- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.701
saç kurutma açç:) benimkide öyleeee
kızlar ben bir haftada 9 kilo incelmişim
ama hala koskoca 10 kilo fazlam var
aynaya bakınca kendimi çok sevimsiz buluyorum
ve tuhaf depresif bir ruh haline girdim
sanki hamileyken pespembe bulutların üstündeydim
ve birden bire yere iniş yaptım
şaşkınım ne yapıcam ben deyip duruyorum
sanki üstümde kocaman bir yük var
nasıl büyücek bu kız deyip duruyorum :97:
cnm ben adeni mamayla besliyodum biliyosun bu zamana kadar 3 saat kesintisiz uyuyodu gün içerisinde kendi sütümü sağıyodum 300 cc kadar onuda veriyodum gayet herşey güzeldi şimdi devamını aşşağıya yazıyorum oku cnm...
slm cnm aynı sorun sanırım bizdede var adini 2 gündür mamadan tamamen ayırmaya çalışıyorum kendimi emziriyorum ve aden bir türlü uyumaz oldu fık fık fık sürekli huzursuz hep emmek istiyo memelerim zadı resmen cocuk 7de kalktı bugün düşün daha yeni uyudu neden de bu saate kadar hep emzirdim baktım olmuyo 90 cc mama yı verdim mışıl mışıl uyudu sanırım benim sütümde yetmiyo başa dönüş yapıcm galiba
canım benim kızda feci gaz sancısı çekiyor
ne yapıcağımı bilemedim daha 10 günlük şurup falan vermek için erkenmi acaba
birde bitkisel yağlarla ovalayın diyorlarya hangi yağı almak gerekir acaba :97:
Benim ki de öyleydi kızlar, 2 gün emiyor yarım saat bile uyumadan çığlık çığlığaydı ben barbunya yemiştim gaz sandım evet gaz daa varmış ama asıl sorun anne sütünün yetmemesiymiş, doktor mama takviyesi ver dedi, önce emziriyorum tam uykuya dalamayınca mama takvıye edıyorum çok şükür geçti şimdi uyuyor. gazdan emın degılsenız karnı doymuyor olabılıyormus.
Benım oglumun yüzü de isilik gibi sivilceler bastı 2 hafta oldu ne yapsam geçmiyor, tavsıyenız var mı?
Aynen ben de öyle sanmıştım meğer karnı doymuyormuş. Sudocrem var canım onu dene istersen, hem pişiğe hem çiziklere her türlü şeye iyi geliyor bebişlerde.
sağol canım..dün gece sağ tarafımda şişti ağrı kesici içtim zonkluyodu..çok bunaldım artık prof. den randevu alıp bide onamı görünsem...mantar bildiğim kadarıyla baya bi kaşıntı yapıyomuş..tek yanma değil..
acıyomu boşaltırken uyuşturuyolarmı o bölgeyi Allahım ya içim bi tuaf oldu..gerçekten vücutmu yapıyo yoksa doktorların hatasımı? sende ağrı yapıyomuydu ödem?
merhaba arkadaşlar.. benimde 5 gün önce aniden sütüm azaldı(((
4 gün boyunca çok stres yaptım, bugün daha iyiyim.
günlerdir araştırıyorum ne sütü artırır diye..
bulup denediklerim şunlar;
-öncelikle bol su ve sıvı,
-tahin helvası,
-sıcak çorbalar,
-birde bi ayet var, onu da kağıda yazıp 7 kat beze sarıp göğsünüzün üzerinde taşıyosunuz. (wcye filan girdiğimiz için sarılıyor 7 kat beze)
Bunların faydasının olduğuna inanıyorum, şükürler olsun bugün daha iyi sütüm.
bugün bulduğum DUT KURUSU.. bi avuç yedim inşallah faydası olur..
birde hepimizin bildiği KURU MAYA ve KEFİR varmış süt yapan. kuru mayayı içeceklerimize veya yiyeceklerimize katıp yiycekmişiz. yiyeceklerde zor olur gibi ama ılık bi meyve suyuna 1 çay kaşığı kadar katıp bi dikişte içersek sorun olmaz gibi.
kuru mayayı da deniycem
inşallah işe yarar..
beynim döndü....
berrra nın ateş takibi stresi yanında mevlütte annemin yarattığı stres oldukça yorulmama sebep oldu, hiç bir iş servis vs yapmamama rağmen.
annem 2 senedir görüşmediğim ve görüşmek istemediğim teyzelerimi toplayıp gelmiş, kapıda onları görünce nevrim döndü, annemede çattım zaten şansını çok zorluyor artık ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum...
kızımın mevlütünü burnumdan getirdi hiçbirşey anlamadım...
geçti gitti gamzecim ya boşver artık. senin gerginliğin minik berra ya yansımasın. rahat olmaya çalış.
kaka çiş durumu nasıldı peki o zaman canım
ancak sağarak mı anlaşılır?
beynim döndü....
berrra nın ateş takibi stresi yanında mevlütte annemin yarattığı stres oldukça yorulmama sebep oldu, hiç bir iş servis vs yapmamama rağmen.
annem 2 senedir görüşmediğim ve görüşmek istemediğim teyzelerimi toplayıp gelmiş, kapıda onları görünce nevrim döndü, annemede çattım zaten şansını çok zorluyor artık ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum...
kızımın mevlütünü burnumdan getirdi hiçbirşey anlamadım...
bize de sünnet yapan dr. vermişti paranox.evde var yani. zorda kalırsak kullanırız. ne kadarını koyuyorsun fitilin peki? sünnet olduğu gün 3 te 1 ini kullan demişti. gaz sancısına ne kadarı fayda eder ki?
bugün sünnet kontrolü var çıkmışken sab simplex alıcam ben de bulabilirsem. olmadı zinco
kızlar doğum sonrası kanamanız kaç gün devam etti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?