- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.141
gamze saol valla içimi rahatlattın.bu arada süt sağarken bı sure sonra göğsümde süt bıttıgı için artık gelmemeye başlıyo,süt sağma işlemını bitirmelimiyim,yoksa bı sure daha devam etmem mı gerekıyo?
ben ediyorum beynime daha ihtiyaç var ama sen bu kadar ürettirmişsin diye kandırmak için :)
Tebrik ederim seni Gamze, sağma yazını okumuştum. bir soru da ben sorayım. Benim sağma makinamda Avent Hızını nasıl ayarlıyorsun çok hızlıda mı çalıştırıyorsun yoksa yavaşta mı ? 3-4 saat emzirmeye çalışmaktan da çok yoruldum ben zaten.
hızlıda yapıyorum, aheste aheste oldumu sabrım yetmiyor artık :)
sağdığımda hızlıda çalıştırıyordum sabırsızım bende yarım saat sağıyorum. Sütümüz bol olsun inşallah
sendemı sut sagıyosun
Gunaydin herkese:) Gamze bebisin uyusa da sen kalkip sut sagiyor musun? Ben kalkmiyorum ne zaman kalkip emecegi belli
Olmadigindan, hata mi ediyorum acaba:s
kızlar bizim oğlan ishal gibi demiştim ya..biraz önce doktorunu aradım..biogaia die bi damla almamı söyledi..günde 5 damla 1 kere..internetten baktım içinde prebiyotik olan tek damlaymış ve bağırsak fonksiyonlarını düzenliyomuş..sorunu olan arkadaşlar doktorlarına sorup alabilirler
gece uykumdan beni berra dışında hiçbir güç uyandıramaz :) benim kızım her sabah 5 te uyandığından mecbur ayaklanıyorum,önce biberonla besliyorum onu peşinden süt sağıyorum, eğer uyanık kalmışsa o arada sağdığım memeyi emzirtiyorum. Özel olarak süt sağmaya en son Berra doğduktan 15 gün sonra kalkmıştım, hastanedeydi ya onu emzirir gibi sağmam gerekiyordu süt gitmesin diye...
?
Günaydın kızlar..nasılsınız..
Güneşli ve güzel bir izmir sabahı ve bugün benim doğum günümiçim kıpır kıpır tarifsiz bir mutlulukla başladım güne ve nedenini bende çözemedim henüz hiçbiryere sığamıyorum hem yüreğim hem bedenim kıpır kıpır....Oğluşumla geçireceğim ilk doğum günüm
Güneşli ve güzel bir izmir sabahı ve bugün benim doğum günümiçim kıpır kıpır tarifsiz bir mutlulukla başladım güne ve nedenini bende çözemedim henüz hiçbiryere sığamıyorum hem yüreğim hem bedenim kıpır kıpır....Oğluşumla geçireceğim ilk doğum günüm
aynen öyle senin psikolojin çok önemli.
her iki sütte çok önemli, biri protein biri yağ vucudun temel taşları.
bu arada maşşallah senin sütün oldukça iyi, çok çok iyi hatta, dahada çoğalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?