2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bekle cnm bekle sorun yoksa..gelirse gelir gelmezse açılma fln olmadan sakın suni sancı isteme ztn çok fena...boşuna sancı çekersin..hayırlısı oysa sezeryan ol nolcak..

cnm doğurcaın varsa doğurursun zaten kimse sni zorla doğurtmaz..sn niye erteliyosun sancın varsa git kontrolünü ol..Allah korusun bebekde bi sıkıntı olur suyunda bişi olur sn önlemini al..

bekle cnm bekle sorun yoksa..gelirse gelir gelmezse açılma fln olmadan sakın suni sancı isteme ztn çok fena...boşuna sancı çekersin..hayırlısı oysa sezeryan ol nolcak..

evet, suni sancıdansa sezeryan daha mantıklı galiba...hayırlısı olsun bakalım..buarada merak etme, yakında siz de gezmeye başlarsınız...havalar ısınır, sen de bebişini alır gezersin yine...ilk zamanları atlatmış olcaksınız ne güzel.biz daha şokta olcaz o günlerde

kızlar siz ve bebekleriniz çok güzelsiniz
Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:

allah yardımcın olsun inşş kolay bir doğum olur

beklemen hata bence dr a gitmek en mantıklısı

berra çok fena durmadan ağlıyor , 2. ay aşılarını yaptırdım perişan oldu kızım elimde derece ile kucağımda dolanıp duruyorum

ay cnm ya 2. ay aşısı çok kötüymüş öle duydum ateş düşürücü vermedimi dr

cnm bana suni sancı verdiler 4 5 saat çok az sancı hissettim dr um demişti zaten belki sancıyı bile hissetmeyebilirsin diye korkmana gerek yok yani

oğlumun göbeği düştüğünden beri hafif kan war göbek deliğinde, banyolarında temizleniyo, sonra yine aynı şekilde kan geliyo ama çook az pıhtı gibi.. bu durumu yaşayan war mı annelerr??

göbek deliği tamamen kurumamış demekki.bize tendurdıyotmu öle bişi verdi onu sürdük iyice kuruyana kadar,bizimkide öle kanlıydı ..tamamen kurudu.

BernysitA canim slikon uclari bebisim istemedi cekemedi onlardan, ya birde onlar cok buyuk geldi bana ya.

Eki Görüntüle 376915 buda benim dünyalar tatlısı oğlusum, Rabbim nazarlardan saklasın

canımm hayırlı olsun Allahım uzun saglıklı ömür nasip etsin inşallah. maşallah cok güzel bir oglun var

Kızlar şu anda hastanedeyim suni sancı alıyorum.Açılmam 4 cm.Doğumu bekliyoruz dua edin.:18:

Rabbim kolaylık versin canım,umarım sende tez zamanda alırsın yavrunu kucagına. dualarım seninle.

evet canım calpol şurup ateş düşürücü. eczaneye veya doktoruna danışarak içir şıp diye keser. bana doktor fitil vermişti. yarım fitil koyuyordum hem rahat uyuyordu hem ateş ağrı hiçbirşeyi kalmıyordu aşıdan sonra.geçmiş olsun.

BernysitA canim slikon uclari bebisim istemedi cekemedi onlardan, ya birde onlar cok buyuk geldi bana ya.

canım benim bende hala düzelemedim 12 gün oldu gecmez mi yaralar ki ben birde en basından beri silikon uç kullandım ona ragmen. garmastan işe yarar gibiydi bir kaç gündür ama sanırım etkisi durdu yine acıldı yaralarım. hem yarıldı uçlarım hemde böyle üstü beyazlayıp soyuluyo kopuyo,kanıyo,delirmeme az kaldıdünden beri emziremiyorum,dinlensin gögüslerim diye ama tık yok iyileşmeye dair. sagıp sagıp veriyorum sütü kızıma,kaşık biberon aldım normal biberona alısmasın dye,bir kaç doktorla görüştüm öyle dediler. ama cok üzülüyorum sarılıgı da orta derecede devam ediyor

kızlar, sanırım kalanlar biziz...sinerji minerji bişey yapalım, doğuralım gari :)

bende varım canım bugünde ağrım sızım yok hastaneden yeni geldim nstye girdim hiç bişi yokkk dr sordum en son ne zamana kadar beklicez 1 nisana kadar dedi cumartesi acilden gel kalp atışlarına bakalım dedi yatış yapalım demedi bende sormayı unttum ama yatırır heralde çünkü son günn inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelirr bende yürüyüş ve tamizlik yapayım bide merdiven in çık dediler onu deneyim belki kendiliğinden gelir sancılarrrrr

buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır

Eklentiler

• $Fotoğraf3308.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
kızlar moralim çok bozuk. sanırım oğlum kolik ten muzdarip. reflü de olabilir. kitapda ( bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler) okudugumz kadarıyla her ikiisinin de belirtileri var gibi. ayırt edemedik. ağlama krizi bi tuttu mu hiç bi şey fayda etmiyor. altı kuru karnı tok. sebepsiz ağlamalarımız başladı. saatlerce uyumuyo böyle durumlarda. ağlamaktan helak oluyo. ne yapmak lazım acaba. bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yeterli olmyo sanırım. dün akşam saç kurutma mak. çalıştırdık son çare. ancak öyle sustu. kapatınca yine başladı tabi. içim parçalanıyo o ağlarken.

Canımmm geçmiş olsun.. Doktora götürdün mü ne diyo? benim hiç bilgim yok ama çok üzüldüm inşallah düzelir bi an önce

oğlumun göbeği düştüğünden beri hafif kan war göbek deliğinde, banyolarında temizleniyo, sonra yine aynı şekilde kan geliyo ama çook az pıhtı gibi.. bu durumu yaşayan war mı annelerr??

canım bizdede oldu doktora götürdük k vitamini iğnesi yaptılar canım

berra çok fena durmadan ağlıyor , 2. ay aşılarını yaptırdım perişan oldu kızım elimde derece ile kucağımda dolanıp duruyorum

kıyamam yaaa çok mu ağır bu 2. ay aşıları ateş mi yapıyo

canım arkadaslarımdan duydugum en iyi çözümlerden biri eger sancıları aglamaları kolikten ise Buzuki Orhan ın 'Kolik ' isimli cd si . kullananlardan aldıgım yorumlarr cok iyi. bir dene derim ben.ne çalıyorsa artık bebekler susuyorlar dinleyince. birde bu sac kurutması elektrik süpürgesi gercekten işe yarıyor. artık eşimle biz telefona kaydettik seslerini lazım oldukça acıp dinletiyoruz,bizim kız cok dertli degil bu konuda. yoksa elektrik parası ooo ooo

Canımmm geçmiş olsun.. Doktora götürdün mü ne diyo? benim hiç bilgim yok ama çok üzüldüm inşallah düzelir bi an önce
sağol melikecim. doktoru aradım anlattım koliktir dedi. reflüden iyidir tabi. reflünün tedavi edilmesi gerekiyomuş sanırım 1 yılı bulabiliyormuş okuduğum kadarıyla. ama ağlaması insanı mahvediyo. sanki atese atmışlar ya da bi yerini kesmişler gibi ağlıyo yavrum

eşime söyleyim de bulsun bari o cd yi. bizde de anne karnındaki aklp atışına benzer bi takım sesler var telefonda onu actık öylece onu dinleyerek uyudu. ama bitap düşmüştü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…