2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde öyle bi sorun olmadı şuruptan dolayı..ondan olduğunu sanmıyorum..sen bişeyler yemiş olabilirmisin..mesela ben geçen gün muz yedim ama fazla yedim bizimkide ufak çaplı bi kabızlık yaşadı..hatta osursun die şurup verdim ben..sabaha da yaptı kakasını rahatladı

selam millet...benim de pazar doluyo 41. haftam..ama hala tık yok...bugün uzunca bi yürüyüş yaptım, az öncede duşumu aldım, oturuyorum...bakalım daha ne kadar beklicez....

e ne kullanıyosun..göğüs pedinin durması için bişi takman lazım üstün ıslanmıyomu?

mervecim, bunun ölçüleri vr mı, şu kadar süte şu kadar dut die falan... yoksa göz kararı mı yapıosunuz...

abooo bn hergün 2-3 kase yourt yiorm

canım kolay olur inşallah..ama açılman yoksa suni işe yaramıyo diyo herkes, onu bi sorsaydın doktoruna...

sormak aklıma gelmedi canım ama ilk doğumda suni sancıyla açılmam olmuştu tabi 1 saatte 1 cm açıldı kaç kere gittim dr hiç alttan bakalım demedi ama 1 cm açıklık var önceki doğumdan kalma offf ya fazla takılp düşünmek istemiyorum artık akışına bıraktımm son 2 günüm kaldı

ya benim kızımda tam kabız değil kakasını yapıyo ama inanılmaz zorlanıyo ıkınıcam diye parçalıyo kendini tabi uyku da yok bizede kendinede bizde hem sab simplexi hemde nurse hurveys i kullanıyorduk ama sanırım şuruptan oldu

hemen deniycem bende

naptında kakasını yaptı canım ya şöyle bezleri dolduracak kadar yapsa ah ne sevinirim 40 ınızda hayırlı olsun şimdiden

e ne kullanıyosun..göğüs pedinin durması için bişi takman lazım üstün ıslanmıyomu?

valla başlarda ıslanıyordu çok zırbırt üst değişiodum ..şu an bebiş sürekli memede olduğundan ıslannmıyor.göğüs pedinide kullanmıyorum.başta kullanıyordum ama sonra bebişim habire memede valla tak çıkar uğraşamıyorum.zaten hep evdeyim ne zamanki dışarı çıakrsam ozaman

Son düzenleme:

canım poposuna zeytinyağı sürdük kulak çöpü ile. birazda parmağımızda bastık poposuna ayaklarını karnı doğru masajda yapınca çıkardı hemde öyle bir çıkardıki içi temizlendi resmen... dut ise kuru dut bahsettiğim...

NİCEGORL nasılsınn canım seni görüyom aşağıda doğurdun mu yoksa merak ettimmmm

Yok canım doğurmadım yarına kadar şans verdik tosuna geldi geldi yoksa kismetse yarın sabah suni sancyla baslicaz bugn nst vs iyi çıktı 2cm de açılma varmış hakkımda hayırlısı artık cümlemize kolaylıklar diliyorum canim

cnm önceki doğumdan nasıl açıklık kalır ya..öyle kalma ihtimali varmı..ya bnde 3-5 cm açıklıkla kaldıysam orası yayla gibi geniş kaldıysa olabilirmi :18:

ayy hadi hayırlısı çok sevindim cnm yrn kavuşuyon sonunda yavruna çok şükür :)) açılman varsa normal doğurursun inşallah..

canım ya herksin yaşadığı farklı oluyor demek ki, neyse ki kurtuldun ve yavrunu sağlıcakla kucağına aldın bana ikinci doğumda sorsalar ben hayır demem, dedim ya herkesin kendi deneyimi sonrakini etkiliyor,

canım emzirme sütyeni zor oluyor ama emzirme atleti çok rahat, göğüsleri güzelde toparlıyor , tavsiye ederim

slm kızlar bana dr 41 hafta dolana kadar bekle dedi cumartesi doluyo günüm acildan hastaneye gel dediler sanırımmm suni ile doğurtacaklarrrr:18::18::18::18::18:
canım inş cumartesiye kadar kendi sancın başlarda, bir avazda kurtulursun, Rabbim yardımcın olsun, sürekli dua ediyorum, inş kolay olacak doğumun, hele ilk doğumun yanında bu rahat geçecektir diye inanıyorum

canım çoook tşk ederim, çok şükür sağlıcakla ve kolaylıkla yavruma kavuştum, Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin, canım yaa yaşadıklarına üzüldüm, zamanında bu insanlarda doğum yapıp, lohusalıktan geçmiş insanlar, neden empati yapıpta anlayışla yaklaşmıyorlar ki Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah kolaylıkla atlatırsın bu günleri

canım yaa 2 cm açıklık varsa inşaAllah yarına kadar açılman artarda benim gibi kolayca doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…