- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #46.961
Gamzeeeeeeeeee :)) kızı yıkadım yedirdim uyuttum sanırım bi 10-15 dakikam var :))) bi dahaki viyaklamaya kadar burdayımmmm bu arada 1 nisan oldu bizden doğurmayan kaldı mı?liste güncel mi hemen bakıyım
yok canım iki listede güncel değil, güncellemedim oradan biliyorum(((
ne var ne yok miray nasıl, ne yapıyor ki seni bu kadar baskı altına aldı, yenidoğan değil mi bu velet uyandıramama sorunu ile cebelleşmen lazım senin bu aralar, yoksa içerde bekleye bekleye atlatmışmı o evreyi :))))
aynen öle atlatmış bence içerde :)))) doğdu direk 40 günlükten başladı gibi benimki.. sağlığı iyi çok şükür.. hala mama süt devam ediyoruz karnı doymak bilmiyo :) gün içinde sabah 10-11 gibi uyanıyo karnını doyuruyorum gaz çıkar altını değiştir yatır süt sağ derken tekrar uyanıyo akşama doğru iyice huysuzlanıyo ağlamalar kesilmiyo.. akşam da 11-12 gibi yatıyoruz beraber gece 3te kalkıyo bende emzikten çıkardığı sese uyanıyorum anlıyorum acıktığını :) yine bi karın doyur alt değiştir faslı.. saat 6 da tekrar... Allahtan geceleri rahat da bende uyuyorum onla beraber. ama gündüz çok az uyuyo. uyuduğu aralıkta ben ancak yemek yiyorum yada süt sağıyorum o derece yani :)
siz nasılsınız? çok istiyorum bende artık şu kırkımız çıksında gezelim diye kızımla az kaldı bakalım.. haftaya cmtsi 1. ay olcak kalça ultrasonu çektircez. ayçaya da sordum benim doktor 1. ay dedi, eve yakın bi hastaneyi aradık o da 2.aydan önce çekilmez dedi kafam karışmıştı ama kendi doktoruna çektircem 1. ay beklemeyelim daha fazla dimi?
lagrima canım sen de doğum yapmışsın..gözün aydın canım..inşallah küvezden de bir an önce çıkar kuzun,kmbilir çıkmıştır bile şimdi
.
Canım dualarımız seninle... hayırlı ve kolay bi doğum olsun inşallah... iyi haberlerini bekliyoruz..kızlar dualarınıza ihtiyacım var.2 gecedir sancı çekiyorum.dün hastaneye gittik fakat nstde sancım çok şiddetli çıkmıyodu,dr.muayenesinde ise 1cm açıklık olduğunu ve doğumun çook başında olduğunu söyledi.öğleden sonra yine kontrol etti,durum hala aynı oluınca istersem eve gidebileceğimi söyledi,uzun sürebileceği için hastanede daha da bunalabilirsin dedi.seve seve onayladım tabi..ama dün gece yine sancılardan dolayı uykusuz bir gece geçirdik,7 ila 9 dk.da bir sancı girdi,sabah da nişanım geldi.gün içinde dolaştıkça biraz daha hafifledi ama artık daha seyrek aralıklarla ve şiddetli giriyor,15 dk.da falan..birazdan duşumu alıp hastaneye gidicez.inşallah bu kadar sancıya karşılık açılmam artmıştır kızlar noolur dua edin,yoksa bir gece daha aynı sanccıları çekmeye ve uykusuzluğa tahammülüm kalmadı.zaten daha da uzrsa normal doğum yapacak gücüm kalmayacak...inşallah fazla uzun sürmez de alırım kızımı kucağıma artık....
kalça 1. ay itibariyle yapılıyor ben tam 30. günde çektirmiştim, bizde kalp ve batına da bakıldı.
kızım seninkide laptop süt sağarken alsana kucağına benim nasıl burada bu kadar online olabildiğimi sanıyorsun :) süt sağarken hep kucağımda, zaten günün yarısı ediyor süt sağma :)
kaç gündür bangır bangır reklamını yapıyorum denk geldin mi bilmem, tracy hogg dvd li kitap seti, hemen şimdi ver siparişini almadıysan internette fiyatlar daha uygun , göğüs kalkanı tavsiyem gibi düşün bunuda :)
ewet cnm. küvezden de cıktık hastaneden de çıktık ama antibiyotik kullanıyoruz sabah akşam iğneye gidiyoruz hastaneye. yarın muayenemiz var bakılacak umarım düzelmiştir ve iğneleri biter.
hastanede yattıgı sürece sağdım sütümü götürdüm ama ne yazık ki biberonla vermişler ve alışmış biberona şimdi evde bir türlü emziremiyorum nasıl alıştıracagım. sagıp sagıp biberonla veriyorum alıştırmaya da çalısıyorum ama olmuyor.. nasıl alıştırabilirim ki? fikri olan var mı?
Canım öncelikle gözün aydın.. Allah analı babalı büyütsün yavrunu.. Şükür hastaneden de çıkmışsınız..
Memeye alışır bence, ben şuan biraz emzirip sonra biberonla veriyorum çünkü çok ememiyo, hemen bir iki çekip uykuya dalıyo uayndırıyorum zorla ama yine çok az çekiyo böle yarım saat uğraşıp biberonu veriyorum.. sen de zorlamaya devam et sabırla mutlaka alacaktır.
Canım dualarımız seninle... hayırlı ve kolay bi doğum olsun inşallah... iyi haberlerini bekliyoruz..
Hemen arıyorum netten alıyım bari :))
aslında sağarken nete bakabilirim ama ben böle göğsü sıkmadıkça çok gelmiyo gibi geliyo bana iyice uzuyo sağma işi diye direk oraya konsantre oluyorum :)) haklısın bari sağarken giriyim de uzun da sürse en azından burda vakit geçirmiş olurum..
bende 1. ayda çektircem yaa bi an önce çıksın aradan.. bakalım başka bişeye bakcak mı doktor. ultrason dedi ama başka bişey demedi.
bu arada 40tan sonra daha rahat oluyo muben çok hevesliyim kırkı çıkınca daha sakin olcak gibi geliyo
Canım dualarımız seninle... hayırlı ve kolay bi doğum olsun inşallah... iyi haberlerini bekliyoruz..
Hemen arıyorum netten alıyım bari :))
aslında sağarken nete bakabilirim ama ben böle göğsü sıkmadıkça çok gelmiyo gibi geliyo bana iyice uzuyo sağma işi diye direk oraya konsantre oluyorum :)) haklısın bari sağarken giriyim de uzun da sürse en azından burda vakit geçirmiş olurum..
bende 1. ayda çektircem yaa bi an önce çıksın aradan.. bakalım başka bişeye bakcak mı doktor. ultrason dedi ama başka bişey demedi.
bu arada 40tan sonra daha rahat oluyo muben çok hevesliyim kırkı çıkınca daha sakin olcak gibi geliyo
sseninki uyuyormuş bizimki kıyamet kopartıyor. 2 3 cekiyor bakıyor biberondaki gibi gelmiyor aglıyor.
ewet cnm. küvezden de cıktık hastaneden de çıktık ama antibiyotik kullanıyoruz sabah akşam iğneye gidiyoruz hastaneye. yarın muayenemiz var bakılacak umarım düzelmiştir ve iğneleri biter.
hastanede yattıgı sürece sağdım sütümü götürdüm ama ne yazık ki biberonla vermişler ve alışmış biberona şimdi evde bir türlü emziremiyorum nasıl alıştıracagım. sagıp sagıp biberonla veriyorum alıştırmaya da çalısıyorum ama olmuyor.. nasıl alıştırabilirim ki? fikri olan var mı?
elektrikler gitmişti neyseki çok uzun sürmedi :) ev soğumaya başlamıştı yoksa ve biz nerelere gitsek diye düşünüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?