2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim masallah ne guzel Allah gonlune gore rast getirmis kolay bi dogum olmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. oglusun da ccoookkk tatli, hayirli ugurlu olsun...darisi bize insallah...

canim masallah ne guzel Allah gonlune gore rast getirmis kolay bi dogum olmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. oglusun da ccoookkk tatli, hayirli ugurlu olsun...darisi bize insallah...

kızlar bişey soracam ya az önce çamaşırımın ıslandıgını farkettim çok krktum suyummu geldi aca falan diye internette araştırdım amniyo sıvısı sarı renkli ve kokusuz olurmuş benimki öyle bişey degil ama ne oldugunu anlamadım ya fikri olan varmı

ayşen napıyosun kuzum ozan uyumadımı?ben adeni yeni uyuttum son bir kontrol yapıp yatağa doğru sürünücem...

hayirli olsun, birbirinizin eksikligini gormeden saglikla buyusun bebegin.
icim aydinlandi bu mesaji okuyunca. darisi benim ve henuz doguramayanlarin basina. ben de birazdan kontrole gidiyorum, ne guzel olur aynisi simdi benim de basima gelse.
bundan sonrasi da hep boyle kolay olsun sizin icin.

sabah 4 ten beri ayaktayım yaaaa ufffff...biraz önce oğlumun kollarını bağladım tülbentle..çırpınmaktan uyumuyo velet..hadi bakalım şimdi mum gibi oldun kıpırdada göriimm...

sabah 4 ten beri ayaktayım yaaaa ufffff...biraz önce oğlumun kollarını bağladım tülbentle..çırpınmaktan uyumuyo velet..hadi bakalım şimdi mum gibi oldun kıpırdada göriimm...

kundağı geri vereyim mi :)

annenin ben sana demedim mi demesine az kaldı :) benimki dün telefonda dedi bile :)

bizde gece 3 te uyuduk 6 da uyandı yine şimdi yedirdim uyuyor , yarım saat sonra aşıya gidicez

ayça fotoğraf çekimine karar verdin mi ? haber vereyim mi esra hanıma, dün internet sitesini eklemiştim baktınmı fotolara ?

kundağı geri vereyim mi :)

annenin ben sana demedim mi demesine az kaldı :) benimki dün telefonda dedi bile :)

bizde gece 3 te uyuduk 6 da uyandı yine şimdi yedirdim uyuyor , yarım saat sonra aşıya gidicez

bağladımda uyuyomu sanki..pişş pişş dilimde tüy bitti...hala tepiniyo hala tepiniyo...benim oğlum senin kız gibi sessiz sakin diill:)))) akşam kocaya söyledim...değişik bi yorum yaptı...hem oğlumun resimlerini kullanıcak sergisinde hemde üstüne para mı vericez o bize versin para dedi:))))))..fotomodeller para verip mi resimlerini çektiriyomuş... bende bişey diyemedim üstüne...

kocanın lafının üzerine laf söylenmez :)

kundakla yarım kundaklama yapıyorum ben o yönden süper oldu, eve gelince denedim bacakların sabitlenmesi içime sinmiyordu, sadece üst kısmını kullandım kundağın oldukça başarılı, olay kolların sabitlenmesinde yatıyormuş lakin buna rağmen gece bir huysuzluğu tuttu evde soğuk rüzgarlar esti...

ayrıcada fotolar nerede ?

bende 1 tane var gerisi sende..yüklicem onu da bi yandan ninni söyleyip oğlanı okşuyorum diğer yanda yazıyorum bi uyursa yollicam inşallah..sen yükledin mi

Ateşli anne adayının bir an önce doğurabilmesi için içerdeki oğlunu kıskandırıcı hareketler.... :)))

mine ve ayça

berra ve doruk poyraz

hadi mine alışmaya başla bir kaç gün sonra böyle olacaksın çalışmaları :)

ateşli mine-ciddi doruk poyraz - sırıtık berra - sıradan annesi :)

Son düzenleme:

Gunaydın sekerım:)) bıdahakıne ınsallah benımkıde kucagmda olur:)) bugun mınık kardesımın dogumgunu aksama kadar yurumek ıstıyorumm cok gergınım yarın dogumum olabılır dun kocama cumaya kadar beklesekmı dedım suratımı gorunce onunkıde dustu ben senı motıve etcem dıyo ama cook degısk duygular ıcındeyım sımdı mınık kardesmn dogumgunune konstre olıyım belkı mınık böcegım teyzesının dogumgununde gelır:))) teyzesının en buyuk kabusuuuuu hedıyelerın bolunmesı dusuncesı onu cok rahatsız edıyoo:))))

evet kızın doğumgününden gözünü çek, rol çalmayın, sen perşembeyide atla cuma doğur hem hafta sonu hastanede geçer ve insanlar daha rahat gelir , diğer türlü hastaneye gelemeyenelr dün dediğim gibi aralıklı bir şekilde eve geliyorlar ve doğuralı 2 ay geçiyor ama gelenler bitmiyor her hafta sonu bloke oluyor sen cuma doğur en güzel gün :)

perşembede bana mevlüte gel :)

benim oğlum hep çatık kaşlı yaaa:))) ağır abi...erkek ya pas vermiyo kimseyee

kızlar gunaydınnn gecmısı okuyamadım tosunum fırsat vemıyo malesef burda bugun kar var ınce ınceyagıyor :))

kızlar buarada bebıslere ve sızlere bayıldım ne guzel yakın olunca gorusuluyorrr bebıslede cok tatlı maslallah 41.5 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…