- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.881
aynen öyle ne yaparsan yap pişik oluyor kabarcıklar olmasada kızarıklık allahın eri, özelliklede portakal yendiğinde
eğer benimki bir anda 3 günlük kaka yapmışsa sırtına taşıyor kapasitede bir yere kadar onun dışında çiş hiç çıkmıyor premium care da, normal prima bende kullanmadım
sağolun kızlar...inşallah dediğiniz gibi bir an önce gelir....eşimi gelmesi hakkaten çok iyi oldu...gezmeye çıkıcaz birazdan
selam millet...40+5 oldum bugün ve hala doğuramadım...dün doktora gittim...bebek hala aşağı inmemiş..açılma da yok...bir hafta daha bekleriz dedi doktor.çünkü suyu, hareketleri iyiymiş...haftaya bile doğmasını beklemiyo...yani ben 42 yi de tamamlıcam galiba....kilosu da 3500...küçük olduğu için beklemek sorun değil diyo...tabi dün bunları söyleyince çok moralim bozuldu...ağladım...sonra da eşimi aradım, istanbuldaydı, geldi hemen..bu çocuğu beklersek hiç görüşemicez çünkü...o gelince rahatladım çok şükür..2 gün burda olcak inşallah....
beynim döndü,başım ağrıyor uykusuzluktan harabım, berra ağlamaktan çatladı artık, gece 4 te beyaz gürültü geldi aklıma aspiratör sesindede ağlamaya başlamııştı yeniden, beyaz gürültü işe yaradı berra biraz vuyudu 1 saat kaadar biz onuda uyumaadık çünkü ufaklık o sesin sesini kısalım dediğimizde uyanıyordu ,iğrenç bir ses 2. dakikadan itibaren, 1 saat sonra acıktığı için uyandı doydu yine ağlamaya başladı, yatağa aldım o seside açtim kısmen işe yaradı 4 saattir açıktı ve beynim için argo bir tabir kullansam yeridir, fenalardayımmmmmm(((
sebebini bulamıyorum bu ağlamanın, çooookkkk yıprandım((
cnm o beyaz gürültüyü bnde dinledm çok iğrenç grçktn..ama netten şu buzuki orhan mı ne onu indrdm o daha katlanılır..anne karnındaki sesleri taklit etmişler
indirdiğin yerin linki göndersene canım, bu ses insanın tahammül sınırlarını zorluyor, kendi odasına koyuyorum bakıyorki çıkıyorum odadan yine basıyor yaygarayı, benimki artık beni tanıyor ve sırtımı döndüğüm anda ağlam krizine giriyor yüzümü görmeli , terk edilmişlik kaygısı başladı...
özelden msg attım cnm bi bak sorun olursa bildir başka yerden bakarm bn indirdm gerçi sorn olmadı..
bernysta 10 dk dolmasını beklemeye üşendim :)
ben çokk okuyorum , neredeyse duyduğum bilmediğim her kelimeyi search yapıyorum bu yüzdende hiç panik olmadan sanki bir projede sorun çıkmışta sorunun kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışır gibi davranmaya çalışıyorum, inanılmaz kızımı gözlemliyorum bu yüzdende okuduklarımı körü körüne uygulamaya çalışmıyorum bizimkine entegre ediyorum, bazı şeylerde varki her bebekte aynı tracy abladan öğrendiğimde çok şey oldu, en önemliside onun sayesinde günü kurtarma çözümlerine yönelmiyorum , uyutmak için emzirmek gibi ilk aklıma gelen oldu...
kitabını biraz önce sipariş ettim kitapyurdundan.Bebek bakım sorunlarına mücize çözümler adındaki kitapmı..bakalım okuyayım hele ..uygulayabilecekmiyim.
slm kızlar dün gece 3 te bir ağrıyla uyandım sabah 6 ya kadar geçmeyince hastaneye gittim doktorum muayene etti falan filan derken doğum başlamış dedi:18:2cm açıklık varmış ama daha çooooookkk başındaymışım bekleyelim dedi bende evde beklemeye geldim, benim ilaç alerjim olduğu için mümkün olduğu kadar doğal akışına bırakacağız dedi ama ben dayanabiliecekmiyim bilmiyorumşimdilik beklemedeyim bu gidişle mart annesi olamayacağım galiba... kızlar ne olur dua edin bana yapılabilecek tek şey bu şu an için epidural falan hayal oldu. meleğimi sağlıkla kolaylıkla kollarıma alayım inşallah
bernysta 10 dk dolmasını beklemeye üşendim :)
ben çokk okuyorum , neredeyse duyduğum bilmediğim her kelimeyi search yapıyorum bu yüzdende hiç panik olmadan sanki bir projede sorun çıkmışta sorunun kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışır gibi davranmaya çalışıyorum, inanılmaz kızımı gözlemliyorum bu yüzdende okuduklarımı körü körüne uygulamaya çalışmıyorum bizimkine entegre ediyorum, bazı şeylerde varki her bebekte aynı tracy abladan öğrendiğimde çok şey oldu, en önemliside onun sayesinde günü kurtarma çözümlerine yönelmiyorum , uyutmak için emzirmek gibi ilk aklıma gelen oldu...
Ayçaaaa bende bende((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?