2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere...

gamzecim aventin hangi pompasını kullanıyorsun? resmi falan varmı? satın alacagımda kiralamıştım ama almak şart oldu. birde sütümü sagıyorum 5 dkkada bir göğsüm bitiyor akmıyor devam edeyim mi? bırakayım mı? ben bırakıyorum normalde diğer göğsüme geçiyorum.

kızlar birde 3 aylık olunca tatile falan cıkmamızda bi sakınca olurmu sizce?

Son düzenleme:

LeGa-Be-Be kullandığım ve çok memnun kaldığım tüm ürünlere blog sayfamdan ulaşabilirsin

nice yaşlara cnm..doğum günün kutlu olsun..

kızlar hepinize günaydın. Hayırlı cumalar

günaydınnn kızlar...bizimde kırkımız çıkmış bulunuyor ama benim hala kahverengi olarak devam ediyo ne zaman bitcek ya off(

canım benimde bugün 52. günümüz benim hala kahverengi akıntım devam ediyor. bitmesini dört gözle bekliyorum.

AMERDA doğum günün kutlu olsun cnaım bu mutluluğun ömür boyu sürmesi dileğimle. Nice mutlu yaşlara

Kızlar gece süt sağmak için kalkıyormusunuz diye konusulmus. normalde gece her uyandıgımda önceden sağdığım sütüde versem sonra sağıpta uyuyordum ama mesela bu gece 11de sağmıstım ve yattık. gece bikaç kere uayndı sagdıgım sütleri verdim. uykusuzluk tavan yapmıstı sağamadım o yüzden sabah 8de sağdım ama göğsüm taş gibi olmustu :S

amerda cımmm doğum günün kutlu olsun:)))

az önce hastaneden geldik arkadaşlar. her zaman kanlı kusuyordu kusmuğunu. sabah birden kan kusmaya başladı. resmen kandı, pıhtılı.. apar topar doktorumuza gittik. göğüs uçlarım o kadar yaraydı ki, gösterdim. ondan dedi. aktif kanama var dedi.. oğlum resmen lıkır lıkır kan içmiş yine de ben genel cerraha da göründüm. o da ultrason istedi. onda birşey çıkmadı. emzirmeye bağlı ufak kistler varmış. oğlumdan da kan aldılar. o da temizdi şükür.. çocuk doktorum, sütünü sağ dicem ama en iyi sağan makine bile bebek emmesinden daha narin değildir dedi.. pomad verdiler.. eğer yine de bu şekilde kusmaya devam ederse hacettepe bebek genel cerraha görün dedi, midesinde boğazında birşey varmı diye detaylı araştırılma yapılcakmış dua edin kızlar.
sütün olmaması dert, fazla olması dert, olup ta emzirememek te dert.. inanın emzirirken öyle acıyorki ben doğumda bu kadar acı hissetmemiştim.. bebeğim de bendeki sıkıntıyı anlıyor tabi..ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. dolayısıyla bizim bağışıklık sistemizim çok zayıf. bir yara millette 2 günde iyi oluyrsa bizde 1 ayda...sanırım biraz da o yüzden( neyse cümlesini rabbim nazarlardan saklasın. dualarınızı bekliyorum.

Dun banyo gunumuzdu ama evde mısafır vardı 10 gıbı gıttıler,bende esıme hemen banyo yaptıralım dedım,amaaan bı afra bı tafra oflamalar poflamalar,napıosa sankı bı tek su dokecek dunya laf ettı,gec olmusta cok yorgunmusta,zaten banyo saatımız hep 10 gıbı,yook kurtlar vadısını ızleyemeyecekmıs beyfendı,tum sıkıntısı oymus megerse,bende sınırlendım aldım kızımıda banyo falan yaptırmadım,ıkımızde uyuduk,
sımdı tek basıma bı guzel yaptırdım kızımın banyosunu,oohh tek basımada yapabılıyomusum..
Esıme cok pıs sarmıs durumdayım,her hareketı batıyo,allah sonumuzu hayr etsın...

canım ya çok geçmiş olsun ,üzüldüm....

Fearnes cok gecmıs olsun canım,ınsallah yaraların tez ıyılesır sende emzırmenın acıdan zıyade ne guzel bı duygu oldugunu yasarsın ınsallah

Ayyy su gulben ergenın fonu cok hosuma gıdıyo ama bu kadar basıt bı fonu nıye hıcbır kuafor beceremez anlamam,sac kesımımızde aynı oysakı

Emzirme sorunu yaşayan güzel arkadaşlarım,

Bende biliyorsunuz bir fotoğrafçı Esra var, birde Emzirme uzmanı Esra hanım'ım oldu :)

kendisinin yazılarını, eğitime katılanların notlarını vs okuyordum hep, sizlere bu kadar bilgi verebilmemin önemli kaynaklarından biridir kendisi.

dün kendisiyle iletişime geçtim ve sizden bahsettim, iletişim bilgilerini sizinle paylaşabileceğimden bahsetti, esra hanım ile iletişime geçmek için mail adresi

ertugrul.esra@gmail.com

ve yazdığı birkaç yazının linki aşağıda, şiddetle okumanızı tavsiye ederim, kendisi aynı zamanda eğitimler veriyor, seminerler düzenliyor, bende 20 mayıstaki eğitimine katılıcam inşallah.

ve uzman tv nin uzmanlarından birisidir kendisi

Bebegim Geliyor

Hamile Eğitmeni Esra Ertuğrul - UZMANTV

Girişimci Anneler – Bebeimgeliyor – Esra Ertuğrul – Alternatif Anne

canım ya çok geçmiş olsun ,üzüldüm....

Fearnes cok gecmıs olsun canım,ınsallah yaraların tez ıyılesır sende emzırmenın acıdan zıyade ne guzel bı duygu oldugunu yasarsın ınsallah
teşekkür ederim arkadaşlar..en kısa zamanda iyi olurum,oluruz inşallah.. artık acıyla gözlerimden yaşlar gelerek değil, sevgiyle beslemek istiyorum oğlumu...

canım çok geçmiş olsun göğüs yaralarından bende çok çektim halada çekmeye devam ediyorum o sebeple sağıpta ver,yorum emziremiyorum. seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardım etsin geçmiş olsun canım. Şifa bulursun inşallah.

cnm bazen bende öyle yapıyorum sagıyorum önceden gece kalkınca ısıtıp veriyorum ama genelde sagıp hemen veriyorum.göğsüne sıcak su torbası koy yada sıcak bi dusa gir sagmaya başla işe yarıyor. ilk zamanlar benimde taş gibi olmuştu ateşlendim titreme falan yaptı doktor geçmezse ameliyat edecekti dikkat et sıcak dus iyi geliyor.

cnm geçmiş olsun.. en kısa zamanda düzelir inşallah. göğüslerine ayvanın çekirdeğini suya koy jöle gibi oluyor onu sür iyi geliyor bir yerde okumuştum sütün kaymagıydı sanırım yaralara iyi geliyormuş bi araştır istersen onu.

biz çok sıkıldık, azcık atalım kendimizi dışarı, fidanlık falan bulayım kendime, çiçek dikesim balkonda soğan sarımsak domates yetiştiresim var :)

çok geçmiş olsun canımm acil şifalarr ayva duymuştum ii geliomuş diee bi sür istersen ne kadar fayda etcek bilmeme ama umut iştee ayva çekirdeğini gülsuyunda beklet bi kaç gün sür bakalım duyduğun herşeyi dene inşallah...
amerda doğum günün kutlu olsunnn bebeişinleee güzel bir gün geçirmen dileğiyle

kızlar doğum yapalı kaç gün oldu kaç kilonuz gitti? ve doğum şekliniz. bende yapıştı kaldı gibi kilolar. göbek desen o biçim. çatlaklarıma laf yok zaten :) 27 gün oldu 10 kilom gitti okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…