- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.621
canım bende öyleyim loğusalık deprosyonu sanırım..hamilelikte aldığım kg ların çoğu gitti karnımda az kaldı ama karnımdan nefret ediyorum kaslı semsert karnım varken şuanki karnım benim değil sanki..üstüne dikiş yerimin üst tarafı şişmişti doktora gittim bugün cilt altı doksunda ödem olmuş antibiyotik verdi..moralim çok bozuldu ama..vücut yapabiliyo dedi yarın yarı kırkım olcak hala ağrılarım var ödemden dolayı..umarım geçer geçmezse artarsa boşaltılması gerekiyomuş suyun..sezaryeni yasaklasınlar valla tıbbı bi zorunluluk olmadığı sürece lanet ediyorum resmen ama elden bişe gelmiyo artık çok geç,...
canım iki kere hayırlı olsun
hem oğluşun gelmiş hemde sünnetini olmuş
bu arada senle aynı gün doğum yapmışız
canım benim kızda her ne kadar kakasını yapmakta zorlansada
baya sulu yapıyor kakasını hatta bezi açık denk geldiğimde
öyle bir fışkırttıki üstüm ellerim hep kaka oldu
sanırım bu durum normal
Merhaba arkadaşlar;
Herkes doğum yapmıştır artık.Ben de 17 martta doğum yaptım. Sabah suyum geldi. Normalde çok ısrar ettim baya da sancı cektım. sabah 10:30 da gittik. gece 11 e kadar sancı cektim tarifsiz bi acıyla ama sezeryan oldu. ilk 2 gün çok ağrı oldu , 3. gun ayaklandım hatta annemler lohusa kadın eskıden yatardı şimdi oyle bişey yok heralde dıye kızıyorlar bana:) Benim bebek doktorum belli bır sure sut, peynir ve yoğurdu yasakladı sütü kesermiş diye. Ayrıca ceviz badem fıstık ve çikolatada yasak. Meyveleride çiğ yemiyecekmişim aklınızda bulunsun.
hepinizi öpüyorum
kızlar bebişleri ne kadar süreyle 2 saatte bir emzircez
acayip uykuya hasret kaldım şöyle 4 saat kesintisiz uyusam
benden mutlusu olmaz
Kizlar benim bebis memeden ayrilmiyordu, birde hep agliyordu gaz saniyordum. Bugun sagdim da benim sutum cok azalmis. Oglen 2 memeden 50 cc cikti, simdi ise 10-20 cc ancak. Napicam, nasil doyurcam cocugumu, cok uzgunum.
birde canlarım saglık ocagındaki doktor sütü artırmak için bana kuru dutu önermişti, kendi doktoruma da sordum iç mutlaka dedi. kuru dutu sütün içinde kaynatıyoruz. hem sütü içiyoruz hem dutları yiyoruz. cok işe yarar dedi. ben dün basladım yapmaya,günlük kaynatıyorum taze taze. tadıda mükemmel oluyor,sanki dutu dalından koparıp yemişsin gbi. içtigim kompostoların yanında cok lezzetli geldi. birde canım annemin bir tarifi var,kocaman kan üzümleri ile bildigimiz kuru hurmayı dograyıp kaynatıyor,sonra rondoda iyice çekiyor,böyle posalı güzel bir içecek oluyor. tadıda gayet güzel. deneyebilirsiniz.
selam annelerrrrrrr..............
19 mart pazartesi saat 16.43 de oğlum Ömer i dünya ya geldi.. normal doğum yaptım eşim de girdi doğuma... onun çevirileri sayesinde doğurdum diyebilirim. cünkü yurt dısındayım ve stresten ve panikten tüm inglizce kafamdan uçmuştu
aslında 18 martta doğumum bekleniyordu ama o kadar sancılara rağmen ben de açılma olmadı.. doğumdan önce hastanede 4 saat yürüdüm merdiven çıktım banamısın demedi kerataa gelmedi. hatta size yürürken sancı çekerken yazmıştım elimden geldiğince...
şuan oğlum 9 günlük oldu
veee sünnetini yaptırdık bugün.. bezini değiştirirkenki ağlamsı kadar ağladı oğlum bitince hemen sustu.. 5 dk bile sürmedi ama her altını değiştirişimde sanki canı acıyor zanneiyorum
kızlar size bir şey danışacam oğlumda az biraz ishal var.. bugün sünnet yapan dr amcasınında üzerine yapmış adamın üstü başı gitmiş
ne yapmam gerekiyor.. dr normal dedi geçer dedi...
siz ne öneriyorsunuz?
kızlar;
esım kızımızın ayak ızını ve ısımlerımızı dövme yaptırdı :)
ılk gordugumde sok oldysamda sonradan alıstım
Eki Görüntüle 377768
kolik bizde var galiba canım. topiği de takibe aldım.biz de dün akşam kötüydük 5 ten 9 a kadar. metsin i duydum. bi arkadaşım da SAB SİMPLEX i tavsiye etti. almanya da üretilen doğal bi ilaçmış. ne yapsam ilaca mı başlasam bilemedim. kıyamıyorum kuzuma hiç. size ağrı kesici olarak hangi fitili verdi?
selam annelerrrrrrr..............
19 mart pazartesi saat 16.43 de oğlum Ömer i dünya ya geldi.. normal doğum yaptım eşim de girdi doğuma... onun çevirileri sayesinde doğurdum diyebilirim. cünkü yurt dısındayım ve stresten ve panikten tüm inglizce kafamdan uçmuştu
aslında 18 martta doğumum bekleniyordu ama o kadar sancılara rağmen ben de açılma olmadı.. doğumdan önce hastanede 4 saat yürüdüm merdiven çıktım banamısın demedi kerataa gelmedi. hatta size yürürken sancı çekerken yazmıştım elimden geldiğince...
şuan oğlum 9 günlük oldu
veee sünnetini yaptırdık bugün.. bezini değiştirirkenki ağlamsı kadar ağladı oğlum bitince hemen sustu.. 5 dk bile sürmedi ama her altını değiştirişimde sanki canı acıyor zanneiyorum
kızlar size bir şey danışacam oğlumda az biraz ishal var.. bugün sünnet yapan dr amcasınında üzerine yapmış adamın üstü başı gitmiş
ne yapmam gerekiyor.. dr normal dedi geçer dedi...
siz ne öneriyorsunuz?
canım çok geçmiş olsun
benimde vajinal bölgemde yanma var acaba mantarmı oldum
acayip canım sıkıldı
dediğin gibi gerçekten sezeryan ağrılı ama senin ödemden daha bir ağrılı olmuş
umarım antibiyotik etkili olur biran evvel geçer
canım geçmiş olsun korkma benimkini boşalttılar bende zor bişey sanmıştım iğneyle boşaltıyolar sonra bende içeri baticonla bişeyi karıştırdı içine enjektörle yaydı iki üç gün o aktı ama içini temizledi sanırsam.
canım çok geçmiş olsun
benimde vajinal bölgemde yanma var acaba mantarmı oldum
acayip canım sıkıldı
dediğin gibi gerçekten sezeryan ağrılı ama senin ödemden daha bir ağrılı olmuş
umarım antibiyotik etkili olur biran evvel geçer
canım geçmiş olsun korkma benimkini boşalttılar bende zor bişey sanmıştım iğneyle boşaltıyolar sonra bende içeri baticonla bişeyi karıştırdı içine enjektörle yaydı iki üç gün o aktı ama içini temizledi sanırsam.
nurse hurveys şurup kullananlarda kabızlık oldumu? kaç gündür kabızlık şikayeti olanlar bu şurubumu içiyor. oğlum kaka yapadığı için çok huzursuz... gece kolik ağlamadan uyuyamadık. bu yüzden gece sab verdim çocuk hemen uyudu. off ne yapacağım bilmiyorum... kaka halen yok. bekliyoruz...
canım benim kızda feci gaz sancısı çekiyor
ne yapıcağımı bilemedim daha 10 günlük şurup falan vermek için erkenmi acaba
birde bitkisel yağlarla ovalayın diyorlarya hangi yağı almak gerekir acaba :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?