2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berra nie koptu gene yaaa..hasta falan mııı..ne güzel keyfi yerindeydii..aşılar mı bozdu düzenini naaptıı

henüz sebebini anlayamadım canım ama gece ben kendimden korktum, içimden bir ara koy odasına aç müziğin sesini kapa kapıları duyma ağlamasını diye geçirdim, susmadan ağladı ağladı ağladı, kucağımda ayakta dolanırken bile içim geçiyordu otururken neredeyse düşürecektim kucağımdan öyle fena oldum, sebepsiz ağlamaları en fenası diğerinde kabulleniyorsun gazı var çıkarana kadar ağlayacak yapcak birşey yok diyorsun ayhhhhh....

şu anda şifonyerin üstüne koydum bacaklarını karnını açtım güneşleniyor :) bak yine çağırıyor bu kız beni kullanıyor ve çok fena iletişime geçiyor sanırsam... :)))

Son düzenleme:
herkese merhabalar kızlar ben kızımın fotosunu sizlere göstermek istiyorum ama yapamıyorummm yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl yapıyorduk?

herkese merhabalar kızlar ben kızımın fotosunu sizlere göstermek istiyorum ama yapamıyorummm yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl yapıyorduk?

yazı yazma panelinde 2. satırda kare şeklinde bir simge var, insert image yazıyor, onu tıkla dosya seç eklenti yükle gönder :)

canım konuya cevap ver kısmına girince en üstte geri işaretiyle gülen yüzün ortasında
bir işaret var dosya ekle işareti orayı tıkla açılan sayfada tepede dosya ekle kısmı var
ordan fotoyu yükleyebilirsin belki iyi anlatamadım ama biraz kurcalarsan bulursun
kolay gelsin bekliyoruz fotoyu

canım senin doğum haberini kaçırmışım...gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..kaburga ağrın için de geçmiş olsun diliyorum..ben epidural sezeryan oldum,kaburga ağrısı çekmedim..38+4 de alındı benim kızım..bebek hazneye girince,doğum çok yaklaşınca,kaburgada baskı fazla oluyor diye biliyorum ben canım

canım maşallah aldın sen de kuzunu kucağına..Allah analı babalı büyütsün

mine gözün aydın canım..sonunda aldın tosununu kucağına..maşallah ikinizi de

topikte seni,masiva ve özgeyi ayrıca tebrik ediyorum..baştan beri normal normal deyip,normal doğumla aldınız kucağınıza yavruları

kızlar ben özelde kendi işimde çalışıyordum..bu yüzden hamileyken falan herhangi bir rapor almamıştım..şimdi de kamuya geçme durumum var..başvuru zamanı çok ters bir zamana geldi..kızım çok minik daha,ama ilerde de pişman olmak istemiyorum başvuru yapmadığım için..annem destek oluyor,ben ilgilenirim işin olursa diyor,ama içim yine de çok rahat değil..sizce işe alınırsam,daha sonra bir süre süt iznine ayrılabilir miyim?bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim

cnm kamuda artık süt iznini toplu kullanamıyosun, ben de memurum düşünmüştüm bunu ama olmadığını söylediler, gün gün kullanacaksın.. 16 haftan bittikten sonra işe başlarsan 6 ay boyunca 3 saat erken çıkarsın ya da geç gidersin. sonraki 6 ay da 1.5 saat... sen de bu şekilde kullanabilirsin.. bebeğin de 15 aylık falan oluyo süt iznin bitince.. ama kuruma göre de değişebilir( idari işleri yada komisyon artık nasıl yönetiliyorsa ara sor bence)

canım ya çok sağol bilgi için..erken çıkma,geç gitme de çok güzelmiş..inşallah öyle bir uygulama vardır..şu koşullarda 16 hafta dolmadan işe başlama durumum olabilir alınırsam

canım kesinlikle alırsın süt iznini hatta istersen ücretsiz izin bile alabilirsin
hamileyken atanıp direk doğum iznine ayrılan insanlar bile var

kızlar bende varım doğuramayan ya. 40+0 olduk millet arayıp duruyo gelmiyomu bebiş diye. sağlıkla doğsunlar inşallah

kızlar bende varım doğuramayan ya. 40+0 olduk millet arayıp duruyo gelmiyomu bebiş diye. sağlıkla doğsunlar inşallah

bende artık teli dırek daha doğurmadım dıyerek acıyorumhayırlısıya banada doktor pztsı yıne gel dedı yıne kontrol bekletcem dedı bu kadar durmuşken sezeryan olmaz dedı ama hayırlısı tabıki sag salım dogsunalrda gec olsun napalım

evetttt ağlama krizli zamanlarımız başlamış durumda , yarım saattir aralıksız ağlıyor bakalım bu gece saat kaça kadar sürecek bu durum , kociş şimdiden pes etti ve uyudu dün gecenin uykusuzluğunu çıkarıyor ...

saliha Allah yardımcın olsun beklemekte strese sokuyor insanı ben 35 haftalıkken hadi olsun die sabırsızlanıodum :)) Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına Allah bir avazda kurtarsın

merhaba ben de nasipse nisan annesi olacağım, tracy nin kitabını geçen ay okudum bitirdim, sadece kitabını almıştım ben, sormak istediğim şey bebeğin doğar doğmaz rutin çalışmasına başladınmı, ilk ay rutin imkansız diyenler var, sürekli emzirmek gerek süt artması için diyen var, bebekler sürekli emip uyuyomuş,:26:

ilk 20 gün benim bebeğim yoğun bakımdaydı erken doğduğu için ve bana verdiklerinde rutinimiz oluşturulmuştu, hemde tracy nin kitabında yazan saatler şeklinde :) yoğun bakımda sağım götürdüğüm anne sütü ile besliyorlardı 3 saatte bir, demek ki uygulanabiliyormuş , yalnız ilk 1 hafta mantıklı düşününce 3 saatte bir yapılmaması gerekiyor sarılık için saat başı ile başlayıp her gün 1 saat atarak 3 saatte bir oluşturulabilir, ayrıca mutlaka süt sağma makinesi al birde dr browns biberon bu sayede sen akşam 10 da bebeği emzirir yatarsın ve gece 1 beslenmesini biberon ile eşin veya yanında kim kalacaksa o yapar sende 4 beslenmesi için kalkarsın bu şekilde uykusuz olmazsın.

sütünü mutlaka sağ ve buzluğa koy hep yedeğin bulunsun, hasta olursun ilaç kullanman gerekir bir yere gitmen gerekir o sütler garantin olur, bizim düzenimiz yukarı bahsettiğim gibi, dr browns biberon sayesindede memeyi reddetmiyor, birkaç arkadaşım daha kullanıyor onlarda hem emzriyor hemde biberon ile besliyor.

birde kitabı bebek 2 aylık olunca yeniden okumaya başla, daha farklı okuyacak ve anlayacaksın :)

süt sağma makinesinide şu şekilde kulllanırsan süt üretimin daha da artar, eğer emerse bebeğin önce emzir sonra her iki memeyi son damlasına kadar sağ bunu her öğünde tekraralarsan üretimin artar...

süt sağma makinesinide şu şekilde kulllanırsan süt üretimin daha da artar, eğer emerse bebeğin önce emzir sonra her iki memeyi son damlasına kadar sağ bunu her öğünde tekraralarsan üretimin artar...

teşekkür ederim, biberonu avent almıştım, dr browns ile arasında kalmıştım çevremdeki arkadaşlar avent kullanmışlardı memnunlardı o yüzden aldım, süt sağma makinesi almadım, sütüm olacakmı bilmiyorum,inşallah olur, zaten tracy nin kitabını 1 yaşa kadar olan bölümümü okudum ve bir çok sayfayı kıvırdım tekrar okumak için o zaman ilk bir hafta akışına bırakıcaz, ondan sonra rutin uygulamaya başlıycaz, benim kanaatim rutin uygulamak çok zor aslında ama kalıcı çözüm, anı kurtaran çözümler ise bebeğin ve annenin tüm yaşantısını bozuyor ayakta sallamak gibi, ileride büyük sorun oluyor, bu arada tracy nin geçen yıllarda 47 yaşında cilt kanserinden öldüğünü okuyunca da çok üzüldüm, kadını okurken gerçekten yaşadığını hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…