2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim bırak pantalonu eşofman bile kalça takılıyo yukarı çıkmıyo... bide ben rekora gittim hamilelikte aldığım kg açıklıyorum dikkaaattttttttttttttttt.....59 ile hamile kaldım 90 küsürle doğuma girdim şuanda 78 kg =18 kg fazlma var hesaplar nasıl ama

kolik bizde var galiba canım. topiği de takibe aldım.biz de dün akşam kötüydük 5 ten 9 a kadar. metsin i duydum. bi arkadaşım da SAB SİMPLEX i tavsiye etti. almanya da üretilen doğal bi ilaçmış. ne yapsam ilaca mı başlasam bilemedim. kıyamıyorum kuzuma hiç. size ağrı kesici olarak hangi fitili verdi?

Offf ben de dün kıyafet bakmaya gittim depresyonuna depresyon ekleyip geldim. Sanki her şey cüceler icin. Goguslerim yüzünden üstlerim bile olmuyor bı esofman anca buldum. Hamile pantolonlarım tam sezeryan yerini acıtio onları bile giyemiyorum. Bu emzirme sutyenleriyle zaten sik olunmaz...

valla aynen benimde öle..ben anlamadım he bu ünlüler felan şıp diye eski hallerine dönüveriolar..gecen emina sandalı gördüm uyuz oldum he..bu arada o emzirme sütyeninede takmıyorum yaa.zahmetli bişii ..bebiş ağlayınca onu acacam tutacam sıkıntı..göğüsler sarkmaz inşAllah..en azından 40ı çıksın belki ozaman..bunalıyporum evin içinde .ancak sokağa çıkarken takıorum

16 kilo cnm ama bunlar gecıcı dogum yapalı kaç gun oldu?

bnm kızımda aynı emzik niyetine kullanıyorlar bizi emzik almıyor ağzına hemen kusuyor...iyimi kötümü onuda bilemedim

metsini duydum bende hatta annem diyodu ama dr bize zinco verdi.annem kimyonu ağzı mendilelri varya ince olanlar onun içine koydu bnm sağdığım sütün içine batırıp batırıp çıkardı o sütü içirdik direk kimyonu vermeyelim demişti...

kızlar;
esım kızımızın ayak ızını ve ısımlerımızı dövme yaptırdı :)
ılk gordugumde sok oldysamda sonradan alıstım

Eki Görüntüle 377768
beğendim valla farklı olmuş

onları nasıl kıskanıyorum bir bilsen bnki sıfır bedendim desem şuanki halimi görenler asla inanmaz eski resimlerime bakıp bakıp iç çekiyorum (

bizde kolik yok hayatım ama bizimm kızda pek bi naz var,kolik sanmıstım basta ama şımarıklık yapıyormus ufaklık.
yavrum agla agla zor tabiki senin minigine kolay mı,benim kuzenim sabaha kadar arabayla tur attırıyordu cocuga görmen lazım,gece üsküdardan cıkıyorlardı yola,taa polonezköye kadar. benzin mi yeter Allahım yaa. bizim sıpada geçen kontrole giderken arabada keyfe geldi farkettim,alıstırmamak lazım aslında ama insana çözüm olunca dayanamıyorsun kuzenimden biliyorum.

birde canlarım saglık ocagındaki doktor sütü artırmak için bana kuru dutu önermişti, kendi doktoruma da sordum iç mutlaka dedi. kuru dutu sütün içinde kaynatıyoruz. hem sütü içiyoruz hem dutları yiyoruz. cok işe yarar dedi. ben dün basladım yapmaya,günlük kaynatıyorum taze taze. tadıda mükemmel oluyor,sanki dutu dalından koparıp yemişsin gbi. içtigim kompostoların yanında cok lezzetli geldi. birde canım annemin bir tarifi var,kocaman kan üzümleri ile bildigimiz kuru hurmayı dograyıp kaynatıyor,sonra rondoda iyice çekiyor,böyle posalı güzel bir içecek oluyor. tadıda gayet güzel. deneyebilirsiniz.

selam annelerrrrrrr..............
19 mart pazartesi saat 16.43 de oğlum Ömer i dünya ya geldi.. normal doğum yaptım eşim de girdi doğuma... onun çevirileri sayesinde doğurdum diyebilirim. cünkü yurt dısındayım ve stresten ve panikten tüm inglizce kafamdan uçmuştu
aslında 18 martta doğumum bekleniyordu ama o kadar sancılara rağmen ben de açılma olmadı.. doğumdan önce hastanede 4 saat yürüdüm merdiven çıktım banamısın demedi kerataa gelmedi. hatta size yürürken sancı çekerken yazmıştım elimden geldiğince...
şuan oğlum 9 günlük oldu

veee sünnetini yaptırdık bugün.. bezini değiştirirkenki ağlamsı kadar ağladı oğlum bitince hemen sustu.. 5 dk bile sürmedi ama her altını değiştirişimde sanki canı acıyor zanneiyorum

kızlar size bir şey danışacam oğlumda az biraz ishal var.. bugün sünnet yapan dr amcasınında üzerine yapmış adamın üstü başı gitmiş
ne yapmam gerekiyor.. dr normal dedi geçer dedi...
siz ne öneriyorsunuz?

kızlar ben bir haftada 9 kilo incelmişim
ama hala koskoca 10 kilo fazlam var
aynaya bakınca kendimi çok sevimsiz buluyorum
ve tuhaf depresif bir ruh haline girdim
sanki hamileyken pespembe bulutların üstündeydim
ve birden bire yere iniş yaptım
şaşkınım ne yapıcam ben deyip duruyorum
sanki üstümde kocaman bir yük var
nasıl büyücek bu kız deyip duruyorum :97:

canım iki kere hayırlı olsun
hem oğluşun gelmiş hemde sünnetini olmuş
bu arada senle aynı gün doğum yapmışız
canım benim kızda her ne kadar kakasını yapmakta zorlansada
baya sulu yapıyor kakasını hatta bezi açık denk geldiğimde
öyle bir fışkırttıki üstüm ellerim hep kaka oldu
sanırım bu durum normal

hayırlı olsun canımmm saglıkla büyüsün yavrun. sünnetinide olmus ohhh masallah Ömer e . oda aradan cıktı. agrısı sızısıda yok masallah.

canım bende öyleyim loğusalık deprosyonu sanırım..hamilelikte aldığım kg ların çoğu gitti karnımda az kaldı ama karnımdan nefret ediyorum kaslı semsert karnım varken şuanki karnım benim değil sanki..üstüne dikiş yerimin üst tarafı şişmişti doktora gittim bugün cilt altı doksunda ödem olmuş antibiyotik verdi..moralim çok bozuldu ama..vücut yapabiliyo dedi yarın yarı kırkım olcak hala ağrılarım var ödemden dolayı..umarım geçer geçmezse artarsa boşaltılması gerekiyomuş suyun..sezaryeni yasaklasınlar valla tıbbı bi zorunluluk olmadığı sürece lanet ediyorum resmen ama elden bişe gelmiyo artık çok geç...

hayırlı olsun cnm ne güzel sünette çıkmış aradan.

canım hayırlı olsun oğluşunu kucağına almışsın sünnete olmuş az önce faceden msj attım ben hala doğuramadımmm darısı başıma inşallahhhh

canım çok geçmiş olsun
benimde vajinal bölgemde yanma var acaba mantarmı oldum
acayip canım sıkıldı
dediğin gibi gerçekten sezeryan ağrılı ama senin ödemden daha bir ağrılı olmuş
umarım antibiyotik etkili olur biran evvel geçer

canım geçmiş olsun korkma benimkini boşalttılar bende zor bişey sanmıştım iğneyle boşaltıyolar sonra bende içeri baticonla bişeyi karıştırdı içine enjektörle yaydı iki üç gün o aktı ama içini temizledi sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…