- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.461
selam taze anneler...yine bilgisayarım bozulduğu için kaç gündür giremedim..40+1 oldum bugün ama hala doğurmadım...doğurcak gibi de durmuyorum...dün kontrolüm vardı..hiç sancı çıkmadı..bebek aşapı da inmemiş.açılma vs de yok...sadece rahim ağzı hafif yumuşamaya başlamış dedi doktor...pazartesiye kadar beklicez, gelmezse yatırcaz dedi...hiç bi belirti yok...bakalım nolcak...bu arada çok merak ediyorum, 5-6 kişi kalmıştı doğuramayan, onlar ne yaptı acaba..nicegirl, berkerdem, kalem, masiva kalmış aklımda..bi de ben :)
bide ben varım::)bende hala doğurmadım masiva doğurdu.bizde cumaya kadar beklıcez olmazsa cumartesı alıcak sanırsam bakalım kısmet artık.
canımmm sen ve saliha84 inşallahh tez zamanda alırsınız yavrularınızı kucagınıza,Allahım hayırlı dogumlar nasip etsin inşallahh. umarım sezeryana gerek kalmaz,en fazla suni sancıyla yaparsınız dogumunuzu.
inşallah canım artık hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun.bizde artık yazalım bebişlerimiz hakkında bişiler yaaa:):)
Bizde sarılık stresini çekenlerdeniz. 3 günlükken götürdük 12.9 çıktı, 5 günlükken 13.3, 7 günlükken 12.9, ve 10 günlükkende 10.1 çıktı. Hastanede hiç yatmadık ama 4 kez kan vermekte bize yetti. Kuzumun ellerini delik deşik ettiler. Hala yüzü sarı, her gören sarılık mı var diyor şunu anladıkki bizim oğlan biraz sarı:)))
ahh canım Allah korusun yavrularımızı. geçmiş olsun size,atlatmıssınız bin şükür.Referans aralıkları neye göre belirleniyor anlamadım,gününe göre mi acaba :44: Cumaya kdr nasıl beklerim bilmiyorum Cuma günü tarama testi içinde kan alıncak son kez sürekli canı acımasın minigimin yaHer gören rengi sarı dedikçe iyice moralim bozuluyo.
.
Sakın moralini bozma canım değeriniz yüksek değil düşer gider ben sarılığı hiç önemsemedim bile doğumda köprücük kemiği kırıldı bizim kuzunun perşembe kontrolümüz var doktor 15 günde iyileşir demişti bakalım rotgenimizde belli olacak. Beterin beteri var dedim hep çaresiz dert vermesin Allah.
ahhh kuzum cok geçmiş olsun. nedir bu miniklerin çektikleri yaa, bende kıyamıyorum delik deşik oluyo cocuklar. biz bi dogdugunda bakıldı 7.5 cıktı, 7 günlükken 12.7 cıktı smdi Cuma günü 14 günlük olucaz bakalım kaç cıkcakvalla annemle yatırdık güneşe cocugu bugun,camın önüne masanın üstüne güneşe tutun dedi doktor. inşallah gecer yaa.
senin oğlan sarısın cıktı desene
benim minigim normalde bembeyazdı ama suan gözlerinin beyazları bile sarı,baktıkca içim sızlıyo. doktor yüksek degil telas yapma diyo ama gelde anlat anasına
kızlar ben humana still tea içiyorum günde 2 kez. gerçi içinde rezene war ama ekstradan rezene çayı içsemmi ?? bebeğimde gaz sorunu war galiba, bide zor uyuyo.. rezene çayı çözermi acaba bu sorunları??
bir de içenler warsa hangi markayı tawsiye ediyorsunuz??
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
amiiin amiiiin, oğlumu daha dün saat 13:50de kucağıma aldım, henüz 1 günlükmaşallahhhh sanada oğluna da kaç gün oldu doğum yapalı 3 aylık gibi duruyor bebeğin..ne güzel ele gelir durumda doğmuş çok güzel allah nazardan kötü gözlerden saklasın
Rabbim gönlüne göre sağlıklı doğum nasip etsin, ben en başından beri kendimi normal doğuma adapte ettim ve hiç doğumu, doğum sırasında olacakları düşünmedim, tek düşüncem vardı '' insanlar çocuk sahibi olmak için nelere katlanıyorlar, ki Rabbime şükürler olsun bana aratmadı, ben sadece doğumdan sonra oğlumu kucağıma alacağım o mutluluk anına odaklandım'' birde son bir aydır her gün 30-40 tane hurma yiyordum, bir ayda 5 kilo hurmayı bitrdim ve bol bol yürüyüş aptımmaşallah son günlerde duyduğum en güzel doğum hayırlı olsun bende seninkinden istiyorum rabbim kolaylığını vermiş bizede nasip olsu inşallah
Rabbim gönlüne göre sağlıklı doğum nasip etsin, ben en başından beri kendimi normal doğuma adapte ettim ve hiç doğumu, doğum sırasında olacakları düşünmedim, tek düşüncem vardı '' insanlar çocuk sahibi olmak için nelere katlanıyorlar, ki Rabbime şükürler olsun bana aratmadı, ben sadece doğumdan sonra oğlumu kucağıma alacağım o mutluluk anına odaklandım'' birde son bir aydır her gün 30-40 tane hurma yiyordum, bir ayda 5 kilo hurmayı bitrdim ve bol bol yürüyüş aptım
selam taze anneler...yine bilgisayarım bozulduğu için kaç gündür giremedim..40+1 oldum bugün ama hala doğurmadım...doğurcak gibi de durmuyorum...dün kontrolüm vardı..hiç sancı çıkmadı..bebek aşapı da inmemiş.açılma vs de yok...sadece rahim ağzı hafif yumuşamaya başlamış dedi doktor...pazartesiye kadar beklicez, gelmezse yatırcaz dedi...hiç bi belirti yok...bakalım nolcak...bu arada çok merak ediyorum, 5-6 kişi kalmıştı doğuramayan, onlar ne yaptı acaba..nicegirl, berkerdem, kalem, masiva kalmış aklımda..bi de ben :)
Rabbim gönlüne göre sağlıklı doğum nasip etsin, ben en başından beri kendimi normal doğuma adapte ettim ve hiç doğumu, doğum sırasında olacakları düşünmedim, tek düşüncem vardı '' insanlar çocuk sahibi olmak için nelere katlanıyorlar, ki Rabbime şükürler olsun bana aratmadı, ben sadece doğumdan sonra oğlumu kucağıma alacağım o mutluluk anına odaklandım'' birde son bir aydır her gün 30-40 tane hurma yiyordum, bir ayda 5 kilo hurmayı bitrdim ve bol bol yürüyüş aptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?