2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm heycanlanman çok normal yeterki strese girme..bu o kdr güzel bi duyguki helede ilk kez yaşıycaksın onu kollarına alcaksın emzirceksin sna verebilceim tek tavsiye ağrıda çeksen sancıda çekcen her anını içine sindire sindire yaşa hiç bi anını kaçırma ay bitsinde kurtuliim deme o sancıları çekerken insan kurtulmak istiyo ama sonrasında ne kdr güzeldi diye hep düşünüyosun o anları..çünkü aylardır beklediin şahsiyete kavuştuun anlar onlar..bn doğum esnasında çok dikkatli izlemeye çalıştım tabi çok yorulduumdan çok uykum gelmişti nerdeyse çatalda uyucaktım ama şimdi diyorm keşke brz daha kassaydım kndimi 1 san. bile kapamasaydım gözlerimi her anı kare kare aklıma kazısaydım hatta videoya fln çekseydim..çok güzel bişey ya valla hiç stres yapma doğumdan çıktıktan sonra herşey film gibi gelcek sna..bebeğini çıkardıklarında özellikle o anları izle onu temizlemelerini kordonunu kesmelerini her şeyi pür dikkat izle aklına kazı..tabi acil sezeryan durumu fln olmazsa..valla bn bile heycanlandm bidaa dourasım geldi :))

27 gün önce sezeryanla doğum yaptım.doğumdan sonra kabız oldum ve çok rahatsızım.birçok şey denedim ama olmadı dün lavman yaptım ama onuda kullanmak istemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum moralim bozuk dikişlerime zarar gelicek diyede korkuyorum ne yapmam gerekir yaşayan var mı

cnm bekunis diye bi hap var bitkisel bnde kabızlıktan çok çektim onla tuvalete çıkıyodum istersen dene..eczaneden alabilrsin..

nicegirl ve berkerdem kızlar Rabbim yardımcınız olsun
inşallah çok kolay bir doğumunuz olur

NİEGRLL aşağıda gördüm seni doğurdun mu kısss ayrıntıları bekliyoruzzz

Tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun berkerdmcim darısı basına inşallah bekleyenlerin basına diyeyim:))) doğurmadım hala suni sancı veriliyor anlamıyorum ağrım varmı garip bir his gerginlik ve baskı hissediyorum bı taraftan odayı susluyolar oda çok kalabalık saolsn herkes burda bende koridor Tur'u atıyorum Dr muayenesndn sonra durumumu tekrar bildiririm dualrinizi esirgemeyin..

merhaba sevgili annişler .doğuranlara hayırlı olsun ,doğuracaklara huzurlu bir doğum diliyorum.bende 7 nisanda Allah nasip ederse sezeryanla doğuracağım.nisan annelerinden olmama rtağmen sürekli sizi okuyup yeni doğuranların tecrübelerine bakıyorum.

malkoç g arkadaşım tracy hogg un kitabı ve dvdsini senin tavsiyen üzerine aldım.inanılmaz faydalı buldum.sürekli izliyorum ..inanırmısın kendime güvenim geldi .bir ara bayağı panik yapmıştım ben napıcam doğurunca diye:))sana bişey sormak istiyorum.bu mama yükleme saati ve uyku yüklemesi var kitapta biliyosun.bu saattede yine sütümüzü vereceğiz memede fazla tutarak yoksa formül mamasımı vereceğiz ??orayı tam anlamadım.?cevap verirsen çok sevinirim.

canım Allah kurtarsınn inşallah biran önce kucağına alırsın paşayı yarın sıra bana geliyooo hayırlısıyla inşallahhh

sağol canım çok güzel moral verdinn bundan öncede normal doğum yaptım ama 24 haftalık olduğu için 1 ay yaşadı bebeğimin doğduğu anı hala unutamıyorumm çok tatlıydı ama çok küçüktü kedi yavrusu gibiydi 800 gr dı o kadarcık boyuyla ağlamıştı normal doğumm çok ayrıı çok mucizevi bişiy şimdikini inşallah sağlıklı doğurabilsem kucağıma alırım inşallahh o kadar sancı çektiğine değiyo bebişin çıkışını görünce zaten oh diyo insan inşallah yarın çabuk geçerrrr

bende hala devam ediyor kabızlık şurup var bende onu içiyorum faydasını görüyorum

allah yardımcın olsun cnm hayırlı haberler bekliyoruz senden

ay cnm bi tuhaf oldm bn yaşamadı sanıyodum ya dmk 1 ay yaşadı..neyse RAbbim 2.yi nasip etmiş hemen ardından Allahtan snde bu acıyı bi nebze hafifletmişsin..

kabızlık çeken arkadaşlar
ben her yemekten önce bir çay kaşığı kimyon yutuyorum
acayip rahat tuvalete çıkıyorum kesinlikle tavsiye ederim
bebeğede iyi geliyor.iki gündür içmiyordum yavrum nerdeyse çatlıyordu
bugün tekrar içmeye başladım hem o hemde ben rahatladım

cok guzel ifade etmişsin . inanılmaz duygulandım bende çok istedim o ani yaşamayı ama olmadi spinal sez.a alındım acil ve büyük korku yaşadım bebegime birşey olacak diye. umarım doğurmayanlar da senin gibi yaşar :) çok hoş anlatmissin.
kızlar bu arada birşey sorcam benim ameliyat anında panik yaşandı bebeği çıkarırken çok zorlandılar öncesinde suni sancı almıştım açılma yeterince değildi bebek de kakasini yapmıştı . 40+2 deydim. sezeryanda kaburgalarıma cok bastırdılar bugün 8 gün oldu hala yatakta batıyor derin nefes alırken fln. kendi isimi kendim yapmaya çalışıyorum yabimda kayinvalidem var ben sirf bebegimle ilgileniyorun ama bazen ah uh sizlaniyorum dün bira, yan yattım bugün resmen iptalim. sizin kaburgalarıniza bastılar mi ya da şiddeti neydi ?

slm arakadaşlar. geçmişi okuyamadım uzun zamandır bilgisayarım bozuktu.benim günüm 28 martta doldu. doktorum kararı bize bıraktı. biz de pazartesiye kadar bekleyelim dedik. o günkü muayeneye göre normal ya da sezaryen karar verilecek. hiç bir şekilde ağrım yok. ama hemeroidim kötüleşmiş durumda doğumumu çok etkilemese bari.

ben sadece rezene ile humana çay içiyorum canim . dr um şimdi gaz problemi olmaz 2 haftadan sonra çıkar dedi sanırım kimyon ise yariyormus hiç kimyon kullanmadım matketlerde toz halinde mi oluyor ?
asmin nasil Fotosunu gördüm maşallah çok tatlı

çok sağol canım, herşeyi denedim, bugün hemen bir de bunu deneyeceğim....

bestecim, bu fenugrec ilaç şeklinde falan mı, eczanelerde mi aktarlarda mı bulunuyo... eğer ot şeklindeyse nasıl kullanıyosun...

herkese bol sütler...

ilac seklinde eczanelerde satiliyor canim, tamamen dogal cemenotu bitkisi tozu, aktarkarda bulunuyormudur bilmiyorum

olsun cnm kısmette öyleymiş snnkide..sonuçta yavrunu kucaına alabilmişsin onu koklayabilmişsin buna hasret annelerde var öyle düşünüp kendini üzme göremedm o anları diye.. bnde çok zor bi doğum tecrübesi yaşadım bnde kolay doğuranlara özeniyorum keşke kolay olsaydı gözüm korkmasaydı diye ama geçti gitti işte bebeklerimizle beraberiz şükürler olsun :))

Canım Allah kolaylık versin sana.Saglikla gelsin oglusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…