2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ablamın bebeği oldu sezeryanla ikiside iyiler maşalaah resim yayımla dedi ama telde problem var atamıyorum bilgisayara iyi akşamlarr

avent çok sıradan bir biberon, akışı hızlı chicco da öyle dr browns da akış çok yavaş ben bile yoruluyorum sütü çekerken, ben birde medela haberman aldım hafta başı tracy tavsiyesi
şu anda dr browns u da kullanmıyorum medela nınkinde süt bebek çekmediği sürece gelmiyor tam anne memesi, benimkinde reflü var ondan aldım bunu biraz pahalı ama 1 kere alcan eğer bütçen müsaitse al derim biberon demek haksızşık olur o icata :)

Son düzenleme:

ah keşke emsin bütün kazancım feda olsun sorun olmaz, bikaç soru daha sorayım seni bulmuşken, bebeğin kucağa alışmaması için bişey yapıyomusun, gece karnı tokken ağladığı zamanlar sadece şiş patmı yapıyorsun, altını gece hep kontrol ediyomusun, altını kirlettiyse temizleyip direk yatağa mı yatırıyosun uyuyo mu:26:

her beslenme öncesi altını değiştiriyorum ben , gecede eğer herşey yolundaysa keyfi yerindeyse en son 12.30 - 1 gibi beslenip uyuyor ve sabah 5-6 aralığında uyanıyor arada onu hiç ellemiyorum 4 te zorla uyandırmaya çalışmıyorum, ve herşey yolundaysa zaten ağlamıyor.

eğer bir derdi varsa 2 gecedir olduğu gibi zaten ne yaparsann yap uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor , kucağımda dolaşsada ağlıyor dolaşmasada, o yüzden kucak yapıyorum pusetine koyup ileri geri yapıyorum, mutfakta aspiratörü çalıştırım önünde tutuyorum, kolik cd sini dinletiyorum odasında yatağında veya pusetinde , beyazgurultu.com daki beyaz gurultüyü dinletiyorum hangisinde susuyor ve uyuyorsa onunla devam ediyorum, az önce uyuyordum ben bebişde çığlık çığlığa babası yatağından kaldırmadan emziğini düştükçe ağzına vererek, şşş yaparak uyutmuş yada bizimki yorgun düşüp bayılmış :)

10 dkkaymış uyuması başladı yine

kuzum bunlar 1-2 aylık olduundamı o kdr uyuyolar geceleri..çünkü bnde artık uyumak istiyorum 1 den 6 ya kdr fln..eğer zmn ilerledikçe böyle olcaksa umutla bekliciim o günleri..2 saatte bir uyanmaktan iflahım söküldü..hayır feda olsun emsin ama bide emdikten sonra söylenmesi var ahh uhh ıhhhh diye ıkınmaları doğal olrk 2 saatte bir uyandıımla kalmıyorum bide 2 saat onun gazını çıkart rahatlat onla uğraşıyorm..ama geçen gece 2 demi ne bi yattı 6 da fln kalkmıştı şaşırmıştm..bide bu aralar çok sık acıkmaya başladı..artık 1 memede yetmiyo..ya bnm sütüm azaldı yada bunun midesi büyüdü :44:

merhaba, bende mart annesiyim kızım iki haftalık oldu... benim tecrübeli annelere bi sorum olcak...dün kızım doyamadığından 30cc kadar aptamil verdim ve sonrasında öyle fışkırta fışkırta içtiği ne varsa kustu... sonrasında tüm emzirmelerim sonunda yine kustu... mamadan olduğunu düşünüyorum dün baya kötü hissettim keşke hiç vermeseydim diye ama... çok da gazı var ... gazdanmı oldu mamadan mı bi yandan kurup duruyorum.. sizce hangisi

benim bebişimde çok kusuyor..önceleri üşüdü hasta felan sanıyordum ama ..artık doyduğunu ve fazlasını attığını düşünuyorum.doymadımı acaba diye mama veriyorum bende sonra kesik kesik kusuyor.kaynanam o kusmaların onun için iyi bişi olduğunu söleyip duruyor.üşümediğinden eminsen bence sorun yapma.he tecrübeli değilim ama kaynanam 10 çocuk doğurmuş,büyütmüş onun tecrübesi.:))he zaten üşütse kakası katı yeşil olurmuş diolar

merhaba kızlaaar:) bir sürü alıntı yapmıştım. yine interntin bağlantısı gitti sinir oldum:) neyse. doğum yapan arkadaşların bebeği hayırlı olsun. daha doğum yapacak olan arkadaşlarımız da var gördüm, onlara da hayırlı doğumlar dilerim. forum hakikaten gamzenin de dediği gibi şenlenmeye başlamış. artık bakıyorum da hayırlı doğumlar diye değil, bol sütler ya da gazsız günler temennileriyle bitiriyoruz cümleleri:)

bu arada gamzecim, tracy hogg un kitabını hamileyken okumuştum ben, burdan da tavsiye etmiştim. dvd li olanını almamıştım, ama diyosun ki dvd si çok faydalı. tekrardan dvd si olan bir kitap almak istemiyorum. elindeki dvd yi paylaşma şansın varmı özelden?? kitaptan okuyunca pratiğe dökemiyor insan tam olarak...nasıl paylaşılır onu da bilmiyorum ama, olabilirse sevinicem berrayı da öperim

bu arada gamzecim, tracy hogg un kitabını hamileyken okumuştum ben, burdan da tavsiye etmiştim. dvd li olanını almamıştım, ama diyosun ki dvd si çok faydalı. tekrardan dvd si olan bir kitap almak istemiyorum. elindeki dvd yi paylaşma şansın varmı özelden?? kitaptan okuyunca pratiğe dökemiyor insan tam olarak...nasıl paylaşılır onu da bilmiyorum ama, olabilirse sevinicem berrayı da öperim[/QUOTE]

slm canım. ben de şimdi ayrı dvd satılıyor mu diye araştırmıştım onu soracaktım senin yazını gördüm :))
ben de kitabını almıştım. yarın son kontrolüm var inşallah salı günü bebğimize kavuşacağız. kitabın ilk 3 aylık olan yerleri okuyup post-it le yapıştırıp yazdım. geceleri de hala okuorum.

kızlar bi şey sorucam bebekleriniz gaz çıkardığında ya da kaka yaptığında kokuyor mu? yeni doğan bebeğin kokmaz gibi geliyo ama bizimki kokuya baya. acaba bi problem mi var ki? zaten gazlı bi bebek sabah 7 den beri de uyumadı gece de cok iyi değildi. bu kolik mahvetti bizi. düzen falan kalmadı

Son düzenleme:

trosyd kremi dene bide canım..

oda olmazsa bez markasını değiştir.

SKRcim canım benim kızımın kakasıda kokuyor ama öyle buram buram değil. hafif bi bebek kakası kokusu işte :))
gazı kokmuyor ama.

Bernysita ayni bizim hayatimizi anlatmissin, bizim bebekte 2 saatte bir uyaniyor, ben de doymuyor mu gaz mi anlamiyorum, surekli agliyor

Zafgul canim bene sen tokken vermissin mamayi ondan kusmus. Bize de olmustu mama vermiyoruz artik.

canım sana özelden mesaj atayım dedim ama doluymuş mesaj kutun. biberonu dar ağızlı mı geniş ağızlı mı almak gerek. bir de kitabın dvd si ayrı satılıyor mu bilgin vaar mı ben kitabını yaklaşık 2 ay önce alıp okumaya başladım.

ben de senin gibi yapmıştım ama cnm bebek olunca öyle yazılanı uygulamak pek kolay olmuyorarkadaşlarda varsa ne güzel olur izlesek. ben googlede aradım epey. bulamadım...

kızlar ben doğum yaptım suni sancı verdiler ama açılmam olmadığı için sezeryan oldum ve hiç sancım ağrım olmadı çok memnun kaldım. ama tabi şuda var benim suni sancımda bile sancım ağrım olmadı nedenini bilmiyorum.doğum yapacaklara tavsiyem normal değilde sezeryan olsunlar daha kolay bence. hayırlı doğumlar...

Slm bizim de pisik hala geçmedi bugün zeytin yağı. Deniycem bakalım canım sıkılıyor başka ne var ne yok bakalım gecmise

Slm bizim de pisik hala geçmedi bugün zeytin yağı. Deniycem bakalım canım sıkılıyor başka ne var ne yok bakalım gecmise

zeytinyağını sakın direk sürme bzmkinin poposunu beter etti dr. sakın sürme bidaa asitli dedi sürenlerde ısıtp mı ne sürüyomuş..

canım ben kız 1 aylıktan bu yana öyle eğer herşey yolundaysa , değilse 2 gündür yaşadığımız gibi sabaha karşı 4-5 gibi uyuyor akşam en son 9 da uyanarak, sebebinide bugün anladık büyüme atağı evresindeymiş, bu durumu en son 41. gün itibariyle 1,5 hafta yaşamıştık ve okuduğum kadarıyla ilk atak 6. haftada başlıyor , yani ayça senin oğlanın 3 gündürkü huysuzluğunun sebebide bulundu :)

bu atak dönemlerinde sütlerde artıyormuş, o dönem ne kadar alması gerekiyorsa o kadara çıkıyormuş, yine bu dönemde bebek daha çok acıkıyor ve sürekli beslenmek istiyor bu yüzden ya saat başı emzirin hem bebek büyüsün hemde süt dahada artsın yada 3 saatte bir besleyin , 1,5 saatte bir sağın , ben bu hafta kampa alıcam kendimi ve hep sağıcam.

ben cam biberon almıştım standart yazıyordu eğer bulursanız (bu aralar zor bulunuyor) cam al canım, bulamazsanda dar al, akış ne kadar yavaş ve zor o kadar iyi

dvd yide tek satıldığını duymadım , üzerinde hediyedir yazıyor bir çözüm bulmaya çalışır , bulursam bildiririm kızlar sizlere , bundan sonra alacaklarda fiyatını düşünmeden dvd lisini alsın mutlaka, internette 20-30 tl daha ucuz bende aldıktan sonra gördüm

teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…