2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bide ben varım::)bende hala doğurmadım masiva doğurdu.bizde cumaya kadar beklıcez olmazsa cumartesı alıcak sanırsam bakalım kısmet artık.

bide ben varım::)bende hala doğurmadım masiva doğurdu.bizde cumaya kadar beklıcez olmazsa cumartesı alıcak sanırsam bakalım kısmet artık.

canımmm sen ve saliha84 inşallahh tez zamanda alırsınız yavrularınızı kucagınıza,Allahım hayırlı dogumlar nasip etsin inşallahh. umarım sezeryana gerek kalmaz,en fazla suni sancıyla yaparsınız dogumunuzu.

inşallah canım artık hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun.bizde artık yazalım bebişlerimiz hakkında bişiler yaaa:):)

inşallah canım artık hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun.bizde artık yazalım bebişlerimiz hakkında bişiler yaaa:):)

yazarsınız yazarsınızz hele bi kucagınıza alınn bırak yazı yazmayı dünyayı görmez gözünüz bir süre artık sayılı gün kaldı cennet kokulu miniklerinize kavuşmanıza,Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

Bizde sarılık stresini çekenlerdeniz. 3 günlükken götürdük 12.9 çıktı, 5 günlükken 13.3, 7 günlükken 12.9, ve 10 günlükkende 10.1 çıktı. Hastanede hiç yatmadık ama 4 kez kan vermekte bize yetti. Kuzumun ellerini delik deşik ettiler. Hala yüzü sarı, her gören sarılık mı var diyor şunu anladıkki bizim oğlan biraz sarı:)))

ahhh kuzum cok geçmiş olsun. nedir bu miniklerin çektikleri yaa, bende kıyamıyorum delik deşik oluyo cocuklar. biz bi dogdugunda bakıldı 7.5 cıktı, 7 günlükken 12.7 cıktı smdi Cuma günü 14 günlük olucaz bakalım kaç cıkcak valla annemle yatırdık güneşe cocugu bugun,camın önüne masanın üstüne güneşe tutun dedi doktor. inşallah gecer yaa.
senin oğlan sarısın cıktı desene
benim minigim normalde bembeyazdı ama suan gözlerinin beyazları bile sarı,baktıkca içim sızlıyo. doktor yüksek degil telas yapma diyo ama gelde anlat anasına

Sakın moralini bozma canım değeriniz yüksek değil düşer gider ben sarılığı hiç önemsemedim bile doğumda köprücük kemiği kırıldı bizim kuzunun perşembe kontrolümüz var doktor 15 günde iyileşir demişti bakalım rotgenimizde belli olacak. Beterin beteri var dedim hep çaresiz dert vermesin Allah.

kızlar ben humana still tea içiyorum günde 2 kez. gerçi içinde rezene war ama ekstradan rezene çayı içsemmi ?? bebeğimde gaz sorunu war galiba, bide zor uyuyo.. rezene çayı çözermi acaba bu sorunları??
bir de içenler warsa hangi markayı tawsiye ediyorsunuz??

çok geçmiş olsun canım, Allahın izni ile temiz cıkar röntgeniniz inşallah,yavrum inşallah kaynamıstır kemiği,az kalmıs kontrolünüze,tez zamanda hayırlı haberlerini alırsınız canım benim. haklısın çaresiz dert vermesin Rabbim.

cnm değerlerin hiç yüksek değil biz hastaneden çiktığımızda değer 10 du sonra 17 çıkmış sadece 3gün sonrasında tekrar kan verdik oda 14 cıkdı şükür birdaha yükselmedi zaten dr cok nadir yükselir bebeklerde değer dedi..cnm geçmiş olsun güneşe tutman ve aç bırakmaman ona iyi gelir...

cnm dr bana rezene çayını iç arada bebeğede ver dedi....

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim

Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin

maşallah son günlerde duyduğum en güzel doğum hayırlı olsun bende seninkinden istiyorum rabbim kolaylığını vermiş bizede nasip olsu inşallah

maşallah son günlerde duyduğum en güzel doğum hayırlı olsun bende seninkinden istiyorum rabbim kolaylığını vermiş bizede nasip olsu inşallah
Rabbim gönlüne göre sağlıklı doğum nasip etsin, ben en başından beri kendimi normal doğuma adapte ettim ve hiç doğumu, doğum sırasında olacakları düşünmedim, tek düşüncem vardı '' insanlar çocuk sahibi olmak için nelere katlanıyorlar, ki Rabbime şükürler olsun bana aratmadı, ben sadece doğumdan sonra oğlumu kucağıma alacağım o mutluluk anına odaklandım'' birde son bir aydır her gün 30-40 tane hurma yiyordum, bir ayda 5 kilo hurmayı bitrdim ve bol bol yürüyüş aptım

maşallah maşallah diyor ve bende kesinlikle böyle doğurmak istiyorum:))) oğluşun çok tatlı maşallah annesini de hiç üzmemiş darısı benim oğlumun başına hurmaya hemen bu hafta başlıyorum yeniden :)

ben de merak etmiştim seni benim de pazartesi 40. hafta bitti doktor en fazla haftaya pazartesiye kadar bekleyebiliriz doğmazsa suni sancu veririzi dedi ben de suni sancıdan korktuğum için sezaryen istedim yarın sabah 8.30 da spinal anesteziyle sezaryen olcam tabii sabaha kadar doğmazsa:))) Allah senin de hayırlısıyla bebeişine kavuşmanı nasip etsin.....

maşallah ne güzel oğluşun seni yormadan zorlamadan gelmiş, darısı başımıza inşallah Rabbim bize de böyle kolay doğum nasip etsin(amiiiiiiiinnnnn) oğluşunada kırk bin kere maşallah çok tatlı hurmayı bende yiyorum ama günde 3 4 tane en fazla hatta bana çok geliyordu bu gece evdeki hurma stoklarını tüketip yarın doktora öyle gideyiminşallah hayırlısıyla benim doğum da başlamıştır

doğumdan sonraki mutluluğa odaklanmak hımm güzel fikir motive olmak için süpermiş hadi ya mayıs gel artık gel gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…