2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bedriye hadi bakalım tatlı sona sende geldin cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruz ben yarın yoğun olucam mevlütümüz var ama takibdeyim cnm dualarımız seninle rabbim minik güzel kızını bir avazda kucağına almayı nasip etsin rip içinde merak etme bebişe geçmez bende grip olmuştum doğumdan sonra...

DMF cnm sağol sizinde mevlütünüz hayırlı olsun cnm benim istanbuldan ailem gelecği için mecbur hafta sonuna bıraktık eşimin tarafıda ablaları yalavo ve gebzeden gelicek benim abimler adapazarından gelicek anlıycan şehirler arası mevlüt bizimki ehuehu annemde pazar günü artık evine gidecek kadıncağız 2 aydır bizde başlarda sıkılıyodu ama şimdi düşünceli görüyorum onu sanırım adenden ayrı kalacağı için üzülmeye başladı...

cnm ben giydim giymeyede devam ediyorum gerçi ben bu bedene çelik korse giysemde senin şuanki kg ulaşamam

inşallah D M F cim doğurayım artık IŞILcım senin dedğin çıktı sonlara kaldım belkide en sonuncu doğuran ben olucamm hayırlısı artık sizin bebişler büyüdü maşallahh mevlüt bile yapıyosunuz Allah kabul etsin şimdidennn hoca hanıma sölede bana ve benim gibi doğum yapanlara dua etsinnnn

valla aranızda en şanslı benim galiba. annemlerin evindeyim ve bütün salonu işgal etik. hele gece sabaha kadar evin her yeri oğlumun eşyası diyorum ki bacak kadar boyunla evin her yerini kaplıyorsun babam hemen kızıyor bütün ev onun diyor... bizimkini paylaşamıyorlar bizi eve göndemriyorlar babam hazirana kadar burdasınız diyor. evimde nerde biliyormusun 2 kat altta... demek evimize geçsek hergün yine bizde olacaklar...

sağol canım nicegrl bugün kurtuluyo hastanedeymişş ay benim başıma neler gelecek acabaa inşallah ben ve benim gibi doğum yapacaklara rabbim yardım etsinnnn aminnnn

canım bende hala doğuramadım yarın bende hastaneye gidiyorum muhtemelen bana da suni sancı verecekler Allah yardımcımız olsun ağrısız sızısız doğururuz inşallah

canım bende hala doğuramadım yarın bende hastaneye gidiyorum muhtemelen bana da suni sancı verecekler Allah yardımcımız olsun ağrısız sızısız doğururuz inşallah

ay yalnız olmamak ne güzell sende doğuramamışsın ben 40 +5 oldumm benim kızım 1 ay önce kanal girmişti halada gelmiyo nasıl karakteri olacak meraktayımm şuan içerde o kadar az yeri kaldı ki zar zor kıpraşıyo halada inatla gel mi yooooinşallah yarın bir avazda kurtuluruzzz

valla benimkide öle hareket ederken çıkıcak zannediyorum ama inatla gelmiyo tontişim, inşallah yarın kolayca doğurururz melekleri alırız kucağımıza yoksa 1 nisan şakası yapacak bu minikler

heeey mart anneleri bize dua edin de yarın meleklerimizi sağlıkla alalaım kucağımıza yoksa bu gidişle mart annesi olamayacağız yaaaaaaaa

valla benimkide öle hareket ederken çıkıcak zannediyorum ama inatla gelmiyo tontişim, inşallah yarın kolayca doğurururz melekleri alırız kucağımıza yoksa 1 nisan şakası yapacak bu minikler

banada öle geliyo benim kzım mart ayını hiç sevmedi galiba nisanı bekliyolarrrr kök saldı sanki içerdee

bn giyiyorum cnm ama faydası olurmu onuda görecez ama hergün giymiyorum

saol cnm bende acaba bendemi sorun var diye düşünmüştüm ama herkes aynıymış

o bitkisel takviyeyi nerden alcaz cnm?

selam kızlar,

kızımla uyuduk ilk kez gündüz beraber koyun koyuna güzelmiş :)

önce kızımı yedirdim, şimdi süt sağıyorum atcaz kendimizi yollara , önce kuaföre gitcez pazar gibi profesyonel çekim yapılacak saç baş düzeltmesi yaptırıp yeni bedenime uygun jean ve siyah gömlek alıp , kızıma beyaz body alıp eve gelcez işimiz uzun yani :)

ayça benim tel bozuldu açamıyorum, tel numaranda orada dolayısıyla beni bir arar mısın birşey sorucam...

heeey mart anneleri bize dua edin de yarın meleklerimizi sağlıkla alalaım kucağımıza yoksa bu gidişle mart annesi olamayacağız yaaaaaaaa

Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah canlarım yaa martın sonunu getirdiniz topiide siz kapatcaksınız heralde doğum konusunda :)) topiin son bebekleri olmakda bi ayrıcalık assolist onlar..valla bnde bzn o kdr özlüyorumki hamile olmayı çok gzl bi duygu hamile olmakda anne olmakda..hiç doyamıyorm valla :)) neyse szde bugn yrn bu kervanda olcaksınız ondan sonra gelsin gaz gitsin süt muhabbeti ..mübarek cuma hürmetine Allahtan kolay bi doğum diliyorum size

gerçekten şanslısın cnm ben bebeğim 10 günlüktü yalnız kaldım, annem çalışıyo, gerçi teyzem gelirim dedi ama o da gelince torunuyla geliyo, torunuda hasta diye istemedim, ben idare ederim dedim.. allaha şükür idare ediyorum biraz zor olsada..akşamları da sizin gibi bizde anane dede beraberiz:) 11 e kadar falan bizdeler.. ama iyi oluyo, duşumu alıyorum bazen de 1 2 saat uyuyorum annemin başına salıyorum benim bıcırığı :))

selam kızlar,

kızımla uyuduk ilk kez gündüz beraber koyun koyuna güzelmiş :)...

aaa güzeldir..bnde bi süreliine oturma odasındaki yataktayım geceleri hep yanyana yatıyoduk portbebenin içinde yatırıyodm yavrucumu sonra dayım bi beşik gönderdi şu mama sandalyeside olanlardan yataın yanına koyiim diye yine yanımda olmasına rağmen o ilk gece çok duygulandm sanki ayrılcakmışız gibi..onun kokusuyla uyumak müthiş helede sorun çıkarmadan mışıl mışıl uyuyunca tadından yenmiyo

asıl söyleyeceğimi unuttum :)

çarşamba sabah 2. ay aşılarını olmuştuk karma pnomokok ve bir tane daha ve ben giderken sağlık ocağına , ufaklığa fitil vermemiştim kimse söylemedi çünkü, neyse gittim oraya bütün anneler yarım fitil vermiş yarım saat önce aldım ı beni bir panik ya ateşi çok çıkarsa vs diye ve o gün ve gece saat başı ateş ölçtüm, fitil verseydim de ölçecektim zaten, ateş yükselmeye başlarsa fitil verecektim bünyesi alışsında istemedim bu sefer gerçekten ihtiyaç halinde ilk zamanlar gibi etki etmiyormuş.

sonuç benim kızım anası gibi ateşi yükselmeyen gruptan çıktı ( 2. ay da ateşli çocuğun ateşii kesin çıkarmış bunu anlamam için güzel bir denneyim oldu benim için)
aşı olduğu gün üzerinde sadece yarım kollu body si ve patikli pantolon ile tuttum ben 3 kat en az giydiriyorumda :) dün malum mevlüt kıyafetleri üstündeydi bugün standart durumda ve çok çok çok şükür 3 günü sorunsuz atlattık...

benim tavsiyem çocuğunuzun karakterinide anlamak açısından ateşi yükselmeye başladığı takdirde verin fitili benim ufaklık gibi olabilir olmayada bilir, bunu bilmek çok önemli...

1. ay aşında genelde ateş olmazmış zaten cansız aşı olduğundan ama 2. ay öyle değil...

amin amin inşallah canım ya. içimden bi ses 4700. sayfada doğuacaksın diyor ne hikmetse gerçi 4700 e az kaldı

güzel olmaz mı yaa ama ağlamadığı sürece bende eşim işe gidince eğer uyuyosa yanıma alıyorum, yan yatma yastığına koyuyorum onu izleyerek uyuyakalıyorum.. ohh misss:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…