- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.601
Ateşli anne adayının bir an önce doğurabilmesi için içerdeki oğlunu kıskandırıcı hareketler.... :)))
mine ve ayça
Eki Görüntüle 377218
berra ve doruk poyraz
Eki Görüntüle 377219
hadi mine alışmaya başla bir kaç gün sonra böyle olacaksın çalışmaları :)
Eki Görüntüle 377220
ateşli mine-ciddi doruk poyraz - sırıtık berra - sıradan annesi :)
Eki Görüntüle 377221
beline kadar çekebilosun yani pantalonlar:)) ya b
beline kadar çekebilolsun yani pantalonları:) benim dizimden yukarı çıkmıo pantalaonlarım..hiçbir bluzum bile olmuyor üstüme..baştanm aşa dolabı değişmem lazım...yaza kadar bari biraz kilo vrsem..68-52=14 kilo fazlam var ya(((
dün akşam oğlumun çok kötü kolik ağlaması tuttu... 4-5 saat sürdü... gece hastaneye gödürdük korkuda. hastaneye giderken arabada sesi kesilmiş. meğer kolik ağlamayı otomobil kesermiş. doktor dediki sabaha kadar sokak sokak dolaşan aileler var. fitil verdi ağrı kesici... özel doktorunuda aradım bebeğin iyi yapacak bişey yok dedi. gaz ilacına devam, birde sıcak havlu karnına koyun dedi... off gece çok yorucuydu...
Metsin adında gaz ilacı kullanan varmı? ne yapacağımmı bilemedim birde bunu tavsiye ettiler... offf sürekli ilaç değiştirmekte iyi değilki...
bir komşu söyledi kaşığa kimyon koy ve sütünü sa dedi öyle verdik oğluma umarım iyi gelir...
cnm benim bırak pantalonu eşofman bile kalça takılıyo yukarı çıkmıyo...bide ben rekora gittim hamilelikte aldığım kg açıklıyorum dikkaaattttttttttttttttt.....59 ile hamile kaldım 90 küsürle doğuma girdim şuanda 78 kg =18 kg fazlma var hesaplar nasıl ama
Offf ben de dün kıyafet bakmaya gittim depresyonuna depresyon ekleyip geldim. Sanki her şey cüceler icin. Goguslerim yüzünden üstlerim bile olmuyor bı esofman anca buldum. Hamile pantolonlarım tam sezeryan yerini acıtio onları bile giyemiyorum. Bu emzirme sutyenleriyle zaten sik olunmaz...
beline kadar çekebilosun yani pantalonlar:)) ya b
beline kadar çekebilolsun yani pantalonları:) benim dizimden yukarı çıkmıo pantalaonlarım..hiçbir bluzum bile olmuyor üstüme..baştanm aşa dolabı değişmem lazım...yaza kadar bari biraz kilo vrsem..68-52=14 kilo fazlam var ya(((
kızlar bizim adencik yeni yei beni emmeye başladı lakin daha önceleri kendimi sağııyodum biberonla veriyodum birde ma ayiyodu fakat bu ara emzirdiğimde mememi bırakmıyo ne yapacağımı şaşırdım emiyo emiyo uyuyo yatağına yatırıyorum fink uyanıyo tekrar emziriyorum yine emiyo uyuyo böle böle 4 saat geçiyo tabi ben helak oluyorum her seferindede emmemiş gibi ellerini kollarını yiyo offff doymuyomu bu cocuk napıyo çözemedim artık dayanamıyorum 60 ml mama yapıyorum onu yiyince kesintisiz uyuyo hemen memelerimi emzik olarakmı kullanıyo acaba bide damaklarıyla memelerimi öyle sıkıyoki uclarını ağzından zor çııkarıyorum sonrada alv alev yanıyo ucları kızlar bana bir akıl verin ben çözemedim aden beni emiyo doyuyomu doymuyomu napıyo...
Metsin adında gaz ilacı kullanan varmı? ne yapacağımmı bilemedim birde bunu tavsiye ettiler... offf sürekli ilaç değiştirmekte iyi değilki...
bir komşu söyledi kaşığa kimyon koy ve sütünü sa dedi öyle verdik oğluma umarım iyi gelir...
beğendim valla farklı olmuşkızlar;
esım kızımızın ayak ızını ve ısımlerımızı dövme yaptırdı :)
ılk gordugumde sok oldysamda sonradan alıstım
Eki Görüntüle 377768
valla aynen benimde öle..ben anlamadım he bu ünlüler felan şıp diye eski hallerine dönüveriolar..gecen emina sandalı gördüm uyuz oldum he..bu arada o emzirme sütyeninede takmıyorum yaa.zahmetli bişii ..bebiş ağlayınca onu acacam tutacam sıkıntı..göğüsler sarkmaz inşAllah..en azından 40ı çıksın belki ozaman..bunalıyporum evin içinde .ancak sokağa çıkarken takıorum
gözün aydın canım...
merve sizdedemi kolik var. dün inanamazsın nefessiz kaldı çocuk ağlamaktan... apar topar hastaneye git fln araba mucizevi bişey arabanın içinde hareket halinde çıt yok çocukta hemen uyuyo...
ya sorma merve neyapsam ayıramıyorum memeden ama doymuş gibi değil mamayı verince memeden sonra uyuyo ne bileyim yalancı emziklerimiz var eskiden onları emiyodu şimdi onları verince midesini bulandırıyo hop atıyo sanırım aden beni emzik olarak kullanıyo kakayada günde 3 kez çıkyo...cnm
canım şimdi bizim minikte emzigi agzına verince suratını eksitiyo,kuscak gbi hareketler yapıyo sıpa,bende sütüme batırıyorum emzigi,öyle veriyorum. şimdilik kanıyo bakalım,sonradan çakarsa yandım vallahi. kıyamadım bende az önce emzirdim ama canım cıktı mememde uyudu,agzından cıkarırkende uyanıp ısırıyo mu napıyo anlamadım ya koparcak sanki. bi sitede okumustum,bebek memede uyuduysa memenizi çekmeyin acıtır,baş parmagınızı bebegin agzına koyun öyle cıkarın memeyi yazıyordu. cocuk parmagı meme sanıyormus. annemde zaten çekme damagı düşer cocugun diyor. denicektim az önce unuttum bir dahaki emzirmemde denicem mutlaka. ayrıca Adenin kakası iyiymiş canım doyuyordur sen merak etme. emzirdigin zamanların dısında sağ gögsünü kaşıkla yada,kaşık biberonla ver sağdıgın sütü canım. daha sık beslemiş olursun.
16 kilo cnm ama bunlar gecıcı dogum yapalı kaç gun oldu?
selam annelerrrrrrr..............
19 mart pazartesi saat 16.43 de oğlum Ömer i dünya ya geldi.. normal doğum yaptım eşim de girdi doğuma... onun çevirileri sayesinde doğurdum diyebilirim. cünkü yurt dısındayım ve stresten ve panikten tüm inglizce kafamdan uçmuştu
aslında 18 martta doğumum bekleniyordu ama o kadar sancılara rağmen ben de açılma olmadı.. doğumdan önce hastanede 4 saat yürüdüm merdiven çıktım banamısın demedi kerataa gelmedi. hatta size yürürken sancı çekerken yazmıştım elimden geldiğince...
şuan oğlum 9 günlük oldu
veee sünnetini yaptırdık bugün.. bezini değiştirirkenki ağlamsı kadar ağladı oğlum bitince hemen sustu.. 5 dk bile sürmedi ama her altını değiştirişimde sanki canı acıyor zanneiyorum
kızlar size bir şey danışacam oğlumda az biraz ishal var.. bugün sünnet yapan dr amcasınında üzerine yapmış adamın üstü başı gitmiş
ne yapmam gerekiyor.. dr normal dedi geçer dedi...
siz ne öneriyorsunuz?
19 mart pazartesi saat 16.43 de oğlum Ömer i dünya ya geldi.. normal doğum yaptım eşim de girdi doğuma... onun çevirileri sayesinde doğurdum diyebilirim. cünkü yurt dısındayım ve stresten ve panikten tüm inglizce kafamdan uçmuştu
aslında 18 martta doğumum bekleniyordu ama o kadar sancılara rağmen ben de açılma olmadı.. doğumdan önce hastanede 4 saat yürüdüm merdiven çıktım banamısın demedi kerataa gelmedi. hatta size yürürken sancı çekerken yazmıştım elimden geldiğince...
şuan oğlum 9 günlük oldu
veee sünnetini yaptırdık bugün.. bezini değiştirirkenki ağlamsı kadar ağladı oğlum bitince hemen sustu.. 5 dk bile sürmedi ama her altını değiştirişimde sanki canı acıyor zanneiyorum
kızlar size bir şey danışacam oğlumda az biraz ishal var.. bugün sünnet yapan dr amcasınında üzerine yapmış adamın üstü başı gitmiş
siz ne öneriyorsunuz?
kızlar ben bir haftada 9 kilo incelmişim
ama hala koskoca 10 kilo fazlam var
aynaya bakınca kendimi çok sevimsiz buluyorum
ve tuhaf depresif bir ruh haline girdim
sanki hamileyken pespembe bulutların üstündeydim
ve birden bire yere iniş yaptım
şaşkınım ne yapıcam ben deyip duruyorum
sanki üstümde kocaman bir yük var
nasıl büyücek bu kız deyip duruyorum :97:
şuan oğlum 9 günlük oldu
siz ne öneriyorsunuz?
şuan oğlum 9 günlük oldu
siz ne öneriyorsunuz?
canım bende öyleyim loğusalık deprosyonu sanırım..hamilelikte aldığım kg ların çoğu gitti karnımda az kaldı ama karnımdan nefret ediyorum kaslı semsert karnım varken şuanki karnım benim değil sanki..üstüne dikiş yerimin üst tarafı şişmişti doktora gittim bugün cilt altı doksunda ödem olmuş antibiyotik verdi..moralim çok bozuldu ama..vücut yapabiliyo dedi yarın yarı kırkım olcak hala ağrılarım var ödemden dolayı..umarım geçer geçmezse artarsa boşaltılması gerekiyomuş suyun..sezaryeni yasaklasınlar valla tıbbı bi zorunluluk olmadığı sürece lanet ediyorum resmen ama elden bişe gelmiyo artık çok geç...
canım bende öyleyim loğusalık deprosyonu sanırım..hamilelikte aldığım kg ların çoğu gitti karnımda az kaldı ama karnımdan nefret ediyorum kaslı semsert karnım varken şuanki karnım benim değil sanki..üstüne dikiş yerimin üst tarafı şişmişti doktora gittim bugün cilt altı doksunda ödem olmuş antibiyotik verdi..moralim çok bozuldu ama..vücut yapabiliyo dedi yarın yarı kırkım olcak hala ağrılarım var ödemden dolayı..umarım geçer geçmezse artarsa boşaltılması gerekiyomuş suyun..sezaryeni yasaklasınlar valla tıbbı bi zorunluluk olmadığı sürece lanet ediyorum resmen ama elden bişe gelmiyo artık çok geç,...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?