- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.901
berra nie koptu gene yaaa..hasta falan mııı..ne güzel keyfi yerindeydii..aşılar mı bozdu düzenini naaptıı
kızlar şu kitabı banada söyleseniz dvd felan...
herkese merhabalar kızlar ben kızımın fotosunu sizlere göstermek istiyorum ama yapamıyorummm yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl yapıyorduk?
herkese merhabalar kızlar ben kızımın fotosunu sizlere göstermek istiyorum ama yapamıyorummm yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl yapıyorduk?
cok guzel ifade etmişsin . inanılmaz duygulandım bende çok istedim o ani yaşamayı ama olmadi spinal sez.a alındım acil ve büyük korku yaşadım bebegime birşey olacak diye. umarım doğurmayanlar da senin gibi yaşar :) çok hoş anlatmissin.
kızlar bu arada birşey sorcam benim ameliyat anında panik yaşandı bebeği çıkarırken çok zorlandılar öncesinde suni sancı almıştım açılma yeterince değildi bebek de kakasini yapmıştı . 40+2 deydim. sezeryanda kaburgalarıma cok bastırdılar bugün 8 gün oldu hala yatakta batıyor derin nefes alırken fln. kendi isimi kendim yapmaya çalışıyorum yabimda kayinvalidem var ben sirf bebegimle ilgileniyorun ama bazen ah uh sizlaniyorum dün bira, yan yattım bugün resmen iptalim. sizin kaburgalarıniza bastılar mi ya da şiddeti neydi ?
kızlar sonunda 28 mart 16:30 da dünyalar güzeli kızımız zeynep kübramızı doğurdum:)3.850 kilo,54 cm doğdu .doğum hikayemi detaylı olarak daha sonra anlatıcam.ama şöyle söyleyim 5 saat suni sancı sonunda epidural normal doğumla dünyaya geldi..iyiki de epidural yaptırmışım..güzel bir doğum anım oldu.doğuma eşimde girdi.o da iyi ki girmiş ,kendi de öyle düşünüyo..dualarınız için teşekkür ederim..doğuramayanlarımız var mı bakamadım.ama varsa da rabbim yardımcınız olsun..annelik mükemmel bir duyguymuş.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah..uykusuz gecelere,her şeye değer..fırsat bulunca tekrar yazıcam inşallah.hepinizi,bebişlerinizi öpüyorum
Kızlar hastaneden bildiyorum oğlumu kucağıma aldım hersey yolunda gitti suni sancıya hayır epidurale evet) minik tosbagm beklediğmz kilonun üstünde doğdu karnın ufak diyenlerede kapak oldu ) ağlıyor otom yedirem anlatcam bir bir ) annelik muhteşem duygu Allah herkese nasip etsin a genel olarak güzel bir dogum oldu o bir avazı yasadım yani ))
kızlar ben özelde kendi işimde çalışıyordum..bu yüzden hamileyken falan herhangi bir rapor almamıştım..şimdi de kamuya geçme durumum var..başvuru zamanı çok ters bir zamana geldi..kızım çok minik daha,ama ilerde de pişman olmak istemiyorum başvuru yapmadığım için..annem destek oluyor,ben ilgilenirim işin olursa diyor,ama içim yine de çok rahat değil..sizce işe alınırsam,daha sonra bir süre süt iznine ayrılabilir miyim?bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
cnm kamuda artık süt iznini toplu kullanamıyosun, ben de memurum düşünmüştüm bunu ama olmadığını söylediler, gün gün kullanacaksın.. 16 haftan bittikten sonra işe başlarsan 6 ay boyunca 3 saat erken çıkarsın ya da geç gidersin. sonraki 6 ay da 1.5 saat... sen de bu şekilde kullanabilirsin.. bebeğin de 15 aylık falan oluyo süt iznin bitince.. ama kuruma göre de değişebilir( idari işleri yada komisyon artık nasıl yönetiliyorsa ara sor bence)
kızlar ben özelde kendi işimde çalışıyordum..bu yüzden hamileyken falan herhangi bir rapor almamıştım..şimdi de kamuya geçme durumum var..başvuru zamanı çok ters bir zamana geldi..kızım çok minik daha,ama ilerde de pişman olmak istemiyorum başvuru yapmadığım için..annem destek oluyor,ben ilgilenirim işin olursa diyor,ama içim yine de çok rahat değil..sizce işe alınırsam,daha sonra bir süre süt iznine ayrılabilir miyim?bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
slm canım. bir de ben kaldım doğuramayan sanırım. sabah 4.30 gibi kasık ağrısıyla uyandım. ağrı devam edip doktora gideceğimizi ümit etmiştim ama nafile. 1 saat olmadan ağrılar kesildi. bizim doktor da pazartesi tekrar kontrol edecek.açılmam yoktu . kilosu 3.450 görünüyor ama o kadar dğmaz bizi üzecek bebek değil.yüzde otuz sezaryen olur dedi.çarşamba günü suyun normal dedi. daha fazla beklemek istemiyorum artık.sağ salim kavuşsak miniklerimize.
kızlar bende varım doğuramayan ya. 40+0 olduk millet arayıp duruyo gelmiyomu bebiş diye. sağlıkla doğsunlar inşallah
mine de doğurmuş, ne güzel....çok sevindim...bugün de berkerdemle buklecik doğum yapcak sanırım...topiğin son doğuranı ben olucam gerçekten de :) nisan annesi olucam yaaa.....40+5 teyim ve hala suni sancıya bile uygun değilim...offf....bunaldım artık ya..
merhaba ben de nasipse nisan annesi olacağım, tracy nin kitabını geçen ay okudum bitirdim, sadece kitabını almıştım ben, sormak istediğim şey bebeğin doğar doğmaz rutin çalışmasına başladınmı, ilk ay rutin imkansız diyenler var, sürekli emzirmek gerek süt artması için diyen var, bebekler sürekli emip uyuyomuş,:26:
süt sağma makinesinide şu şekilde kulllanırsan süt üretimin daha da artar, eğer emerse bebeğin önce emzir sonra her iki memeyi son damlasına kadar sağ bunu her öğünde tekraralarsan üretimin artar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?