- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.421
arkadaş listemde olan sevgili arkadaşlarım
profilme bir albüm koydum minik bir cadı var belki görmek istersiniz
en yakın zamanda burayada koyucam
Selam kızlar bu aralar hiç bakamıyorum topiğe gelip gidenim çok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkafadanda bir ses çıkıyor boş konuşmayı ne kadar seviyor insanlar hayatında hiç çocuk büyütmemiş çocuğu olmayan bir kadın bile 2 saat boyunca öğütler dizdi ve ben sadece güldüm o kadar saçmaladıki :))) Bugün doktor kontrolümüz vardı maşallah oğluşum 20 günde 4 cm uzamış kilosuda 1100 gr artmış
Eki Görüntüle 376458
çok sağolun kızlar çok moral verdiniz herkes bebişlerini anlatıyo çok güzel Allah sağlık versin ben görünmüyorum heralde buradabebişleriniz kocaman olmuş maşallah ben artık giremicem doğuma kadar herkes doğurdu ben kaldım 1 aydır alt kemiklerim ağrıyo hala doğum başlamadıı çok gerildim bide grip ve ishal oldum
Ayça çok tatlı bu ya...bu fotoyu sakla bayıldım. googleda şirin bebek diye görsellere arat bu resim çıkması lazım... öp miniği yerimize...
ben de doğurmadım canım,bekliyoruz keyfini hanfendinin..o kadar stres yapma bence..ben de geriliyorum, sıkılyorum, bunalıyorum ama yapacak bişi yok sonuçta..ne zamana hayırlıysa hakkımızda o zaman olacak sonuçta
sıkma canını bak yalnız değilsin bende varım doğurmayanbizim bebişler nazlı çıktı bu arada ishal doğum belirtisiymiş umarım tez zamnda alırız miniklerimşzş kucağımıza
sendemi doğuramadın daha günlerimiz aynı bende 40+2 deyim dr sana ne tavsiye etti canım bana 41 haftanın dolmasını bekleyim daha geç kalmış sayılmazsın dedi ama kızımın boynuna 1 kere kordon dolanmış tehlikeli değil normal doğum yapabilirsin dedi bide kakasını yerse diye korkuyorum herkes bişey sölüyo yok öle olursun yok böle olursunn daha doğurmadın mı bıktım aynı cevabı vermektenn kızım karnımda durdukça kilo alıyo nasıl normal doğum yaparım bilmem gripken sezeryanda yapılmıyomuşşşş
yarın gidicem dr.a,41.hafatnın dolmasını bekleme tarftarı dr.ama yarın ne der bilmiyorum.sonuçta ters bi durum olsa bekletmezler.kötü şeyler getirmemeye çaılışıyorum aklıma sonuçta herkesin söylediğini takarsak kafamıza bütün felaket senaryolarını yaşamış oluruz.sonuçta hmilelik boyunca olabilecek birsürü risk vardı,hepsini atlattık sıra geldi doğuma,Allah onu da belirlemiştir...hayırlısı olsun artık...
Kızlar moralim çok bozuk oğlum emmiyor sarılığı geçmedi mamaya başladık.:18:
Üstüne doktor bugün kalbinde üfürük var dedi ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı şaşırdım...
Ne olur dua edin de kötü birşey çıkmasın
kayınvalidemden öğrendiğim kadarıyla..bol bol çiş ve kaka yapıyorsa doyuyordur.he kusması da kesik kesik kusuyorsa iyidir.bebek kilo alır gelişirmiş.üşütmediğinden eminsen kusmasından korkma diyor kaynanam:))
kusmalar nasıl süt mü çıkarıyor peynir kesiğimi, yedirdikten sonra ağlamalar ve devamında kusma mı oluyor ? eğer bunlar varsa bana mail at mutlaka durum artmadan önlem alabileceğin benimde dün öğrenip uygulamaya başladığım mucizevi bir iki müdehale var ve tüm doktorlardan nefret ediyorum tek işleri ilaç yazmak gömmüşler kafalarını kitaplara farkında değiller neler olup bittiğini.
bizim kusmalar çok fazla her öğünde içtiği bütün sütü kusuyor ve ağlama krizleri oluyor, başlangıçta bebek bu kusar denilecek kadar ufak kusmalarla başladık ve 10 gündür yaptığım araştırmalar sonucunda BEBEKLER KUSA KUSA BÜYÜMEZMİŞ, SAĞLIKLI BİR BEBEK KUSMAZMIŞ, çevredeki çok bilmişler azıcık konuşmasa keşkede bizlerde çocukklarımıza daha erken müdahale etsek, durum ağırlaşmasa....
bebeği kusmaya başlayan tüm anneler ulaşsın bana mutlaka gamze.malkoc@gmail.com
bu arada bu mesajı tek elimde avent aşkım varken yazıyorum :) tabi ikinci eli kullanmadan memenin suyunu sıkamıyorsun aleti tuttuğum eliminde birkaç parmağı yine memeyi sıkmakla meşgul yoksa ucu yerleştir ve bekle yaparsan sabaha kadar beklersin yinede memedeki süt bitmez, ve tek meme 60 cc eğer her 3 saatte bir sağma periyodunda çıkıyorsa süper , benden o kadar çıkmıyor...
canım bebeğin çok uyuyorsa iyi besleniyor demektir... bence geceleri uyandırma uyusun ama gündüzleri uyandır yoksa kilo alamaz...
oğlumun yüzünde isilik oluştu...
ben önce evde herkes öpüyor diye oluyor sandım. herkese bağırıyordum öpmeyin fln diye. ama terlemeden oluyormuş benim oğlumda cuk cuk emmekten terler hep sanırım ondan oluyor. birde siz banyodan sonra yüzüne bebek yağı ve nemlendirici sürüyormusunuz? acaba bu iyi gelmiyormu... ne yapmam lazım ya... haftaya mevlüdü var oğlumu böyle görmesinler...
bnde genelde uyumasını bekliyorum eğer çok uzun uyursa altını değiştiriyorm o zmn uyanıyo..dediğin gibi bi onu bi bunu vermiyorum bi göğsü bitirene kdr emdiriyorm yaklaşk 1 saat emiyo memede boşalıyo ztn..öbr emmeye öbr göğsü veriyorm diğeri dolarken..
kızlar bnm oğlum sürekli garip sesler çıkarıp duruyo yaa..ııııhhhh ııhhh diye ıkınıp duruyo ay bütün gece uyutmadı bni kafayı yicem..sizdede varmı yoksa bnmkimi bi tuhaf..Allaha şükür ağlaması fln hiç yok ama sürekli ıkınıp duruyo..dün sağlık ocağına götürdüm poposundaki kırmızı noktalar için pişik olmuş dedi hametan fln verdii..ilerlerse mantara çevirir dedi..kayınvalide pişik kremi kullanma zeytinyağı kullan dedi bnde kullandm ve sonuç bu..sakın zeytinyağı fln kullanma dedi dr asitliymiş daha kötü yaparmış..aklınızda olsun..offooffff adam gbi bebek kozmetikleri duruyoken koca karı yöntemleri uygularsam böle olur işte..içim gitti valla ağladım dr.un yanında..
bnde genelde uyumasını bekliyorum eğer çok uzun uyursa altını değiştiriyorm o zmn uyanıyo..dediğin gibi bi onu bi bunu vermiyorum bi göğsü bitirene kdr emdiriyorm yaklaşk 1 saat emiyo memede boşalıyo ztn..öbr emmeye öbr göğsü veriyorm diğeri dolarken..
Selam kızlar bu aralar hiç bakamıyorum topiğe gelip gidenim çok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkafadanda bir ses çıkıyor boş konuşmayı ne kadar seviyor insanlar hayatında hiç çocuk büyütmemiş çocuğu olmayan bir kadın bile 2 saat boyunca öğütler dizdi ve ben sadece güldüm o kadar saçmaladıki :))) Bugün doktor kontrolümüz vardı maşallah oğluşum 20 günde 4 cm uzamış kilosuda 1100 gr artmış
Eki Görüntüle 376458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?