2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun korkma benimkini boşalttılar bende zor bişey sanmıştım iğneyle boşaltıyolar sonra bende içeri baticonla bişeyi karıştırdı içine enjektörle yaydı iki üç gün o aktı ama içini temizledi sanırsam.

teşekkür eederiz ronya teyzesi
demek aynı gün doğumumuz olmuş...
vayy yaramazmış seninkisi de
bizimkisi de çisini tutuyor tutuyor sonra tam altını değiştirirecem bir fışkırtıyor ki şu alt açma bezzlerini çıkarana çok dua ediyrum..

Merhaba arkadaşlar;
Herkes doğum yapmıştır artık.Ben de 17 martta doğum yaptım. Sabah suyum geldi. Normalde çok ısrar ettim baya da sancı cektım. sabah 10:30 da gittik. gece 11 e kadar sancı cektim tarifsiz bi acıyla ama sezeryan oldu. ilk 2 gün çok ağrı oldu , 3. gun ayaklandım hatta annemler lohusa kadın eskıden yatardı şimdi oyle bişey yok heralde dıye kızıyorlar bana:) Benim bebek doktorum belli bır sure sut, peynir ve yoğurdu yasakladı sütü kesermiş diye. Ayrıca ceviz badem fıstık ve çikolatada yasak. Meyveleride çiğ yemiyecekmişim aklınızda bulunsun.
hepinizi öpüyorum

Ay benim kafam karıştı. Bana da herkes bol bol süt iç sütün artar diyor. Hatta ilk kızımda anne-çocuk sağlığı merkezindeki pratisyen hekim inek sütü iç gaz yapar ama sütü artırır demişti... Bende hergün bir bardak içiyordum içmesemmi...

Kizlar benim bebis memeden ayrilmiyordu, birde hep agliyordu gaz saniyordum. Bugun sagdim da benim sutum cok azalmis. Oglen 2 memeden 50 cc cikti, simdi ise 10-20 cc ancak. Napicam, nasil doyurcam cocugumu, cok uzgunum.

kızlar bebişleri ne kadar süreyle 2 saatte bir emzircez
acayip uykuya hasret kaldım şöyle 4 saat kesintisiz uyusam
benden mutlusu olmaz

kızlar bebişleri ne kadar süreyle 2 saatte bir emzircez
acayip uykuya hasret kaldım şöyle 4 saat kesintisiz uyusam
benden mutlusu olmaz

cnm ben adeni mamayla besliyodum biliyosun bu zamana kadar 3 saat kesintisiz uyuyodu gün içerisinde kendi sütümü sağıyodum 300 cc kadar onuda veriyodum gayet herşey güzeldi şimdi devamını aşşağıya yazıyorum oku cnm...

Kizlar benim bebis memeden ayrilmiyordu, birde hep agliyordu gaz saniyordum. Bugun sagdim da benim sutum cok azalmis. Oglen 2 memeden 50 cc cikti, simdi ise 10-20 cc ancak. Napicam, nasil doyurcam cocugumu, cok uzgunum.

slm cnm aynı sorun sanırım bizdede var adini 2 gündür mamadan tamamen ayırmaya çalışıyorum kendimi emziriyorum ve aden bir türlü uyumaz oldu fık fık fık sürekli huzursuz hep emmek istiyo memelerim zadı resmen cocuk 7de kalktı bugün düşün daha yeni uyudu neden de bu saate kadar hep emzirdim baktım olmuyo 90 cc mama yı verdim mışıl mışıl uyudu sanırım benim sütümde yetmiyo başa dönüş yapıcm galiba

nurse hurveys şurup kullananlarda kabızlık oldumu? kaç gündür kabızlık şikayeti olanlar bu şurubumu içiyor. oğlum kaka yapadığı için çok huzursuz... gece kolik ağlamadan uyuyamadık. bu yüzden gece sab verdim çocuk hemen uyudu. off ne yapacağım bilmiyorum... kaka halen yok. bekliyoruz...

canım biz sivaslıyız ve sivasta dut meşhurdur... annem köyde eskiden kadınlar hep dut yerdi diyor süt artsın diye...
şimdi ise annem dut kompostosu yapıyor ve çayın yanında dut yiyip üstüne su içiyorum hemen tavsiye ederim bunuda...

canımmm gözünüz aydın ne diyim... sünnette etmişsiniz paşayı... eşinin seninde yanında olması ne güzel... eşini ve seni tebrik ederim. Allah analıi babalı büyütsün canım...

canım ağrı kesici için fitil verdi paranox..
ben ilk sab kullanıyordum ama çocuğun ağlaması artınca bende ilacı değiştim nurse hurvesy kullandım şimdi buda kabız etti çocuğu gece sab verdim çocuk en azından uyudu bilmiyorum sanırım sab kullanıcağım... bende şaştım kaldım çok uykusuzum gece hiç uyumadı hep ağladı...

günaydın,
kimsecikler uyanmadımı hala,uyananlarda bebişlerle ilgileniyordur heralde.bende bugün 40+1 oldum hala tık yok,bu çocuk ne çok sevdi yerini sanki hiç çıkmayacak gb gelmeye başladı bana.(
gece pek uyuyamadım 4 saatlik uyku sonra 6 da kalktım,ev ahaliside uyuyunca sıkıntı geliyor insana,yürüyüşe çıkayım dedim,şimdi uyanıp meraklanırlar diye ondanda vazgeçtim.burda da kimsecikler yok.yarın dr kontrolüm var bakalım daha ne kadar bekleriz diyecek,hep normal olsun diye dua ettim inşallah öyle olur,sezeryan beni korkutuyor

çok tebrik ederim canım, haber bekliyordum bende senden gözün aydın arkadaşım... :)))

gunaydin butun annelere,

kizlar dogumuma ramak kaldi ama isim konusunda karar veremedik tam havva diyoruz yanina bi isim daha koyalim dedim bulamadik havva nin yanina sadece nur yakisiyo baska fikri olan lutfen yazsin havva isminin yanina hangi isim guzel olur?

sağol canım..dün gece sağ tarafımda şişti ağrı kesici içtim zonkluyodu..çok bunaldım artık prof. den randevu alıp bide onamı görünsem...mantar bildiğim kadarıyla baya bi kaşıntı yapıyomuş..tek yanma değil..

acıyomu boşaltırken uyuşturuyolarmı o bölgeyi Allahım ya içim bi tuaf oldu..gerçekten vücutmu yapıyo yoksa doktorların hatasımı? sende ağrı yapıyomuydu ödem?

sağol canım..dün gece sağ tarafımda şişti ağrı kesici içtim zonkluyodu..çok bunaldım artık prof. den randevu alıp bide onamı görünsem...mantar bildiğim kadarıyla baya bi kaşıntı yapıyomuş..tek yanma değil..

acıyomu boşaltırken uyuşturuyolarmı o bölgeyi Allahım ya içim bi tuaf oldu..gerçekten vücutmu yapıyo yoksa doktorların hatasımı? sende ağrı yapıyomuydu ödem?

canım benim kızda feci gaz sancısı çekiyor
ne yapıcağımı bilemedim daha 10 günlük şurup falan vermek için erkenmi acaba
birde bitkisel yağlarla ovalayın diyorlarya hangi yağı almak gerekir acaba :97:

ben kızı geçen doktora götürdüğümde gaz sancısı olursa sıcak havluyu karnına koyun yada fön makinesiyni tutun masaj yapın demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…