2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun. Lohusalık humması olduğum için bende antibiyotik kullandım. Eczacı ishal olurca ilacı kullanma demişti olmadı çok şükür.

Cnm ben kızımda kulaklarını sürekli temizliyordum ve iki yaşına kadar nerdeyse her hastalandığında kulaklarıda iltihaplanıyordu. Sonra temizlememeye başladım ve bir senedir sadece bir kez kulakları ağrıdı oda geçtiğimiz ay herkesi kırıp geçiren salgında...
Doğum yapmadan önce doktorum programına KBB uzamanı gelmişti. Kulaktan akıntı kulak için faydalı sakın içine kulak çöpü sokup temizlemeyin, temizleyince içeride kuruluk oluyor bu sefer kulak orayı nemlendirmek için daha da fazla sıvı üretiyor bu sefer kulağım akıyor şikayetiyle geliyorsunuz dedi.. Etrafı dışında içine hiçbir cisim sokmamak gerekmiş yani:) ben bu hatayı kızımda yaptım oğlumda yapmıcam inş...

Cok saolun kızlar yaa ıyıkı soyledınız,yoksa ben kır cıkıyo dıye herdefasında yapıcaktım,ılk kez yaptım son olucak

nadiren sızlıyor benim göğüslerim cnm.

maşallah kızlarrr süpersiniz valla hepinizin pek bi fazlanız kalmamış. 10 kilo fazlam var ühühühühühühüüü.. napsam ki.. ((((
hamilelik serüvenim 62 ile başlayıp 85le son buldu:) sezaryen doğum yaptım doğum sonrası hemen 74e düştüm suan da 69um.

bn doğumdan 10 gün sonra tartılmştm 10 kilo gtmişti şmdi hç tartılmadm moralim bozulmasın diye

Doğum yapalı 46 gün oldu.. gebeliğimde 13,5 kilo almıştım, şuan 4 kilo fazlam var..

56yla başladım 72 oldum, en son tartıldığımda 62,5tum geriye kaldı 6,5kg.

ben doğum yapalı 49 gün oldu.45 kiloydum hamile kalmadan önce 65 ile doğum yaptım.şimdide 53 kiloyum..

biraz büyük geliyor kıyafetleri içine sokuyorum :) eldivene gerek kalmıyor.

annelik cok değişik birşeymiş gerçekten :) geçen üstüme başıma yaptı kakasını yeni dus almıştım gittim gene yıkandım attım kıyfetleri :) kilonda baya gitmiş sürer valla

kızlar birşey sorayımm metsil aldım aç karnına günde üç kez agzına 2 3 damla damlatıyorum. yanlışmı kullanıyorum kullanan varmı? ve tadını hiç beğenmiyorrr oğluşum..

1.ay kontrolümüzde dr.da kilo 4.650 çıktı az kilo almış mama ver dedi.3 gün sonra sağlık ocağına gittiğimde 5 kiloyu geçmişti hemşire sakın mama verme dedi çok güzel kilo alımı dedi.bende anlamadım öz.hastanedeki tartılar eksikmi tartıyor,mamacılarla işbirliği içindelermi yoksa bunlar

galiba baştan alıştırma ile ilgili bu yüz çizmee olayı, Berra'da özellikle hiç kullanmadım eldiven ve tırnakları uzun olduğundada hiç çizmedi bu güne kadar, bir kere benim yüzümü acıtmıştı ama kendisine hiçbirşey yapmıyor, elleri hep onundu sonradan bunlar nereden çıktı olmadığından olsa gerek.

faceden msj at bari ( bizimkide 40tan önce koydurmadı hak veriorum

anammmm... ne kadar değerli bebeleriniz var mış...

benimki ortalık malı oldu doğduğundan beri, şunlara bak 40 diyo bilmem ne diyo, bu arada minecim 40. gün koyarsın fotoyu lakin 41. gün durmadan ağlamasını sakın koyduğun fotoğrafa bağlama... :)

ben 3 haftadır hastayım, bu hafta diğer 2 haftaya göre daha iyiyim, inatla kullanmadım ilaç, kökleri kaynatıp içtim, bol soğan sarımsaklı yemekler yapıp yedim, yataklık olmadan bu günlere geldim, eşimde aynı sırada hastaydı ve onun ateşi çıkıyordu, çok şükür Berra'ya geçirmedik, ikimizde maske kullandık, kız garip garip yüzümüze bakıyordu :)

kızlar doktordan geldik..kızım yeşil ve köpüklü kaka yapıyodu arasıra onun için kullandığın kan ilacı bebeğin yeşil kaka yapmasına sebep olabilir dedi yada sebze tarzı şeyler çok yemen.her ihtimale karşın tahlil yapcak yeşil kaka yaptımı kakasını 30dk içinde hastaneye götürcem bakcaklar.. 1 ayda 950gr almış normalde 600gr normalmiş..boyuda 2 cm uzamış 54 olmuş..

gezdirdik kendimizi geldik :)

Caddebostan sahile indik, yürüdük lodos eşliğinde dalgaların havada uçuşması süperdi :)

Çimlerin üzerinde 6 kadın güruhu gördüm, şu yönetmen sandalyeleri var ya onlardan var hepsinde, yere örtüler serilmiş ve göz hizlarında onlardan uzakta 6 tane aynı yaşta çocuk, 3 erkek 3 kız , içim gitti görüntüye, 5-6 ay sonra başlamak kaydıyla yıllarca öyle bir manzaranın içinde bulunmak istiyorum ayça-mine-artık buralara uğramayan alev ve gaye-ve anadolu yakasında bizlere yakın oturan ancak aramıza henüz katılmamış diğer arkadaşlar.

Şimdiden peşinen söylüyorum bu çocukların bir oyun grubu olmalı ve haftada 1-2 bu grup toplanıp beraber oynamalı, tv yi bakıcı niyetine kullanıp evde vakit geçirmeyin sakın , çıkıp çıkıp dolanalım, bizler nasıl büyüdüysek en azından yarısını yaşatalım yavrularımıza.

O 6 çocuk ağaca tırmanmaya çalışıyordu, ipleri vardı atlamaya çalışıyorlardı,4 yaşındaydı hepsi çokkk güzellerdi.

slm kızlar..
ben de bugün burun temizleme olayını soracaktım size,konuşulmuş ama tam cevabımı alamadım.burun aspiratörü falan almamıştım ben.burnunun ucuna gelen pisliği alıyorum ama biraz geride olunca neyle alacağımı bulamadım henüz.çok şükür burnu tıkalı falan değil ama alınması gerekiyo sonuçta.sizler nasıl yapıyosunuz bu olayı?

ayrıcana az önce tartıldım :)

59 ile hamile kaldım, 14 kilo aldım 73 ile girdim doğuma şu anda 62 kiloyum :)

Doğumdan sonra hiçbirşey gitmemişti bende, gidecek ne su ne adam gibi bir bebek kilosu vardı çünkü, adet olduğumdan beri ve Berra'nın reflü olayından dolayı aç yaşadığımdan kilo vermem hızlandı, hedef 55 inşallah...

Evlendiğimde 52 idim, 1 sene sonra hamile kaldım 59 olmuştum :)

ben otri bebe kullanıyorum, linkteki ürün, pompla aspiratörüm vardı çek allah çek birşey gelmiyordu, bunda cırt diye çıkıyor, süper birşey hemen bundan alın, yazık bebeğe rahat ememez burnu tıkalı olduğunda...

OTRIBEBE Nazal Aspiratör

ayrıca yedek uçlarıda satılıyor, alırken yedek uç paketiyle beraber alın, her uç tek kullanımlık diyor ama ben silip birkaç kez kullanıp öyle atıyorum.

kilo oalyına gelince bu gün 19.günümüz.43le hamile kaldım,56yla doğuma girdim.şu an 48,sabahları 47yim.45in altına inmeyi hiç istemiyorum,sadece biraz sıkılaşmam lazım,hala düşmeyen 2 dikişim var,onlar da gitsin lastiğimi takıcam bacaklarıma otururken çalışıp sıkılaşırım artıkgöbeğim de epey indi ama hala var tabiki..yeme işi hat safhada, canım durmadan tatlı istiyo ve yiyorum..bu arada normal doğum yapmıştım...

haha güldüm valla..bnde başta korkmuştum nazar olayından ama sonra düşündüm nazar göz değmesi yani kötü enerjiden kaynaklanan bişey ve bunun için bnce o nesne yada herneyse onunla göz teması olmalı birebir... resim kişinin kendisi olmadığından dolayısıyla direk o enerjiyle karşılaşmamış oluyo o yüzden resimden nazar değemiycene inanarak resimleri paylaştm bn Allaha şükür bişey olmadı..

bizim bursa olarak çok güzel bi grubumuz var,sen söyleyince hayal ettim şimdi..zaten planlar yapıyoruz ama biraz büyüsünler ve havalar ısınsın diye bekliyoruz bakalım...benim okul arkaşdaşlarım da hep genç kadro bi de onların çocuklarıyla yaşları yakın ama topiktekiler daha başka tabiiii

belki onlarda kk da tanışmıştır

bn katı olanları selpaı kıvırıyorm ucuyla burnuna sokup sümüğe takıyorm alıyorm

ben de burnunun ucuna geleni cımbızla aldım ama zaten nefes alıp verirken dışarı çıkıyodu ama biraz daha derindekileri bilemedim.otribebeyi aldırayım eşime bian önce..

onlar katı sümükleri alırmıki? bide o hortumdan pipet gibi içine çekiyosun boğazımıza kaçmasın sümükler :)) bide bebek izin verirmi o kdr burnuna sok çek fln kafaları durmuyoki

onlar katı sümükleri alırmıki? bide o hortumdan pipet gibi içine çekiyosun boğazımıza kaçmasın sümükler :)) bide bebek izin verirmi o kdr burnuna sok çek fln kafaları durmuyoki

bebeğin burnuna girmiyor ucuna getiriyorsun, tatakları toplayan kısmın sonunda sünger var öteye geçmiyor :) kullanmadan hemen önce serum fizyolojik vb birşey sıkıyorsun, ne var ne yok çekiyor tabi senin nefesine bağlı herşey :)

ben Berra'yı kusturduğumu biliyorum :) fazla çekmişim galiba akım oluşturmuşum midesindekiler çıkmıştı, yeni süt içmişti o sırada :)

sevil cnm kesinlikle otribebe alıyosun cok güzel çıkan sümüklere sen bile inanamıyacaksın görünce büyük insan sümüğü gibi

bu arada ben grubumuzu cok seviyorum iyiki bu topic vesile oldu ve tanışdık oğlumun arkadaşları ve anneleriyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…