- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.281
kızlar domates salatalık gaz yaparmı?ben gaz yapıcak diye birşey yiyemiyorum ne yiceğimi şaşırdım kaldım beni bilgilendirseniz..
Arkadaslar pekı bu otrıbebenın damlaları varmıs onuda alıcakmıyız,evde 2sıse serum fızyujık var grek varmı
gerek yok canım, ve kıl payı kaçırmışsın beni :)
ayça az önce rüyamda gördüm seni, özlemişim sanırsam :)[/QUOT
nasıl gördün şeker:) bende özledim canım yaaa..ben uykusuz bitkin bi vaziyetteyim...oğlan düzenini tamamen değiştirdi..gündüzleri artık sürekli vik vik..gece sızıp kalıyo..saat 5 te bi açıyo gözlerini bidaha kapa kapayabilirsen..p.teside doktora gitces..2.ay aşıları olcak..gamze sen bu rotavirüs ve pnömokok mu ne onları yaptırdın mı..bizim aşı çizelgesinde 2.ayda görünüyo hepsinin ilk dozları..doktor onlarıda derse 5 aşı birden nasıl olucak yaaa..
gerek yok canım, ve kıl payı kaçırmışsın beni :)
ayça az önce rüyamda gördüm seni, özlemişim sanırsam :)[/QUOT
nasıl gördün şeker:) bende özledim canım yaaa..ben uykusuz bitkin bi vaziyetteyim...oğlan düzenini tamamen değiştirdi..gündüzleri artık sürekli vik vik..gece sızıp kalıyo..saat 5 te bi açıyo gözlerini bidaha kapa kapayabilirsen..p.teside doktora gitces..2.ay aşıları olcak..gamze sen bu rotavirüs ve pnömokok mu ne onları yaptırdın mı..bizim aşı çizelgesinde 2.ayda görünüyo hepsinin ilk dozları..doktor onlarıda derse 5 aşı birden nasıl olucak yaaa..
sadece rotayı yaptırmadım ve tarihleri doğru gözüküyor canım, 3 iğne 1 ağızdan damla şeklinde o aşılar (rota ağıza damlatılıyo) ben rotayı yaptırmıcam, zaten reflüden dolayı sıkıntıda bünyesi çok hırpalanıyor, ben kan ilacını da kestim, eğer doktor daha vermediyse bu kontrolde verebilir size, veya 3. ayda verir, tahlil iste, eğer kan değerinde düşüklük yoksa kan ilacı verme, doktorların hepsi tahlilsiz ezberden veriyormuş artık, toplumun genelinde et tüketimi azaldığından tüm çocuklarda kansızlık olabileceği düşünülüyormuş, sağlık bakanlığının tetonoz aşısı gibi genel bir uygulamasıymış, Berr'ya tahlil yaptırdım kan değerleri oldukça iyiydi bende kestim, çok fena kabızlık ve pis koku yapıyor kakasında.
ayça aynı dönemi 2-3 hafta öncesine kadar yaşadık, uyanık kalma ve uyanıkken hep ağlama, dedim galiba bu kız böyle hep ağlayacak biz hiç sevemicez bunu, hiç gülmeyecek, meğersem o da geçici bir dönemmiş, az daha sık dişini çok az kaldı , şu anda dünyaya geldiğini yeni algıladı ve onun şokunu yaşıyor, alışıcak ve sevecek burada sizlerle olmayı :)
rüyamda da herzaman olduğu gibi, çat kapı geliyorum deyip geldim :) sen en kibar halinle buyur ettin ve o sırada eşin geldi ve çıktınız, annenle kaldım :) halimden memnundum ama, bu arada kendimden olsa gerek bunu anlamı saçını boyatmıştın, kızıldı ve çok yakışmıştı :)
bende kızardım ya , herkes öyle olacak :))
Bugün arkadasımız bedriye ile konuştuk (Berkerdem) iki haftadır hastanede yatiyo kiz cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadasımıza duanızda yer verelim zor valla
günaydın..oğluşum bugece uyumadı hiç ıkındı sıkldı böle vıyak vıyak ağlamadı ama hep huzursuzdu hala daha öyle..akşam ve sabah serum fizyoljik damlatıp burnunu çektik ilk defa..acaba omu rahatsız etti ..kaç damla damlatılıyorki biz kafamıza göre sıktık((
sadece rotayı yaptırmadım ve tarihleri doğru gözüküyor canım, 3 iğne 1 ağızdan damla şeklinde o aşılar (rota ağıza damlatılıyo) ben rotayı yaptırmıcam, zaten reflüden dolayı sıkıntıda bünyesi çok hırpalanıyor, ben kan ilacını da kestim, eğer doktor daha vermediyse bu kontrolde verebilir size, veya 3. ayda verir, tahlil iste, eğer kan değerinde düşüklük yoksa kan ilacı verme, doktorların hepsi tahlilsiz ezberden veriyormuş artık, toplumun genelinde et tüketimi azaldığından tüm çocuklarda kansızlık olabileceği düşünülüyormuş, sağlık bakanlığının tetonoz aşısı gibi genel bir uygulamasıymış, Berr'ya tahlil yaptırdım kan değerleri oldukça iyiydi bende kestim, çok fena kabızlık ve pis koku yapıyor kakasında.
ayça aynı dönemi 2-3 hafta öncesine kadar yaşadık, uyanık kalma ve uyanıkken hep ağlama, dedim galiba bu kız böyle hep ağlayacak biz hiç sevemicez bunu, hiç gülmeyecek, meğersem o da geçici bir dönemmiş, az daha sık dişini çok az kaldı , şu anda dünyaya geldiğini yeni algıladı ve onun şokunu yaşıyor, alışıcak ve sevecek burada sizlerle olmayı :)
rüyamda da herzaman olduğu gibi, çat kapı geliyorum deyip geldim :) sen en kibar halinle buyur ettin ve o sırada eşin geldi ve çıktınız, annenle kaldım :) halimden memnundum ama, bu arada kendimden olsa gerek bunu anlamı saçını boyatmıştın, kızıldı ve çok yakışmıştı :)
bende kızardım ya , herkes öyle olacak :))
bakalım vericek mi kan ilacı..bizimki pek ilaç vermiyo hep bitkisel şeyleri aldırıyo..dün ç.k kadar damlaya 35 lira verdim:) neymiş bitkiselmiş..bakalım bugün daha kaka yapmadı..nasıl yapcak görces..umarım geçer bu durum..sinir bozucu..bide artık gözyaşlarıyla ağlamaya başladı yaa..eskiden sadece ciyaklıyodu..şimdi bakıyorum süzülüyo yaşlar hemen gözünden...içim kıyılıyo benimde iyice...
Kızlar sızdede oluyomu acaba,kızım emerken nefes almayı unutuyo galıba az once 7 sn kadar nefessız kaldı elımde,hemen kaldırdım,kaslarının ortasını yukarı cektım,nıye boyle oldukı sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?