2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm önceki doğumdan nasıl açıklık kalır ya..öyle kalma ihtimali varmı..ya bnde 3-5 cm açıklıkla kaldıysam orası yayla gibi geniş kaldıysa olabilirmi :18:

yok canım yayla gibi kalamaz eski haline dönüyo orası benim öle oldu yanii ilişkide ilk gece gibi canım yanmışt genelde normal doğum yapanlarda 2 cm kadar açıklık oluyomuş normalmiş yani

canım ya herksin yaşadığı farklı oluyor demek ki, neyse ki kurtuldun ve yavrunu sağlıcakla kucağına aldın bana ikinci doğumda sorsalar ben hayır demem, dedim ya herkesin kendi deneyimi sonrakini etkiliyor, :

doğru diyosun valla bna sorsalar ikinci doğumda koşarak kaçarım hastaneden çocuğuda sokakta doğururm

duaların için sağol canım inşallah kendi sancım gelir doğum seninki gibi rahat geçer

kızlar ben çok kötüyüm güya kuaföree giderim dedim kendimi bian iyi hissetmiştim ağrışlarım tekrar başladı..sol tarafımdaki ödem inidi sağa geçti dün akşamdan beri ağrıdan ağladım resmen..doktorla enfeksiyon olmadığı sürece ordaki ödemi enjektörle boşaltmayı uygun görmüyomuş tekarar olabilir dedi..antibiyotiiğim bittiğinde umarım geçer öyle bi ağrı yapıyoki bebeğimle zor ilgileniyorum..10 kişiden 1 kişide görülürmüş oda beni buldu( ne doktor ne ameliyat ne hastayla alakalıymış vücutun yaptığı bişeymiş..hiçbişe yapamıyolar kendi kendine geçmesi gerekiyomuş..sadece ağrı kesiciyle anitibiyotik kullanıyorum..dua edin benim için annemde bu gece gidiyo napcam tek başıma bilmiyorum..

yok canım yayla gibi kalamaz eski haline dönüyo orası benim öle oldu yanii ilişkide ilk gece gibi canım yanmışt genelde normal doğum yapanlarda 2 cm kadar açıklık oluyomuş normalmiş yani

valla tek korkum o yani eskisi gibi olcakmı fln diye mrkla bekliyorum gerçi sn ilk doğumunda fazla kilolu değildi heralde bebeğin bnde içerde yırtılma vardı baya gerçi dikti dr. sonuçta ama inanırmısın karşılaşacaım görüntünün korkusundan elime ayna alıp bi kere bile bakmadm..kafamda hep darmadağın bişi hayal ediyorum :)) manyak oldm yani şuanda hiçbişi yok halbuki eskisi gbi ne acı ne sızı dikişlerde attı ama çok korkuyorum ya eskisi gbi değilse ya kocamla eskisi gbi olmazsa fln diye..kaç kere bu yüzden ağlama krizine girdim lohusalıktan mı bilmiyorum ama çok kafama takıyorum..eşimde saolsun bn snnle oran için evlenmedm fln diyo rahatlatmaya çalışıyo bni ama bu doğum çok etkiledi bni..

arkadaşlar size aventin göğüs kalkanını tavsiye edyorum bir göğüsten emzirirken diğerinden gelen süt pede akacağına takıyorsunuz göğüs kalkanını akan sütler ona doluyor ve bayağıda doluyor. gün içindede ara ara takılı durursa süt birikiyor yedekte hep sütünüz olur hemde sütler pede boş yere akmaz.

Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com

ürün şuan ebebekte var başka markalarada bakabilirsiniz ben kullandım tavsiye ederim. 30-40tl arası..

cnm Allah yardımcın olsun ya annen neden gidiyoki sni bu halde bırakıp..biraz daha kalıp yardım etse nasıl yapcan o ağrıyla işlerini

cnm gün boyu biriken sütü bebeğine verme sakın bozulmuş olabilir..yani belki yeni akmışsa olabilir ama bikaç saatlik bşi verme..kalkanda biriken sütleri vermeyi tavsiye etmiyolar pek ama...

cnm Allah yardımcın olsun ya annen neden gidiyoki sni bu halde bırakıp..biraz daha kalıp yardım etse nasıl yapcan o ağrıyla işlerini

amin canım..kadın 45 gündür benle 1-2 gün önce çıktı bu durum ortaya..zaten biletini almıştı babamda tek bunca zaman dahada kal diyemedim gitmiyim dedi ama..idare etcem artık Allah yardım etsin..inşallah geçer en kısa zamanda..

canım ya kıyamam ilaçlarını ihmal etme bari... umarım bebeğin usludur... eşin destek olsun sana keşke annen gitmeseydi ya...

selam güzel anneler ve anne adayları. sanırım artık çoğumuz bebeğini kucağına aldı. yeni doğum yapan arkadaşlara ve henüz yapmamış olanları öpüyorum ben de 22 mart perşembe günü oğlum Anıl Kerem ı kucağıma aldım. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. anlatılmaz yaşanır denir ya.. öyle birşey.. rabbim evlatlarımızı nazarlardan saklasın, sağlık nasip etsin
doğumuma gelince.. 42. haftaya girmiştik o gün. doktorum artık doğurtalım seni dedi. sabah 9.30 da hastanedeydik. üstümü çıkarmamı söylediler, gecelik verdiler.lavman yapıldı. herkes korkunç birşeymiş gibi anlatıyor ama bana komik geldi açıkçası:)) popodan bi solüsyon boşaltıyorlar o kadar. hissetmiyorsun bile. 5 dakikaya için boşalıyor zaten sonra açıklığıma bakıldı. 2cm di.. suni sancı verilmeye başlandı saat 10 da. giderek artırdılar derecesini. saat 11 oldu ben hiçbirşey hissetmiyorum.. sancılar nst de 100 çıkıyor, ben de ne zaman artacak diye bekliyorum.meğerse zaten sancıların tavanı 100 müş. hemşire gidip gelip birşey hissetmiyormusun diyor, yoo diyorum:)) açıklığım 6 santim olana kadar birşey hissetmedim. hemşire doktoruma telefonda: hastanız müthiş ya. hiçbirşey hissetmiyor,dirayetli.. başkası olsa yıkardı ortalığı, insan pozitif düşününce kolay oluyor böyle işte diyordu:) tabiki birşeyler hissediyordum ama çok değil. saat 2 ye geliyordu. sonra yavaş yavaş arttı. ama tarifsiz acı değildi. açıklık 2 de 7 cm di.. azcık daha çoğaldı.. sonra 8 oldu ..epidural takıcakmısınız, bakın artarsa daha fazla dayanamayabilirim diyordum:) gülüyorlardı bana. bundan fazlası olmaz merak etme, nerdeyse bebek geldi diyorlardı..açıklık 9 oldu.işte o zaman biraz daha fazla hissettim.belinden kalçalara doğru bir ağrı .ıkınmam gelince ıkınmamı söylediler sancı odasında.. hemşire doktor gelmeden alıştırma yaptırıyordu bana. doğum odasında fazla bekletmek istemiyorum seni, burda alıştıralım, orda doğur dedi:) ilk ıkınmam çok komikti:) odaklanamadım..3-4 kezden sonra yürüyerek 3.30 da doğumhaneye girdim. sancılar gidiverdi birden, gelmiyormu sancı diyor doktor , ııh diyorum:) korkudan sanırım. doğumdan önce orda tuvaletimi yapmaktan falan da korkuyordum, inanın dünya umrunuzda olmuyor...derken 10-15 ıkınmada çıktı yavrum.. ama ne rahatlama... tarifsiz birşey.anne karnından yeni doğmuş gibiydim.. inanın ne kesiği ne dikişi hissettim..korkulacak birşey yok diyeyim ben doğurmayı düşünen arkadaşlara. tabi herkesin bünyesi farklıdır, Allah size de kolay doğumlar nasip etsin.. orda ufaklığı görünce zaten, dünyanız değişiyor birden, hiçbirşeyiniz kalmıyor.. üzerimi giydirdiler, çıktığımda normal doğurmanın da verdiği bir gururla, sandalyede dışarı çıktım..herkes telaş içindeydi, sevinç. mutluluk...öyle işte.. sonra da ilk emzirme, ilk gülüş.. ilkler sırayla devam ediyor...Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin kızlar... hepinizin bebeğine sağlık versin..umarım normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlara moral olmuşumdur... yine görüşürüz öpüldünüz

canım benim ilk doğumum 5 cm açılmayla 24 haftalık erken doğum olmuştu dikişsiz ama içerden damar patlamıştı sadece ona 1 dikiş atıldı senin gibi olmadım ama kız kardeşimin içten dıştan çok dikişi olmuş ve ilk ilişkide çok canım acıdı dedi dikildiği için eskisinden de yeni ve küçük olmuş sende fazla takılma seninde kız gibi olmuştur

hayırlı olsun canım sende kurtuldunn bebişini sağlıkla büyüt inşallahhh darısı başımaa

canım ya kıyamam ilaçlarını ihmal etme bari... umarım bebeğin usludur... eşin destek olsun sana keşke annen gitmeseydi ya...

bazen uslu bazen huysuz oluyo..artık eşim yardım etcek mecbur..çok uzun zamandır benle gitme demedim artık babamda yalnız..

aynen ya normal doğum yapınca artık kndimizle gurur duyuyorz nedenki? :)) artık çok az rastlanır oldu diyemi? bnde doğumdan çıkınca öyle bi gurur vardı içimde..çok zorlandm ama çok güzel bi duyguydu o an ya..tekrar tekrar yaşamak istiyorum valla o zor anların sonunda yavrumun ordan çıkışı onu ilk görüşüm yanımda temizlemeleri dr..alttan dikiş atıyo bnm umrumda değil oğlumu izliyorum bi yandan yavrumm kuzumm diye söyleniyorum..ya çok farklı bi duygu ya hep o günü düşünüyorum hem heycan verici hem mutlu hem sevgi dolu dakikalr..bn doğum sonrası kontrole gittiğimde doğum yaptıım odaya gir dedi hemşre girince o anları tekrar yaşadım resmen gözümün önünde birden başladım ağlamaya çok komikti..anlatılmaz yaşanır sözü kesinlikle cuk oturuyo bu duruma..Allah olmayanlarada nasip etsin..

vaay inşallah bnm dr.da iyi dikmiştir :)) keşke söyleseydim dr.a iyi dik eskisinden küçük olsun diye neyse cnm saol brz rahatladım sanki

kızlar yaa bebeğim uyumuyo, uyusa da en fazla yarım saat, gaz sancısı war, durup durupp kpkırmızı kesiliyo, ıkınıyo ıkınıyo çığlık çığlığa ağlıyo,uykudan gözleri bayılıyo ama nasıl acı çekiyosa artık yawrum uyuyamıyo.. bende oturup ağlıcam şimdi
doktor gaz damlası verdi onu verdim dün ve bugün ama fayda etmedi sanırım..

saç kurutma açç:) benimkide öyleeee

canım DMFnin diğer topikte paylaştığı BEYAZ GÜRÜLTÜyü bi dinlet bakalım.inş.faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…