2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım,aldın minigini kucagına Allaha sukur. Allah nazarlardan saklasın inşalah bu süt peynir meselesine kafam takıldı,bana birkaç doktor da mutlaka ye bol bol dedi ki ben peynir delisiyim tek kelime ilee. çig meyve olayını biliyorum bu yüzden annem elma armut vs. komposto yapıyor bana,öyle alıyorum vitaminlerini.

bizde Yozgatlıyız :) hemşeri sayılırız bakk. benm annem bilmiyormus ya doktor söyledi sagolsun. dünden bugüne etkisini gördüm sanırım sagdıgım süt miktarım tek seferde 40 ml arttı,baska b,rşey kullanmadım herhalde duttandır

mervecim, bunun ölçüleri vr mı, şu kadar süte şu kadar dut die falan... yoksa göz kararı mı yapıosunuz...

canım annem yapıyor bana,ama günlük yapıyoruz biz taze taze olsun diye. büyük bir kase dolusu süte 1 avuç kuru dut yetiyor artıyor bile. kaynayınca koskocaman oluyor dut kuruları. aman diyim seker denemeyin bile. okadar tatlı oluyorki sekersiz oldugu halde bayıyor bazen.

bnmde sütümde azalma var ve işin kötüsü kızım emzik almadığı gibi biberon da istemiyor yani mama veremiyorum kusuyor hep
bu kuru dutu nerden bulabilirim ki

canım kuruyemişcilerde ve aktarlarda bulunuyor. ikisindende aldım. fiyatı biraz pahalı olan daha lezzetli oluyor tat bakımından. kilosu 25-30 tl civarında .

çok sağol canım.Allah hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin inş. evet bende şaşırdım ama sütü keser dedi doktor. Bu arada ataşehirdeki kadıköy şifadan acayıp memnun kaldım hem hemşireler hem doktorlar mukemmeldı hepsi. İyi ki değiştirmişim soyledıklerı fiyatta değişmedi şükür. Kızlar ben bide mılupanın rezene çayını içiyorum çok iyi, geldi hem gaz giderici hemde süt yapıcı aklınızda bulunsun

sagol hayatımm Hepimizin yavruları saglıkla büyüsünler inşallahh. memnun kalmana cok sevindim. bende kadıköy şifadan memnun kaldım hemşireler cok şirindi sagolsunlar. sadece fıtık ameliyatımı yapan genel cerrahtan hiç memnun kalmadım hiç önermem kendisini ki özgeçmişini okuyunca dibim düşmüştü. şimdi cocuk doktoruna devam ediyorum şifada o da cok iyi bir doktor Alper bey.
milupayı bende aldım canım denemek nasip olmadı,rezene bende aksine gaz yapıyor da ama içicem sütümüz dolsun dolsun taşsın,emzirdikten sonra kalanları da sağıp stok yapabilelim inşallah

bnmde sütümde azalma var ve işin kötüsü kızım emzik almadığı gibi biberon da istemiyor yani mama veremiyorum kusuyor hep
bu kuru dutu nerden bulabilirim ki
canım marketlerde var. paket halinde. bulamazsan aktarlarda mutlaka vardır.

kızlar doğum sonrası kanamanız kaç gün devam etti??

benim ilk günler adet kanaması gibi geldi sonra 1 gün geldi 1 gü gelmedi filan.. şuanda da bulaşma şeklinde sadece. sıcak banyo yapınca artıyor ama.

Semracımm canım nasılsın ? Defne Didem nasıllar ? sütüm azaldı yazmıssın sanırım,umarım artma olmustur sütünde canım yaptıklarından sonra. bende cok fazla sütüm dedim dedim nazar degdirdim sanırım. azalmıstı epey dut formülüne basvurdum bende. suan gözle görülür düzeyde arttı. Allahım sütümüzü gözden korusun inşallah. en cok süte nazar degermiş derdi annem öyle oldu gerçekten. kendi kendime nazar degdirdim

canım DMFnin diğer topikte paylaştığı BEYAZ GÜRÜLTÜyü bi dinlet bakalım.inş.faydası olur
beyaz gürültü ne canım?? müzik cd si falan mı??

cnm şu dut formülünü merak ettim, kase içine dut demişsin ama nasıl yapıcaz, sütün içine dutu koyup kaynatıyo muyuz? ne kadar kaynatıcaz?

beyaz gürültü ne canım?? müzik cd si falan mı??

cnm şu dut formülünü merak ettim, kase içine dut demişsin ama nasıl yapıcaz, sütün içine dutu koyup kaynatıyo muyuz? ne kadar kaynatıcaz?

evet canım,koskocaman bir kaseye denk gelecek kadar süt içinde bir avuç kuru dutu kaynatıyoruz. sonra kaşık kaşık afiyetle yiyoruz 5-7 dk civarında kaynatman yeterli olur.

cnm banada 27 gün oldu bi ara kesilmişti sonra pıhtılaşmış şekilde parçalar düştü şimdi devam ediyor (

saol cnm hemen baktırayım bi

önce markete bakim o zmn o daha yakın

kanamanın olması iyimi kötümü onuda bilemdim

kızlar siz kuşak sardınızmı belinize dogumdan sonra?
benm annemler sezaryenden 5 gün sonra kuşak sardılar belime
acaip rahatladım sanki iç organlarım sallanıo gibiydi içimde,
kuşakdan sonra yerlerine oturdular sanki,
hatta sanki hala bebek içimde gibi bi hareket vardı içimde
şimdi kalmadı, yalnz dikişime zarar verirmi onu merak ediorum,
ona değmio ama genede korkuorum

kızlar benim minik kızım tam 5 saattir gaz sancısı çekiyordu
yavrum harap oldu ağlamaktan ama bir türlü alttan birşey çıkmadı
sıcak havlu koydum karnına derecenin ucuyla poposunu uyardım
ama banamısın demedi üstten biraz gaz çıkardı
ve az evvelde uyuklamaya başladı ama birazdan yine çığlık çığlığa kalkar
arkadaşlar sab simplex sipariş verik eczaneye yarın başlamayı düşünüyorum
acaba çokmu erken daha 10 günlük benim kız
ufff ne zormuş ya oğlumdada vardı ama sanırım unutmuşum
çok gerildim çaresiz kalmak çok zor

cok moral oldu mesajin bana. 41 hafta bitecek, benim kizim da hala gelmedi ve bana da suni sanci verecekler.
umarim boyle kolay olur benim dogumum da ve henuz doguramayan herkesin.
hayirli olsun bebegin, ve tesekkurler bu pozitif hikayeni paylastigin icin.

kıslar bebeğimin kusmasının nedeni reflü falan değilmiş ..
..sadece gaz.. emzirmeden hemen sonra sonra gazı iyice çıkarttığımda kusmasının azaldığını fark ettim.. bebeğinin kusması olanlarda gazını lütfen iyice çıkartmayı denesinler ...

Son düzenleme:
günaydın herkese....
dün on günlük oğlumu hastaneye yatırdık sarılığı 21.72 ye yükselmiş ilk doğum sonrası kontrol yapan doktor sarılığı az önemsiz demişti bizde güvendik sık sık besledim anne sütü ile yada beslediğimi sandım bi anda artmış sarılığı ...3 gün kalacakmış hastanede ....8 saat ağladım ben bakamadım beceremedim anne olmayı diye.... hastanede onu bırakıp eve gelmek ne kadar can acıtıcı birşeymiş. kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah kimsenin başına vermesin... dualarını lütfen eksik etmeyin.. minik kuzumu kollarıma almak istiyorum bi an evvel...

banada annemler sardı cnm bi kaç sardım sonra korse aldım

geçmiş olsun cnm düzelir sıkma canını

ronyacım canım mama mı veiomusun süt mü? bebek aç olabilir açlıktan öle feci ağlıolar ki gaz 15. gün başlıomuş daha önce yazmıştım bizde bi haftalıkken başladık bu çocuk kolik demeye ağlıodu hep meğer açmış çocuk gerçek gaz hakikaten 15. gün başladı emziriosan sütünü artır ben dut yapcam yiccem inşallah...

günaydın kızlar

kızım dünden beri 2 3 defa çok az kakasını yaptı memeyi ağzından çıkarmak istemiyr doymuyormu acaba mamada yemiyor ne yapacam bn ya

canım anne sütü alıyor
ama doyuyor diye tahmin ediyorum
çünkü emdikten sonra az birşey süt çıkarıyor geri
birde ayaklarını çekerek ağlıyor gaz kaka yapıncada rahatlayıp yatıyor

canım çok çok geçmiş olsun
benim kızada doktor az biraz sarılığı var demişti
ben tekrar götürmedim doktora
gözleirnin içini falan takip ettim sarılık gitti
ama inşallah gerçekten gitmiştir

selam biz bugüm erken kalktık aden uyuyo ama yarın mevlütümüz var misafirlerimiz gelicek hepimizin ortak sorunu sanırım bu ara sütümüz yetiyomu yetmiyomu artmıyo vs vs rabbim hepimizin memelerinden taşacak kadar bol süt versin inşallah bebeklerimiz doysun göğüs ucu yaralarımız geçsin yavrular güzelce emsinler ....aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…