2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de varım hala doğuramayan biri de daha arayıp doğurmadın mı derse çığlık atıcam..alt tarafım ağrıyor ama dün dr. çatı muayenesi yaptı ne açılma ne de başka bi belirti yokmuş, bebeğin hareketlerini say 10 dan az olursa hemen gel dedi. gribi geçen hafta atlattım, şimdi de ishal oldum, hamileliğimin başındaki mide bulantılarım da geri döndü hayırlısıyla sancımız gelse, normal normal doğursak..dua edin bize doğum yapan arkadaşlar, bebeklerinize de ettirin

22 mart da sabah 9:30 da doguma alındım genel anesteziyle,
bazılarınız bilir ben normal dogum istedim ama doktorum normali
üstlenmedi, neyse öyle yada böyle dogurdum kuzumu cok şükür
ikimizinde sağlıgı yerinde:) bebişim zayıf dogdu 2.600, ama
gayet saglıklı rabbime sonsuz şükür maşallah subhanallahh

doguma girerken felaket panik yaptım cok ağladım, cok kalabalıkdı
nerdeyse tüm yakınlarım sevdiklerim vardı herkesi cok üzdüm ağlayarak,
ama dogumdan sonra bebeği kucagına alınca herşey bitio ve sonsuz saadet
başlıor:))) rabbim hepimizin meleklerini korusun benm meleğim minnakkkk Alya'mı da
korusun:))

slm millet..
bugün ortopediye götürdük bebişimi. daha önce bahsetmiştim, kalça ultrasonu sonucumuz ikinci gittiğimiz yerde normal çıktı ve sonuç olarak ortopedinin karar vermesi istenmişti. neyse.. sonuç olarak ortopedi doktorumuz muayene sonucuna göre bebişimin sağlıklı olduğunu ama kalça usglarının ancak 2. aydan sonra doğru sonuç verdiği için 2. ay sonunda tekrarlanmasını söyledi.. içimiz rahatladı sonunda.
aklınızda olsun kalça ultrasonu 2. aydan sonra doğru sonuç veriyor yani sizde de benimki gibi olursa endişe etmeyin boş yere benim gibi. 1 haftadır kabus yaşadık resmen..

ben de aynı sorunu yaşadım cnm. doktora gittiğimizde sorduk, bazı annelerin sütü isilik yapabilir dedi. sadece yüzünde var ama benimkinin. vücutta da varsa sıcaktanmış.

sevgili mart anneleri, meleklerinize nazar değmesin maşallah hepsine, bende bir nisan annesi olarak takipteyim sizi, bebişleri gördükçe oğluşumun gelmesi için heyecanlanıyorum rabbim benim gibi bekleyen bütüm hamileleri bir avazda sağ salim bebişlerine kavuştursun inşallah, doğum yapıp bebişlerini kucağına alanlar bol sütlü, gazsız sağlıklı günler...

bugün 4.gün, bebeğim hala kakasını yapmadı..
doktor 1 hafta bile yapmayabilir diyor ama içim hiç rahat değill

geçmiş olsun canımm,zor günler geçirmişsin,insan gözünden sakınırken böyle seyleri duyunca yıkılıyor tabiki. ama Allaha sukur bak tertemiz cıktı ortopediden melegin. Allahım baska sıkıntı vermesin inşallahh.

amin cnm.. Allah hepimizin meleklerini korusun çok korktuk gerçekten. ama her ihtimale karşı 1 ay boyunca çift bez kullanmaya devam edicez..
bu dertten kurtulduk derken şimdide bebişim kakasını yapmıyor bugün 4.gün.. ayy ne zormuş anne olmakkk

aminn canım aminnn. neyseki kalça temiz cıktı. kakasını da umarım düzene girer biran önce, doktorlar 1 hafta normal diyorlar aslına bakarsan. cocuga yazık ıkınıyordur yavrum benim. ilaç falan damla vs yokmu acaba çözüm olacak kısa sürede ?
anne olmakk gerçekten yasadıgım en güzel ve en zor sey. gögüslerim yara içinde ağlaya ağlaya emzirirken hissediyorum en çok. yavrunun karnı doysun anne sütü alsın beslensin yeter ki , anne herşeye katlanıyor işte. miniklerimiz Allaha emanet sen içini rahat tut canım,kakasıda düzelir Allahın izni ile. bende sarılıgı azalsın dye dua ediyorum sürekli. aslında cok degil 7. gününde 12.7 çıktı , 18e kadar normal dedi doktorum ama sanki iyice sararıyo rengi ne bilim belkide ben kuruyorum kafamda. cuma kontrolümüz var zaman geçmiyor

Canım geçmiş olsun biz de sarılık geçirdik 3 günlükken 14, 5 günlükken 16, 6 günlük 14 çıkmıştı. Referans aralığının üst sınırı 12'ydi. Düşüşe geçince çıkmıyormuş bir daha cuma düşmüş olur inşallah emiyormuş da zaten merak etme bizimki emmeye başlayınca düştü.

selam taze anneler...yine bilgisayarım bozulduğu için kaç gündür giremedim..40+1 oldum bugün ama hala doğurmadım...doğurcak gibi de durmuyorum...dün kontrolüm vardı..hiç sancı çıkmadı..bebek aşapı da inmemiş.açılma vs de yok...sadece rahim ağzı hafif yumuşamaya başlamış dedi doktor...pazartesiye kadar beklicez, gelmezse yatırcaz dedi... hiç bi belirti yok...bakalım nolcak...bu arada çok merak ediyorum, 5-6 kişi kalmıştı doğuramayan, onlar ne yaptı acaba..nicegirl, berkerdem, kalem, masiva kalmış aklımda..bi de ben :)

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak sorun kendiliğinden geçer.

masiva doğum yapmış canım, dün dr. daydım ben de seninle aynı durumdayım, hareketlerini say azalma olursa gel dedi. onun dışında beklemedeyiz..

1 saatte boşaltıyosa maşşallah canım sütün iyi geliyor demekki..benimki bi göğüste en fazla 15 20 dk duruyo, ya yorulup bırakıyo ya da uyuyakalıyo..2. memeye geçemiyoruz çoğu zaman..

yok bizde öle bi emmede 2.memeye geçmiyoruz..ztn geçmemde çnkü kolay kolay bitmezki süt azalır ama bitmez o yüzden yorulup uyuyana kdr aynı memeyi veriyorm..sondaki sütten faydalansın diye..sonra 2 saat sonra bida emzirdiimde diğer memeyi veriyorm..

bebğim,in doyup doymadığını nasıl anlıcam.emerken uyuyakalıo yatağıan koyuyorum tekrar uyanıyor saat 12den beri böyle. akşam 7 oldu yahu.biraz önce mama yaptım 60cc nın hepsini yedi demekki sabahtan emıyor ama yawrum boşuna emmiş,doymamış ancak uyudu..gündüzleri sütüm çok az oluyor demekki,sizin nasıl ..halbuki habire yiyorum içiyorum.

Son düzenleme:
istanbuldaki kızlar ,

sanatsal fotoğraflar çeken esra hanım pazar günü ankaradan bebeğimin fotoğraflarını çekmek için gelecek, sitesinin linki aşağıda, sanatsal olduğu için bu fotoğraflar sadece 75 TL ye çekim yapıyor, aslında kendisi doğum fotoğrafçısı ve bilenler bilir ne ücretler istendiğini bedava bu rakam, neyse eğer özenle çekilip hazırlanmış fotoğraf isteyenler var ise , pazar günü 1 bebek daha çekmek için vakti varmış , herkesi kendi evinde çekiyor, yani düzeniniz bozulmuyor.

Kendisini aylardır takip ediyordum ben, bu arada ankaradaki arkadaşlarda ilgilenebilir çünkü esra hanım ankarada oturuyor.

İnternet sitesi,

Eko Atölye

Blog sayfası

Ela'nın Uydusu ECE

ben de göğüs yaralarımdan çok çektim. sütüm bile azaldı o yaralar yüzünden.. tek çaresi göğüsleri dinlendirmek ve bepanthen krem oldu bende..
bebişine çok geçmiş olsn cnm. inşallah bir an önce düzelir. onların en ufak bir sorunu bizim için nasıl büyük bir dert oluyor değilmi. altı üstü kabız oldu kızım ama kaç gündür ölüp ölüp diriliyorum.. kabız için ilaç vermedi doktor sadece zinco kullanıyorduk onun yerine metsil kullanın dedi

ahh canım Allah korusun yavrularımızı. geçmiş olsun size,atlatmıssınız bin şükür.Referans aralıkları neye göre belirleniyor anlamadım,gününe göre mi acaba :44: Cumaya kdr nasıl beklerim bilmiyorum Cuma günü tarama testi içinde kan alıncak son kez sürekli canı acımasın minigimin ya Her gören rengi sarı dedikçe iyice moralim bozuluyo.

dinlendiremiyorum ki sarılıktan dolayı sık sık emzirmem gerekiyor,sagdıgım sütü de veriyorum bakalım bi düzelseydi rengi cocugumun. şimdi bende lansinoh ve garmastan krem kullanıyorum,henüz düzelme yok benimde bir nadasa bırakmam lazım aslında iyileşmeleri için.
ahh kuzum ahhh minicik canı yansa dört dönüyo insan,kolay değilmiş annelik. inşallah tez zamanda tümm yavrularımız şifasını bulurlarda bizde güzel güzel şeylerden bahsederiz. Zinco iyi damla aslında ama Metsilde cok iyi,ben kendim için uzun süre kullanmıstım etkisini gördüm inşallah güzel kızında da etkili olurda rahatlar yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…