- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.481
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
ayşen napıyosun kuzum ozan uyumadımı?ben adeni yeni uyuttum son bir kontrol yapıp yatağa doğru sürünücem...
sabah 4 ten beri ayaktayım yaaaa ufffff...biraz önce oğlumun kollarını bağladım tülbentle..çırpınmaktan uyumuyo velet..hadi bakalım şimdi mum gibi oldun kıpırdada göriimm...
kundağı geri vereyim mi :)
annenin ben sana demedim mi demesine az kaldı :) benimki dün telefonda dedi bile :)
bizde gece 3 te uyuduk 6 da uyandı yine şimdi yedirdim uyuyor , yarım saat sonra aşıya gidicez
bağladımda uyuyomu sanki..pişş pişş dilimde tüy bitti...hala tepiniyo hala tepiniyo...benim oğlum senin kız gibi sessiz sakin diill:)))) akşam kocaya söyledim...değişik bi yorum yaptı...hem oğlumun resimlerini kullanıcak sergisinde hemde üstüne para mı vericez o bize versin para dedi:))))))..fotomodeller para verip mi resimlerini çektiriyomuş... bende bişey diyemedim üstüne...
kocanın lafının üzerine laf söylenmez :)
kundakla yarım kundaklama yapıyorum ben o yönden süper oldu, eve gelince denedim bacakların sabitlenmesi içime sinmiyordu, sadece üst kısmını kullandım kundağın oldukça başarılı, olay kolların sabitlenmesinde yatıyormuş lakin buna rağmen gece bir huysuzluğu tuttu evde soğuk rüzgarlar esti...
ayrıcada fotolar nerede ?
Ateşli anne adayının bir an önce doğurabilmesi için içerdeki oğlunu kıskandırıcı hareketler.... :)))
mine ve ayça
Eki Görüntüle 377218
berra ve doruk poyraz
Eki Görüntüle 377219
hadi mine alışmaya başla bir kaç gün sonra böyle olacaksın çalışmaları :)
Eki Görüntüle 377220
ateşli mine-ciddi doruk poyraz - sırıtık berra - sıradan annesi :)
Eki Görüntüle 377221
Gunaydın sekerım:)) bıdahakıne ınsallah benımkıde kucagmda olur:)) bugun mınık kardesımın dogumgunu aksama kadar yurumek ıstıyorumm cok gergınım yarın dogumum olabılır dun kocama cumaya kadar beklesekmı dedım suratımı gorunce onunkıde dustu ben senı motıve etcem dıyo ama cook degısk duygular ıcındeyım sımdı mınık kardesmn dogumgunune konstre olıyım belkı mınık böcegım teyzesının dogumgununde gelır:))) teyzesının en buyuk kabusuuuuu hedıyelerın bolunmesı dusuncesı onu cok rahatsız edıyoo:))))
Ateşli anne adayının bir an önce doğurabilmesi için içerdeki oğlunu kıskandırıcı hareketler.... :)))
mine ve ayça
Eki Görüntüle 377218
berra ve doruk poyraz
Eki Görüntüle 377219
hadi mine alışmaya başla bir kaç gün sonra böyle olacaksın çalışmaları :)
Eki Görüntüle 377220
ateşli mine-ciddi doruk poyraz - sırıtık berra - sıradan annesi :)
Eki Görüntüle 377221
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?