2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastaneden bildiyorum oğlumu kucağıma aldım hersey yolunda gitti suni sancıya hayır epidurale evet) minik tosbagm beklediğmz kilonun üstünde doğdu karnın ufak diyenlerede kapak oldu) ağlıyor otom yedirem anlatcam bir bir) annelik muhteşem duygu Allah herkese nasip etsin a genel olarak güzel bir dogum oldu o bir avazı yasadım yani))

iyi geceler ben haziran annesiyim geceleri uyku tutmayınca sizleri okuyorum baştan sona kadar.bugün okudukça heyecanlandmm
allah hepinizin yavrularını analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip eder..
rabbim bütün evlat isteyenlere bu duyguyu nasip etsin..

canım benim gece hemen yazamadım, berra tüm gece en yüksek perdeden ağladı durdu derdi ne anlayamadık...

çok çok tebrik ederim arkadaşım, sonunda yaşadın sende bu güzel duyguları, oğlunla beraber hastaneden çıkmanı nasip etsin allah, huzurunuz mutluluğunuz dahada artsın onun gelişiyle...

prima kullanıyoruz.çişlerin hepsini emiyor ama kaka duruyor öle..tam tersi seninkiyle.haugies organik felan yazan bir bezi aldım ama hiç kulanmadım.bidaha deiştirmeyelim dedik

canım çok sevindim hadi gözünaydın kavuştun oğluna..Allah analı babalı büyütsün..ne güzel normal doğum yaptın...

olleyyyyyy...oğlumun arkadaşı geldi sonundaaa:))) aferin kıs sana doğurcam doğurcam dedin doğurdun...sana demiştim büyük olcak oğlan diye..yok yok küçük olcak diip duruyodun..sana kapak oldu bence:)))) ee şimdi anladın mı neler hissediyomuşuzzz...bundan sonra başlıyo hayat...uykusuz geceler..osursun die kıçının deliğine gözün gibi baktığın günler..Allah analı babalı büyütsün,yüzü hep gülsün,kötülük nedir bilmesin inşallahh

slm cnm ben de nasipse nisanın 12 sinde sezaryenle yavruma kavuşacağım.tatlm sen de sezaryen olmuşsun egepolde lavman yapıyorlar mı?bir de doktorun gökalp bey miydi?ilgisi nasıldı doğumdan sonra?neler yaşadın kısaca anlatırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.bebeğinle sağlıklı mutlu günler...

ay cnm aynı dert bizdede var..ama pişik olduunu sanmıyorum bnmkinin bacak arasındaki pişikti hametan sürdüm geçti gibi sonra bırktm yine başladı sanki..poposunun etrafı kırmızı kırmızı noktalar var çok kötü oluyorum görünce pazt dr.a götrcz sağlık ocaı pişik demişti ama bn biliyodum pişik olmadıını çünkü hiçbi azalma olmadı kremle..kakasıda snn dediğin gibi..bilmiyorum nolcak içim gidiyo öyle görünce

yok cnm öyle olmuyo cildi hassassa sn ne yapsan pişik oluyo..bnde öyle diyodum doğmadan önce 2 saatte bir altını değiştirmeme rağmen pişik oldu..şimdi bezini değiştrdm prima premium care kullanıyorum yinede bi değişiklik yok ama bez çok kaliteli

sakın sürme...daha beter yapıyo

cnm bezi sıkıca kapattıından emin ol..bnde gevşek bağlıyodum başta o yüzden hep sızdırıyodu primada kesinlikle sızdırma olmuyo isterse 5-6 saat kalsın..bnce prima yanında huggies sıradan bi bez yani..ama premium care güzel..dierlerini kullanmadm..bndede bi paket huggies var ama kullanamıyorum kıyamıyorum oğlum rahat edemez onda diye..

selam millet...40+5 oldum bugün ve hala doğuramadım...dün doktora gittim...bebek hala aşağı inmemiş..açılma da yok...bir hafta daha bekleriz dedi doktor.çünkü suyu, hareketleri iyiymiş...haftaya bile doğmasını beklemiyo...yani ben 42 yi de tamamlıcam galiba....kilosu da 3500...küçük olduğu için beklemek sorun değil diyo...tabi dün bunları söyleyince çok moralim bozuldu...ağladım...sonra da eşimi aradım, istanbuldaydı, geldi hemen..bu çocuğu beklersek hiç görüşemicez çünkü...o gelince rahatladım çok şükür..2 gün burda olcak inşallah....

ay çok sevndm snn adına cnm..allah analı babalı büyütsün..ayrıntılarıyla anlatta valla bnde epidural düşünüyorum 2.doğuma nasipse.suniden çok dilim yandı çünkü..

ay kuzuumm bide sn doğursan bu iş tamam inşallah snde hayırlısıyla doğurursun..eşler yanımızda olunca moral oluyo tabi..bnde azcık uzak kalsam dünyam kararıyo..neyse az kaldı sık dişini sonra hep berabersinz inşallah

merhaba canım doğumu az kalmış bir nisan annesi olarak burda senin yazdıklarını takip ediyorum bende, allah yardımcın olsun , inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişine kavuışursun az kalınca insan iyice sabırsızlanıyor, belirsizlikte insanın canını sıkıyor, inşallh bebiş seni daha çok bekletmezde hayırlısıyla alırsın kucağına eşinn gelmeside moral olmuş ne güzel, bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda her şeyi unutucaz inşallah:)

mine de doğurmuş, ne güzel....çok sevindim...bugün de berkerdemle buklecik doğum yapcak sanırım...topiğin son doğuranı ben olucam gerçekten de :) nisan annesi olucam yaaa.....40+5 teyim ve hala suni sancıya bile uygun değilim...offf....bunaldım artık ya..

aynen öyle ne yaparsan yap pişik oluyor kabarcıklar olmasada kızarıklık allahın eri, özelliklede portakal yendiğinde

eğer benimki bir anda 3 günlük kaka yapmışsa sırtına taşıyor kapasitede bir yere kadar onun dışında çiş hiç çıkmıyor premium care da, normal prima bende kullanmadım

sağolun kızlar...inşallah dediğiniz gibi bir an önce gelir....eşimi gelmesi hakkaten çok iyi oldu...gezmeye çıkıcaz birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…