2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende yuzune ufledım ama bıldıgımden dııl tamamen ıcgudusel ,doktorun normal dıyosa sukur problem yok demektır,ıcım rahatladı canım cok saol

evet bende yuzune ufledım ama bıldıgımden dııl tamamen ıcgudusel ,doktorun normal dıyosa sukur problem yok demektır,ıcım rahatladı canım cok saol

Evet normal dedı hatta 15 sn kalabılr hıc korkma dedıı tabı benn ne emeklerle kucagımaaa aldıgm oglumu oyle gorunce vallaaa soka gırıorum her oldugnda korkuorummm napım ( 15 snıyeye kadr yolu var yanı 15 snden uzun surerse ozaman korku alsın senı:))))

Allah şifa versin ya üzüldüm valla..benimde dokuların içi ödem yapmıştı geçti çok şükür onda bile ne kadar bunalmıştım..inşallah iyileşir en kısa zamanda

inşallah cnm. geçer zamanla...bu tahlillerin de temiz çıkar umarım...burdan gamze yazmıştı sanırım, ya da bir yerde okumuştum... bebeğinizin zamanında almadığı biberonu ya da emzigi bir hafta sonra verin bakın neler oluyo diye, bizimki almak şurda dursun dudağına bile değince çığlığı basıyordu. sokmaya çalışırsam da en son öğürüp kusuyordu.. şimdi bal gibi alıyor. tekrar dene derim ben mama takviyesi yapacaksan.. bir de biberon değiştir olmadı..

Bugün arkadasımız bedriye ile konuştuk (Berkerdem) iki haftadır hastanede yatiyo kiz cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadasımıza duanızda yer verelim zor valla
dualarımız onunla.. Allah acil şifalar versin. zor bir durum..
Kızlar sızdede oluyomu acaba,kızım emerken nefes almayı unutuyo galıba az once 7 sn kadar nefessız kaldı elımde,hemen kaldırdım,kaslarının ortasını yukarı cektım,nıye boyle oldukı sımdı?

ooyyy. maşallah kuzuya

valla cnm bende merak ediyorum, bebeğini sünnet ettiren var mı kızlar?

offf çok üzüldüm yaa(
Allah yardımcısı olsun.. o hastaneyi şikayet etmek lazım!!!

Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl bizim cadı fırsat verdikçe bakıyorum ama yazamıyorum çok şükür öyle aşırı ağlama gaz ve emme problemimiz yok bizim karnı tok altı temizse gıkı çıkmıyor kızımın son 8-9 gündür annemde yok herşeyiyle ben ilgileniyorum kızımın bu acaip bi mutuluk veriyor bana bitek akşamları babası çok kucağına alıyor ondan tatlı tartışma oluyor gündüz o işe gidiyor kızım hep kucak istiyor sonra.Kızlar bu arada korunma işini ne yapıyırsunuz süt korur muhabbeti yalan demi

merhabalar anneler ve melekleri..uzun zaman oldu görüşmeyeli.ara ara girip takip etmeye çalışsamda ,sohbete katılamadım hiç.biz bugün 24 günlük olduk teyzeleri çok şükür kızımla alıştık birbirimize.şimdilk yolunda gidiyo işler.ancak benim kız gece kuşu çıktı.günüdz uyuyo gece gözler fal taşı gibi açılıyo.bende gündüz uyuyamıyorum.bi bu konuda dikiş tutturamadık ..süt durumuna gelince ilk 3 gün çok azdı sütüm .mecburi mama takviyesi yaptık 2 gün.kızım emdi ama sütüm gelmedi.ama sonrasında geldi çok şükür.lakin sol göğsümden süt az geliyor ve benim obur kızım hep diğer göğsümü emmek istiyor.ben de emmediği göğsümü sağıyorum böylece o sorunu da çözmeye çalışıyoruz..tek göğüsle besleniyor diyebilirim genel olarak.süt arttırmak için humana ve rezene çayı,tahin helvası,dere otu yiyip içiyorum arkadaşlar.hepsinden de ayrı ayrı memnunum.ama en masumu dere otu ve rezene kalori açısından..bunun yanında bolca su tüketiyorum.anca yetiştiriyorum kızıma..tek göğüsten zor oluyor yetiştirmek.bu yüzden destekleyici ürünler çok önemli benim için.kızım meme kolik sanırım kızlar..mememden zor ayırıyorum .emerken kendinden geçiyor..çıkardığı sesler,elkol hareketleri bi tuhaf.içine adam kaçmış gibi davranıyor .inşallah bundan sonra aranıza daha sık katılabilmeyi umut ediyorum...bu arada annem ve babam yanımdalar.yalnız değilim.40ına kadar kalacaklar sanırım.işte bizden haberler böyle kızlar..ha bi de gaz olayı için hergün bi tatlı kaşığı kimyon yutuyorum mutlaka..hem bana hem kızıma muaazzam faydası oldu..bir de zinco damla kullanıyoruz..

slm kızlar benımde annemler yanımda sagolsun herşeyıne annem bakıyo bebişin ben alt açma zaman zaman bıde süt sagma işiyle mesgul oluyorum gecelerı artık bana bıraktı annem ama bu seferde sabah kalkamıyorum yataktan uykusuzluktan annemler b hafta gıdıcek ben napıcam sizler tekmı bakıyosunuz bebişlerınıze bız daha 20 gunlukuzsızce bakabılırmıyım bebege baksam ev işine yetişebılırmıyım annelerımız bızı nasıl buyütmüş yaaa

Aaaaa hayret ettım ılk defa gogsumden sutun fıskırdıgını gordum,ellemeden ustelık,kızım emıyodu,agzından bı cıkardı gogsum fıskırmaya devam edıyodu,sutumle alakalı hıcbır endısem kalmadı cok sukur.kızlar son gunlerde farklı olarak dereotu yıyorum,gercekten faydasını gordum,yedıgımden berı yıne sutler tasıyo goguslerımden...

oğlumu uyutmaya calışıorum biyandan sol elim klavyede...uykuya dalıo derken tekrar uyanıyorr.çok huzursuz..ya serum fizyoljik yaparmı bunu ya...akşam biraz fazla damlattık sanırım eşimle..doktorda bişi demdei çok sıktık sanırım burnuna akşamdan erbi uyuyor uyanıyor 1 saat gecmeden gecede öyleydi.yoruldum uyusaydı yaaa(8

kızlar merhaba öncelikle bugün kalktım ve BEDRİYE yani BERKERDEM arkadaşımızı aradım kendisinin durumuna oldukca üzüldüm ve zor günler geçiriyo loğusalıkda yaşanacak cok zor günler gerçekten...15 gündür hastanede yatıyormuş dikişleri iltihap enfeksyon kapmış doğumdan 1 hafta sonra hastaneye gittiğinde canlı canlı dikişlerden iltihaplanmaları temizlemeye çalışmışlar ve cok ağlamış canı yanmış bakmışlar olamamış tekrar ameliyata alınmış ve tekrar temizlenip dikiş atmışlar dokdor hastanede kalmasını uygun görmüş şu andada dikiş yerleri kanıyormuş serumlar ve ilaçlarla hastanede yatıyor ve yazık minik kızıda 15 gündr hastane köşelerinde yatıyo görüşmek isteyen arkadaşlara varsa tel nosunu verebilirim umarım tez zamanda yavrusuyla evine döner...Allah yardım etsin...

gelelim bize adenin 2. ay zamanı geldi lain özel hastaneler tetenoz aşısını yapmıyoruz dedi sağlık ocağında yapılıyormuş yaptıranlar sizler nasıl yaptınız bilgi alabilirsem sevinirim....

bizde onu düşünüyorz kara kara sanırım spiral olcak onun dışındaki yöntemler çok sıkıcı ve zahmetli gibi

canım neden yapamayasın,yaparsın ALLAHIN izniyle.olumsuz şartlandırma sakın kendini..benim de annem yanımda ama ben sorumluğu anneme bırakmadım hiç.annem manevi destek oluyo.ama bebeğin ve evin iişleriyle ben ilgilenmeye çalışıyorum yapabildiğim ölçüde.bi kızımı yıkarken annem devreye giriyo.annem gidince de koca kişisinin ellerinden öpecek o görev.:)biz de 24 günlüğüz.sen annen yanındayken dene bakalım bi kendini.yavaştan alıştır bütün işleri üzerine alamaya..bebeğinle tam ilgilen de diğer işleri eksik yapsan da olur.kasma sakın kendini.ne ev işi,ne yemek ,ne de misafir hiç biri bebeğinden önemli değil.illa ki yaparsın hepsini düzenini oturtunca.Rabbim hepimize kolaylık versin..

bizde onu düşünüyorz kara kara sanırım spiral olcak onun dışındaki yöntemler çok sıkıcı ve zahmetli gibi

Ben sezercik olduğum için doktor 4 ay beklemem gerektiğini söyledi spiral için kuzum hap emzidiğim için olmaz eşim bi türlü ok. almıyor geriye bi tek 3 aylık iğneler kalıyor 42.gün önlemsiz oldu bişiler ama eşime yasak koydum önlem yoksa fanfinfon da yok süt korur deyip riske giremem

ALLAH tez zamnda sıfasını versın o nasıl oyleee kapms enfksıyonu ya ne zordur hem lohusalık hem kızıda perısan olmstur Cocuga tekrardn tetanoz yapılıomu? Ben ılkkez duydum acaba o karma ası dedıklerı seyın ıcınde varmı? dr dun bana dedıkı cocugn gayet sglklı gozukuo o yuzden bıdaha 5 hafta sonra gel 2. ay asıları yanı karma ası yapılck bıde kalca usg ozamn yapcz dedı ılk ay sonunda oluoms sanırım bu ama 2. ay daha ıyı olur dedı oyle ıste:)

Rabbim bir an önce şifasını,sabrını versin inşallah.çok üzüldüm gerçekten dua edicem ..

Nedemek esım bır turlu ok almıo yavrum:)) Esın kardes ıstıo galıbaaa ben hıc dusunmedım nasıl olck dıyee ama sanırım bı sure beyım tarafındn koruma altına alınırız dıye dusunuorum gercı 40 olduktn sonra dr gıtcm bakalm neye karar verırız:) o sut korur hıkayee annem sakın oyle bı hataya dusmeee benm gorumcm o mantıkla korundu herlde sonuc 3 sene ust ustee 3 cocuk arzu edıosann deneyebılrsın tabı:))))

Canımm nasılsın bayadır denk gelmedik birbirimize Aden nasıl? yüce rabbim yardım etsin Bedriye'ye inş.biran önce evine döner.
Biz yabancı olduğumuz için sağlık ocakları bakmıyor bize hastanede en son 15 günlükken gitmiştik kuzum bi ay sonra gel demişti pazartesi gidecez aşı fln olmadı benim kızım doktora da söyledim birdaha ki geldiğinde bakarız demişti okuyorum burayı herkes aşılardan fln konuuyor aklıma takıldı benimde p.tesi gidelim bakalım ne diyecek bende özele gidiyorum:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…