2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende humana stil tea içiyorum ama rezeneye başlamadım
rezeneyi bebeklere veriyorlar diye biliyordum :97:
canım asmin habire ağlıyor bizim gaz sancımız çok erken başladı malesef
bugün kimyona tekrar başlayınca daha iyi oldu
sende yemeklerden önce bir çay kaşığı al ağzına toz şeklinde oluyor
üzeirnede bir bardak su gayet güzel gidiyor
canım kokoriç yermisin genelde kokoriçin olmazsa olmaz baharatıdır kimyon
bu arada senin bebişinde fotosunu bekliyoruz

nicegirl ve berkerdem Allah yardımcınız olsun sağ salim alın inş. bebişlerinizi kucağınıza. doğum yapmış tüm arkadaşları da tebrik ediyorum.

doğum yapan arkadaşlar yani şuan bebeğini emziren anneler
vitamin takviyesi alıyormusunuz
ben balık yağını kullanmaya devam edicem ancak vitamin konusunda
elevitemi devam etsem yada başka bir vitaminmi almak gerekir emin olamadım
bu konuda fikri olan varmı

bunu bende merak ediyorum dr um hiç bişey demedi kan hapına devam edilmesi gerek diye birisi yazmıştı

kan ilacı ,elevit ve gnc balık hapına devam ediyorum...

benim doktorum demir ilacıma ve elevite devam etmemi özellikle belirtti.. demir ilacım bitmiş alamadım henüz ama eleviti hergün içiyoum..bebeğin 1 haftalık olunca başla demişti doktorum..

doktorum elevite ve kan ilcina dewam etmemi soyledi elevit sutun kalitesini arttiriyormus

Ben elevite devam ediyorum, doktor soyledi, sut de yapiyormus galiba.

Bu arada kizlar bugun marketten maltana aldim ictim 2 tane sutum biaaz artti sayesinde size de tavsiye ederim.

Ben elevite devam ediyorum, doktor soyledi, sut de yapiyormus galiba.

Bu arada kizlar bugun marketten maltana aldim ictim 2 tane sutum biaaz artti sayesinde size de tavsiye ederim.

bende bi arkadasimdan duydum kahve icmek isteyenler sut yapici kahve varmis aslinda icerigi kahve degil ama tadi bildigimiz kahve.. imnu malt kaffee adi
ebebekte var, mnu Malt Kahve

valla canım ben tepkisiz biriyim genel olarak şu anda tepkisizim birde alıştım hamile olmaya sanki hep böle devam edecek gibi düşünüyorum bende markete gittim geldim, dediğin gibi umarım bu gece sancılar gelir bir avazda kurtuluruz inşallah.telefon mevzusuna gelince bende çok sıkıldım artık telefonlara cevap vermiyorum , zaten doğurursam haber veririz diyorum ama ısrarla arıyorlar bende açmıyorum

arkadaşlar bende o zaman devam edeyim elevite
hatta bir tane hemen yuttum zaten alışkanlık yaptı bu hap bende

ben bu gece uyuyamam heralde eşimde gece çalışıyoo yalnızımm hiç dört gözle sancı beklicem aklıma gelmezdi bu saatten sonrada gelmesi zor artık hayırlısı şuan sadece nazlı kızımı kucağıma alcam anı hayal ediyorummm

kızlar multitabs damla kullanan varmı
sağlık ocağındaki ebe 3 damla kullanın dedi
aç karnamı yoksa tok karnamı verliyor sormadım
sizler nasıl kullanıyorsunuz

valla canım bende aynı durumdayım bi arkadaşıma ben doğumdan korkuyorum demiştim çok nce o da demiştiki sonlara doğru sancım gelsede doğursam diye dua edeceksimn demişti o zaman bana pek gerçekçi gelmemişti ama haklıymış kadaıncağız

doğrudur canım bende artık kurtulayımda nasıl olursa olsun diyorumm son anda sezeryan bile olabiliriz kızıma bişey olmasında inşallah

doğrudur canım bende artık kurtulayımda nasıl olursa olsun diyorumm son anda sezeryan bile olabiliriz kızıma bişey olmasında inşallah

eksik dua etme canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en normal şekilde doğurup sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah

eksik dua etme canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en normal şekilde doğurup sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah

evet canım bi avazda kurtulalım inşallah bende bu akşam Yasin okuyacam bol bol dua edicem şuan gözümün önüne gelen tek şey ameliyethane kapısıııı ama girişini değil çıktığım anı düşünmem lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…