2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benden oluyor arada bebeğin sıkıntısından kaynaklanıyor demekki sizin pişik yüzünden öyle yapıyor... bizimde gaz yüzünden.
ayy banada az demediler ne gerek var para veriyorsun alıyorsun. zeytinyağı sür birde demezlermi büyüyünce cildinde sivilce fln olmaz. tam fiyasko sen bildiğini yap canım... okadar araştırıyoruz ediyoruz...

Maşallah bu ne yakışıklılık böyle annesi allah nazarlardan saklasın bu pıtırcığı

aynı sorunu bende yaşadım canım halada ara ara ufak ufak oluyor ama ilk olduğunda çok fenaydı yavrumun bütün yüzünü kaplamışlardı doktorumuz sütümü sürmemi söyledi ve işe yaradı pamuk falan kullanmıyoruz ama sürerken direk parmaklarla masaj yapar gibi birde bepanthene krem kullandık günde 2 kere yoksa pütür pütür olurmuş cildi ayrıca sıcak tutmamaya çalış bulunduğu ortamı sıcak arttırıyor

Canım benim kızım 2 günlükken altını değiştirirken acayip ağladı sanırım altı kullandığımız bez yüzünden pişik olmuş annemle zeytinyağı sürdük birde çok hafif birkaç kez bepanten sürdük çünkü kremlerin içinde en az zararlı olan oymuş.Eğer zeytinyağını ısıtıp soğutunca asitliği azalırmış.Ayrıca 4.gün sabah yavrum nasıl ağlıyor sanki çatlayacak gazını çıkardık altı temiz karnı tok peki sorun ne düşünüyoruz sonra aklımıza dün kaka yapmadığı geldi meğer kızım kakasını yapamıyormuş.Annem kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına ısladı ve 2 kere popo deliğine sürdü yavrum tam 3 bez kaka yaptı sıkıntısı kaka yapamamakmış o kadar rahatladı ki.Seni çok iyi anlıyorum o ağlayınca bende ağladım insanın yüreği dayanmıyor.Kocakarı ilaçları deyip geçiyoruz ama bazen işe yarıyor.Tabi her saçmalığıda yapalım demiyorum.İnşallah yavrunun pişiği kısa zamanda geçer.Ayrıca ben kızım için doğmadan huggies bez almıştım.Arkadaşlarım kızlar için prima erkekler için huggies daha iyi dediler.Bende pirima kullanıyorum şimdi çok memnunum bezde pişik yapabiliyor.Bizim şimdilik kaka problemimiz çözüldü sayılır.

bnde aynen snn gibi yatak yastıını koyuyorum altına gayet iyi emziriyorm..emzirme yastıını almıştm ilk bikaç gün kullandm dikişlerimden dolayı oturamadıımdan yatarak emziriyodm o zmn işe yaradı onn dışında kullanmıyorm..koluma koyuyrm kafasını

evt bnmkide çok boazına kaçıyodu başını brz dik tutuyorm artk..ilk olduunda kayınvalideme canhıraş bi şekilde baarmıştm anneeee diye ağlamaklı...oda panik yaptı sonra mrk etme bişi olmaz dedi..

sağol canım şu sütü deniyeceğim...

bnde genelde uyumasını bekliyorum eğer çok uzun uyursa altını değiştiriyorm o zmn uyanıyo..dediğin gibi bi onu bi bunu vermiyorum bi göğsü bitirene kdr emdiriyorm yaklaşk 1 saat emiyo memede boşalıyo ztn..öbr emmeye öbr göğsü veriyorm diğeri dolarken..

ay canım bizim de zeytinyağı mahvetti oğlumun pişiğini. az bişey vardı o kadar kötü oldu ki. ilk başlarda iyi geliyo gibiydi. her alt açışta sürdük sonra canı o kadar yandı ki yavrumun özellikle akşam olunca ateşe atmışlar gibi bağırıyodu yakıyordu demek ki. biz de gaz sancısı zannediyoduk. sonradan keşfettik ve desitine başladık şimdi daha iyi geçmek üzere. altını bile açtırmıyordu. silmek ne mümkün. bezi açaraken ciyaklıyodu. çok sükür geçti neyse ki.

zeytinyağını direk kullanmamak gerekiyormuş asidinden dolayı. bir kavanoza şişeye falan koyup kaynayan suyun içinde benmari usulü kaynatıp asidini aldırdıktan sonra kullanmak lazımmış. öğrendik ama iş işten geçti. olan oldu.

Son düzenleme:

bizede hametan verdi.dün sürdüm çok ince bir tabaka halinde bugün daha iyi kızarıklık azaldı...Sizinkide gecer inşAllah

evt bezdende olabilir başta huggies kullanıyodm sonra bi tanıdıkta şu bimdeki jenny willy bezleri varya ondan getrdi fazl avarmş onda..onlar daha kçk diye kullaniim bitsin dedim..acaba onlarmı yaptı..zeytinyağıylada öyle uğraşıcama adam gbipişik kremi kullanırm valla..offf offf düşündükçe içim gidiyo..canımız onlar bzm ya en ufak şeyde sanki etimizden et koparıyolar gbi oluyo..

arkadaş listemde olan sevgili arkadaşlarım
profilme bir albüm koydum minik bir cadı var belki görmek istersiniz
en yakın zamanda burayada koyucam

Selam kızlar bu aralar hiç bakamıyorum topiğe gelip gidenim çok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkafadanda bir ses çıkıyor boş konuşmayı ne kadar seviyor insanlar hayatında hiç çocuk büyütmemiş çocuğu olmayan bir kadın bile 2 saat boyunca öğütler dizdi ve ben sadece güldüm o kadar saçmaladıki :))) Bugün doktor kontrolümüz vardı maşallah oğluşum 20 günde 4 cm uzamış kilosuda 1100 gr artmış

maşşalha cnm gelişimi cok güzel kendiside cok tatlı....

günaydınn kızlar ben bugünde hamileyimmm 40+2 oldum ama hala tıkkk yokk kızım kendiliğinden gelmeyecek heraldee :105::105::105:yarın nstye gitçem hastaneye çok bunaldımm yaaaa bugün doğursam keşkee

çok sağolun kızlar çok moral verdiniz herkes bebişlerini anlatıyo çok güzel Allah sağlık versin ben görünmüyorum heralde buradabebişleriniz kocaman olmuş maşallah ben artık giremicem doğuma kadar herkes doğurdu ben kaldım 1 aydır alt kemiklerim ağrıyo hala doğum başlamadıı çok gerildim bide grip ve ishal oldum

Eki Görüntüle 376527

bu da benim miniğim teyzeleri...

maaşallah hepsinebizim topiğimizin bebeklerinin hepsi çok güzel maşşalah anneleri gibiben de mart bitmeden doğurur da eklerim inşallah kızımın resminin

bende beklemedeyım doktor 31 marta kadar beklıcez dedı bakalım hayırlısı:):)

ben de doğurmadım canım,bekliyoruz keyfini hanfendinin..o kadar stres yapma bence..ben de geriliyorum, sıkılyorum, bunalıyorum ama yapacak bişi yok sonuçta..ne zamana hayırlıysa hakkımızda o zaman olacak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…