- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.561
kızlar moralim çok bozuk. sanırım oğlum kolik ten muzdarip. reflü de olabilir. kitapda ( bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler) okudugumz kadarıyla her ikiisinin de belirtileri var gibi. ayırt edemedik. ağlama krizi bi tuttu mu hiç bi şey fayda etmiyor. altı kuru karnı tok. sebepsiz ağlamalarımız başladı. saatlerce uyumuyo böyle durumlarda. ağlamaktan helak oluyo. ne yapmak lazım acaba. bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ama yeterli olmyo sanırım. dün akşam saç kurutma mak. çalıştırdık son çare. ancak öyle sustu. kapatınca yine başladı tabi. içim parçalanıyo o ağlarken.
sağol melikecim. doktoru aradım anlattım koliktir dedi. reflüden iyidir tabi. reflünün tedavi edilmesi gerekiyomuş sanırım 1 yılı bulabiliyormuş okuduğum kadarıyla. ama ağlaması insanı mahvediyo. sanki atese atmışlar ya da bi yerini kesmişler gibi ağlıyo yavrum
canım muhtemelen gazdandır reflü daha farklı oluyor
benim oğlum 2 sene reflü sıkıntısı yaşadık yani neredeyse ameliyat olcak kadar şiddetliydi
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor insan ne yapacağını şaşırıyor
bizimkide başladı gaz sancıları çekmeye umarım kısa sürer
canım bebişin tam doyduğundan eminmisin bizdede aynı şey olmuştu kolik müzik dinletince susuodu(biz eşimle o müzikle kafayı yicektik) dr.a gittik mama verdiler çocuk bi içti şapır şupur kesildi çıtı şimdi gazı için ağlıo epey ama o zamankinde ben de ağlıodum onunla beraber canı çok yanıodu yavrumun açlıktanmış
10.günden sonra yavaş yavaş başladı bizim de. yani öncesinde de vardı tabi ama böyle değildi. umarım çabuk geçer. o ağladıkça ben çıldırcak gibi oluyorum.
bu arada hastaneden memnun kaldın mı? dedikleri fiyata çıkabildiniz mi? bi sıkıntı olmamıştır umarım
bende cok sık su içiorum wcye gidiorum ama uzanmam cok zorbenimde aynıydı 1 hafta kadar sanırım narkozun etkisi bacaklarım ayaklarım fil gibi olmuştu..çok bol su iç ve idrara sık çık öyle iniyo..bide ayakta kalma fazla bende aynen doru düzgün uzanmamıştım..
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar; benim için dua eden herkese çooook tşk ederim
Bende çok şükür oğlumu kucağıma aldım, hala şaşkınlık içindeyim, çünkü sabah doktora gittiimde hiç birşey, hiç bir belirti yoktu, nstye balandı 15 dk içinde 100ün üzerinde sancı çıktı, çatı muayenesinde de 5 cm açıklık çıktı, doktrum senin doğum başlamış bile dedi ve beni apar topar yatırdılar, saat dokuz buçukta yatış yaptım ve saat 13:50de 3.375 gram dünyalar tatlısı yakışıkloı oğlumu normal doğumla kucağıma aldım, doğumum çok kola oldu, doğum masasına çıkınca 10 dk içinde oğlm oldu ve sancılar hiçte abartıldığı gibi değildi, aynı adet sancım gibiydi ve en güzeli 3 dk ara verip verip 50sn kadar sürmesiydi, tek sorunum uykusuz olmamdı, çok yorgundom ama o 3 dk da insan çok güzel enerji enerji topluyor, Rabbim herkese benim gibi klay doğum nasip etsin
buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
canım demekki normal bir durummuşkızlar.. bebişim kakasını yaptı sonunda şükürler olsunn.. hem de katı değil kıvamı baya yumuşaktı. üstümden bi yük kalktı çok rahatladımmm
kızlar.. bebişim kakasını yaptı sonunda şükürler olsunn.. hem de katı değil kıvamı baya yumuşaktı. üstümden bi yük kalktı çok rahatladımmm
bende cok sık su içiorum wcye gidiorum ama uzanmam cok zorbenimde aynıydı 1 hafta kadar sanırım narkozun etkisi bacaklarım ayaklarım fil gibi olmuştu..çok bol su iç ve idrara sık çık öyle iniyo..bide ayakta kalma fazla bende aynen doru düzgün uzanmamıştım..
oohhh bin şükür canım benim,sonunda rahatladı yavrum desene. inşallah bir daha yasamazsın miniginle bu sorunu.
canım hastaneden çok memnun kaldım
dedikleri fiyata çıktım çok şükür
bir daha doğursam kesinlikle medicalde doğururum
inşallah cnm. çok sıkıntılı günler geçirdik. baya yoruldu yavrum uyuyakaldı bugün yorgun düştüğü için:)
kızlar eskiden giydiğim pantolonların hiçbiri şuan bana olmuyor hepsi düşük bel ve tam sezeryan dikişlerimn üzerine oturuyor belleri. canım acıdığı için hemen çıkarıyorum, çok sinir oldum yaaa.. yeni pantolonlar almam lazım acilen ama yine düşük bel olucak alacaklarım ve onlar da böyle acıtırsa naapıcam beeennn
canım ben hamilelikte aldıklarımı giyiyorum smdi benmde dikiş yerim yüzünden. ama ben zaten hamileliktede eski bedenimde almıstım cok kilo almadıgım için.sadece bel kısmı hamile pantolonu idi böyle üstü penye gbi. dar paça, tam sevdigim gbi. netten almıstım ben.istersen sana özelden atım aldıgım siteyi. 2-3 iş gününe geldi elime. alıcı zaten hamile olmayanlarında kullandıgını söylemişti,haklıymıs
olur cnm sevinirim
msj kutun doluymus canım.
inşallah cnm. çok sıkıntılı günler geçirdik. baya yoruldu yavrum uyuyakaldı bugün yorgun düştüğü için:)
kızlar eskiden giydiğim pantolonların hiçbiri şuan bana olmuyor hepsi düşük bel ve tam sezeryan dikişlerimn üzerine oturuyor belleri. canım acıdığı için hemen çıkarıyorum, çok sinir oldum yaaa.. yeni pantolonlar almam lazım acilen ama yine düşük bel olucak alacaklarım ve onlar da böyle acıtırsa naapıcam beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?