2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar domates salatalık gaz yaparmı?ben gaz yapıcak diye birşey yiyemiyorum ne yiceğimi şaşırdım kaldım beni bilgilendirseniz..

ben yiyorum valla yapmadı sanki..birde kimyon atıyorum ağzıma hergün 2 çay kaşığı..işe yaradığını düşünuyorum.bende ne yicemi bilmıorum menüler fiks..tavuk,et,pilavlar,ıspanak,mercimek hariç çorbalar....gecen yeşil soğan canım çekti yemez olaydım o gece berbat geçti.

Aksam banyo yaptım sonunda iyileştim lohusalik bitti 40imiz da bı çıksın oof havalarda acıyor gez babam gez askım cok özlemiş ama ben tedirginim bakalım yaklaşık 2ay oluyo nasıl olcak bende bilmiyom

Hadi ben kaçtım herkese iyi geceler opuldunuz

Saat 12 gibi gelmesi gereken koca, bu saat oldu evine gelemedi

onur air'a en güzel en ama en içten sevgilerimi iletiyorum....

Arkadaslar pekı bu otrıbebenın damlaları varmıs onuda alıcakmıyız,evde 2sıse serum fızyujık var grek varmı

Uff ne komık yazmısım,gamzecım onlıne gordum senı,sen kesın cvp yazarsın...
Bu aradaaa herkescıklere good mornıng anacım

bebeğini sünnet ettiren arkadaşlar sorum olacak haftaya oğlumu sünnet ettircem 40ı çıkıyo ama tereddütlüyüm yarım saat sürüyomuş sadece pipisini uyuşturuyolarmış oğlum huysuz biraz yarım saatte hastaneyi ayağa diker ağlamaktan ne yapcam bilemedim yaptıran arkadaşlar sizinki nasıl oldu

naıl birşeyim ben ya fena bir bağımlı oldum, yataktan kalktım ve doğru sayfa yeniledim :)

bugün uykusuz anneler kulübünden anneler ile beraberim :) uyku eğitimi almak için , çok mutluyum :)

eşim gelemeseydi gidemicektim ama, adamcağız 6.30 da eve girdi, onur air ile ilgili hain planlarımız var, yaşasın internet...

günaydın..oğluşum bugece uyumadı hiç ıkındı sıkldı böle vıyak vıyak ağlamadı ama hep huzursuzdu hala daha öyle..akşam ve sabah serum fizyoljik damlatıp burnunu çektik ilk defa..acaba omu rahatsız etti ..kaç damla damlatılıyorki biz kafamıza göre sıktık ((

geçmiş olsun, benim oğluş da hep öyle. geceleri ıkır mıkır, hep sıkıntılı.. takii kaka yapana kadar. burnu da çok tıkanıyo gece. ben de aspiratör alacağım bugün. damlalar kar etmiyo artık. serum fzyolojik için dr bize emzirmeden önce günde 5 defaya kadar 1 yada 2 danla dedi. sorunca paylaşayım dedim.

Gamzecım cok saol onu almım ozaman,,,,
kızımda gozlemledgm seylerı paylasım sızlerle
onunla konustugumda kendınce dha once duymadıgım sesler cıkarıyor ve cok mutlu oluyor bu durumdan,
besıgınden kucagıma alacagım zaman bı heyecan bı el cırpmalar,bı gulucukler,cıkardıgı sesler kı bu durum gogsumu acıp karnını doyurucam zamanda oluyo memeyı gorunce cıldıorıyo danam,
son olarak dun esımle bızı hayrete dusuren hareketıne sahıt olduk,koltugun uzerıne uzatmıstım kendı kendıne oynuyodu,yastık yada herhangı bıse yok,bırden kafasını bı kaldırdı dana,hayret ettım,baya kaldrıp bıze baktı... (masallaaaaah) :/

Gunaydınnnnnnnnnn guzl haftasonlarınz olsun ınsallah:)) Benı burda gormek sızı sasırtmıs olabılr lakın bende suan soklar ıcerısındeyımmm mınık bebısım uyku halınde balkonda cayımı yudumluorum ve yazılanlrı okuyack vaktm bıle oldu buna ınanabılıomusunzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz buarada safak 18:)

Kızlar sızdede oluyomu acaba,kızım emerken nefes almayı unutuyo galıba az once 7 sn kadar nefessız kaldı elımde,hemen kaldırdım,kaslarının ortasını yukarı cektım,nıye boyle oldukı sımdı?

Kızlar sızdede oluyomu acaba,kızım emerken nefes almayı unutuyo galıba az once 7 sn kadar nefessız kaldı elımde,hemen kaldırdım,kaslarının ortasını yukarı cektım,nıye boyle oldukı sımdı?

Olmazmııııııııııııııı ödum kopuyooo ılk basıma geldıgnde evde kımse yoktu korkudan gozlerım karardı ne 7 sn 10 sndn fazla nefessız kaldıı sanırım nefes almayı tam bılmedıklerı ıcın boyle problemler olabılıo dun drda dedı ben onlara uzaylı dıorum dedı:))) 15 sn nefessız kalabılırler bu senı korkutmasın dedıı dedım ne dıosunnn soka gırıorum herr oldugnda:))) sımdı emıo yaaa sut cok gelıncee nefesını tutup sute dayanıooo bı sure sonraa nefessız kalıp oksurmeye baslıo dedıklerını yapıorumm yan cevırıorumm baznde yuzune ufluorum gamzenın taktıgı:)) asıcaz ınsallah:))

günaydın herkese umarım güsel bir gece geçirmişsinizdir.
limangoda prima indirime girmiş hemde kargo bedava bakmanızı öneririm ben doğuda oldugum için burda prima premium care paketi 28-29 tl :) o yüzden bana uyguna geldi.
4 paket bez 2tane de ıslak mendil 92,99 tlydi. bide 3 numara aldım snki 2 artık sıkı geliyor bacaklarında hep izler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…