2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen bn ilk defa dün karşılaştm..altını bi açtımki sırtına kdr çıkmıştı kakası şok oldum ne yedin lan sn diye dalga geçtm oğlumla..ama yinede kıyafetine geçmemişti bezde kalmıştı Allahtan gece gece uğraşmak zor oluyo..ramak kala kurtardım..amaaa bu gece bni deli etti gözümden uyku akıyo emzirmişim bide altını değiştiriim dedm bi işedi peçeteyle kurtardım sonra bidaa bi işedi az kalsın ağzına giriyodu bütün kıyafetleri değiştim gece gece bide kat kat giydirdiim için ev biraz serin...deli oldm yani

slm canım. bir de ben kaldım doğuramayan sanırım. sabah 4.30 gibi kasık ağrısıyla uyandım. ağrı devam edip doktora gideceğimizi ümit etmiştim ama nafile. 1 saat olmadan ağrılar kesildi. bizim doktor da pazartesi tekrar kontrol edecek.açılmam yoktu . kilosu 3.450 görünüyor ama o kadar dğmaz bizi üzecek bebek değil.yüzde otuz sezaryen olur dedi.çarşamba günü suyun normal dedi. daha fazla beklemek istemiyorum artık.sağ salim kavuşsak miniklerimize.

beynim döndü,başım ağrıyor uykusuzluktan harabım, berra ağlamaktan çatladı artık, gece 4 te beyaz gürültü geldi aklıma aspiratör sesindede ağlamaya başlamııştı yeniden, beyaz gürültü işe yaradı berra biraz vuyudu 1 saat kaadar biz onuda uyumaadık çünkü ufaklık o sesin sesini kısalım dediğimizde uyanıyordu ,iğrenç bir ses 2. dakikadan itibaren, 1 saat sonra acıktığı için uyandı doydu yine ağlamaya başladı, yatağa aldım o seside açtim kısmen işe yaradı 4 saattir açıktı ve beynim için argo bir tabir kullansam yeridir, fenalardayımmmmmm (((

sebebini bulamıyorum bu ağlamanın, çooookkkk yıprandım ((

cnm o beyaz gürültüyü bnde dinledm çok iğrenç grçktn..ama netten şu buzuki orhan mı ne onu indrdm o daha katlanılır..anne karnındaki sesleri taklit etmişler

cnm o beyaz gürültüyü bnde dinledm çok iğrenç grçktn..ama netten şu buzuki orhan mı ne onu indrdm o daha katlanılır..anne karnındaki sesleri taklit etmişler

indirdiğin yerin linki göndersene canım, bu ses insanın tahammül sınırlarını zorluyor, kendi odasına koyuyorum bakıyorki çıkıyorum odadan yine basıyor yaygarayı, benimki artık beni tanıyor ve sırtımı döndüğüm anda ağlam krizine giriyor yüzümü görmeli , terk edilmişlik kaygısı başladı...

özelden msg attım cnm bi bak sorun olursa bildir başka yerden bakarm bn indirdm gerçi sorn olmadı..

bernysta 10 dk dolmasını beklemeye üşendim :)

ben çokk okuyorum , neredeyse duyduğum bilmediğim her kelimeyi search yapıyorum bu yüzdende hiç panik olmadan sanki bir projede sorun çıkmışta sorunun kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışır gibi davranmaya çalışıyorum, inanılmaz kızımı gözlemliyorum bu yüzdende okuduklarımı körü körüne uygulamaya çalışmıyorum bizimkine entegre ediyorum, bazı şeylerde varki her bebekte aynı tracy abladan öğrendiğimde çok şey oldu, en önemliside onun sayesinde günü kurtarma çözümlerine yönelmiyorum , uyutmak için emzirmek gibi ilk aklıma gelen oldu...

kitabını biraz önce sipariş ettim kitapyurdundan.Bebek bakım sorunlarına mücize çözümler adındaki kitapmı..bakalım okuyayım hele ..uygulayabilecekmiyim.

kitabını biraz önce sipariş ettim kitapyurdundan.Bebek bakım sorunlarına mücize çözümler adındaki kitapmı..bakalım okuyayım hele ..uygulayabilecekmiyim.

dvd li olanı sipariş ver, biz deli gibi izliyoruz her akşam çok daha faydalı dvd pişman olmayacaksın dinle sen beni...

dvd nin en büyük faydası , eş lerinde onları izleyerek birşeyler öğrenmeleri ve çok çok daha çok katılımcı olmaları çünkü izleyenler bilir, neredeyse her sorun anneleri biraz saf dışı ederek babaları daha etkin hale getirerek çözülüyor , sandığımızdan daha çok kız erkek far etmez çeşitli sebeplerden anne bağımlılığı var bebeklerin ve bu süreç 3. ay itibariyle başlıyor ilk 3 ayda ektiklerinizi 4. ayda iyi veya kötü olarak toplamaya başlıyorsunuz 1 yaşına doğru olumsuz alışkanlıklar tepe noktasına ulaşıyor maalesef.

SelaM kizlar bebisimizle doktordayiz, bebisim kilo almamis, dogum kilosuna bile ulasamamis biz msmaya baslamisti doktor mama verme sadece emzir dedi, sutle de doymuyor, nasil yapicaz bilmiyorum. İdrar testi istedi doktor, onu verdik sonucunu bekliyoruz, o arada emziriyorum. İnsallah bir sorun cikmaz, dualarinizi bekliyoruz.

slm kızlar dün gece 3 te bir ağrıyla uyandım sabah 6 ya kadar geçmeyince hastaneye gittim doktorum muayene etti falan filan derken doğum başlamış dedi:18:2cm açıklık varmış ama daha çooooookkk başındaymışım bekleyelim dedi bende evde beklemeye geldim, benim ilaç alerjim olduğu için mümkün olduğu kadar doğal akışına bırakacağız dedi ama ben dayanabiliecekmiyim bilmiyorumşimdilik beklemedeyim bu gidişle mart annesi olamayacağım galiba... kızlar ne olur dua edin bana yapılabilecek tek şey bu şu an için epidural falan hayal oldu. meleğimi sağlıkla kolaylıkla kollarıma alayım inşallah

mrk etme cnm bi şekilde içinden çıkcak yavrucak hiç stres olma..içinde kalma ihtimali yok yani..doğum zorda olsa kolayda olsa inan sonrasında hatırladıın tek şey yavrunu kucaına aldıın dakikalar..ne çektiğin acıları nede sancıları hatırlıyosun..herşey bitmiş ve sanki o sancıları ağrıları başkası yaşamış gibi oluyosun..çünkü o minik suratlı şeye baktıkca bütün herşey hafızandan siliniyo..

işte bu konuda hayranım sana valla çok bilinçli yaklaşıyosun sorunlara..bnde hiç öyle bi sabır vede araştırma azmi yok ya anca burda sizin yazdıklarınızdan nemalanıyorum :)) arada bi çok mrk ettiğim bişi olursa google search :)) hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…