- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.661
canım ağrı kesici için fitil verdi paranox..
ben ilk sab kullanıyordum ama çocuğun ağlaması artınca bende ilacı değiştim nurse hurvesy kullandım şimdi buda kabız etti çocuğu gece sab verdim çocuk en azından uyudu bilmiyorum sanırım sab kullanıcağım... bende şaştım kaldım çok uykusuzum gece hiç uyumadı hep ağladı...
slm kızlar bana dr 41 hafta dolana kadar bekle dedi cumartesi doluyo günüm acildan hastaneye gel dediler sanırımmm suni ile doğurtacaklarrrr:18::18::18::18::18:
kızlar;
esım kızımızın ayak ızını ve ısımlerımızı dövme yaptırdı :)
ılk gordugumde sok oldysamda sonradan alıstım
Eki Görüntüle 377768
valla aynen benimde öle..ben anlamadım he bu ünlüler felan şıp diye eski hallerine dönüveriolar..gecen emina sandalı gördüm uyuz oldum he..bu arada o emzirme sütyeninede takmıyorum yaa.zahmetli bişii ..bebiş ağlayınca onu acacam tutacam sıkıntı..göğüsler sarkmaz inşAllah..en azından 40ı çıksın belki ozaman..bunalıyporum evin içinde .ancak sokağa çıkarken takıorum
buda benim prensesimm umarım eklemeyi başarmışımdır
birde canlarım saglık ocagındaki doktor sütü artırmak için bana kuru dutu önermişti, kendi doktoruma da sordum iç mutlaka dedi. kuru dutu sütün içinde kaynatıyoruz. hem sütü içiyoruz hem dutları yiyoruz. cok işe yarar dedi. ben dün basladım yapmaya,günlük kaynatıyorum taze taze. tadıda mükemmel oluyor,sanki dutu dalından koparıp yemişsin gbi. içtigim kompostoların yanında cok lezzetli geldi. birde canım annemin bir tarifi var,kocaman kan üzümleri ile bildigimiz kuru hurmayı dograyıp kaynatıyor,sonra rondoda iyice çekiyor,böyle posalı güzel bir içecek oluyor. tadıda gayet güzel. deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar;
Herkes doğum yapmıştır artık.Ben de 17 martta doğum yaptım. Sabah suyum geldi. Normalde çok ısrar ettim baya da sancı cektım. sabah 10:30 da gittik. gece 11 e kadar sancı cektim tarifsiz bi acıyla ama sezeryan oldu. ilk 2 gün çok ağrı oldu , 3. gun ayaklandım hatta annemler lohusa kadın eskıden yatardı şimdi oyle bişey yok heralde dıye kızıyorlar bana:) Benim bebek doktorum belli bır sure sut, peynir ve yoğurdu yasakladı sütü kesermiş diye. Ayrıca ceviz badem fıstık ve çikolatada yasak. Meyveleride çiğ yemiyecekmişim aklınızda bulunsun.
hepinizi öpüyorum
canım kolay olur inşallah..ama açılman yoksa suni işe yaramıyo diyo herkes, onu bi sorsaydın doktoruna...
nurse hurveys şurup kullananlarda kabızlık oldumu? kaç gündür kabızlık şikayeti olanlar bu şurubumu içiyor. oğlum kaka yapadığı için çok huzursuz... gece kolik ağlamadan uyuyamadık. bu yüzden gece sab verdim çocuk hemen uyudu. off ne yapacağım bilmiyorum... kaka halen yok. bekliyoruz...
canım biz sivaslıyız ve sivasta dut meşhurdur... annem köyde eskiden kadınlar hep dut yerdi diyor süt artsın diye...
şimdi ise annem dut kompostosu yapıyor ve çayın yanında dut yiyip üstüne su içiyorum hemen tavsiye ederim bunuda...
oğlum bir kaka yaptı 3 günün acısını çıkardı şuanda suratı bembeyaz mışıl mışıl uyuyor çocuğun suratının rengi bile değişti... inanılmaz bir kaka yaptı katı kıvamda ve macun gibi çıktı. off çocuğun ağlaması bundanmış...
oğlumun pazar günü 40 çıkıyor. ama mevlüdü salı yapacağız. çok heyecanlıyım... biraz kalabalık olacak sanırım... oğluma mevlüt kıyafeti almadım hediye alacaklarmış kuzenlerim...
e ne kullanıyosun..göğüs pedinin durması için bişi takman lazım üstün ıslanmıyomu?
ya benim kızımda tam kabız değil kakasını yapıyo ama inanılmaz zorlanıyo ıkınıcam diye parçalıyo kendini tabi uyku da yok bizede kendinede bizde hem sab simplexi hemde nurse hurveys i kullanıyorduk ama sanırım şuruptan oldu
hemen deniycem bende
naptında kakasını yaptı canım ya şöyle bezleri dolduracak kadar yapsa ah ne sevinirim 40 ınızda hayırlı olsun şimdiden
o battaniyeden bizdede var C&A dan almıştık :)))
NİCEGORL nasılsınn canım seni görüyom aşağıda doğurdun mu yoksa merak ettimmmm
e bebek ten almıştım bende 5 lıraya
ama cok sıcak tutuyor gercekten
sormak aklıma gelmedi canım ama ilk doğumda suni sancıyla açılmam olmuştu tabi 1 saatte 1 cm açıldı kaç kere gittim dr hiç alttan bakalım demedi ama 1 cm açıklık var önceki doğumdan kalma offf ya fazla takılp düşünmek istemiyorum artık akışına bıraktımm son 2 günüm kaldı
Yok canım doğurmadım yarına kadar şans verdik tosuna geldi geldi yoksa kismetse yarın sabah suni sancyla baslicaz bugn nst vs iyi çıktı 2cm de açılma varmış hakkımda hayırlısı artık cümlemize kolaylıklar diliyorum canim
canım ya herksin yaşadığı farklı oluyor demek ki, neyse ki kurtuldun ve yavrunu sağlıcakla kucağına aldınevt kendi sancılarımızı beklesek baya sürer o yzdn hastanede basıyolar suniyi..ama bnde ıkınma hissi olmadı zorla zorla ıkındırdılar sonra ebe yüklendi üstüme öyle olunca çok zorlandım yüzüme gözüme kan oturdu hep artık son anda tabi bebek kanala girince ıkınma hissi geliyo ztn ıkınma hissi geldimi 2-3 ıkınmayla çıkıveriyo nası büyük abdestimiz gelince sıkıştırır tutamazsak öyle bişi buda geldimi kendilinden zorluyo orayı ama bn saatlercede olsa kendi sancımı çekmeyi isterdim sunidense..demekki herkste farklı etkileri oluyo..bazılarıda o kdr ağrı yaşamıyo..
canım emzirme sütyeni zor oluyor ama emzirme atleti çok rahat, göğüsleri güzelde toparlıyor , tavsiye ederimvalla aynen benimde öle..ben anlamadım he bu ünlüler felan şıp diye eski hallerine dönüveriolar..gecen emina sandalı gördüm uyuz oldum he..bu arada o emzirme sütyeninede takmıyorum yaa.zahmetli bişii ..bebiş ağlayınca onu acacam tutacam sıkıntı..göğüsler sarkmaz inşAllah..en azından 40ı çıksın belki ozaman..bunalıyporum evin içinde .ancak sokağa çıkarken takıorum
canım inş cumartesiye kadar kendi sancın başlarda, bir avazda kurtulursun, Rabbim yardımcın olsun, sürekli dua ediyorum, inş kolay olacak doğumun, hele ilk doğumun yanında bu rahat geçecektir diye inanıyorumslm kızlar bana dr 41 hafta dolana kadar bekle dedi cumartesi doluyo günüm acildan hastaneye gel dediler sanırımmm suni ile doğurtacaklarrrr:18::18::18::18::18:
canım çoook tşk ederim, çok şükür sağlıcakla ve kolaylıkla yavruma kavuştum, Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin, canım yaa yaşadıklarına üzüldüm, zamanında bu insanlarda doğum yapıp, lohusalıktan geçmiş insanlar, neden empati yapıpta anlayışla yaklaşmıyorlar kiselam kızlar
bir kaç doğum haberi görüyorum ne güzel...
masiva canım ne güzel bir doğum geçirmişsin..çok sevindim sen de kavuştun yavruna..oğlun maşallah çok tatlı..Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli bir ömür versin inşallah kuzuna
eşimin ailesinin gereksiz alınganlıkları yüzünden saçma sapan günler geçiriyorum..eşime de kırgınım bu yüzden..o elinden geldiğince alttan almaya çalışıyor,ama çok yanlış davrandılar çok..en çok ihtiyacımız olan günler de kaç yaşında insanların çocuk gibi davranmalarına tahammül edemiyorum..bebeğimle mi ilgilinicem onlarla mıdua edin kızlar,gerginliğim kızıma yansımasın..
canım yaa 2 cm açıklık varsa inşaAllah yarına kadar açılman artarda benim gibi kolayca doğum yaparsınYok canım doğurmadım yarına kadar şans verdik tosuna geldi geldi yoksa kismetse yarın sabah suni sancyla baslicaz bugn nst vs iyi çıktı 2cm de açılma varmış hakkımda hayırlısı artık cümlemize kolaylıklar diliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?