2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok kuzum işi riske atmam daaa ilk oldu işte ondan hamile kalmam herhalde zaten kaç gündür onujn stresi altndayım söledim ya alırsın ok. yada 4 ay beklersin spiral takılana kadar anamm harbiden kalmam di bi seferde hamile:18::18::18::18:

aynen canım.bizde de durum sizin ki gibi olucak sanırım.ve evet süt korur olayı hikaye.annem aman diyim dikkkat et süte güvenme diyo

Herkese Selam,

Dün babamız geldi, pazartesi 23 Nisan dolayısıyla tatilmiş, bu yüzden pazartesi akşamı gidecek,nasıl sevindim Bu sabah oturduğumuz yerde bir mağazaya gittik ve kendime bir kot pantolon ile bebeğimi rahatça emzirebilmek için bir gömlek aldım, uzun zamandan sonra normal yaşantımda giyebileceğim şekilde kıyafet almak beni çok mutlu etti veee bu gün saat 4-5 gibi Beypazarına anneannem-dedeme gidiyoruz, pazartesi akşama kadar orada kalacağız,, oğluşumuzla ilk gezmemiz, bakalım nasıl olacak, eşyalarını hazırlamak çok zevkliydi

neyse bizden bu kadar, salı görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum

Son sayfada Berkerdemin yaşadıklarını okudum, nasıl üzüldüm, canım benim yaaa, Rabbim ona şifa versin, bir an önce bebeğiyle evine gitmeyi nasip etsin

ben 2 kızımla ilk kez 18 günlükken yalnız kalmıştım.. arada annem kardeşim gelip gittiler.. şimdi tamamen bende tüm işler....

Bedriyenin durumuna çok üzüldüm yaa, Rabbim yardımcısı olsun.. hem kendi hem bebeği yazık oralarda perişan oluyolardır

anestezi vermeden nasıl temizlemeye çalışmışlar hayret valla yaaa. bi an kendim geldim aklıma.. ilk doğumumda akıntıdan dolayı mikrop varmı diye kesi yerimi sıkmışlardı da nasıl canım acımıştı.. kaldı ki enfeksiyonu canlı canlı temizlemeye çalışmışlar. Aman YaRabbim offff kadınlık çok zor

Aşı konusunda ise ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum canım.. çünkü ordaki aşılar herzaman TAZE

Son düzenleme:

canım biz yaptırdık. hem de daha yavrum 1 aylıkken. ürologa götürdük önce genel anestezi yapmak istedi kabul etmedik. bizimki zorunlu sünnet oldu. çiş yaparken canı yanıyodu. sonra bildiğin sünnetçiye yaptırdık:)) ama adam sağlık memuru normalde ve dr gözetiminde oldu. benim oğlumda sürekli ağlayan bi çocuktu çok endişelendim ama hiç öyle olmadı. sadece pipisini uyuşturmak için 2 iğne yapıldığında ağladı sonra hiç sesi çıkmadı kuzumun. yarım saat sürmedi bile işlem. sünnet sonrasındada bi calpol bi fitil verdim. paronoxmyuydu neydi fitilin adı. 6 saatte bi verdim sadece ilk 2 gün. sonraki 3 gün sadece calpol verdim onuda 8 saatte bi bazen sancılanmadığını düşündüğümde vermedim bile. pipisinede terramycin diye bi krem sürdük. ama merhem olanından. sünnet olduğu gün ve ertesi gün altını her açığımızda çok ağladı ama bu süre tam bi gün sürdü. yani sünneti biz öğlen yaptırdık 2 de. ertesi gün akşam olmadan altını açtığımızdaki ağlama da bitti. sonrasında iyiki, yaptırdım kurtuldum dedim. 1 hafta banyo yaptırmadık. zaten 1 haftaya kadar kalmadan dikişler düzelmiş oluyo. şimdi rahat rahat çişini yapıyo kuzum. umarım sizde sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız.

selam cnm iyiyz cok şükür adencikle evdeyiz buraya yazdıkdan sonra adeni odasına yatırdım kendimde koltukda sızmışım ohhhh ne iyi geldi tabi adenin mama cığlıklarıyla son buldu ışılsu nasıl bakalım gördüm kuzuyu cok tatlı maşşallah ışıl ışıl bakıyodu seni fazla yormuyormuş şükür olsun...bu arada fanfini korunmadan yapma cnm bak hemen yumurtluyoruz ben 40 uctu 45 .gün adet oldum ayşende öle hemen hamile kalırsın cnm cok dikkat et ....

polly bende salı günü gideyim bakalım sağlık ocağına sanırım verem aşısı günü geçmeden hemen yapılması gerekiyormuş cok önemliymiş

slm kızlar,
geçmişe şöyle bi baktm da Berkerdem arkadaşımıza çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifalar versin.

korunma meselesi konuşulmuş ki geçenlerde ben de sormuştum nasıl korunuyorsunuz diye.. benim alerjik durumum dolayısıyla spiral takılamıyor bana. 3 aylık iğnelerin de kilo ve sinirlilik yaptığını, regl sürecini etkilediğini vs duydum, çok canım sıkıldı. eşime güvenemiyorum bu konuda. sevmiyor O.K'yi. bir de vurdumduymazlığı üstünde. bişey olmaz diyor sanki çok biliyor gibi. neyse ki henüz regl olmadım. tek tesellim bu

bebeğim 49 günlük ve burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor.doktora götürmedim henüz.pompa aldım ama bir faydasını göremedim.burda otri bebe diye birşey okudum.nasıl birşey netten baktım fiyatları 15 lira civarında.birde serum filan yazıyordu o nasıl oluyor.sadece otri bebeyi sipariş versem bu serum nasıl alınıcak iyice kafam karıştı..

polly bende salı günü gideyim bakalım sağlık ocağına sanırım verem aşısı günü geçmeden hemen yapılması gerekiyormuş cok önemliymiş

evet öyleymiş, günü geçmemesi gerekiyormuş. ben dün sağlık ocağına gitmiştim mevlütümüz var haftaya, aşıyı erteleyelim dedim. ne olur ne olmaz ateşlenir, huysuzlanır fln die. olmaz dedi hemşire hanım. günü geçmemesi lazımmış

eczanede var serum ..tonimer de alabilirsin..içerikleri aynı tuzlu su ..biz otribebeyide serumu tonimeride eczaneden aldık.ama o tuzlu suları günde 3-4 kez 3er damla felan yapılıcakmış ..biz dun aşkam boca etmişiz çocuk huysuzlandı uyumadı ..biraz önce su içirdim anca uyudu .içi yanmış çocumun tuzlu sudan

Son düzenleme:

canım hastanelerden serum fizzyolojik alabilirsin eczanede satılıyor mu bilmiyourm onu burnuna sıkarsın o sırada burnu yumusar zaten içi. sonrada otri bebe nazal aspiratorlede çekersin. temizlenmiş olur inşallah.

Bugün arkadasımız bedriye ile konuştuk (Berkerdem) iki haftadır hastanede yatiyo kiz cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadasımıza duanızda yer verelim zor valla

Aaa kendisi bize sitem edip küstü hiçbirşeyinden haberimiz yokki. alacağı olsun insan sevdiklerine darılır, küsermiymiş biz ne ettik bedrişe... neyse canı sağolsun acaba nesi var... Allah şifasını versin... dularımız onunla...

Saat 12 gibi gelmesi gereken koca, bu saat oldu evine gelemedi

onur air'a en güzel en ama en içten sevgilerimi iletiyorum....

çok dandik uçakları ya sevmedim ben onur airi... sonraki mesajınıda okudum kavuşmuşsunuz sonunda... ne güzel...

bu arada size resim ekliyorum...

herkese iyi hafta sonları diliyoruz... kocaman öpüldünüz...

aman MAŞALLAH de canım...bin kere maşallah...kendi kendine nazar değdirme..çok da dillendirme bu tür şeyleri

maşallah de kız... çok sevindim... sütün bol olsun canım...

bebişim gündüz uykusu diye bişey bilmiyo benim..sürekli emmek istiyo...bugün hafakan bastı artık..tutamadım kendimi, bağırıverdim birden emzirmicem işte diye...anladı mı ne, 2 saattir uyuyo (maşallah) :) küstümü yoksa bana ne!!!!!!!!!!!!

ay kız ne güldüm... yerim onu ben küsmüşmü annesine... büyüsün babasına şikayet eder seni görürsün sen...

evet kızlar, gününün geçememesi lazım.. hemşire bize 10 mayısı yazıyordu ki bi baktı 5 mart doğumlu 3 mayısa verdi günümüzü.

bu arada size resim ekliyorum...

Eki Görüntüle 397008

herkese iyi hafta sonları diliyoruz... kocaman öpüldünüz...

Duyguuuuuuuuu ben bunu yerim kıııızzzz..
Maşallah çooooooookk yakışıklı..
tombişim benim yaaaa.. annesi kaç kilo bu fındık?
Kızımı vereyimmi size:)))))
bak bi teyzesi nasıl yakışırlar birbirlerine:)))

Eklentiler

• $isd1552.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…