal çıktı,kilomuz 3,600 gr suyumuz iyi.ama hiçbir belirti yok hala.Nolucak daha ne kadar bekliycez bilmiyorum,çok sıkıldım bu durumdan ,benim gb bekleyenlere Allah sabır versin inşallahdr.um en fazla 2 nisana kadar bekleriz dedi bu durumda normal doğum yapmakta hayal olucak gb geliyor,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..
iyi geceler kızlar Azra dan fırsat bulup ancak yazıyorum gerçi şimdide kucağımda ama en azından uyuyo :) günlerdir burda okuduklarım tek tek başıma geldi önce bebişlerin kusmasından bahsedilmişti gece okudum geçmişi veee hemen benim kız kustu :) sonra dikişlei ağrıyan şişen arkadaşlar olmuştu hoppp bugün benimde sağ tarafım şişmiş ve ağrıyo :) eşim okuma artık psikolojik olarak etkileniyosun diyo da çocuğu da ben kusturmadım ya :)
buarada aventin elektrikli süt sağma makinesini aldım sol göğsüm yara oldu acayip beceriksizim GAMZE tek elle sağdığını söylüyodu ben iki elimle zor sağıyorum bide az mı çok mu oluto bilemedim tek memeden 60 cc geliyo bu az mı acaba sağan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Niye kızayım canım benım dogru soze ne hacet:))) Bulusmak uzere ınsallahhh guzel haberle gelın mucxx..biz çıkıyoruz, önce doktor kontrolü ardında alışveriş sonrasında kızımı doruk poyraz ve henüz doğmayı başaramamış arkadaşı ile buluşturmaya:)
kızma mine :)))
bizimkileri görünce bu gece doğurursun sen :)))
günaydın kızlar..yine ve yine bebişim karnımdabu gece de olmadı sancı fln.bakalım kısmet bugünedir belki ..
Kızlar günaydın ben göğüsümü sağmıyorum illaki sağmam ki gerekir
Çarşamba dOktora gidicez tekrar oğlumun göbek kordonunu doktor biraz uzun kesmiş oda göbeği düştü ama kurumadı sanırım yakicaklar göbeğini çok üzülüyorum dusundukce. Canı çok yanarmı of offf
Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın
geceler hep böyle uykusuzmu geçecek :26:
bir haftalık bebekte gaz olurmu yaaa
Anne ve Anne Adaylarına Ücretsiz Eğitim 8 Nisan’da – Alternatif Anne
siteye üye olup katılmak isteyenler yazının altına yorum bıraksın, günün şanslıları katılabilecekmiş :) umarım şansım vardır, ayça beraber gideriz çocukları alıp çabuk bırak yorumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?