- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.741
canım anne sütü alıyor
ama doyuyor diye tahmin ediyorum
çünkü emdikten sonra az birşey süt çıkarıyor geri
birde ayaklarını çekerek ağlıyor gaz kaka yapıncada rahatlayıp
tamm canım anladım başımıza gelince başka kimse yaşamasın istiorum çocuk kaç gün aç gezmiş sonra sütüm arttıda yetio çok şükür ama dahada artırmak lazımm... şimdi gerçek gaz sancıları çekioruz:)
Selam kızlar hastaneden bildiriyorum) hemen heycanlanmayin doğurmadım ) sabah erken geldin lakin Dr sezeryani var hala çıkmadiki yatışım yapılsın;( kızlar kocamla bekliyoruz o benden daha gergin bascaklar bana suni sancıyı dua edin bana değişik hissediyorum inanamıyorum karnm boşalcak dün hep böyle seyler düşündüm son kez karnımda vs ) su Dr bı gelsn yatış olsun iyi hissettiğim sürece size yazmaya çalısicam dualarınızı esirgemeyin mübarek cuma:) Rabbim nerde nekdr dogum yapan bekleyen varsa cümlesine yardım etsin inşallah..
Selam kızlar hastaneden bildiriyorum) hemen heycanlanmayin doğurmadım ) sabah erken geldin lakin Dr sezeryani var hala çıkmadiki yatışım yapılsın;( kızlar kocamla bekliyoruz o benden daha gergin bascaklar bana suni sancıyı dua edin bana değişik hissediyorum inanamıyorum karnm boşalcak dün hep böyle seyler düşündüm son kez karnımda vs ) su Dr bı gelsn yatış olsun iyi hissettiğim sürece size yazmaya çalısicam dualarınızı esirgemeyin mübarek cuma:) Rabbim nerde nekdr dogum yapan bekleyen varsa cümlesine yardım etsin inşallah..
kızlar 41. haftamda 28,mart çarşamba günü saat 11:25 de
minik oğlumuz normal doğumla dünyaya geldi
slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr
rabbim şu mubarek günde yardmcın olsun kuzum,
inş bugün güzel haberlerini alırız,
stres olmuşsundur eminim ama olma cnm
cünkü rabbim ne zaman emrettiyse ozaman bebeklerimiz bu hayatta
nefes buluyor, bunu sende gayet iyi biliosun ama işte şuan stresten olumlu
şeyler düşüncek halin kalmamıştır, içme doğuyo bugün güzel haberlerini
alıcaz cnm bnm:)
nicegirl ve berkerdem kızlar Rabbim yardımcınız olsun
inşallah çok kolay bir doğumunuz olur
beynim döndü....
berrra nın ateş takibi stresi yanında mevlütte annemin yarattığı stres oldukça yorulmama sebep oldu, hiç bir iş servis vs yapmamama rağmen.
annem 2 senedir görüşmediğim ve görüşmek istemediğim teyzelerimi toplayıp gelmiş, kapıda onları görünce nevrim döndü, annemede çattım zaten şansını çok zorluyor artık ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum...
kızımın mevlütünü burnumdan getirdi hiçbirşey anlamadım...
kızlar doğum sonrası kanamanız kaç gün devam etti??
kızlar siz kuşak sardınızmı belinize dogumdan sonra?
benm annemler sezaryenden 5 gün sonra kuşak sardılar belime
acaip rahatladım sanki iç organlarım sallanıo gibiydi içimde,
kuşakdan sonra yerlerine oturdular sanki,
hatta sanki hala bebek içimde gibi bi hareket vardı içimde
şimdi kalmadı, yalnz dikişime zarar verirmi onu merak ediorum,
ona değmio ama genede korkuorum
kızlar benim minik kızım tam 5 saattir gaz sancısı çekiyordu
yavrum harap oldu ağlamaktan ama bir türlü alttan birşey çıkmadı
sıcak havlu koydum karnına derecenin ucuyla poposunu uyardım
ama banamısın demedi üstten biraz gaz çıkardı
ve az evvelde uyuklamaya başladı ama birazdan yine çığlık çığlığa kalkar
arkadaşlar sab simplex sipariş verik eczaneye yarın başlamayı düşünüyorum
acaba çokmu erken daha 10 günlük benim kız
ufff ne zormuş ya oğlumdada vardı ama sanırım unutmuşum
çok gerildim çaresiz kalmak çok zor
günaydın herkese....
dün on günlük oğlumu hastaneye yatırdık sarılığı 21.72 ye yükselmiş ilk doğum sonrası kontrol yapan doktor sarılığı az önemsiz demişti bizde güvendik sık sık besledim anne sütü ile yada beslediğimi sandım bi anda artmış sarılığı ...3 gün kalacakmış hastanede ....8 saat ağladım ben bakamadım beceremedim anne olmayı diye.... hastanede onu bırakıp eve gelmek ne kadar can acıtıcı birşeymiş. kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah kimsenin başına vermesin... dualarını lütfen eksik etmeyin.. minik kuzumu kollarıma almak istiyorum bi an evvel...
selam biz bugüm erken kalktık aden uyuyo ama yarın mevlütümüz var misafirlerimiz gelicek hepimizin ortak sorunu sanırım bu ara sütümüz yetiyomu yetmiyomu artmıyo vs vs rabbim hepimizin memelerinden taşacak kadar bol süt versin inşallah bebeklerimiz doysun göğüs ucu yaralarımız geçsin yavrular güzelce emsinler ....aminnnnnn
slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?