- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.521
selaamm..40+2 lik doğuramayan anne adayından herkese merhabalar.....burda kar başladı bugün..10 gündür yaz gibiydi ne güzel..o arada doğsaydıya eşşek oğlum benim, kocakarı soğuklarına kaldı işte (annem öyle diyo) kaç zamandır yok ya suyum gelirse ya sancım tutarsa diye dışarı tek başıma adım atmıyodum...dün artık sabrım taştı...çarşıya çıktım...önce sinemaya gittim, sen kimsin i izledim..sonra mağazaları uzun uzun dolaştım..sonra yemek yedim bi lokantada..sonrada yarım saat yürüyerek eve döndüm..sonra da sıcak bi banyo yaptım...ohhh, canıma değsin, çok güzel bi gün geçirdim...beyfendi doğmuyo madem, geziyim bari dimi....artık böyle...ne beklicem onu, o beni beklesin :)
bende beklemedeyım doktor 31 marta kadar beklıcez dedı bakalım hayırlısı:):)
ben de doğurmadım canım,bekliyoruz keyfini hanfendinin..o kadar stres yapma bence..ben de geriliyorum, sıkılyorum, bunalıyorum ama yapacak bişi yok sonuçta..ne zamana hayırlıysa hakkımızda o zaman olacak sonuçta
sıkma canını bak yalnız değilsin bende varım doğurmayanbizim bebişler nazlı çıktı bu arada ishal doğum belirtisiymiş umarım tez zamnda alırız miniklerimşzş kucağımıza
ben de varım hala doğuramayanbiri de daha arayıp doğurmadın mı derse çığlık atıcam..alt tarafım ağrıyor ama dün dr. çatı muayenesi yaptı ne açılma ne de başka bi belirti yokmuş, bebeğin hareketlerini say 10 dan az olursa hemen gel dedi. gribi geçen hafta atlattım, şimdi de ishal oldum, hamileliğimin başındaki mide bulantılarım da geri döndü hayırlısıyla sancımız gelse, normal normal doğursak..dua edin bize doğum yapan arkadaşlar, bebeklerinize de ettirin
canım sana doktor belli bir tarıh vermedımı suzamana kdar olmazsa sezeryana alırız gibi.bana 30una kadar bekleyelım olmazsa 31ınde gel dedı acaba ozaman sezeryanamı alcak benı yoksa yıne kontrolmu olur acaba.
canım senin doktor acele etmiş biraz bence..ben senden 3 gün öndeyim, doktor 2 nisana kadar bekleyelim, gelmezse yatırcaz seni dedi.muhtemelen önce suni denicek, olmazsa sezeryan..ama etrafımda gördüğüm bi çok örnek var, açılma-sancı olmadan suni sancı verildiğinde hiç bi işe yaramıyo..saatlerce boşuna sancı çekip sezeryan oluyosun...2 cm bile olsa açılma varsa suniyi kabul ederim, değilse etmem..ben 3-4 gün daha beklicem gelmezse pazartesiden sonra...tabi suyu filan iyiyse...suyu iyi, kalp atışları normal, kordon dolanması filan da yoksa beklenilebilir...bana ilk aylarımda geç döllenme olabilir denmişti, bi kaç hafta geri çıkıyodu o zamanlar..ben ona bağşıyorum..gerçi sonra normal haftasına yetişti ama doğmuyosa da bi hikmeti vardır...bebeğin sağlığında problem olmadıkca beklicem inşallah..ama umarım gerek kalmadan en yakın zamanda doğumumuz olur
Martın güzel anneleri tecrübeleriize ihtiyacım var,yaklaşık 3 gündür sürekli sancı çekiyorum ama hala doktora gitmedim,belimden kasıklarıma yayılan ara ara çok şiddetli olan sancılar bunlar...ama hala doktora gitmedim,gitmeli miyim,gitmezsem bebeğimi sıkıntıya sokmam söz konusu olabilir mi...doktorum gel bi bakalım diyor ama ben muayeneye bu şekilde gidip de doğuran bi sürü insan tanıyorum(
tansiyonumda da dalgalanmalar var ama nişandı suydu bişey yok...
Martın güzel anneleri tecrübeleriize ihtiyacım var,yaklaşık 3 gündür sürekli sancı çekiyorum ama hala doktora gitmedim,belimden kasıklarıma yayılan ara ara çok şiddetli olan sancılar bunlar...ama hala doktora gitmedim,gitmeli miyim,gitmezsem bebeğimi sıkıntıya sokmam söz konusu olabilir mi...doktorum gel bi bakalım diyor ama ben muayeneye bu şekilde gidip de doğuran bi sürü insan tanıyorum(
tansiyonumda da dalgalanmalar var ama nişandı suydu bişey yok...
meraba kızlar,
ben dogum yapalı nerdeyse bi hafta olucak
ama ayaklarım bacaklarım inanılmaz şiş,
öyle böyle değil parmaklarımı hareket ettiremiorum,
uzanman lazım dedi doktor ama nereye uzancan
fırsatmı var uzanmaya, napcam bilmiyorum
varmı bu durumu yaşayan, narkozun etkisimiki hala acaba:/
Kizlar benim bu gogus ucu yaralarim hala gecmedi, aglaya aglays emziriyorumbebegim de keyifsiz gozukuyor, evdeki tartida da kilo almamis gozukuyor, siz nasil besliyorsunuz bebislerinizi?
selaamm..40+2 lik doğuramayan anne adayından herkese merhabalar.....burda kar başladı bugün..10 gündür yaz gibiydi ne güzel..o arada doğsaydıya eşşek oğlum benim, kocakarı soğuklarına kaldı işte (annem öyle diyo) kaç zamandır yok ya suyum gelirse ya sancım tutarsa diye dışarı tek başıma adım atmıyodum...dün artık sabrım taştı...çarşıya çıktım...önce sinemaya gittim, sen kimsin i izledim..sonra mağazaları uzun uzun dolaştım..sonra yemek yedim bi lokantada..sonrada yarım saat yürüyerek eve döndüm..sonra da sıcak bi banyo yaptım...ohhh, canıma değsin, çok güzel bi gün geçirdim...beyfendi doğmuyo madem, geziyim bari dimi....artık böyle...ne beklicem onu, o beni beklesin :)
berra çok fena durmadan ağlıyor , 2. ay aşılarını yaptırdım perişan oldu kızım elimde derece ile kucağımda dolanıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?