- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.181
bnmki memede uyuyo valla yoksa pek uyumuyo
yaa madem öyle ben de deneyeyim bari su vermeyicnm annenler biraz doğru söylemiş suyun bebeğe bir zararı yok bana hastaneden cıkarken cocuk dr sarılığı için kaynatılmış ılıtılmış su ver dedi ve halada veriyorum....
.
aynı bizi anlatmışsın Sibelcim.
kızım kıskanmıyo gibi görünüyo ama yapmadığı kalmıyo bize. İnatçılığı had safhada. bizimle hiç yatmayan kızım gece saat kaç olursa olsun yatağından inip yanımıza geliyor. bende alıp geri götürüyorum. bu gece ne zaman geldi bilmiyorum sabah Dideme uyandığımda yanımda yatıyordu!!! tabi alıp götürdüm yine:))
ayyy walla özendimm.. nerdee biz alıştırdık sallamaya, şimdi yatağına öylece koyuyorum kendini yırtarcasına ağlıyo tabi bende alıyom hemen kucağıma..
şu an ne kadarlık, bende heyecanla bilinçli gülümseyeceği anları bekliyorumKızım yaptıgım sebeklıklere guluyo artık yaa,hayret ettım,onceden bılıncsız bı sekılde guluyodu,sımdı gayet bılınclı guluyo,bıde agladıgında besıgınden kucagıma aldıgımda nası mutlu oluyo anlatamam,yuzde mutlu bı ıfade ve cıkardıgı harıka sesler,uykuyu ıskence sanıyo heralde:)
6ay kınasıdamı var,anaam cok cahıl kalmıısım ama yapan olmayınca bılmemek normal,onda ne oluyo pekı canım
asel de memede uyuyor genelde..geceleri bazen kendi kendine daldığı da oluyor..
sizin de öyle oluyor mu bilmiyorum,uyuduğum zamanlarda kızımın yüzü gözümün önüne geliyor ve ben öyle uyanıyorum..yaşama beni en çok bağlayan varlık o oldu..
ve kızlar size bir soru?ben genelde çorba,sebze yemeği ile besleniyorum..akşama bulgurlu bişey yaptım,yersem kızda gaz yapar mı aceba?bulgur tüketiyor musunuz,sıkıntı oluyor mu?
asel de memede uyuyor genelde..geceleri bazen kendi kendine daldığı da oluyor..
sizin de öyle oluyor mu bilmiyorum,uyuduğum zamanlarda kızımın yüzü gözümün önüne geliyor ve ben öyle uyanıyorum..yaşama beni en çok bağlayan varlık o oldu..
ve kızlar size bir soru?ben genelde çorba,sebze yemeği ile besleniyorum..akşama bulgurlu bişey yaptım,yersem kızda gaz yapar mı aceba?bulgur tüketiyor musunuz,sıkıntı oluyor mu?
Eki Görüntüle 387996 oğluşum şu an dayısının yatağında uyuyor, şimdiki haliPollyannanın tavsiyesi ile bebeğimi her yerde uyutmaya alıştırıyorum
Eki Görüntüle 387996 oğluşum şu an dayısının yatağında uyuyor, şimdiki haliPollyannanın tavsiyesi ile bebeğimi her yerde uyutmaya alıştırıyorum
ben 2-3 günde 1 bulgur yerim mutlaka. sütümü arttırıyor. bebeğime gaz konusunda zarar verdiğini düşünmüyorum şu ana kadar olmadı öyle bişey yani ama tabi her bünye ve her bebek farklı
bende açık öğretim sınavına girdiğimde gözümün önünde hep oğlumun yüzü vardı,
bu arada bulgur sütü artırır diye biliyorum ben hatta bulgur pilavı yapıp yerler bol bol:44:
eskiden eskiye bebeklerin hal ve davranışlarına bakarak davranışımı şekillendirmeye çalışırdım, çünkü yaklaşık bir yaşına kadar bebeklern davranışları bilinçli değildir, yani fıtrat üzeredir, mesela bebeklerin çoğunun bu şekilde yattıklarını farkettim, ve bende yıllardır yatışımı bu şekide düzenledim, mesela bebekler burundan alırlar nefesi ve diyafram nefesi alırlar, demekki bizim fıtratımıza bu şekilde nefes almak uygun, yada bazı yerlerde müzik eşliğinde oynamaya karşı çıkarlar, bende derim, uygun ortam sağlandıktan sonra neden olmasın, küçücük bir bebek bile müzik duyunca ellerini, kollarını kaldırıp oynar, demekki oynamak insanın fıtratında var, bunun gibi bir çok şey, bebeklernizi çok iyi takip ederseniz onlardan çok şey öğrenirsinizoy oyyy kurban olurum senı verene,nasılda guzel uyuyo,benım kızımında uyku pozısyonu aynen boyle..
bende açık öğretim sınavına girdiğimde gözümün önünde hep oğlumun yüzü vardı,
bu arada bulgur sütü artırır diye biliyorum ben hatta bulgur pilavı yapıp yerler bol bol:44:
şu an ne kadarlık, bende heyecanla bilinçli gülümseyeceği anları bekliyorum
eskiden eskiye bebeklerin hal ve davranışlarına bakarak davranışımı şekillendirmeye çalışırdım, çünkü yaklaşık bir yaşına kadar bebeklern davranışları bilinçli değildir, yani fıtrat üzeredir, mesela bebeklerin çoğunun bu şekilde yattıklarını farkettim, ve bende yıllardır yatışımı bu şekide düzenledim, mesela bebekler burundan alırlar nefesi ve diyafram nefesi alırlar, demekki bizim fıtratımıza bu şekilde nefes almak uygun, yada bazı yerlerde müzik eşliğinde oynamaya karşı çıkarlar, bende derim, uygun ortam sağlandıktan sonra neden olmasın, küçücük bir bebek bile müzik duyunca ellerini, kollarını kaldırıp oynar, demekki oynamak insanın fıtratında var, bunun gibi bir çok şey, bebeklernizi çok iyi takip ederseniz onlardan çok şey öğrenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?