- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.761
slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr
selam kızlarhaller keyifler yerindedir inşallah
aranızda sezeryan olup korse takan var mı?varsa faydası oluyor mu?14 gün oldu kızım geleli,ben de taksam mı karar veremedim..64le girdim doğuma 57ye düştüm..göbek ve basende kaldı kilolar..yavaş yavaş göbekteki şiş iniyor da,hani daha bir iyi olacaksa ben de kullanmak istiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim
berkerdem canım hayırlıca gelsin kuzun inşallah
DMF cnm sağol sizinde mevlütünüz hayırlı olsun cnm benim istanbuldan ailem gelecği için mecbur hafta sonuna bıraktık eşimin tarafıda ablaları yalavo ve gebzeden gelicek benim abimler adapazarından gelicekanlıycan şehirler arası mevlüt bizimki ehuehu annemde pazar günü artık evine gidecek kadıncağız 2 aydır bizde başlarda sıkılıyodu ama şimdi düşünceli görüyorum onu sanırım adenden ayrı kalacağı için üzülmeye başladı...
sağol canım nicegrl bugün kurtuluyo hastanedeymişş ay benim başıma neler gelecek acabaa inşallah ben ve benim gibi doğum yapacaklara rabbim yardım etsinnnn aminnnn
cnm ben giydim giymeyede devam ediyorum gerçi ben bu bedene çelik korse giysemde senin şuanki kg ulaşamam
canım bende hala doğuramadım yarın bende hastaneye gidiyorum muhtemelen bana da suni sancı verecekler Allah yardımcımız olsun ağrısız sızısız doğururuz inşallah
ay yalnız olmamak ne güzell sende doğuramamışsın ben 40 +5 oldumm benim kızım 1 ay önce kanal girmişti halada gelmiyo nasıl karakteri olacak meraktayımm şuan içerde o kadar az yeri kaldı ki zar zor kıpraşıyo halada inatla gel mi yooooinşallah yarın bir avazda kurtuluruzzz
valla benimkide öle hareket ederken çıkıcak zannediyorum ama inatla gelmiyo tontişim, inşallah yarın kolayca doğurururz melekleri alırız kucağımıza yoksa 1 nisan şakası yapacak bu minikler
selam kızlarhaller keyifler yerindedir inşallah
aranızda sezeryan olup korse takan var mı?varsa faydası oluyor mu?14 gün oldu kızım geleli,ben de taksam mı karar veremedim..64le girdim doğuma 57ye düştüm..göbek ve basende kaldı kilolar..yavaş yavaş göbekteki şiş iniyor da,hani daha bir iyi olacaksa ben de kullanmak istiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim
berkerdem canım hayırlıca gelsin kuzun inşallah
canım mevlüdünüz hayırlı olsun... takma kafana ya anneler kendi ailelerine düşkündür... bende bazen teyzeme kızarım fln yaptıklarına ama ne annem hiç kötülemez... olsun olsun kızım kötü niyetli değildir der geçiştirir... boşver canım ya morelini bozma ama harbiden konuşmuyorsan onlar niye geliyor. ben olsam gitmem... meraklarından geliyorlar onlarda...
canım benim şuan 38. günüm halen devam ediyor. yani adetin son günüymüş gibi...doktor 40 gün sürer demişti. bekliyorum...
...
Gunaydin kizlar
Sutum yetiyomu yetmiomi nasil arttieirim hepimizin derdi ayni
Bende tek gogusten az geliodu sut emzirme danismanini aradim hastanedeki bana fenugrec cemenotu biitkisel takviye soyledi 2gundur kullaniyorum ve goguslerim ilksutumin heldigi zaman gibi oldu baya artti normalde 30cc sut cerken 50cc cektim
Birde bir kuru inciri ikiye bolup 10dk kaynatim 2bardak su ile onu ogun yuketin hergun tekrarlayin bida sutu guzel arttiriyor
ay yalnız olmamak ne güzell sende doğuramamışsın ben 40 +5 oldumm benim kızım 1 ay önce kanal girmişti halada gelmiyo nasıl karakteri olacak meraktayımm şuan içerde o kadar az yeri kaldı ki zar zor kıpraşıyo halada inatla gel mi yooooinşallah yarın bir avazda kurtuluruzzz
heeey mart anneleri bize dua edin de yarın meleklerimizi sağlıkla alalaım kucağımıza yoksa bu gidişle mart annesi olamayacağız yaaaaaaaa
valla aranızda en şanslı benim galiba. annemlerin evindeyim ve bütün salonu işgal etik. hele gece sabaha kadar evin her yeri oğlumun eşyası diyorum ki bacak kadar boyunla evin her yerini kaplıyorsun babam hemen kızıyor bütün ev onun diyor...bizimkini paylaşamıyorlar bizi eve göndemriyorlar babam hazirana kadar burdasınız diyor. evimde nerde biliyormusun 2 kat altta... demek evimize geçsek hergün yine bizde olacaklar...
selam kızlar,
kızımla uyuduk ilk kez gündüz beraber koyun koyuna güzelmiş :)...
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah canlarım yaa martın sonunu getirdiniz topiide siz kapatcaksınız heralde doğum konusunda :)) topiin son bebekleri olmakda bi ayrıcalık assolist onlar..valla bnde bzn o kdr özlüyorumki hamile olmayı çok gzl bi duygu hamile olmakda anne olmakda..hiç doyamıyorm valla :)) neyse szde bugn yrn bu kervanda olcaksınız ondan sonra gelsin gaz gitsin süt muhabbeti ..mübarek cuma hürmetine Allahtan kolay bi doğum diliyorum size
aaa güzeldir..bnde bi süreliine oturma odasındaki yataktayım geceleri hep yanyana yatıyoduk portbebenin içinde yatırıyodm yavrucumu sonra dayım bi beşik gönderdi şu mama sandalyeside olanlardan yataın yanına koyiim diye yine yanımda olmasına rağmen o ilk gece çok duygulandm sanki ayrılcakmışız gibi..onun kokusuyla uyumak müthiş helede sorun çıkarmadan mışıl mışıl uyuyunca tadından yenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?