2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ediyorum beynime daha ihtiyaç var ama sen bu kadar ürettirmişsin diye kandırmak için :)

ben ediyorum beynime daha ihtiyaç var ama sen bu kadar ürettirmişsin diye kandırmak için :)

Tebrik ederim seni Gamze, sağma yazını okumuştum. bir soru da ben sorayım. Benim sağma makinamda Avent Hızını nasıl ayarlıyorsun çok hızlıda mı çalıştırıyorsun yoksa yavaşta mı ? 3-4 saat emzirmeye çalışmaktan da çok yoruldum ben zaten.

hızlıda yapıyorum, aheste aheste oldumu sabrım yetmiyor artık :)

sağdığımda hızlıda çalıştırıyordum sabırsızım bende yarım saat sağıyorum. Sütümüz bol olsun inşallah

aminnnn :)

bu arada yaptığım yemekler etkisini gösterdi galiba, bu kadar uykusuzluğa ve 3 saat önce sağmama rağmen sonuç fena değildi az önceki sağmamda :)

Gunaydin herkese:) Gamze bebisin uyusa da sen kalkip sut sagiyor musun? Ben kalkmiyorum ne zaman kalkip emecegi belli
Olmadigindan, hata mi ediyorum acaba:s

kızlar bizim oğlan ishal gibi demiştim ya..biraz önce doktorunu aradım..biogaia die bi damla almamı söyledi..günde 5 damla 1 kere..internetten baktım içinde prebiyotik olan tek damlaymış ve bağırsak fonksiyonlarını düzenliyomuş..sorunu olan arkadaşlar doktorlarına sorup alabilirler

Gunaydin herkese:) Gamze bebisin uyusa da sen kalkip sut sagiyor musun? Ben kalkmiyorum ne zaman kalkip emecegi belli
Olmadigindan, hata mi ediyorum acaba:s

gece uykumdan beni berra dışında hiçbir güç uyandıramaz :) benim kızım her sabah 5 te uyandığından mecbur ayaklanıyorum,önce biberonla besliyorum onu peşinden süt sağıyorum, eğer uyanık kalmışsa o arada sağdığım memeyi emzirtiyorum. Özel olarak süt sağmaya en son Berra doğduktan 15 gün sonra kalkmıştım, hastanedeydi ya onu emzirir gibi sağmam gerekiyordu süt gitmesin diye...

Kuşum , oğluşum nasıl sıkıntılar devam mı ?

günaydınnn kızlar...bizimde kırkımız çıkmış bulunuyor ama benim hala kahverengi olarak devam ediyo ne zaman bitcek ya off(

Günaydın... Oğluşum dün kaka yapmadı bugünde resmen köpük yaptı... Hardallı kremşanti gibi:))))))) Bir araştırayım bakalım...

Bizim oglan da 5 te kalkiyor, ama gece yatmadan mama falan da verdigimizden iste o arada 5-6 saat geciyor bazen, ben de sutum kacar mi diye korkuyordum:& uyumasam da uykusuzluktan gitcek, butun uykum o arada cunku

Günaydın kızlar..nasılsınız..
Güneşli ve güzel bir izmir sabahı ve bugün benim doğum günüm içim kıpır kıpır tarifsiz bir mutlulukla başladım güne ve nedenini bende çözemedim henüz hiçbiryere sığamıyorum hem yüreğim hem bedenim kıpır kıpır....Oğluşumla geçireceğim ilk doğum günüm

Cnm doğum günün kutlu olsun. Allah oğlunla sevdiklerinle geçireceğin hayırlı sağlıklı ömürler versin inş...

Çok tatlı demi kendi canınla ilk doğum günü :)

Doğum günün kutlu olsun canım benim, peş peşeymiş ben sen semra var mı başka nisan doğumlu koç annesi :)

günaydın kızlar. nasılsınız?

aminn çogalsında azalmasın inşallah. psikolojimi düzgün tutmaya çalısıyorum elimden geldiğince:)

iyikidoğdun cnm.. doğum günü kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…