- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.321
Nedemek esım bır turlu ok almıo yavrum:)) Esın kardes ıstıo galıbaaa ben hıc dusunmedım nasıl olck dıyee ama sanırım bı sure beyım tarafındn koruma altına alınırız dıye dusunuorum gercı 40 olduktn sonra dr gıtcm bakalm neye karar verırız:) o sut korur hıkayee annem sakın oyle bı hataya dusmeee benm gorumcm o mantıkla korundu herlde sonuc 3 sene ust ustee 3 cocuk arzu edıosann deneyebılrsın tabı:))))
Nedemek esım bır turlu ok almıo yavrum:)) Esın kardes ıstıo galıbaaa ben hıc dusunmedım nasıl olck dıyee ama sanırım bı sure beyım tarafındn koruma altına alınırız dıye dusunuorum gercı 40 olduktn sonra dr gıtcm bakalm neye karar verırız:) o sut korur hıkayee annem sakın oyle bı hataya dusmeee benm gorumcm o mantıkla korundu herlde sonuc 3 sene ust ustee 3 cocuk arzu edıosann deneyebılrsın tabı:))))
slm kızlar benımde annemler yanımda sagolsun herşeyıne annem bakıyo bebişin ben alt açma zaman zaman bıde süt sagma işiyle mesgul oluyorum gecelerı artık bana bıraktı annem ama bu seferde sabah kalkamıyorum yataktan uykusuzluktan annemler b hafta gıdıcek ben napıcam sizler tekmı bakıyosunuz bebişlerınıze bız daha 20 gunlukuzsızce bakabılırmıyım bebege baksam ev işine yetişebılırmıyım annelerımız bızı nasıl buyütmüş yaaa
kızlar merhaba öncelikle bugün kalktım ve BEDRİYE yani BERKERDEM arkadaşımızı aradım kendisinin durumuna oldukca üzüldüm ve zor günler geçiriyo loğusalıkda yaşanacak cok zor günler gerçekten...15 gündür hastanede yatıyormuş dikişleri iltihap enfeksyon kapmış doğumdan 1 hafta sonra hastaneye gittiğinde canlı canlı dikişlerden iltihaplanmaları temizlemeye çalışmışlar ve cok ağlamış canı yanmış bakmışlar olamamış tekrar ameliyata alınmış ve tekrar temizlenip dikiş atmışlar dokdor hastanede kalmasını uygun görmüş şu andada dikiş yerleri kanıyormuş serumlar ve ilaçlarla hastanede yatıyor ve yazık minik kızıda 15 gündr hastane köşelerinde yatıyo görüşmek isteyen arkadaşlara varsa tel nosunu verebilirim umarım tez zamanda yavrusuyla evine döner...Allah yardım etsin...
gelelim bize adenin 2. ay zamanı geldi lain özel hastaneler tetenoz aşısını yapmıyoruz dedi sağlık ocağında yapılıyormuş yaptıranlar sizler nasıl yaptınız bilgi alabilirsem sevinirim....
bebeğini sünnet ettiren arkadaşlar sorum olacak haftaya oğlumu sünnet ettircem 40ı çıkıyo ama tereddütlüyüm yarım saat sürüyomuş sadece pipisini uyuşturuyolarmış oğlum huysuz biraz yarım saatte hastaneyi ayağa diker ağlamaktan ne yapcam bilemedim yaptıran arkadaşlar sizinki nasıl oldu
Canımm nasılsın bayadır denk gelmedik birbirimize Aden nasıl? yüce rabbim yardım etsin Bedriye'ye inş.biran önce evine döner.
Biz yabancı olduğumuz için sağlık ocakları bakmıyor bize hastanede en son 15 günlükken gitmiştik kuzum bi ay sonra gel demişti pazartesi gidecez aşı fln olmadı benim kızım doktora da söyledim birdaha ki geldiğinde bakarız demişti okuyorum burayı herkes aşılardan fln konuuyor aklıma takıldı benimde p.tesi gidelim bakalım ne diyecek bende özele gidiyorum:44::44::44:
ben 2 kızımla ilk kez 18 günlükken yalnız kalmıştım.. arada annem kardeşim gelip gittiler.. şimdi tamamen bende tüm işler....
Bedriyenin durumuna çok üzüldüm yaa, Rabbim yardımcısı olsun.. hem kendi hem bebeği yazık oralarda perişan oluyolardır
anestezi vermeden nasıl temizlemeye çalışmışlar hayret valla yaaa.bi an kendim geldim aklıma.. ilk doğumumda akıntıdan dolayı mikrop varmı diye kesi yerimi sıkmışlardı da nasıl canım acımıştı.. kaldı ki enfeksiyonu canlı canlı temizlemeye çalışmışlar. Aman YaRabbim offff kadınlık çok zor
Aşı konusunda ise ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum canım.. çünkü ordaki aşılar herzaman TAZE
polly bende salı günü gideyim bakalım sağlık ocağına sanırım verem aşısı günü geçmeden hemen yapılması gerekiyormuş cok önemliymiş
bebeğim 49 günlük ve burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor.doktora götürmedim henüz.pompa aldım ama bir faydasını göremedim.burda otri bebe diye birşey okudum.nasıl birşey netten baktım fiyatları 15 lira civarında.birde serum filan yazıyordu o nasıl oluyor.sadece otri bebeyi sipariş versem bu serum nasıl alınıcak iyice kafam karıştı..
bebeğim 49 günlük ve burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor.doktora götürmedim henüz.pompa aldım ama bir faydasını göremedim.burda otri bebe diye birşey okudum.nasıl birşey netten baktım fiyatları 15 lira civarında.birde serum filan yazıyordu o nasıl oluyor.sadece otri bebeyi sipariş versem bu serum nasıl alınıcak iyice kafam karıştı..
Bugün arkadasımız bedriye ile konuştuk (Berkerdem) iki haftadır hastanede yatiyo kiz cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadasımıza duanızda yer verelim zor valla
Saat 12 gibi gelmesi gereken koca, bu saat oldu evine gelemedi
onur air'a en güzel en ama en içten sevgilerimi iletiyorum....
aman MAŞALLAH de canım...bin kere maşallah...kendi kendine nazar değdirme..çok da dillendirme bu tür şeyleriAaaaa hayret ettım ılk defa gogsumden sutun fıskırdıgını gordum,ellemeden ustelık,kızım emıyodu,agzından bı cıkardı gogsum fıskırmaya devam edıyodu,sutumle alakalı hıcbır endısem kalmadı cok sukur.kızlar son gunlerde farklı olarak dereotu yıyorum,gercekten faydasını gordum,yedıgımden berı yıne sutler tasıyo goguslerımden...
Aaaaa hayret ettım ılk defa gogsumden sutun fıskırdıgını gordum,ellemeden ustelık,kızım emıyodu,agzından bı cıkardı gogsum fıskırmaya devam edıyodu,sutumle alakalı hıcbır endısem kalmadı cok sukur.kızlar son gunlerde farklı olarak dereotu yıyorum,gercekten faydasını gordum,yedıgımden berı yıne sutler tasıyo goguslerımden...
bebişim gündüz uykusu diye bişey bilmiyo benim..sürekli emmek istiyo...bugün hafakan bastı artık..tutamadım kendimi, bağırıverdim birden emzirmicem işte diye...anladı mı ne, 2 saattir uyuyo (maşallah) :) küstümü yoksa bana ne!!!!!!!!!!!!
polly bende salı günü gideyim bakalım sağlık ocağına sanırım verem aşısı günü geçmeden hemen yapılması gerekiyormuş cok önemliymiş
evet kızlar, gününün geçememesi lazım.. hemşire bize 10 mayısı yazıyordu ki bi baktı 5 mart doğumlu 3 mayısa verdi günümüzü.evet öyleymiş, günü geçmemesi gerekiyormuş. ben dün sağlık ocağına gitmiştim mevlütümüz var haftaya, aşıyı erteleyelim dedim. ne olur ne olmaz ateşlenir, huysuzlanır fln die. olmaz dedi hemşire hanım. günü geçmemesi lazımmış
bu arada size resim ekliyorum...
Eki Görüntüle 397008
herkese iyi hafta sonları diliyoruz... kocaman öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?