- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.221
kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı
slm kızlarr bugün kalça ultrasonumuzu çektirdik salı da aşısı var buda bitti am bugün çok huzursuz oğluşum sebepsiz ağlıo bide sünnet yaptıran varmı ben haziranda düşünüorumda biran önce o da geçsin nasıl dayanıcam bilmiorum canlarım benim minik meleklerimiz....
Kızlar bu kalca ultrasonunu sgk karsılıyomu,cektırenler fıyatlarını soyleyebılırlermı,yoksa devlet hastanelerındemı cektırsek
kızlar bebkleerınızın goz rengı degıstımı bızımkı acık mavı oldu :)) abımızınde gozlerı mavı ona cektı
ben doğum yapalı 49 gün oldu.45 kiloydum hamile kalmadan önce 65 ile doğum yaptım.şimdide 53 kiloyum..kızlar doğum yapalı kaç gün oldu kaç kilonuz gitti? ve doğum şekliniz. bende yapıştı kaldı gibi kilolar. göbek desen o biçim. çatlaklarıma laf yok zaten :) 27 gün oldu 10 kilom gitti okadar.
ben geldiiimm,
bugün sağlık ocağına kontrole götrdüm kızımı. 5.420gr olmuşşş. kilo alımı normal dediler. salı günü kendi drumuza gidicez ve orada da tartılıcaz bakalım sonuçlar uyumlu çıkıcak mı? sağlık ocağındaki ölçümler morlaimi düzeltti. mama yedirme kesinlikle dedi tekrar hemşire hanım.zaten yediremiyorum, çok sevindim böyle demesine. içim rahatladı sonunda. bi de kalça ultrasonumuz güzel çıkarsa o dertten de kurtulucaz.
ya benim kız u-yu-mu-yoooooooböyle gaz sqancısı yada bi rahatsızlığı var falan gibi ağlamıoda ama sürekli bi hareket bi bişeyler kucak falan istio..ana kucağına oturtup bırakıyım diorum imkansız..ne kucağımda aynı pozisyonda 5 dkikadan fazka duruo ne yatarak duruyo..biyere koyiyimde bi işimi yapiim diyemiorum..bide en fazla 1 saat uyuyo sonra hop gözler açık...daha 1 aylık ama 2 haftalıktan beri böyle ana kucağına koysam emzik versem ağzına azıcık dursa yaaa oooof nedir bunun derdi kızlar bi yardım bana.hayatımda baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi burun kemiklerimle birlikte başım ağrıo sürekli..bebek ağlamasada kulağımda hep bi ağlama sesi çınlıo saçım başım birbirine girdi deli dana gibiyim ya ayakta sallanıcak ya kucakta gezer pozisyonda olucak ama kucakta tutma şeklide değişicek tabi yoksa ağlıo hanımefendi..ooof bende zırıl zırıl ağlıcam artık ağlıorum bazen ama iyice çıldırmaya başladım...ben bidaha çocuk mocuk yapmam
tühhh çok kötü olmuş, nimet onlar yahu. Önsüt ilk 15 dakika gelen sulu şekerli süt, rengi şeffaf hafif, göğüsten damlayan süt bu oluyor. 15 dakikanın ardından bembeyaz kıvamlı bir süt gelir o da yağlı süt bebeğe kilo aldıran ve doymasını sağlayan.
bizim hala aynı.. annanneye çekmiş kızım galiba, yeşil olacak.. şimdilik koyu yeşil
kızım doğduğunda gözleri simsiyahtı,sonra koyu füme oldu dünde 40 mız çıktı hala koyu füme böyle göz rengimi var allah aşkına
Bgn kızımın kulagı temızledım kulak copuyle,cope sarı bısıler geldı,acaba kulagımı akıyo kuzucumun yoksa kulak kırımı anlamadım..bılgısı olan varmı?
mutlaka aç burnunu. ben otrı bebe ıle bebekler için denız suyu kullanıyorum. burnu tıkalı oldugunda fazla emdıgınde veya baska sebepten kusma durumunda sıkıntı yaşanabilir.kızlar benim kızın burnu tıkalı galiba yada genzi kapalı hırıl hırıl ediyor nefes alırken napmam lazım
canım sakın kulak deliğinin orayı temizleme.. enfeksiyona açık hale gelirmiş.. büyük kızım 2,5 yaşında ve ben daha hiiç onun kulağını temizlemedim.. sadece banyoda çevresini temizliyorum o kadar.. o kadar hastalandı ama şükürler olsun kulakları hep temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?