- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.801
tatlım korku heyecan var mı ben şuan itibariyle aptal gibiyimm çıkabilsem dışarı akşama kadar alış veriş merkezinde gezmek isterdimm ama çok sıkışıyorum eşim gelsin markete gitçezz sonra kek falan pişircemm kafamı daha nasıl dağıtabilirimmm temizliğimide yaptımm tlfonlar susumuyo millet sordukçaa heyecan basıyo her kafadan bi ses çıkıyo belki bu akşam kendi sancılarımız gelirr
27 gün önce sezeryanla doğum yaptım.doğumdan sonra kabız oldum ve çok rahatsızım.birçok şey denedim ama olmadı dün lavman yaptım ama onuda kullanmak istemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum moralim bozuk dikişlerime zarar gelicek diyede korkuyorum ne yapmam gerekir yaşayan var mı
slm kızlar hayırlı cumalar ben hala doğuramadım hiç sancım bile yok ama doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun bende yarın hastaneye gitçem yatışım yapılacak artık doğurmak istiyorum dualarınıza ihtiyacım varrr
nicegirl ve berkerdem kızlar Rabbim yardımcınız olsun
inşallah çok kolay bir doğumunuz olur
NİEGRLL aşağıda gördüm seni doğurdun mu kısss ayrıntıları bekliyoruzzz
Tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun berkerdmcim darısı basına inşallah bekleyenlerin basına diyeyim:))) doğurmadım hala suni sancı veriliyor anlamıyorum ağrım varmı garip bir his gerginlik ve baskı hissediyorum bı taraftan odayı susluyolar oda çok kalabalık saolsn herkes burda bende koridor Tur'u atıyorum Dr muayenesndn sonra durumumu tekrar bildiririm dualrinizi esirgemeyin..
cnm heycanlanman çok normal yeterki strese girme..bu o kdr güzel bi duyguki helede ilk kez yaşıycaksın onu kollarına alcaksın emzirceksin sna verebilceim tek tavsiye ağrıda çeksen sancıda çekcen her anını içine sindire sindire yaşa hiç bi anını kaçırma ay bitsinde kurtuliim deme o sancıları çekerken insan kurtulmak istiyo ama sonrasında ne kdr güzeldi diye hep düşünüyosun o anları..çünkü aylardır beklediin şahsiyete kavuştuun anlar onlar..bn doğum esnasında çok dikkatli izlemeye çalıştım tabi çok yorulduumdan çok uykum gelmişti nerdeyse çatalda uyucaktım ama şimdi diyorm keşke brz daha kassaydım kndimi 1 san. bile kapamasaydım gözlerimi her anı kare kare aklıma kazısaydım hatta videoya fln çekseydim..çok güzel bişey ya valla hiç stres yapma doğumdan çıktıktan sonra herşey film gibi gelcek sna..bebeğini çıkardıklarında özellikle o anları izle onu temizlemelerini kordonunu kesmelerini her şeyi pür dikkat izle aklına kazı..tabi acil sezeryan durumu fln olmazsa..valla bn bile heycanlandm bidaa dourasım geldi :))
27 gün önce sezeryanla doğum yaptım.doğumdan sonra kabız oldum ve çok rahatsızım.birçok şey denedim ama olmadı dün lavman yaptım ama onuda kullanmak istemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum moralim bozuk dikişlerime zarar gelicek diyede korkuyorum ne yapmam gerekir yaşayan var mı
Tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun berkerdmcim darısı basına inşallah bekleyenlerin basına diyeyim:))) doğurmadım hala suni sancı veriliyor anlamıyorum ağrım varmı garip bir his gerginlik ve baskı hissediyorum bı taraftan odayı susluyolar oda çok kalabalık saolsn herkes burda bende koridor Tur'u atıyorum Dr muayenesndn sonra durumumu tekrar bildiririm dualrinizi esirgemeyin..
sağol canım çok güzel moral verdinn bundan öncede normal doğum yaptım ama 24 haftalık olduğu için 1 ay yaşadı bebeğimin doğduğu anı hala unutamıyorumm çok tatlıydı ama çok küçüktü kedi yavrusu gibiydi 800 gr dı o kadarcık boyuyla ağlamıştı normal doğumm çok ayrıı çok mucizevi bişiy şimdikini inşallah sağlıklı doğurabilsem kucağıma alırım inşallahh o kadar sancı çektiğine değiyo bebişin çıkışını görünce zaten oh diyo insan inşallah yarın çabuk geçerrrr
ay cnm bi tuhaf oldm bn yaşamadı sanıyodum ya dmk 1 ay yaşadı..neyse RAbbim 2.yi nasip etmiş hemen ardından Allahtan snde bu acıyı bi nebze hafifletmişsin..
cnm heycanlanman çok normal yeterki strese girme..bu o kdr güzel bi duyguki helede ilk kez yaşıycaksın onu kollarına alcaksın emzirceksin sna verebilceim tek tavsiye ağrıda çeksen sancıda çekcen her anını içine sindire sindire yaşa hiç bi anını kaçırma ay bitsinde kurtuliim deme o sancıları çekerken insan kurtulmak istiyo ama sonrasında ne kdr güzeldi diye hep düşünüyosun o anları..çünkü aylardır beklediin şahsiyete kavuştuun anlar onlar..bn doğum esnasında çok dikkatli izlemeye çalıştım tabi çok yorulduumdan çok uykum gelmişti nerdeyse çatalda uyucaktım ama şimdi diyorm keşke brz daha kassaydım kndimi 1 san. bile kapamasaydım gözlerimi her anı kare kare aklıma kazısaydım hatta videoya fln çekseydim..çok güzel bişey ya valla hiç stres yapma doğumdan çıktıktan sonra herşey film gibi gelcek sna..bebeğini çıkardıklarında özellikle o anları izle onu temizlemelerini kordonunu kesmelerini her şeyi pür dikkat izle aklına kazı..tabi acil sezeryan durumu fln olmazsa..valla bn bile heycanlandm bidaa dourasım geldi :))
kabızlık çeken arkadaşlar
ben her yemekten önce bir çay kaşığı kimyon yutuyorum
acayip rahat tuvalete çıkıyorum kesinlikle tavsiye ederim
bebeğede iyi geliyor.iki gündür içmiyordum yavrum nerdeyse çatlıyordu
bugün tekrar içmeye başladım hem o hemde ben rahatladım
canım annem yapıyor bana,ama günlük yapıyoruz biz taze taze olsun diye. büyük bir kase dolusu süte 1 avuç kuru dut yetiyor artıyor bile. kaynayınca koskocaman oluyor dut kuruları. aman diyim seker denemeyin bile. okadar tatlı oluyorki sekersiz oldugu halde bayıyor bazen.
Gunaydin kizlar
Sutum yetiyomu yetmiomi nasil arttieirim hepimizin derdi ayni
Bende tek gogusten az geliodu sut emzirme danismanini aradim hastanedeki bana fenugrec cemenotu biitkisel takviye soyledi 2gundur kullaniyorum ve goguslerim ilksutumin heldigi zaman gibi oldu baya artti normalde 30cc sut cerken 50cc cektim
Birde bir kuru inciri ikiye bolup 10dk kaynatim 2bardak su ile onu ogun yuketin hergun tekrarlayin bida sutu guzel arttiriyor
çok sağol canım, herşeyi denedim, bugün hemen bir de bunu deneyeceğim....
bestecim, bu fenugrec ilaç şeklinde falan mı, eczanelerde mi aktarlarda mı bulunuyo... eğer ot şeklindeyse nasıl kullanıyosun...
herkese bol sütler...
cok guzel ifade etmişsin . inanılmaz duygulandım bende çok istedim o ani yaşamayı ama olmadi spinal sez.a alındım acil ve büyük korku yaşadım bebegime birşey olacak diye. umarım doğurmayanlar da senin gibi yaşar :) çok hoş anlatmissin.
kızlar bu arada birşey sorcam benim ameliyat anında panik yaşandı bebeği çıkarırken çok zorlandılar öncesinde suni sancı almıştım açılma yeterince değildi bebek de kakasini yapmıştı . 40+2 deydim. sezeryanda kaburgalarıma cok bastırdılar bugün 8 gün oldu hala yatakta batıyor derin nefes alırken fln. kendi isimi kendim yapmaya çalışıyorum yabimda kayinvalidem var ben sirf bebegimle ilgileniyorun ama bazen ah uh sizlaniyorum dün bira, yan yattım bugün resmen iptalim. sizin kaburgalarıniza bastılar mi ya da şiddeti neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?