2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım başta çok taş gibi oluyorlardı pek sağmıyordum ama şimdi taş gibi olmasını bekletmiyorum mümkün oldugunca dün gece hiç sağmadım diye çok dolmustu ağrı yapıyordu artık.
buarada sütümü tam olarak sağdığımda göğüslerim tam boşaldıgında yani sonra dolarken çok ağrı sızı yapıyor sizde de oluyor mu

canım yaaa(
bende ilk kızımda çok çekmiştim meme yarasını kızım kanlı kanlı emiyordu.. her denileni yaptım ama fayda etmiyordu.. cayır cayır yanıyordu meme uçlarım sağlık ocağındaki hemşire tülbente pamuk sarmamı ve bepanthen sürüp onuda üzerine koymamı söylemişti. bu bana fayda etmişti. sende bi dene istersen.. bu kez yine meme uçlarım yara olduğunda hemen bepanthen kullandım ve çabuk atlattım çok şükür. bende talasemiliyim aynı durum bende de söz konusu.yaralarım geç iyileşir, çabuk hasta olurum geç düzelirim filan çinko iyi geldi bu kez bana.. yaram çabuk kaynadı, daha çabuk toparlandım. ilk kızımda 3 haftalıkken hala yatağa mahkumdum( Rabbim şifanızı versin canım.

valla hangi dizi olursa olsun ben çağırırım eşimi.. ilk kızımda çok yoğun çalışıyordu ben bile göremiyordum yüzünü doğru düzgün. ve o sıralar bana hiiiiçç yardımı olmuyordu. bende hiç istemiyordum.. bu kez hem akıllandım hemde o daha az yoğun çalışıyo:) banyolarını beraber yaptırıyoruz, susmadığında atıyorum üstüne.. mecbur bakacak. leylek getirmedi ya bu çocuğu.. sende eşine ben tek başıma yaptırdım banyosunu DEME SAKIN!!!!! valla ben hiç afraya tafraya gelemem artık..

cnm çok geçmiş olsn Allah şifa versin snada ya çok üzüldüm bi an önce iyileşsin göğüslerin inşallah..bebeğinide korusun hertürlü kötü şeyden

kızlar doğum yapalı kaç gün oldu kaç kilonuz gitti? ve doğum şekliniz. bende yapıştı kaldı gibi kilolar. göbek desen o biçim. çatlaklarıma laf yok zaten :) 27 gün oldu 10 kilom gitti okadar.

hamilelik serüvenim 62 ile başlayıp 85le son buldu:) sezaryen doğum yaptım doğum sonrası hemen 74e düştüm suan da 69um.

hayırlı cumalar kızlar... benim oğlan gene tilki uykusundaa 5 dk bi uyanıo sallıom ayağımda pazartesi mevlüt var ve yapılcak işlerim var ama kalkamıom:)) çam ağacı dağıtıcam mevlütümüzde onlara nazar boncukları aldım takıcam kurabiye yapıcam şeker hamurundan oğlan güzelce uyursa....
bişey sorucam butiğim sitesinden bişey alan var mı ben akşam dayanamdım bi pantolon sipariş ettim çok beğenmiştim şimdi siparişlerime giriorum siparişiniz yok dio dandik bi site gibiydi zaten bide eşime sölemedim bişey olmaz nolcak dedimm ama sipariş takibi die bişey yok anlamadım morhiponun falan gözünü seveyim:) bide yüksek limitli kart kafam karıştıiş açmayım başıma inşallahh

kızlar doğum yapalı kaç gün oldu kaç kilonuz gitti? ve doğum şekliniz. bende yapıştı kaldı gibi kilolar. göbek desen o biçim. çatlaklarıma laf yok zaten :) 27 gün oldu 10 kilom gitti okadar.

bn doğumdan 10 gün sonra tartılmştm 10 kilo gtmişti şmdi hç tartılmadm moralim bozulmasın diye

Bende duvara asabılıcem sevımlı cerceveler almak ıstıyorum,kızımın basılacak fotoografları var ama bı dısarı cıkamıyorumkı,cıksamda kızı nasıl ıdare edıcem,neyde tasıcam,acıkırsa nerde emzırıcem offf offf offfffffff

Doğum yapalı 46 gün oldu.. gebeliğimde 13,5 kilo almıştım, şuan 4 kilo fazlam var..

dünki maceradan sonra kızım uyur uyumaz hemen başına radyo açıp koyuyorum.. o ninni gibi geliyo sanırım, az bi mırıldansa da 1-1,5 saat uyuyor:) sende oğlan uyuyunca öyle yap.. belki yapıyosundur bilmiyorum ama:))
inşallah annesinin işi olduğunu anlayıp uzun uzun uyur Metehan bey:)

ben eşimin titizliği yüzünden netten pek alışveriş yapamıyorum, yapsamda kapıda ödeme seçeneğiyle yapıyorum.

heee bu arada az önce kargo geldi.. üye olduğum bi siteden orkid platinum göndermişler hemde 2 paket:)) he heee çok makbule geçti valla.. hazır yaz geliyorkene:))))))))

40 gün oldu 71 le doğuma girdim şuan 63.5 kg yum..göbeğim çok az kaldı..ama eski pantolanlarım olmuyor bacaklarımdan geçse kalçamda kalıyor( ama çatlağım yok

Selamlaaar...

AMERDA doğum günün kutlu olsunnnn :)

aaah ah Gamzem :)) galiba benim kız bi tuhaf yaa.. ya uyuyo, ya da ağlıyo :) şöle uyanıkken biraz etrafa bak bizimle muhabbet et dimi? yoook en fazla 1-2 dk öle kalıyo sonra başlıyo mızıldanmaya.. 40ı çıkana kadar gündüz öyleydi gece deliksiz uyuyodu.. 40tan sonra Ayçanın kulakları çınlasın :) tam tersine döndük.. şimdi bütün gün uyuyo gece ağlıyo geçen gece dayanamadık doktora götürdük.. arabaya binince susar ya orda bile ağladı ta kiii doktoru görene kadar.. Adam bunu soydu yatırdı adama bi gülücükler bi işveler eşimle birbirimize bakakaldık.. doktor karnını dinledi tabii bayaa gaz var dedi bi yarım fitil yaptı bi de metsil yazdı geldik eve.. off daha ne dertleri varda hala karşımda uyurken mızıldıyo

Canım çok geçmiş olsun...

18 kilo almıştım, 44. gündeyiz 12 kilosu gitti 6 kaldı

selam herkese... umarım herkes ve melekleri iyidir...
ya oğluma eldiven taktırmadı annem bugün elleri rahat dursun diye sonuç burnunun kenarını yırtmış kanamış kıyafetinede sürtmüş kanı. off ağladım ağladım içim parçalandı... eldivensiz hem çiziyor yüzünü ya bende istiyorum eldivensiz hava alsın elleri ama yok eldivensiz hayat bundan sonra...

aynı dert bizde de var.. güzelce kesiyorum tırnağını yine de bi yerini denk getirip çiziyo sürekli eldiven takıyorum : ellerini ben bile özlüyorum yavrum naapsın

bu siteye üye oldum bende güzel bilgiler varmış...

doğum günü kutlu olsun canım...
oğlun ve ailenle bir ömür mutlu, sağlıklı hayatın olsun...

canım çok geçmiş olsun...

canım öyle yada böyle alışması lazım.. sende ağlama sakın bu sebepten.. ben bayağıdır takmıyorum eldivenlerini. kızım kendini değil bizi çiziyo sağolsun:)))) geçen gün eşimin boynuna uzunca bi çizik atmış:)) benimde göğsümü çiziyo hep

MELİKE seni kkda görmek ne güzell..
ben bu 2 kızla kafayı yemek üzereyim... Depresyondayım kızlar...

Selam kızlar ınsallah herkesler ıyıdır benı sorack olursanız yaa bok temzlıorum yada meme verıorum baska bı ıse yaradıgm yok:) Bugn dr kontrolumz vardı dr degstrdk cok sevdım ama adamı cok tatlı:) Neyse cocugumn durumunu cok begendıı herseyımz yerınde boyu kılosu vs cok ıyı dedı gıt bıdaha 5 hafta sonra gel dedı bı an dusundum dedım lan karnımdayken gecmesını bekleyemzdm gormek ıcın sımdı yanımdaa hıc cagırmasaaaaaada olur dıye:)) Oyy yerım onu bennnnn benm oglan huysuz anam kucagımda uyumak ıstıo hep memedeykn uyuo mıs gıbı yerıne koyarken acıo gozlerını bıde cok uyums gebı gerınmıomuuu nekdr sınr olsamdaa yınee yavvrum dıyıp kucklıorum analık cok degısık bıseymısss:) Boyle ıste kızlarr ozluorum burayı hele bı hale yola gelsın bızımkı daha sık gelırım ınsllh:)

Canım coook gecmıs olsun ALLAH tez zamanda sıfanızı versın ınsallah.
biz çok sıkıldık, azcık atalım kendimizi dışarı, fidanlık falan bulayım kendime, çiçek dikesim balkonda soğan sarımsak domates yetiştiresim var :)
Ahhhhhhhhhhhhhh gel 40:)) Şafak 19 :)))
Benm dogm yapalı 21 gun oldu 12 kılo almıs ıdım normal dogm oldugu ıcın hemen attım kılomu 10. gun tartıya cıktıgımda 2 kılo fazlam vardı lakınnnnnnnnn sımdı 4 kılo fazlam var cunku sut olsun dıye ne yıyecgımı sasrdm oda degılll okdr cok memede duruokı benm oglan artık stresten ne yıcegımı sasırıorum bıde her gelen borek corek yapıp getırıoo yemeden edemıorum neyseee bunada sukurrr halımden cok memnunum ama memelerım agzıma gırck gıbııı ısteee buu delı eder benııııııııııı
aynı dert bizde de var.. güzelce kesiyorum tırnağını yine de bi yerini denk getirip çiziyo sürekli eldiven takıyorum : ellerini ben bile özlüyorum yavrum naapsın

Bende hıc cıkrtmıorum tırnaklrı cok fenaaa bıde ellerı buyuk parmkları uzunn eldıven olmuo hep cıkıoo bılegı hep acık kalıoo normal eldıven takcm cocuga nerdysee :)))

Buarada dıkkat ettımde benım oglan 43 haftalk olms yaa dogrtayım sunu barıı:)) Nasıl edıoduk kı hepsını unuttum gıttı:) Oglumun ebesı olmak ısteyen varsa bı yardım etsın:))

Bende bugun dr dedım bebısım bazn cok zorlanıoo dedımm ıkınıo ıkınıoo ama sonra yıne gayet sulu yapıo dedım aynen boyle acıklamalrda bulunduu bende korkuodum kabızlık cekıo dıyee aksama kadr yapmazsa hemen dert edınıodum:)

bencede zorda olsa giriorum ama bi kaç gündür giremedim misafir vardı

şu erkeğin bi resmini görsek artık mine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…