- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.821
ben sadece rezene ile humana çay içiyorum canim . dr um şimdi gaz problemi olmaz 2 haftadan sonra çıkar dedi sanırım kimyon ise yariyormus hiç kimyon kullanmadım matketlerde toz halinde mi oluyor ?
asmin nasil Fotosunu gördüm maşallah çok tatlı
doğum yapan arkadaşlar yani şuan bebeğini emziren anneler
vitamin takviyesi alıyormusunuz
ben balık yağını kullanmaya devam edicem ancak vitamin konusunda
elevitemi devam etsem yada başka bir vitaminmi almak gerekir emin olamadım
bu konuda fikri olan varmı
Ben elevite devam ediyorum, doktor soyledi, sut de yapiyormus galiba.
Bu arada kizlar bugun marketten maltana aldim ictim 2 tane sutum biaaz artti sayesinde size de tavsiye ederim.
doğum yapan tecrübeli anneler yardım
pazartesi sezeryane giriyorum lavman yapılacakmış
nasıl yapılıyır acıyor mu:18:
tatlım korku heyecan var mı ben şuan itibariyle aptal gibiyimm çıkabilsem dışarı akşama kadar alış veriş merkezinde gezmek isterdimm ama çok sıkışıyorum eşim gelsin markete gitçezz sonra kek falan pişircemm kafamı daha nasıl dağıtabilirimmm temizliğimide yaptımm tlfonlar susumuyo millet sordukçaa heyecan basıyo her kafadan bi ses çıkıyo belki bu akşam kendi sancılarımız gelirr
valla canım ben tepkisiz biriyim genel olarak şu anda tepkisizim birde alıştım hamile olmaya sanki hep böle devam edecek gibi düşünüyorumbende markete gittim geldim, dediğin gibi umarım bu gece sancılar gelir bir avazda kurtuluruz inşallah.telefon mevzusuna gelince bende çok sıkıldım artık telefonlara cevap vermiyorum , zaten doğurursam haber veririz diyorum ama ısrarla arıyorlar bende açmıyorum
tatlım korku heyecan var mı ben şuan itibariyle aptal gibiyimm çıkabilsem dışarı akşama kadar alış veriş merkezinde gezmek isterdimm ama çok sıkışıyorum eşim gelsin markete gitçezz sonra kek falan pişircemm kafamı daha nasıl dağıtabilirimmm temizliğimide yaptımm tlfonlar susumuyo millet sordukçaa heyecan basıyo her kafadan bi ses çıkıyo belki bu akşam kendi sancılarımız gelirr
ben bu gece uyuyamam heralde eşimde gece çalışıyoo yalnızımm hiç dört gözle sancı beklicem aklıma gelmezdi bu saatten sonrada gelmesi zor artık hayırlısı şuan sadece nazlı kızımı kucağıma alcam anı hayal ediyorummm
doğrudur canım bende artık kurtulayımda nasıl olursa olsun diyorumm son anda sezeryan bile olabiliriz kızıma bişey olmasında inşallahvalla canım bende aynı durumdayım bi arkadaşıma ben doğumdan korkuyorum demiştim çok nce o da demiştiki sonlara doğru sancım gelsede doğursam diye dua edeceksimn demişti o zaman bana pek gerçekçi gelmemişti ama haklıymış kadaıncağız
doğrudur canım bende artık kurtulayımda nasıl olursa olsun diyorumm son anda sezeryan bile olabiliriz kızıma bişey olmasında inşallah
eksik dua etme canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en normal şekilde doğurup sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah
evet canım bi avazda kurtulalım inşallah bende bu akşam Yasin okuyacam bol bol dua edicem şuan gözümün önüne gelen tek şey ameliyethane kapısıııı ama girişini değil çıktığım anı düşünmem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?