- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.861
Kızlar hastaneden bildiyorum oğlumu kucağıma aldım hersey yolunda gitti suni sancıya hayır epidurale evet) minik tosbagm beklediğmz kilonun üstünde doğdu karnın ufak diyenlerede kapak oldu ) ağlıyor otom yedirem anlatcam bir bir ) annelik muhteşem duygu Allah herkese nasip etsin a genel olarak güzel bir dogum oldu o bir avazı yasadım yani ))
kakasi civik sari renk, ben her emzirmeden once altini aciyorum unibaby yenidoganla siliyorum, gunde 8i buluyor her acisimda mustelanin bariyer kremini kullaniyorum, cok sukur pisik olmadi.. hugiies bide prima premium kullaniyorum ama hala hangisi daha iyi akarar veremedim. prima kakayi cok guzel emiyor poposu temiz ama cisler bazen sirtina cikiyor, hugiesde kaka emilmiyor ama ciste hic sirta cikmiyor.. sizin dusunceniz ne ne bez kullaniorsunuz
Kızlar hastaneden bildiyorum oğlumu kucağıma aldım hersey yolunda gitti suni sancıya hayır epidurale evet) minik tosbagm beklediğmz kilonun üstünde doğdu karnın ufak diyenlerede kapak oldu ) ağlıyor otom yedirem anlatcam bir bir ) annelik muhteşem duygu Allah herkese nasip etsin a genel olarak güzel bir dogum oldu o bir avazı yasadım yani ))
ya kızlar benim bebeişimin popos iyileşmedi birtürlü ya.5-6günüdr pişik kıpkırmızı oldu ..hametan kullanıyorum ama ..tam iyileişyor derken birdaha kıardı berbat oldu.bişey daha sorcam kakası nasıl sizin bebişlerin ..benimkinin ishal gibi çok sıvı ,sarı,içinde beyaz beyaz noktacıklar var..sanırım bu kaka onu böle yakıyor.birde çoğu zaman osuruyor ozaman azıcık bir kaka beze bulaşıyor .bunlar iyice pişmesine neden oluyor.5-6kez bezini acıyorum günde ..napsam bilemedim..kaynanam en son vazelin denedi,işe yarıcanı sanmam ama deniyor. Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor işte ya
canım benım henüz bir tecrubem falan yok ama ben bebiğm olursa hayırlısıyla inşallah öle krem falan kullanmayı düşünmuyorum inşallah gerekte kalmaz.okudugum kadarıyla her kakadan sonra üşenmeyıp yıkayın bebişin poposunu sonrada guzelce kurulayın bıraz acık bırakın dıyorr.bunu yaptıgınız sürece pişik olmaz dıyor ama tabı ben henuz tecrubelı değilim benım başıma neler gelcek bılmem:)okudugumu aktrayım dedım sadece.inşallah en kısa sürede gecer bebişin poposu.
benim kızım da kakayi çok sıvı yapmaya başladı poposu kızardı seba med kullanıyorum her açtığımda pütut putur oldu umarım ilerleneden kurtuluruz . z.yağı dedi benim kayinvalidem de ama z.yağı asitli olur diye surdurnedim .
kakasi civik sari renk, ben her emzirmeden once altini aciyorum unibaby yenidoganla siliyorum, gunde 8i buluyor her acisimda mustelanin bariyer kremini kullaniyorum, cok sukur pisik olmadi.. hugiies bide prima premium kullaniyorum ama hala hangisi daha iyi akarar veremedim. prima kakayi cok guzel emiyor poposu temiz ama cisler bazen sirtina cikiyor, hugiesde kaka emilmiyor ama ciste hic sirta cikmiyor.. sizin dusunceniz ne ne bez kullaniorsunuz
selam millet...40+5 oldum bugün ve hala doğuramadım...dün doktora gittim...bebek hala aşağı inmemiş..açılma da yok...bir hafta daha bekleriz dedi doktor.çünkü suyu, hareketleri iyiymiş...haftaya bile doğmasını beklemiyo...yani ben 42 yi de tamamlıcam galiba....kilosu da 3500...küçük olduğu için beklemek sorun değil diyo...tabi dün bunları söyleyince çok moralim bozuldu...ağladım...sonra da eşimi aradım, istanbuldaydı, geldi hemen..bu çocuğu beklersek hiç görüşemicez çünkü...o gelince rahatladım çok şükür..2 gün burda olcak inşallah....
selam millet...40+5 oldum bugün ve hala doğuramadım...dün doktora gittim...bebek hala aşağı inmemiş..açılma da yok...bir hafta daha bekleriz dedi doktor.çünkü suyu, hareketleri iyiymiş...haftaya bile doğmasını beklemiyo...yani ben 42 yi de tamamlıcam galiba....kilosu da 3500...küçük olduğu için beklemek sorun değil diyo...tabi dün bunları söyleyince çok moralim bozuldu...ağladım...sonra da eşimi aradım, istanbuldaydı, geldi hemen..bu çocuğu beklersek hiç görüşemicez çünkü...o gelince rahatladım çok şükür..2 gün burda olcak inşallah....
yok cnm öyle olmuyo cildi hassassa sn ne yapsan pişik oluyo..bnde öyle diyodum doğmadan önce 2 saatte bir altını değiştirmeme rağmen pişik oldu..şimdi bezini değiştrdm prima premium care kullanıyorum yinede bi değişiklik yok ama bez çok kaliteli
cnm bezi sıkıca kapattıından emin ol..bnde gevşek bağlıyodum başta o yüzden hep sızdırıyodu primada kesinlikle sızdırma olmuyo isterse 5-6 saat kalsın..bnce prima yanında huggies sıradan bi bez yani..ama premium care güzel..dierlerini kullanmadm..bndede bi paket huggies var ama kullanamıyorum kıyamıyorum oğlum rahat edemez onda diye..
merhaba canım doğumu az kalmış bir nisan annesi olarak burda senin yazdıklarını takip ediyorum bende, allah yardımcın olsun , inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişine kavuışursun az kalınca insan iyice sabırsızlanıyor, belirsizlikte insanın canını sıkıyor, inşallh bebiş seni daha çok bekletmezde hayırlısıyla alırsın kucağına eşinn gelmeside moral olmuş ne güzel, bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda her şeyi unutucaz inşallah:)
ay kuzuumm bide sn doğursan bu iş tamaminşallah snde hayırlısıyla doğurursun..eşler yanımızda olunca moral oluyo tabi..bnde azcık uzak kalsam dünyam kararıyo..neyse az kaldı sık dişini sonra hep berabersinz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?