- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.581
kızlar bizim adencik yeni yei beni emmeye başladı lakin daha önceleri kendimi sağııyodum biberonla veriyodum birde ma ayiyodu fakat bu ara emzirdiğimde mememi bırakmıyo ne yapacağımı şaşırdım emiyo emiyo uyuyo yatağına yatırıyorum fink uyanıyo tekrar emziriyorum yine emiyo uyuyo böle böle 4 saat geçiyo tabi ben helak oluyorum her seferindede emmemiş gibi ellerini kollarını yiyo offff doymuyomu bu cocuk napıyo çözemedim artık dayanamıyorum 60 ml mama yapıyorum onu yiyince kesintisiz uyuyo hemen memelerimi emzik olarakmı kullanıyo acaba bide damaklarıyla memelerimi öyle sıkıyoki uclarını ağzından zor çııkarıyorum sonrada alv alev yanıyo ucları kızlar bana bir akıl verin ben çözemedim aden beni emiyo doyuyomu doymuyomu napıyo...
kızlar bizim adencik yeni yei beni emmeye başladı lakin daha önceleri kendimi sağııyodum biberonla veriyodum birde ma ayiyodu fakat bu ara emzirdiğimde mememi bırakmıyo ne yapacağımı şaşırdım emiyo emiyo uyuyo yatağına yatırıyorum fink uyanıyo tekrar emziriyorum yine emiyo uyuyo böle böle 4 saat geçiyo tabi ben helak oluyorum her seferindede emmemiş gibi ellerini kollarını yiyo offff doymuyomu bu cocuk napıyo çözemedim artık dayanamıyorum 60 ml mama yapıyorum onu yiyince kesintisiz uyuyo hemen memelerimi emzik olarakmı kullanıyo acaba bide damaklarıyla memelerimi öyle sıkıyoki uclarını ağzından zor çııkarıyorum sonrada alv alev yanıyo ucları kızlar bana bir akıl verin ben çözemedim aden beni emiyo doyuyomu doymuyomu napıyo...
inşallah cnm. çok sıkıntılı günler geçirdik. baya yoruldu yavrum uyuyakaldı bugün yorgun düştüğü için:)
kızlar eskiden giydiğim pantolonların hiçbiri şuan bana olmuyor hepsi düşük bel ve tam sezeryan dikişlerimn üzerine oturuyor belleri. canım acıdığı için hemen çıkarıyorum, çok sinir oldum yaaa.. yeni pantolonlar almam lazım acilen ama yine düşük bel olucak alacaklarım ve onlar da böyle acıtırsa naapıcam beeennn
canım benim meme verdiğim kadar kimse vermiyordur herhalde bu her ağladığında susturmak için dayıyorduk sonra çocuk cıyak cıyak doktor dediki o kadar yemişki karnı taş gibi olmuş... yani o ister onu sen takip edeceksin artık 2 en fazla 3 saatten önce emzirmiycem belki çok yemekten çocuk huzursuz olmasın gaz fln...
amiiiin caım, darısı sanaay maşallah ne kdar tatlı RABBİm nazarlardan korusun.oğlum görsünde cıksın artık arkadaşları dışarda hepsi:):)
Tşk ederim canımyedirenkatolye inşallah çok rahat bir doğumun olur
masivaa canım oğluşun çok tatlı maşallah
selaamm..40+2 lik doğuramayan anne adayından herkese merhabalar.....burda kar başladı bugün..10 gündür yaz gibiydi ne güzel..o arada doğsaydıya eşşek oğlum benim, kocakarı soğuklarına kaldı işte (annem öyle diyo) kaç zamandır yok ya suyum gelirse ya sancım tutarsa diye dışarı tek başıma adım atmıyodum...dün artık sabrım taştı...çarşıya çıktım...önce sinemaya gittim, sen kimsin i izledim..sonra mağazaları uzun uzun dolaştım..sonra yemek yedim bi lokantada..sonrada yarım saat yürüyerek eve döndüm..sonra da sıcak bi banyo yaptım...ohhh, canıma değsin, çok güzel bi gün geçirdim...beyfendi doğmuyo madem, geziyim bari dimi....artık böyle...ne beklicem onu, o beni beklesin :)
Saliha canııım darısı sana, nşaAllah sende benim gbi doktora gittiğinde açılma ve sancı ile karşılaşırsn, benim 5 cm açılmam ve 100ün üzerinde sancılarım varmış, ben hissetmiyordum, sonra bana suni sancı vermişler, serum suni sancı içinmiş, ben bilmiyordummasiva, hayırlı olsun canım..sen de kurtulmuşsun çok şükür..hem de çok kolayca...maşallah, barekallah...
tk ederim canımcanımm hayırlı olsun Allahım uzun saglıklı ömür nasip etsin inşallah. maşallah cok güzel bir oglun var
oy oy maşaAllah çok tatlı prensesin Rabbim bağışlasınbuda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
canım duam seninle, korkma, için rahat olsun, açılma ve sancı varsa suni sancı hiçte kötü değil, hatta doğumu hızlandırıyormuş, eğer suni sancı verilmeseydi benim doğum akşamı bulurmuştucanım doğumn ne rahat geçmiş okuyunca banada cesaret geldi oğluşunu sağlıkla büyüt inşallah benim doğumumda seninki gibi rahat geçerrrr
kızlar.. bebişim kakasını yaptı sonunda şükürler olsunn.. hem de katı değil kıvamı baya yumuşaktı. üstümden bi yük kalktı çok rahatladımmm
bende hala şaşkınlık içindeyim
canım maşallah... ay inanmıyorum doğuramadım doğuramadım diyordun bak tosun paşaya sen. Allah nazarlardan korusun... sizlere bağışlasın canım. gözünüz aydın...
evet, suni sancıdansa sezeryan daha mantıklı galiba...hayırlısı olsun bakalım..buarada merak etme, yakında siz de gezmeye başlarsınız...havalar ısınır, sen de bebişini alır gezersin yine...ilk zamanları atlatmış olcaksınız ne güzel.biz daha şokta olcaz o günlerde
ya sorma merve neyapsam ayıramıyorum memeden ama doymuş gibi değil mamayı verince memeden sonra uyuyo ne bileyim yalancı emziklerimiz var eskiden onları emiyodu şimdi onları verince midesini bulandırıyo hop atıyo sanırım aden beni emzik olarak kullanıyo kakayada günde 3 kez çıkyo...cnmcanım eğer kakasını yapması iyi ise Aden in doyuyordur. saglık ocagındaki hemsire gelmişti gecen gün, bebekler doysalar bile agızlarını emme refleksi ile meme emer gbi yapıyorlarmıs, bende hep meme istiyor sanırdım helak olmustum yara içindeler zaten ama aslında doyuyormus, bebegin atıstırıcı bebek olmasın doyuyorsa günde bir kaç kez kakasını yapıyorsa kalan zamanda emzik verebilirsin demişti. denedim emzik alınca uyuyor kızım. ben hiç istemiyordum emzik kullanmasını ama işe yaradı.bakıyorum günde en az 5 kez kakasını yapıyor. çok zor durumda kalınca veriyorum emsin. benm kıızmın eldivenlerinn hepsi sırılsıklam olurdu. gögsüme yatırırdım boynumu yüzümü yerdi minikkendi cocuk doktoruma sordum aynısını söyledi.
cok sağol cnm oğlumun ismini bende cok severek koydum rabbim hepimizinkine uzun ömürler versin inşallah....bizimki zaten mamaya alışkın bir cocuk anne sütüde içiyo mamada yiyo boş çevirmiyo sağ olsun ama bu emzirme olayı böyle bişeyse yani benim yaşadıklarım normalse memelerimizin ucu kopar yahu....cnm benim oglumda 20 gunluk sutum cok allaha sukur yettıgıne emınım hatta cok emdıgı ıcın kusuyor bıle fazla sutu ama yınede emmek ıstıyor senın sutun cokmu bılmıyorum ama sana gore coksa sutunu verırken dıger gohsun bosa akıyosa coktur demek benımkı oyle eger senınkıde oyleyse bence bosuna mamaya alıstırma bır muddet sonra mama ister hep anne sutu kadar faydalı bırsey yok bebegın ıcın benım ıkıncı cocuk oldugu ıcın tecrubem var yenı dogan bebekler dogustan emme reflexlerı oldugu ıcın doysada doymasada emmek ısterler kızımdada sabaha kadar agzına verıyodum yatagımda yatırıyodum emıyodu verebıldıgın kadar ver olmadı yalancı emzıge alıstır rahat edersın bu arada bebegının ısmı cok guzel saglıcakla buyut ınsallah.
canım benim meme verdiğim kadar kimse vermiyordur herhalde bu her ağladığında susturmak için dayıyorduk sonra çocuk cıyak cıyak doktor dediki o kadar yemişki karnı taş gibi olmuş... yani o ister onu sen takip edeceksin artık 2 en fazla 3 saatten önce emzirmiycem belki çok yemekten çocuk huzursuz olmasın gaz fln...
BernysitA canim slikon uclari bebisim istemedi cekemedi onlardan, ya birde onlar cok buyuk geldi bana ya.
buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
kızlar ben humana still tea içiyorum günde 2 kez. gerçi içinde rezene war ama ekstradan rezene çayı içsemmi ?? bebeğimde gaz sorunu war galiba, bide zor uyuyo.. rezene çayı çözermi acaba bu sorunları??
bir de içenler warsa hangi markayı tawsiye ediyorsunuz??
inşallah cnm. çok sıkıntılı günler geçirdik. baya yoruldu yavrum uyuyakaldı bugün yorgun düştüğü için:) kızlar eskiden giydiğim pantolonların hiçbiri şuan bana olmuyor hepsi düşük bel ve tam sezeryan dikişlerimn üzerine oturuyor belleri. canım acıdığı için hemen çıkarıyorum, çok sinir oldum yaaa.. yeni pantolonlar almam lazım acilen ama yine düşük bel olucak alacaklarım ve onlar da böyle acıtırsa naapıcam beeennn
canım duam seninle, korkma, için rahat olsun, açılma ve sancı varsa suni sancı hiçte kötü değil, hatta doğumu hızlandırıyormuş, eğer suni sancı verilmeseydi benim doğum akşamı bulurmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?