2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaş listemde olan sevgili arkadaşlarım
profilme bir albüm koydum minik bir cadı var belki görmek istersiniz
en yakın zamanda burayada koyucam

çok tatlı ronyacım... melekler gibi...

canım maşallah oğluna... ne tatlı göbüşe bak. çıplakken diyorum ki nasıl karnımızda durdu diyorum... oğlunun gelişimi çok iyi canım. maşallah. herkese söyleme bizden başka

sıkma canını bak yalnız değilsin bende varım doğurmayan bizim bebişler nazlı çıktı bu arada ishal doğum belirtisiymiş umarım tez zamnda alırız miniklerimşzş kucağımıza

ben de doğurmadım canım,bekliyoruz keyfini hanfendinin..o kadar stres yapma bence..ben de geriliyorum, sıkılyorum, bunalıyorum ama yapacak bişi yok sonuçta..ne zamana hayırlıysa hakkımızda o zaman olacak sonuçta

sendemi doğuramadın daha günlerimiz aynı bende 40+2 deyim dr sana ne tavsiye etti canım bana 41 haftanın dolmasını bekleyim daha geç kalmış sayılmazsın dedi ama kızımın boynuna 1 kere kordon dolanmış tehlikeli değil normal doğum yapabilirsin dedi bide kakasını yerse diye korkuyorum herkes bişey sölüyo yok öle olursun yok böle olursunn daha doğurmadın mı bıktım aynı cevabı vermektenn kızım karnımda durdukça kilo alıyo nasıl normal doğum yaparım bilmem gripken sezeryanda yapılmıyomuşşşş

sıkma canını bak yalnız değilsin bende varım doğurmayan bizim bebişler nazlı çıktı bu arada ishal doğum belirtisiymiş umarım tez zamnda alırız miniklerimşzş kucağımıza

canım 3 hafta öncede ishal olmuştum ama doğuramadımm dün dr da her an ağrıların başlayabilir suyun gelebilir dedi ama altım kupkuruu akıntım bile yokkk doğru dürüst ağrım bilee yok

yarın gidicem dr.a,41.hafatnın dolmasını bekleme tarftarı dr.ama yarın ne der bilmiyorum.sonuçta ters bi durum olsa bekletmezler.kötü şeyler getirmemeye çaılışıyorum aklıma sonuçta herkesin söylediğini takarsak kafamıza bütün felaket senaryolarını yaşamış oluruz.sonuçta hmilelik boyunca olabilecek birsürü risk vardı,hepsini atlattık sıra geldi doğuma,Allah onu da belirlemiştir...hayırlısı olsun artık...

bende yarın gitçemmm nst için dr 2 günde 1 gel dedi ama 41 hafta dolarda doğum başlamazsa suni sancı veririz olmasa sezeryan dedi hayırlısı artık sağsalim kucağıma alayımda artık nasıl olursa olsun patlcamm

canım bizede dr üfürüm var dedi ekokardiomu neydi o na girdik orda çok korktum ama sonra drun açıklamsından sonra ve biraz araştırınca hiç önemsemedim

arada kesik kesik kusuo ama burnundan falan gelio çocuumun kokrkuorum saol tatlım kaynanana selamlar:) mutlu oldumm

gamzeee bnm oğlumda kusuo yaaa burnundan falan gelio bazen kendide çok korkuo ben deliriyorum zaten bezen kesik kesik bazen direkt içtiği sütt

kızlar cidden topiğimizin bütün bebişleri çooookkkk tatlılarrr....
RABBİM onlara sağlık uzun ömür versin...bütün kötülüklerden korusun...(AMİNNNN)

canım bebeğin çok uyuyorsa iyi besleniyor demektir... bence geceleri uyandırma uyusun ama gündüzleri uyandır yoksa kilo alamaz...

Çok sağol canım, öyle yapıyım, sen emzirirken tek tek mi, ikisini birden mi emziriyorsun.

Canım sudocrem diye bir krem var, hem pişiğe hem kızarıklıklara, hem de yüzdeki küçük çiziklere falan herşeyi hemen geçiriyor, mucize gibi bişey, istersen o kremi bir araştır ben kendi yüzüme de sürüyorum bebek gibi yapıyor.

Sağol canım, doğru yapıyorum o zaman ben de çok sağol.

Ay kızlar maşallah bebişlerimizin hepsi gerçekten çok tatlı, uzun mutlu ve sağlıklı ömürleri olur hepsinin inşallah. Hepsinin resmine bakıcam, kendi bebişime benzetiyorum, hepsinin yüzünde aynı melek ifade. Canlarım benim

tuhaf değil canım ayynı benim oğlumu tarif etmişsin, demekki olabiliyo, uyku yokzaten ne zamandır.. ıhh mıhh diyo ıkınıyo kızarıyo memeyi bırakıyo sonra yine aranıyo, bende dün çok üzüldüm oturdum ağladım

1 saatte boşaltıyosa maşşallah canım sütün iyi geliyor demekki..benimki bi göğüste en fazla 15 20 dk duruyo, ya yorulup bırakıyo ya da uyuyakalıyo..2. memeye geçemiyoruz çoğu zaman..

kızz bu çok tatlı maşşallah:)) bende de war her işe muhalefet insanlar, ama ben yine bildiğimi yapıyorum, bazen çok sıkışırsam yardım istiyorum sadece, o da annemden ya da eşimden.. Onların da zaten mantıksız fikirleri yok Allaha şükür :) uyumuyo dediğimde hemenn mama ver doymuyodur diyenlere de gıcccıkkkkk oluyorum

Eki Görüntüle 376527

bu da benim miniğim teyzeleri...

ayy bu bebiş benimkinin ikizi gibi, bi garip oldum, maşşallah canım tulumları bile aynı hatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…