2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada dıkkat ettımde benım oglan 43 haftalk olms yaa dogrtayım sunu barıı:)) Nasıl edıoduk kı hepsını unuttum gıttı:) Oglumun ebesı olmak ısteyen varsa bı yardım etsın:))

canım ne güzel seni burda görmek... artık sende düzenini oturttun bence sık sık burda olursun...

Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
burdan 1 years old tıkla... çizelgeni hazırla... http den png kısmına kadar olan yazıyı kopyala...
ve topikte sağ üstte kontrol panelinden profil düzenleye gir burdan çizelge bölümüne o yaızyı yapıştır...

gıcık topik bana kastı var tekrar tekrar gönderiyor...

Son düzenleme:
gıcık topik bana kastı var tekrar tekrar gönderiyor...

Son düzenleme:
şu erkeğin bi resmini görsek artık mine yaa

babası 40 cıkmadn koymıcksın dedıı facede msj yagmuruna tutuldm koy gorelım dıyee ama sen oyle dıyınce dayanamadm sımdı yavrumm gosterım prensımı sızeee:)) AMa bır turlu yukleyemdım yaaa buyukmu gelıo boyutu anlayamadm:26: hata olustu diyii bağaa

canım cok gecmıs olsun,aynı durumu bende yasadım cokzor bılırım.kulanmadıgım kremkalmadı lansınoh,bepanten,garmastan...hıcbırı care olmadı.en sonunda bı tanıdıgımızın tavsıyesı uzerıne ayva cekırdeklerını cok az suda kaynattım soğuttum.o jelleşen suyu göğüs uclarıma surdum 2-3 gune gectı hemen,inş sana da şifa olur.

Oglumun ebesı olmaya hak kazandınnn ınsallah buyugunde senı saygıylaa anar:))) Teskkur ederım canımm verdıgın kordınatlara uyup yenı cızelgemı olusturcm en kısa zamanda

faceden msj at bari ( bizimkide 40tan önce koydurmadı hak veriorum

cnm çok geçmiş olsn Allah şifa versin snada ya çok üzüldüm bi an önce iyileşsin göğüslerin inşallah..bebeğinide korusun hertürlü kötü şeyden

bu siteye üye oldum bende güzel bilgiler varmış...

doğum günü kutlu olsun canım...
oğlun ve ailenle bir ömür mutlu, sağlıklı hayatın olsun...

canım çok geçmiş olsun...

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER GÜZEL ANNELER:) en kısa zamanda geçmesini diliyorum:)

kızlar nasılsınız umarım herkez ıyıdır bızde ıyıyız cok sukur babamız bıze suprız yapmıs pazar gunu antalyaya anneme gıdıyoruz sıkılmıstım zaten dogumdan berı evdeyım :))

1 yaşı seçmeyeceksin canım onun sol yanındakini seçecen:))

onlar 1 yaş, 2 yaş,... üstü için

Bastan yapcm sımdı ama boyle ıyıydı bıan hayal ettımm 1 yasında her yere gıdıoruz hattaa kendı basına cısını yapıoo onune ne koysm yıo flnn:)) Neyse sunun surasında 40 a ne kaldıkı:))

kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı

çok geçmiş olsun canım inşallah biranönce herşey istediğin gibi olur

Oglumun ebesı olmaya hak kazandınnn ınsallah buyugunde senı saygıylaa anar:))) Teskkur ederım canımm verdıgın kordınatlara uyup yenı cızelgemı olusturcm en kısa zamanda

ebesi yesin onu... bekliyoz fotonuzu... en son küçücük göbeğini görmüştük...

kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı

biz iyiyiz canım sizde iyisiniz ne güzel... bizim göz rengi aynı kahverengi... eşiminde benimde öyle ikimize çekti...
senin oğluşların maşallah var çok güzeldi gözleri... abisinin kopyası...

slm kızlarr bugün kalça ultrasonumuzu çektirdik salı da aşısı var buda bitti am bugün çok huzursuz oğluşum sebepsiz ağlıo bide sünnet yaptıran varmı ben haziranda düşünüorumda biran önce o da geçsin nasıl dayanıcam bilmiorum canlarım benim minik meleklerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…