- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.501
bebğim,in doyup doymadığını nasıl anlıcam.emerken uyuyakalıo yatağıan koyuyorum tekrar uyanıyor saat 12den beri böyle. akşam 7 oldu yahu.biraz önce mama yaptım 60cc nın hepsini yedi demekki sabahtan emıyor ama yawrum boşuna emmiş,doymamış ancak uyudu..gündüzleri sütüm çok az oluyor demekki,sizin nasıl ..halbuki habire yiyorum içiyorum.
kızlar ben humana still tea içiyorum günde 2 kez. gerçi içinde rezene war ama ekstradan rezene çayı içsemmi ?? bebeğimde gaz sorunu war galiba, bide zor uyuyo.. rezene çayı çözermi acaba bu sorunları??
bir de içenler warsa hangi markayı tawsiye ediyorsunuz??
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
kızlar bişey soracam ya az önce çamaşırımın ıslandıgını farkettim çok krktum suyummu geldi aca falan diye internette araştırdım amniyo sıvısı sarı renkli ve kokusuz olurmuş benimki öyle bişey degil ama ne oldugunu anlamadım ya fikri olan varmı
Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
Canım inşaAllah sana da kolayca doğurmak nasip olur, Rabbim yardımcın olsunmaşallah maşallah diyor ve bende kesinlikle böyle doğurmak istiyorum:))) oğluşun çok tatlı maşallah annesini de hiç üzmemiş darısı benim oğlumun başına hurmaya hemen bu hafta başlıyorum yeniden :)
canım ben zaten 30-40 hurmayı bir anda yemedim, tabağa koydum yanıma aldım, oturdukça, kalktıkça yatana kadar yedim, sede öyle yapmaşallah ne güzel oğluşun seni yormadan zorlamadan gelmiş, darısı başımıza inşallah Rabbim bize de böyle kolay doğum nasip etsin(amiiiiiiiinnnnn) oğluşunada kırk bin kere maşallah çok tatlıhurmayı bende yiyorum ama günde 3 4 tane en fazla hatta bana çok geliyordu bu gece evdeki hurma stoklarını tüketip yarın doktora öyle gideyim inşallah hayırlısıyla benim doğum da başlamıştır
çok tşk ederim canım, amiiiin duaların içincanim masallah ne guzel Allah gonlune gore rast getirmis kolay bi dogum olmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. oglusun da ccoookkk tatli, hayirli ugurlu olsun...darisi bize insallah...
Tşk ederim canımMaşallah, gözün aydın Allah bağışlasın doğumun da rahat olmuş ne güzel.
amiiin tşk ederimmaşşallah cnm oğluna Allah analı babalı büyütsün fıldır fıldırda bakıyo
canım inş darısı sanada olur, Rabbim yardımcın olsun, Bebeğini hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşhayirli olsun, birbirinizin eksikligini gormeden saglikla buyusun bebegin.
icim aydinlandi bu mesaji okuyunca. darisi benim ve henuz doguramayanlarin basina. ben de birazdan kontrole gidiyorum, ne guzel olur aynisi simdi benim de basima gelse.
bundan sonrasi da hep boyle kolay olsun sizin icin.
Canım Rabbim yardımcın olsun, canım birşey itiraf edeyim mi, bende suni sancı almışım, takılan serum suni sancı içinmiş, ama ben bilmiyordum, teyzem söyleyince şaşırdım, suni sancı daha çok acıtır derler ama öyleyken çokta ağır değildi, inş çabuk açılman olurda bir avazda benim gibi kurtulursunKızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
sağol canım, canım bende kendi sancımı çektim saıyordum, ama suni sancı verilmiş bana, dün oda da öğrendim,teyzem söyledi, teyzem ebe hemşire yanımda oda vardı, Canım teyzem ya, ben onun hakkını nasıl öderimALlah analı babalı büyütsün cnm..hayırlı olsun..sevindm snn adına kolay bi doum olduu için belliki kendi sancını çekmişsin..suni sancı olsaydı belki daha zor olurdu..bnmki öle oldu bnde çok abartıyolar diye düşünüyodum ama suni sancı gerçekten abartıldıı kdr vardı yani..yada bna öyle geldi halbuki acıya ağrıya çok dayanıklı bi insanımdır..neyse çok gzl olmuş doğumun özendm valla
Gunaydın sekerım:)) bıdahakıne ınsallah benımkıde kucagmda olur:)) bugun mınık kardesımın dogumgunu aksama kadar yurumek ıstıyorumm cok gergınım yarın dogumum olabılır dun kocama cumaya kadar beklesekmı dedım suratımı gorunce onunkıde dustu ben senı motıve etcem dıyo ama cook degısk duygular ıcındeyım sımdı mınık kardesmn dogumgunune konstre olıyım belkı mınık böcegım teyzesının dogumgununde gelır:))) teyzesının en buyuk kabusuuuuu hedıyelerın bolunmesı dusuncesı onu cok rahatsız edıyoo:))))
canım doğumum oldumassiva asagıda senı goruyorum.. dogumun oldu mu gecmısı okuyamadım?
Amiiin canım, çok şükür kolay oldu, Rabbim herkese böyle nasip etsinAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok sevindim doğumunun kolay geçmesine..bize nasip olmadı(
Kizlar benim bu gogus ucu yaralarim hala gecmedi, aglaya aglays emziriyorumbebegim de keyifsiz gozukuyor, evdeki tartida da kilo almamis gozukuyor, siz nasil besliyorsunuz bebislerinizi?
günaydın herkese...
bugün 5. gün ve hala kızım kakasını yapmadı.. yarına kadar yapmazsa doktora götürücem kesin..
Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?