2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yahu bu bebişler nasıl uyuyacak böyle yaa ne güzel önceleri memede uyuyordu benim kız şimdi emiyo biraz dalıyo 5 dakç sonra gözler fıldır fıldır :) sizler nasıl uyutuyosunuz bebişleri dün en sonunda ayağımda sallamak zorunda kaldım hiç istemesemde ama bana başka çare bırakmadı :)

bbeişim dünden beri toplam 5 saat uyudu uyumadı..hani 16-18 saat uyurlardı.yawrum kıvranıyor yatağına bırakınca..ırın kırın..kaka da yapmadı dün öğlenden beri..derdi kaksı sanıırm ama çözemedim.napacam.yawrum elimizde iyice ezildi,yoruldu ya bi uyuyup dinlenseydi,bende uyurdum sütüm çoğalırdı..

günaydın herkese...

bugün 5. gün ve hala kızım kakasını yapmadı.. yarına kadar yapmazsa doktora götürücem kesin..

slm kızlar doktora gittim sabah dikişlerimin üst tarafı şişkindi..ödem olmuş o yüzden şişmiş usg de baktı cilt altı doksunda su toplanması varmış..antibiyotik verdi tekrar...nasıl moralim bozuldu..vücut yapıyomuş bazı kişilerde..enfeksiyon olmadığı sürece bişe olmaz dedi doktor ama dikişlerine bak kızarıklık falan olursa gel hemen dedi..allahım inşallah geçer zaten hassasım loğusalıktan en ufak şeyi takıyorum kafama...

cnm sütü azaltan yiyeceklerden uzak dur..bnm bildiim patates var ama araştırırsan iyi olur farketmeden belki onlardan yiyosundur

cnm bnde içiyorum still tee ama ayrıyetten rezenede içiyorum doğal olarak..belki gaz problemine daha iyi gelir diye..geçen gün 1 çay kaş. oğluma bile içirdim..bilmiyorum şuan bi problem yok..içmende fayda var zarar yok yani hem süt yapar hem gaza iyi gelir

ALlah analı babalı büyütsün cnm..hayırlı olsun..sevindm snn adına kolay bi doum olduu için belliki kendi sancını çekmişsin..suni sancı olsaydı belki daha zor olurdu..bnmki öle oldu bnde çok abartıyolar diye düşünüyodum ama suni sancı gerçekten abartıldıı kdr vardı yani..yada bna öyle geldi halbuki acıya ağrıya çok dayanıklı bi insanımdır..neyse çok gzl olmuş doğumun özendm valla

Arkadaşlar merhabaa:>Benim de oğlum doğdu,, 19.03'te yani doğuştan Beşiktaşlı benim oğlum,zaten Beşiktaşlı olacaktı,Kendisi kanıtladı:>
Şimdi bir sorum olacak.Oğluma oda yaptık ama bir de kendi odamıza park yatak almamız gerekiyormuş,yaşaya yaşaya öğrendik 1 haftada.Ucuz yollu bir park yatak alıcaz.
Park yatakların içinde bebişlerin yatabileceği yatakları var mı?Sizler ne kullanıyorsunuz?

altına kaçırmış olabilirsin..oluyo o haftalarda sn farkına bile varmıyosun yada enfeksiyon olabilir

Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:

canım aynı duyguları yasadım gecen hafta. benım 3.5 -4 cm acılmıstı max. ne kadar surede acıldı 4 cm. ? hadı hayırlısı canım umarım kolaycacık dogurursun. :) tüm ıyı dıleklerım senınle.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok sevindim doğumunun kolay geçmesine..bize nasip olmadı(

Canım inşaAllah sana da kolayca doğurmak nasip olur, Rabbim yardımcın olsun

canım ben zaten 30-40 hurmayı bir anda yemedim, tabağa koydum yanıma aldım, oturdukça, kalktıkça yatana kadar yedim, sede öyle yap

canim masallah ne guzel Allah gonlune gore rast getirmis kolay bi dogum olmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. oglusun da ccoookkk tatli, hayirli ugurlu olsun...darisi bize insallah...
çok tşk ederim canım, amiiiin duaların için

Maşallah, gözün aydın Allah bağışlasın doğumun da rahat olmuş ne güzel.
Tşk ederim canım

maşşallah cnm oğluna Allah analı babalı büyütsün fıldır fıldırda bakıyo
amiiin tşk ederim

canım inş darısı sanada olur, Rabbim yardımcın olsun, Bebeğini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş

Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
Canım Rabbim yardımcın olsun, canım birşey itiraf edeyim mi, bende suni sancı almışım, takılan serum suni sancı içinmiş, ama ben bilmiyordum, teyzem söyleyince şaşırdım, suni sancı daha çok acıtır derler ama öyleyken çokta ağır değildi, inş çabuk açılman olurda bir avazda benim gibi kurtulursun

sağol canım, canım bende kendi sancımı çektim saıyordum, ama suni sancı verilmiş bana, dün oda da öğrendim,teyzem söyledi, teyzem ebe hemşire yanımda oda vardı, Canım teyzem ya, ben onun hakkını nasıl öderim

Kizlar benim bu gogus ucu yaralarim hala gecmedi, aglaya aglays emziriyorum bebegim de keyifsiz gozukuyor, evdeki tartida da kilo almamis gozukuyor, siz nasil besliyorsunuz bebislerinizi?

ahh canım ya inşallah hayırlısıyla doğurursun normalde benim bugun 40.haftam doluodu ama kızım erken geldi iiki öyle yapmış bak şimdi alışmaya çalışıoz birbirimize 12 günlük olduk teyzesi darısı başınaaaaaaa :44::44:

massiva asagıda senı goruyorum.. dogumun oldu mu gecmısı okuyamadım?
canım doğumum oldu hatta resmini bile paylaştım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok sevindim doğumunun kolay geçmesine..bize nasip olmadı(
Amiiin canım, çok şükür kolay oldu, Rabbim herkese böyle nasip etsin

Kizlar benim bu gogus ucu yaralarim hala gecmedi, aglaya aglays emziriyorum bebegim de keyifsiz gozukuyor, evdeki tartida da kilo almamis gozukuyor, siz nasil besliyorsunuz bebislerinizi?

off o yaralardan ne çektim bende lansinoh kullanıyordum hiç fayda etmedi yani şöyleki artık kanıyordu sağarken göğsüm. sonra bepantenin merhemini aldım sürekli sürdüm biraz topladı. ve 3-4 gündür yara olmadı. böyle böyle zamanla geçecekmiş. bepanteni dene bi istersen. bebişinin beslenmesi konusunda ise dr a kontrole gittinmi ya da bebişin ne kadarlık? şöyle söyleyeyim, 1. aya girince dr a kontrole gittik, kilosu çok çok iyi dedi maşallah. beslemeye gelince; sütümü sağarak veriyorum.. ilk günlerde emzirmeye uğraşmıştık ve doyduğunu sanıyorduk, sarılık olmaya ve kilo vermeye başladı, dr da mamayla takviye yapın dedi. her iki emzirmenin sonunda mama vermemizi önerdi.. ve hala arada takviye olarak mama veriyorum, yani ortalama günde iki ya da üç defa mama veriyorum. ve naar değmesin dediğim gibi kilosu gayet iyi dedi dr.

günaydın herkese...

bugün 5. gün ve hala kızım kakasını yapmadı.. yarına kadar yapmazsa doktora götürücem kesin..

birkaç gün kaka yapmamalarının normal olduğunu okumuştum internette ama 5 gün fazla gibi sanki. zeytinyağı sürseydin poposuna, kulak çubuğuyla.. ya da şu ateş ölçen dereceler var ya, onun metal ince kısmıyla poposunu hafifçe oynatıyorsun o uyarırmış kaka için.. biz bir kere yaptık hemen yaptı kakasını. dr önermiş arkadaşıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…