- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.841
doğum yapan tecrübeli anneler yardım
pazartesi sezeryane giriyorum lavman yapılacakmış
nasıl yapılıyır acıyor mu:18:
cnm meryem sureside kolay doğum için okunuyomuş
ya kızlar benim bebeişimin popos iyileşmedi birtürlü ya.5-6günüdr pişik kıpkırmızı oldu ..hametan kullanıyorum ama ..tam iyileişyor derken birdaha kıardı berbat oldu.bişey daha sorcam kakası nasıl sizin bebişlerin ..benimkinin ishal gibi çok sıvı ,sarı,içinde beyaz beyaz noktacıklar var..sanırım bu kaka onu böle yakıyor.birde çoğu zaman osuruyor ozaman azıcık bir kaka beze bulaşıyor .bunlar iyice pişmesine neden oluyor.5-6kez bezini acıyorum günde ..napsam bilemedim..kaynanam en son vazelin denedi,işe yarıcanı sanmam ama deniyor. Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor işte ya
ya kızlar benim bebeişimin popos iyileşmedi birtürlü ya.5-6günüdr pişik kıpkırmızı oldu ..hametan kullanıyorum ama ..tam iyileişyor derken birdaha kıardı berbat oldu.bişey daha sorcam kakası nasıl sizin bebişlerin ..benimkinin ishal gibi çok sıvı ,sarı,içinde beyaz beyaz noktacıklar var..sanırım bu kaka onu böle yakıyor.birde çoğu zaman osuruyor ozaman azıcık bir kaka beze bulaşıyor .bunlar iyice pişmesine neden oluyor.5-6kez bezini acıyorum günde ..napsam bilemedim..kaynanam en son vazelin denedi,işe yarıcanı sanmam ama deniyor. Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor işte ya
benim kızım da kakayi çok sıvı yapmaya başladı poposu kızardı seba med kullanıyorum her açtığımda pütut putur oldu umarım ilerleneden kurtuluruz . z.yağı dedi benim kayinvalidem de ama z.yağı asitli olur diye surdurnedim .
kızlar multitabs damla kullanan varmı
sağlık ocağındaki ebe 3 damla kullanın dedi
aç karnamı yoksa tok karnamı verliyor sormadım
sizler nasıl kullanıyorsunuz
bn hiçbişi anlamadm :26: 2.ay aşısı tehlikeli mi? olduktan sonra sürekli ateş mi ölçmemiz gerekiyo? ateşin karakterle ne alakası var? sağlık ocağına gitceimizi zmn 2.ay aşı için fitil mi vercez? ay çok karışık hiçbişi anlamadm çocuum için risk mi taşıyo bu aşı?
merhaba sevgili annişler .doğuranlara hayırlı olsun ,doğuracaklara huzurlu bir doğum diliyorum.bende 7 nisanda Allah nasip ederse sezeryanla doğuracağım.nisan annelerinden olmama rtağmen sürekli sizi okuyup yeni doğuranların tecrübelerine bakıyorum.
malkoç g arkadaşım tracy hogg un kitabı ve dvdsini senin tavsiyen üzerine aldım.inanılmaz faydalı buldum.sürekli izliyorum ..inanırmısın kendime güvenim geldi .bir ara bayağı panik yapmıştım ben napıcam doğurunca diye:))sana bişey sormak istiyorum.bu mama yükleme saati ve uyku yüklemesi var kitapta biliyosun.bu saattede yine sütümüzü vereceğiz memede fazla tutarak yoksa formül mamasımı vereceğiz ??orayı tam anlamadım.?cevap verirsen çok sevinirim.
kakasi civik sari renk, ben her emzirmeden once altini aciyorum unibaby yenidoganla siliyorum, gunde 8i buluyor her acisimda mustelanin bariyer kremini kullaniyorum, cok sukur pisik olmadi.. hugiies bide prima premium kullaniyorum ama hala hangisi daha iyi akarar veremedim. prima kakayi cok guzel emiyor poposu temiz ama cisler bazen sirtina cikiyor, hugiesde kaka emilmiyor ama ciste hic sirta cikmiyor.. sizin dusunceniz ne ne bez kullaniorsunuz
evet canım bi avazda kurtulalım inşallah bende bu akşam Yasin okuyacam bol bol dua edicem şuan gözümün önüne gelen tek şey ameliyethane kapısıııı ama girişini değil çıktığım anı düşünmem lazımm
evet canım bi avazda kurtulalım inşallah bende bu akşam Yasin okuyacam bol bol dua edicem şuan gözümün önüne gelen tek şey ameliyethane kapısıııı ama girişini değil çıktığım anı düşünmem lazımm
lavmanda hiçbişi yok incecik bi hortumun ucunu sokuyo arkadan hissetmiyosun bile bi sıvı boşaltıyo içine 5 dk sonra tuvalete çıkıyosun hemde çok rahatlıyosun..bütün içinde ne varsa boşalttıın için doğumdada kolay oluyo ama sezeryanda niye yapıyolar bilmiyorum ıkınmıyosun ztn
kızlar sonunda 28 mart 16:30 da dünyalar güzeli kızımız zeynep kübramızı doğurdum:)3.850 kilo,54 cm doğdu .doğum hikayemi detaylı olarak daha sonra anlatıcam.ama şöyle söyleyim 5 saat suni sancı sonunda epidural normal doğumla dünyaya geldi..iyiki de epidural yaptırmışım..güzel bir doğum anım oldu.doğuma eşimde girdi.o da iyi ki girmiş ,kendi de öyle düşünüyo..dualarınız için teşekkür ederim..doğuramayanlarımız var mı bakamadım.ama varsa da rabbim yardımcınız olsun..annelik mükemmel bir duyguymuş.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah..uykusuz gecelere,her şeye değer..fırsat bulunca tekrar yazıcam inşallah.hepinizi,bebişlerinizi öpüyorum
kızlar ben de kızımı kucağıma aldım..
hikayeme gelince, salı gecesi kanamam oldu, ama öyle nişan falan değil, baya baya kan boşaldı, acil gittik, dr.apar topar 5 dakika içinde sezeryana aldı, beni bebeğe bağlayan bütün bağ kopmuş, eş bebekten önce gelmiş, bi trafik kazası falan yaşaman, çok büyük bi darbe alman lazım bu hale gelmek için, bebeği canlı alabilirsek mucize dedi, bunları duyarken bile içim öyle ferahtı anlatamam, eşim darmadağın olmuştu ben sadece bebeğime kavuşucağımı düşünüyordum.. ne oldu ne bitti anlamadım ameliyattan çıkmışım, çok güzel bi kızın oldu dediler..sonrası bildik şeyler..uykusuz geceler, süt telaşı, gaz sancısı:)
doğum yapmayan tek tük kalmıştık, onlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar inş. ben hep normal doğum için ısrar etmiştim, günüm geçti diye sıkıntı yapmıştım acısını yaşadım, herşeyin hayırlısını istemek lazım nolur kendinizi kasmayın..
günaydın herkese....
dün on günlük oğlumu hastaneye yatırdık sarılığı 21.72 ye yükselmiş ilk doğum sonrası kontrol yapan doktor sarılığı az önemsiz demişti bizde güvendik sık sık besledim anne sütü ile yada beslediğimi sandım bi anda artmış sarılığı ...3 gün kalacakmış hastanede ....8 saat ağladım ben bakamadım beceremedim anne olmayı diye.... hastanede onu bırakıp eve gelmek ne kadar can acıtıcı birşeymiş. kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah kimsenin başına vermesin... dualarını lütfen eksik etmeyin.. minik kuzumu kollarıma almak istiyorum bi an evvel...
kızlar sonunda 28 mart 16:30 da dünyalar güzeli kızımız zeynep kübramızı doğurdum:)3.850 kilo,54 cm doğdu .doğum hikayemi detaylı olarak daha sonra anlatıcam.ama şöyle söyleyim 5 saat suni sancı sonunda epidural normal doğumla dünyaya geldi..iyiki de epidural yaptırmışım..güzel bir doğum anım oldu.doğuma eşimde girdi.o da iyi ki girmiş ,kendi de öyle düşünüyo..dualarınız için teşekkür ederim..doğuramayanlarımız var mı bakamadım.ama varsa da rabbim yardımcınız olsun..annelik mükemmel bir duyguymuş.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah..uykusuz gecelere,her şeye değer..fırsat bulunca tekrar yazıcam inşallah.hepinizi,bebişlerinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?