- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.541
canım senin doktor acele etmiş biraz bence..ben senden 3 gün öndeyim, doktor 2 nisana kadar bekleyelim, gelmezse yatırcaz seni dedi.muhtemelen önce suni denicek, olmazsa sezeryan..ama etrafımda gördüğüm bi çok örnek var, açılma-sancı olmadan suni sancı verildiğinde hiç bi işe yaramıyo..saatlerce boşuna sancı çekip sezeryan oluyosun...2 cm bile olsa açılma varsa suniyi kabul ederim, değilse etmem..ben 3-4 gün daha beklicem gelmezse pazartesiden sonra...tabi suyu filan iyiyse...suyu iyi, kalp atışları normal, kordon dolanması filan da yoksa beklenilebilir...bana ilk aylarımda geç döllenme olabilir denmişti, bi kaç hafta geri çıkıyodu o zamanlar..ben ona bağşıyorum..gerçi sonra normal haftasına yetişti ama doğmuyosa da bi hikmeti vardır...bebeğin sağlığında problem olmadıkca beklicem inşallah..ama umarım gerek kalmadan en yakın zamanda doğumumuz olur
Martın güzel anneleri tecrübeleriize ihtiyacım var,yaklaşık 3 gündür sürekli sancı çekiyorum ama hala doktora gitmedim,belimden kasıklarıma yayılan ara ara çok şiddetli olan sancılar bunlar...ama hala doktora gitmedim,gitmeli miyim,gitmezsem bebeğimi sıkıntıya sokmam söz konusu olabilir mi...doktorum gel bi bakalım diyor ama ben muayeneye bu şekilde gidip de doğuran bi sürü insan tanıyorum(
tansiyonumda da dalgalanmalar var ama nişandı suydu bişey yok...
bekle cnm bekle sorun yoksa..gelirse gelir gelmezse açılma fln olmadan sakın suni sancı isteme ztn çok fena...boşuna sancı çekersin..hayırlısı oysa sezeryan ol nolcak..
Ateşli anne adayının bir an önce doğurabilmesi için içerdeki oğlunu kıskandırıcı hareketler.... :)))
mine ve ayça
Eki Görüntüle 377218
berra ve doruk poyraz
Eki Görüntüle 377219
hadi mine alışmaya başla bir kaç gün sonra böyle olacaksın çalışmaları :)
Eki Görüntüle 377220
ateşli mine-ciddi doruk poyraz - sırıtık berra - sıradan annesi :)
Eki Görüntüle 377221
Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
Martın güzel anneleri tecrübeleriize ihtiyacım var,yaklaşık 3 gündür sürekli sancı çekiyorum ama hala doktora gitmedim,belimden kasıklarıma yayılan ara ara çok şiddetli olan sancılar bunlar...ama hala doktora gitmedim,gitmeli miyim,gitmezsem bebeğimi sıkıntıya sokmam söz konusu olabilir mi...doktorum gel bi bakalım diyor ama ben muayeneye bu şekilde gidip de doğuran bi sürü insan tanıyorum(
tansiyonumda da dalgalanmalar var ama nişandı suydu bişey yok...
berra çok fena durmadan ağlıyor , 2. ay aşılarını yaptırdım perişan oldu kızım elimde derece ile kucağımda dolanıp duruyorum
evet, suni sancıdansa sezeryan daha mantıklı galiba...hayırlısı olsun bakalım..buarada merak etme, yakında siz de gezmeye başlarsınız...havalar ısınır, sen de bebişini alır gezersin yine...ilk zamanları atlatmış olcaksınız ne güzel.biz daha şokta olcaz o günlerde
oğlumun göbeği düştüğünden beri hafif kan war göbek deliğinde, banyolarında temizleniyo, sonra yine aynı şekilde kan geliyo ama çook az pıhtı gibi.. bu durumu yaşayan war mı annelerr??
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:
çok geçmiş olsun, en korktuğum şey 2. aşısı zaten son günlerde çok huysuz gece 3.30 dan beri dalıp sürekli uyuyamıyo oda perişan bende zaten babasıylada aramız limoni ooooooooooooooof, şubat annelerinde görmüştüm bi şurup vermişti bi arkadaş geçmişti ama ismini hatırlamıyorum calpol müydü neydi
BernysitA canim slikon uclari bebisim istemedi cekemedi onlardan, ya birde onlar cok buyuk geldi bana ya.
kızlar, sanırım kalanlar biziz...sinerji minerji bişey yapalım, doğuralım gari :)
buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
kızlar moralim çok bozuk. sanırım oğlum kolik ten muzdarip. reflü de olabilir. kitapda ( bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler) okudugumz kadarıyla her ikiisinin de belirtileri var gibi. ayırt edemedik. ağlama krizi bi tuttu mu hiç bi şey fayda etmiyor. altı kuru karnı tok. sebepsiz ağlamalarımız başladı. saatlerce uyumuyo böyle durumlarda. ağlamaktan helak oluyo. ne yapmak lazım acaba. bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yeterli olmyo sanırım. dün akşam saç kurutma mak. çalıştırdık son çare. ancak öyle sustu. kapatınca yine başladı tabi. içim parçalanıyo o ağlarken.
oğlumun göbeği düştüğünden beri hafif kan war göbek deliğinde, banyolarında temizleniyo, sonra yine aynı şekilde kan geliyo ama çook az pıhtı gibi.. bu durumu yaşayan war mı annelerr??
berra çok fena durmadan ağlıyor , 2. ay aşılarını yaptırdım perişan oldu kızım elimde derece ile kucağımda dolanıp duruyorum
kızlar moralim çok bozuk. sanırım oğlum kolik ten muzdarip. reflü de olabilir. kitapda ( bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler) okudugumz kadarıyla her ikiisinin de belirtileri var gibi. ayırt edemedik. ağlama krizi bi tuttu mu hiç bi şey fayda etmiyor. altı kuru karnı tok. sebepsiz ağlamalarımız başladı. saatlerce uyumuyo böyle durumlarda. ağlamaktan helak oluyo. ne yapmak lazım acaba. bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yeterli olmyo sanırım. dün akşam saç kurutma mak. çalıştırdık son çare. ancak öyle sustu. kapatınca yine başladı tabi. içim parçalanıyo o ağlarken.
sağol melikecim. doktoru aradım anlattım koliktir dedi. reflüden iyidir tabi. reflünün tedavi edilmesi gerekiyomuş sanırım 1 yılı bulabiliyormuş okuduğum kadarıyla. ama ağlaması insanı mahvediyo. sanki atese atmışlar ya da bi yerini kesmişler gibi ağlıyo yavrumCanımmm geçmiş olsun.. Doktora götürdün mü ne diyo? benim hiç bilgim yok ama çok üzüldüminşallah düzelir bi an önce
canım arkadaslarımdan duydugum en iyi çözümlerden biri eger sancıları aglamaları kolikten ise Buzuki Orhan ın 'Kolik ' isimli cd si . kullananlardan aldıgım yorumlarr cok iyi. bir dene derim ben.ne çalıyorsa artık bebekler susuyorlar dinleyince. birde bu sac kurutması elektrik süpürgesi gercekten işe yarıyor. artık eşimle biz telefona kaydettik seslerini lazım oldukça acıp dinletiyoruz,bizim kız cok dertli degil bu konuda. yoksa elektrik parası ooo ooo
eşime söyleyim de bulsun bari o cd yi. bizde de anne karnındaki aklp atışına benzer bi takım sesler var telefonda onu actık öylece onu dinleyerek uyudu. ama bitap düşmüştü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?