2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende beklemedeyım banada dr cumaya kadar bekle olmazsa cmtsı gel dedı bakalım artık hanggı doğum hayırlısıysa hakkımızda o olsun canım.

bize de sünnet yapan dr. vermişti paranox.evde var yani. zorda kalırsak kullanırız. ne kadarını koyuyorsun fitilin peki? sünnet olduğu gün 3 te 1 ini kullan demişti. gaz sancısına ne kadarı fayda eder ki?

bugün sünnet kontrolü var çıkmışken sab simplex alıcam ben de bulabilirsem. olmadı zinco

bende beklemedeyım banada dr cumaya kadar bekle olmazsa cmtsı gel dedı bakalım artık hanggı doğum hayırlısıysa hakkımızda o olsun canım.

slm kızlar bana dr 41 hafta dolana kadar bekle dedi cumartesi doluyo günüm acildan hastaneye gel dediler sanırımmm suni ile doğurtacaklarrrr:18::18::18::18::18:

canım benim kızda feci gaz sancısı çekiyor
ne yapıcağımı bilemedim daha 10 günlük şurup falan vermek için erkenmi acaba
birde bitkisel yağlarla ovalayın diyorlarya hangi yağı almak gerekir acaba :97:

canım ben bi kaç kişiden acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapılınca iyi gelir diye duydum dün eşim aldı ama henüz kullanıp denemedik. bu arada bizim de 10 günden sonra başladı bu gaz sancıları ve ağlamalrı

Son düzenleme:

canım ya ben ilk hafta sab kullanmaya başlamıştım...
bizimkindede fena gaz var. has zeytin yağı ve bebek yağı ile masaj yapıyorum ben canım. bitkisel olarak burda bir arkadaş kimyon yağı varmış masaj için onu demişti aklımda kalmış ama kim demişti unuttum... ovalama şekli ise ayşe öner bebek masaj yaz google masaj anlatmış güzel bulamazsan yaz bana link gönderirirm...

canım günde 1 kez yarım vereceksin makasla, yada bıçakla sanırım böl ikiye. kalan yarısını saklama at. bebekler için yarım kullanacaksın... zaten fiyatı 2.5 tl çok ucuz içinde 10 tane var...
ben gece kullanmak zorunda kaldım ağlayınca... birde dolapta saklanacak bilgin olsun...

slm kızlar bana dr 41 hafta dolana kadar bekle dedi cumartesi doluyo günüm acildan hastaneye gel dediler sanırımmm suni ile doğurtacaklarrrr:18::18::18::18::18:

canım inşallah masivanınki gibi kolay bir doğumun olur... hatta sancın aniden gelir bir avazda kurtulursun... Allah yardımcın olsun canım... korkma bak yavrunu kucağına almana az kaldı... inan hepsine değer...

alır almaz dolaba attım ben de yoksa bölünmez diye. duruyo öle henüz kullanmadık. mecbur kalırsak kullancaz artık

oğlum bir kaka yaptı 3 günün acısını çıkardı şuanda suratı bembeyaz mışıl mışıl uyuyor çocuğun suratının rengi bile değişti... inanılmaz bir kaka yaptı katı kıvamda ve macun gibi çıktı. off çocuğun ağlaması bundanmış...

oğlumun pazar günü 40 çıkıyor. ama mevlüdü salı yapacağız. çok heyecanlıyım... biraz kalabalık olacak sanırım... oğluma mevlüt kıyafeti almadım hediye alacaklarmış kuzenlerim...

Son düzenleme:
selam kızlar

bir kaç doğum haberi görüyorum ne güzel...

masiva canım ne güzel bir doğum geçirmişsin..çok sevindim sen de kavuştun yavruna..oğlun maşallah çok tatlı..Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli bir ömür versin inşallah kuzuna

lagrima canım sen de doğum yapmışsın..gözün aydın canım..inşallah küvezden de bir an önce çıkar kuzun,kmbilir çıkmıştır bile şimdi

limonlu kek canım senin kuzu da gelmiş..Allah size bağışlasın yavrunuzu..hayırlı güzel bir ömür versin..

kızlar kolik ağlaması çeken yavrularımız inşallah bir anönce sakinleşir..gaz problemlerimiz de geçer inşallah..

benim kız da bu gece huzursuzdu..bazen uykusuzluktan kızıyorum yavruma..gündüz daha pozitif oluyorum..gece daha az ilgilenebildiğimi düşününce üzülüyorumgönül istyor ki hep aynı sıcaklıkla ilgileneyim..

eşimin ailesinin gereksiz alınganlıkları yüzünden saçma sapan günler geçiriyorum..eşime de kırgınım bu yüzden..o elinden geldiğince alttan almaya çalışıyor,ama çok yanlış davrandılar çok..en çok ihtiyacımız olan günler de kaç yaşında insanların çocuk gibi davranmalarına tahammül edemiyorum..bebeğimle mi ilgilinicem onlarla mıdua edin kızlar,gerginliğim kızıma yansımasın..

Son düzenleme:

canım inşallah masivanınki gibi kolay bir doğumun olur... hatta sancın aniden gelir bir avazda kurtulursun... Allah yardımcın olsun canım... korkma bak yavrunu kucağına almana az kaldı... inan hepsine değer...

sağol canım keşke kendi sancım gelse ama tık yok yani dün akşam çok ağrım oldu ama gerisi gelmedii annemde çok yürüyüş yaptığın işin olmuştur dedi hevesim kursağımda kaldıı 2 günüm kaldı inşallah hayırlısıyla aniden sancım gelirr

ohh rahatlasın kuzucuk..onların çiş sonrası rahatlığı çok mutlu ediyor insanı..

40 da hayırlı olsun şimdiden..inşallah çok güzel geçer mevlidiniz

canım benim dediğim bu yağın içinde acı elma yağıda varmış
kullananlar baya memnun kalmış
umarım bizde memnun kalırız
canım bizimkinin ağlamaları 2 günlükken falan başladı
şimdi daha çok arttı

sağol canım buldum izledim

biizmkide yapmıyordu..dün akşam göğüsümün ucuna hakiki zeytinyağı sürdüm..sanırım işe yaradı akşamdan beri 4 kere kaka yaptı..zaten göğüs ucu yaralarım içinde kremler işe yaramayınca zeytinyağı sürdüm işe yaradı..yine biraz yarık var ama okadar acımıor

canım ya bırak alınsınlar... takma senin yavrun var kimse umrunda olmasın sinirlenince al yavrunu kucağına konuş onunla... kafana takma sütünüe yansımasın canım...

ne yalan söyliyim topikte ilk sen doğurursun diye düşünüyodum. böyle sonlara kaldığını gördükçe hem şaşırıyorum hem seviniyorum. neyse ki bu günleri gördün. sağ salim kucağına da alıcaksın. az kaldı sık dişini biraz daha. bi kaç güne kucağında olucak yavrun
inş. kendiliğinden gelir de seni daha fazla strese sokmaz.
sana kolay doğumlar dliyorum bi avazda kurtulursun umarım.

canım hadi inşallah tez vakitte sen de kurtul inşallah..al kuzucuğunu kucağına..erken gelcekdi ha derken,nasıl dua ettiysek,topiğin son gelen yavruşu olacak senin kız

ohh rahatlasın kuzucuk..onların çiş sonrası rahatlığı çok mutlu ediyor insanı..

40 da hayırlı olsun şimdiden..inşallah çok güzel geçer mevlidiniz

sağol canım teşekkür ederiz...
evet bak mesela gece hiç uyumadım şimdi kaka yaptı ya ohh dünyalar benim. uyku muyku gitti. acıktım içim rahatladı ya yoksa boğazımdan yemek bile geçmiyor... bişeyler yiyip gelirim...

kızlar acil cvp bekliyorum...kızıma ilk defa biberon vercem şuan banyo yaptırdım uyuyo kuaföre gitmeyi düşünüyorum ben gelene kadar uyanırsa sütümü sağıp bırakcam..dr browns ın plastik biberonu var komple her parçasını kaynatcam dimi steril yapmak için kaç dk kaynatmam gerekiyo???

bendeki dr browns cam. ama süt sağma pompasınınki plastik(aventin) ben bunları hep 5 dk kaynattım

sağol canım bende bu haftalara kadar gelemem diyodum ama geçtim bileee artık doğurmak iastiyorumm inşallah kendi sancılarımlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…