2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar
Sutum yetiyomu yetmiomi nasil arttieirim hepimizin derdi ayni
Bende tek gogusten az geliodu sut emzirme danismanini aradim hastanedeki bana fenugrec cemenotu biitkisel takviye soyledi 2gundur kullaniyorum ve goguslerim ilksutumin heldigi zaman gibi oldu baya artti normalde 30cc sut cerken 50cc cektim
Birde bir kuru inciri ikiye bolup 10dk kaynatim 2bardak su ile onu ogun yuketin hergun tekrarlayin bida sutu guzel arttiriyor

Selam kızlar hastaneden bildiriyorum) hemen heycanlanmayin doğurmadım) sabah erken geldin lakin Dr sezeryani var hala çıkmadiki yatışım yapılsın;( kızlar kocamla bekliyoruz o benden daha gergin bascaklar bana suni sancıyı dua edin bana değişik hissediyorum inanamıyorum karnm boşalcak dün hep böyle seyler düşündüm son kez karnımda vs) su Dr bı gelsn yatış olsun iyi hissettiğim sürece size yazmaya çalısicam dualarınızı esirgemeyin mübarek cuma:) Rabbim nerde nekdr dogum yapan bekleyen varsa cümlesine yardım etsin inşallah..

canım inşallah suni sancılar işe yarar..çok kolay bir doğum olmasını diliyorum..sen çok hareketliydin maşallah,inşallah bu doğuma yansıyacaktır..güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar 41. haftamda 28,mart çarşamba günü saat 11:25 de
minik oğlumuz normal doğumla dünyaya geldi

canım Allah yardımcın olsun..inşallah açılman olurda rahat bir normal doğum yaparsın..

ne kadar örtsem de elinin birini dışarıda bırakan,uzun süre ağlayınca sinirden ahh ahh diye öksüren,memeyi görünce eeeh,eeeh diye ses çıkarın kızımı yerim ben

slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr

rabbim şu mubarek günde yardmcın olsun kuzum,
inş bugün güzel haberlerini alırız,
stres olmuşsundur eminim ama olma cnm
cünkü rabbim ne zaman emrettiyse ozaman bebeklerimiz bu hayatta
nefes buluyor, bunu sende gayet iyi biliosun ama işte şuan stresten olumlu
şeyler düşüncek halin kalmamıştır, içme doğuyo bugün güzel haberlerini
alıcaz cnm bnm:)

çok sağol canım keşke bugün kendiliğinden gelse ama hiç doğum belirtisi yok çok stres oldum tuvaletten çıkamıyorum yaaa yarın bascaklar suni sancıyı bide grip oldum kızıma bulaşırsa diye hepten sıkıntı stres yaptımmm inşallah şu hafta sonu çabuk geçsinnn

selam kızlar haller keyifler yerindedir inşallah

aranızda sezeryan olup korse takan var mı?varsa faydası oluyor mu?14 gün oldu kızım geleli,ben de taksam mı karar veremedim..64le girdim doğuma 57ye düştüm..göbek ve basende kaldı kilolar..yavaş yavaş göbekteki şiş iniyor da,hani daha bir iyi olacaksa ben de kullanmak istiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim

berkerdem canım hayırlıca gelsin kuzun inşallah

Merhaba herkese...
Hayırlı cumalar... bugün mevlüt işleriyle ilgilendim kuran okuyan teyzeyi ayarladık... kısmet olursa salı günü yapacağız...
ben nurse harveys şurubu kestim bize çok kötü etki yaptı... ağlamayı kesmedi üstüne kabız oldu... şimdi yeni bir ilaca başladım nazar etmiycem söylemiycem ama inanın iyi...
Adı metsil gaz damlası... türkiye malı fiyatıda 4 tl... çok ucuz değilmi...

kakasını yapmaya başladı oğlum... biraz masajla fln zorladık ama en azından yaptı...
kolikle tanıştık şimdi kabızlık çıktı... daha neler göreceğiz bakalım... yanlız bu sorunlar hepimizde aynı şekilde devam ediyor kesin bütün çocukların yaşıdığı şey demekki bu olaylar...

canım mevlüdünüz hayırlı olsun... takma kafana ya anneler kendi ailelerine düşkündür... bende bazen teyzeme kızarım fln yaptıklarına ama ne annem hiç kötülemez... olsun olsun kızım kötü niyetli değildir der geçiştirir... boşver canım ya morelini bozma ama harbiden konuşmuyorsan onlar niye geliyor. ben olsam gitmem... meraklarından geliyorlar onlarda...

kızlar doğum sonrası kanamanız kaç gün devam etti??

canım benim şuan 38. günüm halen devam ediyor. yani adetin son günüymüş gibi...doktor 40 gün sürer demişti. bekliyorum...

ben yaptım birkaç gün kullandım sonra sıkıldım...
ama faydası oldu o bir kaç günde keşke devam etseydim hafif göbek var...
dikişlerine zarar olmaz canım herkes yapıyor bunu...

canım biliyorsun bizde gazlıyız... bugün yapmayacaktı kakasını dün bu saatlerde yapmıştı en son bekletmedik çünkü bekletince daha çok ağlıyor... kulakçöpünü zeytinyağına bandır birde onunla dürt. bizimki hemen kaka fışkırtıyor...

çok geçmiş olsun...

şimdiden mevlüdünz hayırlı olsun canım...
bizimde salı olacak... pazartesi temizlik günü kimse gelmez diye salı yapalım dedik...

hadi hayırlısı canım... güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun...

canım bir avazda kurtulursun inşallah bugün sen yarın ben doğuma gircemm rabbim yardımcımız olsunn

amanda aman yesinler senin o nazlı bebişini de, senide... canım ya bekliyoruz artık doğur sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…