- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.201
Buarada dıkkat ettımde benım oglan 43 haftalk olms yaa dogrtayım sunu barıı:)) Nasıl edıoduk kı hepsını unuttum gıttı:) Oglumun ebesı olmak ısteyen varsa bı yardım etsın:))
şu erkeğin bi resmini görsek artık mine yaa
amerda cımmm doğum günün kutlu olsun:)))
az önce hastaneden geldik arkadaşlar. her zaman kanlı kusuyordu kusmuğunu. sabah birden kan kusmaya başladı. resmen kandı, pıhtılı.. apar topar doktorumuza gittik. göğüs uçlarım o kadar yaraydı ki, gösterdim. ondan dedi. aktif kanama var dedi.. oğlum resmen lıkır lıkır kan içmişyine de ben genel cerraha da göründüm. o da ultrason istedi. onda birşey çıkmadı. emzirmeye bağlı ufak kistler varmış. oğlumdan da kan aldılar. o da temizdi şükür.. çocuk doktorum, sütünü sağ dicem ama en iyi sağan makine bile bebek emmesinden daha narin değildir dedi.. pomad verdiler.. eğer yine de bu şekilde kusmaya devam ederse hacettepe bebek genel cerraha görün dedi, midesinde boğazında birşey varmı diye detaylı araştırılma yapılcakmış dua edin kızlar.
sütün olmaması dert, fazla olması dert, olup ta emzirememek te dert.. inanın emzirirken öyle acıyorki ben doğumda bu kadar acı hissetmemiştim.. bebeğim de bendeki sıkıntıyı anlıyor tabi..ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. dolayısıyla bizim bağışıklık sistemizim çok zayıf. bir yara millette 2 günde iyi oluyrsa bizde 1 ayda...sanırım biraz da o yüzden( neyse cümlesini rabbim nazarlardan saklasın. dualarınızı bekliyorum.
canım ne güzel seni burda görmek... artık sende düzenini oturttun bence sık sık burda olursun...
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
burdan 1 years old tıkla... çizelgeni hazırla... http den png kısmına kadar olan yazıyı kopyala...
ve topikte sağ üstte kontrol panelinden profil düzenleye gir burdan çizelge bölümüne o yaızyı yapıştır...
babası 40 cıkmadn koymıcksın dedıı facede msj yagmuruna tutuldm koy gorelım dıyee ama sen oyle dıyınce dayanamadm sımdı yavrumm gosterım prensımı sızeee:)) AMa bır turlu yukleyemdım yaaa buyukmu gelıo boyutu anlayamadm:26: hata olustu diyii bağaa
Oglanı 1 yasında ettım hayırlı ugurlu olsun:))))
canım çok geçmiş olsun göğüs yaralarından bende çok çektim halada çekmeye devam ediyorum o sebeple sağıpta ver,yorum emziremiyorum. seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardım etsin geçmiş olsun canım. Şifa bulursun inşallah.
cnm bazen bende öyle yapıyorum sagıyorum önceden gece kalkınca ısıtıp veriyorum ama genelde sagıp hemen veriyorum.göğsüne sıcak su torbası koy yada sıcak bi dusa gir sagmaya başla işe yarıyor. ilk zamanlar benimde taş gibi olmuştu ateşlendim titreme falan yaptı doktor geçmezse ameliyat edecekti dikkat et sıcak dus iyi geliyor.
cnm geçmiş olsun.. en kısa zamanda düzelir inşallah. göğüslerine ayvanın çekirdeğini suya koy jöle gibi oluyor onu sür iyi geliyor bir yerde okumuştum sütün kaymagıydı sanırım yaralara iyi geliyormuş bi araştır istersen onu.
çok geçmiş olsun canımm acil şifalarr ayva duymuştum ii geliomuş diee bi sür istersen ne kadar fayda etcek bilmeme ama umut iştee ayva çekirdeğini gülsuyunda beklet bi kaç gün sür bakalım duyduğun herşeyi dene inşallah...
amerda doğum günün kutlu olsunnn bebeişinleee güzel bir gün geçirmen dileğiyle
canım yaaa(
bende ilk kızımda çok çekmiştim meme yarasınıkızım kanlı kanlı emiyordu.. her denileni yaptım ama fayda etmiyordu.. cayır cayır yanıyordu meme uçlarım sağlık ocağındaki hemşire tülbente pamuk sarmamı ve bepanthen sürüp onuda üzerine koymamı söylemişti. bu bana fayda etmişti. sende bi dene istersen.. bu kez yine meme uçlarım yara olduğunda hemen bepanthen kullandım ve çabuk atlattım çok şükür. bende talasemiliyim aynı durum bende de söz konusu.yaralarım geç iyileşir, çabuk hasta olurum geç düzelirim filan çinko iyi geldi bu kez bana.. yaram çabuk kaynadı, daha çabuk toparlandım. ilk kızımda 3 haftalıkken hala yatağa mahkumdum ( Rabbim şifanızı versin canım.
valla hangi dizi olursa olsun ben çağırırım eşimi.. ilk kızımda çok yoğun çalışıyordu ben bile göremiyordum yüzünü doğru düzgün. ve o sıralar bana hiiiiçç yardımı olmuyordu. bende hiç istemiyordum.. bu kez hem akıllandım hemde o daha az yoğun çalışıyo:) banyolarını beraber yaptırıyoruz, susmadığında atıyorum üstüne.. mecbur bakacak. leylek getirmedi ya bu çocuğu.. sende eşine ben tek başıma yaptırdım banyosunu DEME SAKIN!!!!! valla ben hiç afraya tafraya gelemem artık..
cnm çok geçmiş olsn Allah şifa versin snada ya çok üzüldüm bi an önce iyileşsin göğüslerin inşallah..bebeğinide korusun hertürlü kötü şeyden
Selamlaaar...
AMERDA doğum günün kutlu olsunnnn :)
aaah ah Gamzem :)) galiba benim kız bi tuhaf yaa.. ya uyuyo, ya da ağlıyo :) şöle uyanıkken biraz etrafa bak bizimle muhabbet et dimi? yoook en fazla 1-2 dk öle kalıyo sonra başlıyo mızıldanmaya.. 40ı çıkana kadar gündüz öyleydi gece deliksiz uyuyodu.. 40tan sonra Ayçanın kulakları çınlasın :) tam tersine döndük.. şimdi bütün gün uyuyo gece ağlıyogeçen gece dayanamadık doktora götürdük.. arabaya binince susar ya orda bile ağladı ta kiii doktoru görene kadar.. Adam bunu soydu yatırdı adama bi gülücükler bi işveler eşimle birbirimize bakakaldık.. doktor karnını dinledi tabii bayaa gaz var dedi bi yarım fitil yaptı bi de metsil yazdı geldik eve.. off daha ne dertleri varda hala karşımda uyurken mızıldıyo
Canım çok geçmiş olsun...
18 kilo almıştım, 44. gündeyiz 12 kilosu gitti 6 kaldı
bu siteye üye oldum bende güzel bilgiler varmış...
doğum günü kutlu olsun canım...
oğlun ve ailenle bir ömür mutlu, sağlıklı hayatın olsun...
canım çok geçmiş olsun...
Selam kızlar ınsallah herkesler ıyıdır benı sorack olursanız yaa bok temzlıorum yada meme verıorum baska bı ıse yaradıgm yok:) Bugn dr kontrolumz vardı dr degstrdk cok sevdım ama adamı cok tatlı:) Neyse cocugumn durumunu cok begendıı herseyımz yerınde boyu kılosu vs cok ıyı dedı gıt bıdaha 5 hafta sonra gel dedı bı an dusundum dedım lan karnımdayken gecmesını bekleyemzdm gormek ıcın sımdı yanımdaa hıc cagırmasaaaaaada olur dıye:)) Oyy yerım onu bennnnn benm oglan huysuz anam kucagımda uyumak ıstıo hep memedeykn uyuo mıs gıbı yerıne koyarken acıo gozlerını bıde cok uyums gebı gerınmıomuuu nekdr sınr olsamdaa yınee yavvrum dıyıp kucklıorum analık cok degısık bıseymısss:) Boyle ıste kızlarr ozluorum burayı hele bı hale yola gelsın bızımkı daha sık gelırım ınsllh:)
Canım coook gecmıs olsun ALLAH tez zamanda sıfanızı versın ınsallah.
Ahhhhhhhhhhhhhh gel 40:)) Şafak 19 :)))
Benm dogm yapalı 21 gun oldu 12 kılo almıs ıdım normal dogm oldugu ıcın hemen attım kılomu 10. gun tartıya cıktıgımda 2 kılo fazlam vardı lakınnnnnnnnn sımdı 4 kılo fazlam var cunku sut olsun dıye ne yıyecgımı sasrdm oda degılll okdr cok memede duruokı benm oglan artık stresten ne yıcegımı sasırıorum bıde her gelen borek corek yapıp getırıoo yemeden edemıorum neyseee bunada sukurrr halımden cok memnunum ama memelerım agzıma gırck gıbııı ısteee buu delı eder benııııııııııı
Bende hıc cıkrtmıorum tırnaklrı cok fenaaa bıde ellerı buyuk parmkları uzunn eldıven olmuo hep cıkıoo bılegı hep acık kalıoo normal eldıven takcm cocuga nerdysee :)))
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER GÜZEL ANNELER:) en kısa zamanda geçmesini diliyorum:)canım cok gecmıs olsun,aynı durumu bende yasadım cokzor bılırım.kulanmadıgım kremkalmadı lansınoh,bepanten,garmastan...hıcbırı care olmadı.en sonunda bı tanıdıgımızın tavsıyesı uzerıne ayva cekırdeklerını cok az suda kaynattım soğuttum.o jelleşen suyu göğüs uclarıma surdum 2-3 gune gectı hemen,inş sana da şifa olur.
1 yaşı seçmeyeceksin canım onun sol yanındakini seçecen:))
onlar 1 yaş, 2 yaş,... üstü için
amerda cımmm doğum günün kutlu olsun:)))
az önce hastaneden geldik arkadaşlar. her zaman kanlı kusuyordu kusmuğunu. sabah birden kan kusmaya başladı. resmen kandı, pıhtılı.. apar topar doktorumuza gittik. göğüs uçlarım o kadar yaraydı ki, gösterdim. ondan dedi. aktif kanama var dedi.. oğlum resmen lıkır lıkır kan içmişyine de ben genel cerraha da göründüm. o da ultrason istedi. onda birşey çıkmadı. emzirmeye bağlı ufak kistler varmış. oğlumdan da kan aldılar. o da temizdi şükür.. çocuk doktorum, sütünü sağ dicem ama en iyi sağan makine bile bebek emmesinden daha narin değildir dedi.. pomad verdiler.. eğer yine de bu şekilde kusmaya devam ederse hacettepe bebek genel cerraha görün dedi, midesinde boğazında birşey varmı diye detaylı araştırılma yapılcakmış dua edin kızlar.
sütün olmaması dert, fazla olması dert, olup ta emzirememek te dert.. inanın emzirirken öyle acıyorki ben doğumda bu kadar acı hissetmemiştim.. bebeğim de bendeki sıkıntıyı anlıyor tabi..ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. dolayısıyla bizim bağışıklık sistemizim çok zayıf. bir yara millette 2 günde iyi oluyrsa bizde 1 ayda...sanırım biraz da o yüzden( neyse cümlesini rabbim nazarlardan saklasın. dualarınızı bekliyorum.
kızlar doğum yapalı kaç gün oldu kaç kilonuz gitti? ve doğum şekliniz. bende yapıştı kaldı gibi kilolar. göbek desen o biçim. çatlaklarıma laf yok zaten :) 27 gün oldu 10 kilom gitti okadar.
Oglumun ebesı olmaya hak kazandınnn ınsallah buyugunde senı saygıylaa anar:))) Teskkur ederım canımm verdıgın kordınatlara uyup yenı cızelgemı olusturcm en kısa zamanda
kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı
kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı
ebesi yesin onu... bekliyoz fotonuzu... en son küçücük göbeğini görmüştük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?