- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.781
o bitkisel takviyeyi nerden alcaz cnm?
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah canlarım yaa martın sonunu getirdiniz topiide siz kapatcaksınız heralde doğum konusunda :)) topiin son bebekleri olmakda bi ayrıcalık assolist onlar..valla bnde bzn o kdr özlüyorumki hamile olmayı çok gzl bi duygu hamile olmakda anne olmakda..hiç doyamıyorm valla :)) neyse szde bugn yrn bu kervanda olcaksınız ondan sonra gelsin gaz gitsin süt muhabbeti ..mübarek cuma hürmetine Allahtan kolay bi doğum diliyorum size
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah canlarım yaa martın sonunu getirdiniz topiide siz kapatcaksınız heralde doğum konusunda :)) topiin son bebekleri olmakda bi ayrıcalık assolist onlar..valla bnde bzn o kdr özlüyorumki hamile olmayı çok gzl bi duygu hamile olmakda anne olmakda..hiç doyamıyorm valla :)) neyse szde bugn yrn bu kervanda olcaksınız ondan sonra gelsin gaz gitsin süt muhabbeti ..mübarek cuma hürmetine Allahtan kolay bi doğum diliyorum size
ayyy ben seni yerim ya ne tatlısınn
demek çelik korse bile kesmez
ayy bende pek bir göbecikli kaldım napcam bilmem :26:
günaydın herkese....
dün on günlük oğlumu hastaneye yatırdık sarılığı 21.72 ye yükselmiş ilk doğum sonrası kontrol yapan doktor sarılığı az önemsiz demişti bizde güvendik sık sık besledim anne sütü ile yada beslediğimi sandım bi anda artmış sarılığı ...3 gün kalacakmış hastanede ....8 saat ağladım ben bakamadım beceremedim anne olmayı diye.... hastanede onu bırakıp eve gelmek ne kadar can acıtıcı birşeymiş. kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah kimsenin başına vermesin... dualarını lütfen eksik etmeyin.. minik kuzumu kollarıma almak istiyorum bi an evvel...
kızlar 41. haftamda 28,mart çarşamba günü saat 11:25 de
minik oğlumuz normal doğumla dünyaya geldi
slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr
canım bende hala doğuramadım yarın bende hastaneye gidiyorum muhtemelen bana da suni sancı verecekler Allah yardımcımız olsun ağrısız sızısız doğururuz inşallah
Canım inşallah yarın sen de hayırlısıyla, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, koklarsın kuzucuğunu. Dualarımız seninle.
berkerdem ve buklecik size hayırlı hemen iyileşmeli doğumlar dilerim.
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
berkerdem ve buklecik size hayırlı hemen iyileşmeli doğumlar dilerim.
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
sağol canım inşallah kolayca doğururuz da bebek bakımıyla ilgili paylaşımlarda bulunuruz
tatlım korku heyecan var mı ben şuan itibariyle aptal gibiyimm çıkabilsem dışarı akşama kadar alış veriş merkezinde gezmek isterdimm ama çok sıkışıyorum eşim gelsin markete gitçezz sonra kek falan pişircemm kafamı daha nasıl dağıtabilirimmm temizliğimide yaptımm tlfonlar susumuyo millet sordukçaa heyecan basıyo her kafadan bi ses çıkıyo belki bu akşam kendi sancılarımız gelirr
asıl söyleyeceğimi unuttum :)
çarşamba sabah 2. ay aşılarını olmuştuk karma pnomokok ve bir tane daha ve ben giderken sağlık ocağına , ufaklığa fitil vermemiştim kimse söylemedi çünkü, neyse gittim oraya bütün anneler yarım fitil vermiş yarım saat önce aldım ı beni bir panik ya ateşi çok çıkarsa vs diye ve o gün ve gece saat başı ateş ölçtüm, fitil verseydim de ölçecektim zaten, ateş yükselmeye başlarsa fitil verecektim bünyesi alışsında istemedim bu sefer gerçekten ihtiyaç halinde ilk zamanlar gibi etki etmiyormuş.
sonuç benim kızım anası gibi ateşi yükselmeyen gruptan çıktı ( 2. ay da ateşli çocuğun ateşii kesin çıkarmış bunu anlamam için güzel bir denneyim oldu benim için)
aşı olduğu gün üzerinde sadece yarım kollu body si ve patikli pantolon ile tuttum ben 3 kat en az giydiriyorumda :) dün malum mevlüt kıyafetleri üstündeydi bugün standart durumda ve çok çok çok şükür 3 günü sorunsuz atlattık...
benim tavsiyem çocuğunuzun karakterinide anlamak açısından ateşi yükselmeye başladığı takdirde verin fitili benim ufaklık gibi olabilir olmayada bilir, bunu bilmek çok önemli...
1. ay aşında genelde ateş olmazmış zaten cansız aşı olduğundan ama 2. ay öyle değil...
amin amin inşallah canım ya. içimden bi ses 4700. sayfada doğuacaksın diyor ne hikmetsegerçi 4700 e az kaldı
amin inşallah canım ben hamileliğimi özlicemi hiç sanmıyorum evleneli iki sene bile olmadı ama ben 2 ci hamilelimi yaşıyorumm 24 haftalık erken doğum oldu yaşamadı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım yani anlıcan evlendiğimden beri hamileyimm artıkkk doğurmak eski halime dönmek istiyorumm hayırlısıyla inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?