2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım muhtemelen gazdandır reflü daha farklı oluyor
benim oğlum 2 sene reflü sıkıntısı yaşadık yani neredeyse ameliyat olcak kadar şiddetliydi
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor insan ne yapacağını şaşırıyor
bizimkide başladı gaz sancıları çekmeye umarım kısa sürer

canım bebişin tam doyduğundan eminmisin bizdede aynı şey olmuştu kolik müzik dinletince susuodu (biz eşimle o müzikle kafayı yicektik) dr.a gittik mama verdiler çocuk bi içti şapır şupur kesildi çıtı şimdi gazı için ağlıo epey ama o zamankinde ben de ağlıodum onunla beraber canı çok yanıodu yavrumun açlıktanmış

10.günden sonra yavaş yavaş başladı bizim de. yani öncesinde de vardı tabi ama böyle değildi. umarım çabuk geçer. o ağladıkça ben çıldırcak gibi oluyorum.

bu arada hastaneden memnun kaldın mı? dedikleri fiyata çıkabildiniz mi? bi sıkıntı olmamıştır umarım

maşallah baya sütüm var canım doyuyordur herhalde. yanakları falan dolmaya başladı. hatta bazı tulumlarımız küçüldü bile

canım hastaneden çok memnun kaldım
dedikleri fiyata çıktım çok şükür
bir daha doğursam kesinlikle medicalde doğururum

bende cok sık su içiorum wcye gidiorum ama uzanmam cok zor
inş gecer hemen hamilelikde bile üstüme olan pijamalar şmdi olmuo

canım doğumn ne rahat geçmiş okuyunca banada cesaret geldi oğluşunu sağlıkla büyüt inşallah benim doğumumda seninki gibi rahat geçerrrr

kızlar.. bebişim kakasını yaptı sonunda şükürler olsunn.. hem de katı değil kıvamı baya yumuşaktı. üstümden bi yük kalktı çok rahatladımmm

bende cok sık su içiorum wcye gidiorum ama uzanmam cok zor
inş gecer hemen hamilelikde bile üstüme olan pijamalar şmdi olmuo

oohhh bin şükür canım benim,sonunda rahatladı yavrum desene. inşallah bir daha yasamazsın miniginle bu sorunu.

inşallah cnm. çok sıkıntılı günler geçirdik. baya yoruldu yavrum uyuyakaldı bugün yorgun düştüğü için:)

kızlar eskiden giydiğim pantolonların hiçbiri şuan bana olmuyor hepsi düşük bel ve tam sezeryan dikişlerimn üzerine oturuyor belleri. canım acıdığı için hemen çıkarıyorum, çok sinir oldum yaaa.. yeni pantolonlar almam lazım acilen ama yine düşük bel olucak alacaklarım ve onlar da böyle acıtırsa naapıcam beeennn

Son düzenleme:
canım hastaneden çok memnun kaldım
dedikleri fiyata çıktım çok şükür
bir daha doğursam kesinlikle medicalde doğururum

Aynen ronyacım sana katılıyorum bende birdaha doğurursam tek adres medical başka yere adım bile atmam.Geçen aradılar zaten hizmetimizden memnun kaldınızmı yine düşünürmüsünüz diye :))ikinciyide doğur sen 1 tane yetmez mesajımı vermeye çalışıyolar acaba

canım ben hamilelikte aldıklarımı giyiyorum smdi benmde dikiş yerim yüzünden. ama ben zaten hamileliktede eski bedenimde almıstım cok kilo almadıgım için.sadece bel kısmı hamile pantolonu idi böyle üstü penye gbi. dar paça, tam sevdigim gbi. netten almıstım ben.istersen sana özelden atım aldıgım siteyi. 2-3 iş gününe geldi elime. alıcı zaten hamile olmayanlarında kullandıgını söylemişti,haklıymıs

olur cnm sevinirim

bnmkşlerde olmuyor ben zaten çok kilo aldığım için düşük bel olmsada olmaz bnm kıyafetlerim hamile pantalonlarımı giyiyorum

kızlar bizim adencik yeni yei beni emmeye başladı lakin daha önceleri kendimi sağııyodum biberonla veriyodum birde ma ayiyodu fakat bu ara emzirdiğimde mememi bırakmıyo ne yapacağımı şaşırdım emiyo emiyo uyuyo yatağına yatırıyorum fink uyanıyo tekrar emziriyorum yine emiyo uyuyo böle böle 4 saat geçiyo tabi ben helak oluyorum her seferindede emmemiş gibi ellerini kollarını yiyo offff doymuyomu bu cocuk napıyo çözemedim artık dayanamıyorum 60 ml mama yapıyorum onu yiyince kesintisiz uyuyo hemen memelerimi emzik olarakmı kullanıyo acaba bide damaklarıyla memelerimi öyle sıkıyoki uclarını ağzından zor çııkarıyorum sonrada alv alev yanıyo ucları kızlar bana bir akıl verin ben çözemedim aden beni emiyo doyuyomu doymuyomu napıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…