- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.301
Olmazmııııııııııııııı ödum kopuyooo ılk basıma geldıgnde evde kımse yoktu korkudan gozlerım karardı ne 7 sn 10 sndn fazla nefessız kaldıı sanırım nefes almayı tam bılmedıklerı ıcın boyle problemler olabılıo dun drda dedı ben onlara uzaylı dıorum dedı:))) 15 sn nefessız kalabılırler bu senı korkutmasın dedıı dedım ne dıosunnn soka gırıorum herr oldugnda:))) sımdı emıo yaaa sut cok gelıncee nefesını tutup sute dayanıooo bı sure sonraa nefessız kalıp oksurmeye baslıo dedıklerını yapıorumm yan cevırıorumm baznde yuzune ufluorum gamzenın taktıgı:)) asıcaz ınsallah:))
evet bende yuzune ufledım ama bıldıgımden dııl tamamen ıcgudusel ,doktorun normal dıyosa sukur problem yok demektır,ıcım rahatladı canım cok saol
Dikişleri iltihap kapmış Dr açıp temizleyip yeniden dikmiş ama cok koyü 1gafta yatircam demiş 14gundur yatıyormuş gala dikiş yeri kanıyormuş enfeksiyon kapmış ameliyathanede aynı durumda 2kisi daha varmış ..?
inşallah cnm. geçer zamanla...bu tahlillerin de temiz çıkar umarım...burdan gamze yazmıştı sanırım, ya da bir yerde okumuştum... bebeğinizin zamanında almadığı biberonu ya da emzigi bir hafta sonra verin bakın neler oluyo diye, bizimki almak şurda dursun dudağına bile değince çığlığı basıyordu. sokmaya çalışırsam da en son öğürüp kusuyordu.. şimdi bal gibi alıyor. tekrar dene derim ben mama takviyesi yapacaksan.. bir de biberon değiştir olmadı..geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
malesef kızın sarılığı hala devam ediyor bir sürü tetkik yapıldı şuana kadar çıkanların hepsi temiz
bir iki tetkik daha kaldı umarım onlardanda güzel sonuç alırız
uzayan sarılıkların bir çoğu anne sütüne bağlı sarılık oluyormuş
ve doktorlar genellikle bir kaç gün anne sütüne ara verdirip mamaya beslenmesini öneriyormuş
ama nerde bizim kız biberon falan almıyor bende memeden kesmek istemiyorum
umarım anne sütü alırkende yavaş yavaş geçer
dualarımız onunla.. Allah acil şifalar versin. zor bir durum..Bugün arkadasımız bedriye ile konuştuk (Berkerdem) iki haftadır hastanede yatiyo kiz cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadasımıza duanızda yer verelim zor valla
Kızlar sızdede oluyomu acaba,kızım emerken nefes almayı unutuyo galıba az once 7 sn kadar nefessız kaldı elımde,hemen kaldırdım,kaslarının ortasını yukarı cektım,nıye boyle oldukı sımdı?
ooyyy. maşallah kuzuyaGamzecım cok saol onu almım ozaman,,,,
kızımda gozlemledgm seylerı paylasım sızlerle
onunla konustugumda kendınce dha once duymadıgım sesler cıkarıyor ve cok mutlu oluyor bu durumdan,
besıgınden kucagıma alacagım zaman bı heyecan bı el cırpmalar,bı gulucukler,cıkardıgı sesler kı bu durum gogsumu acıp karnını doyurucam zamanda oluyo memeyı gorunce cıldıorıyo danam,
son olarak dun esımle bızı hayrete dusuren hareketıne sahıt olduk,koltugun uzerıne uzatmıstım kendı kendıne oynuyodu,yastık yada herhangı bıse yok,bırden kafasını bı kaldırdı dana,hayret ettım,baya kaldrıp bıze baktı... (masallaaaaah) :/
valla cnm bende merak ediyorum, bebeğini sünnet ettiren var mı kızlar?bebeğini sünnet ettiren arkadaşlar sorum olacak haftaya oğlumu sünnet ettircem 40ı çıkıyo ama tereddütlüyüm yarım saat sürüyomuş sadece pipisini uyuşturuyolarmış oğlum huysuz biraz yarım saatte hastaneyi ayağa diker ağlamaktan ne yapcam bilemedim yaptıran arkadaşlar sizinki nasıl oldu
Dikişleri iltihap kapmış Dr açıp temizleyip yeniden dikmiş ama cok koyü 1gafta yatircam demiş 14gundur yatıyormuş gala dikiş yeri kanıyormuş enfeksiyon kapmış ameliyathanede aynı durumda 2kisi daha varmış ..?
Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl bizim cadı fırsat verdikçe bakıyorum ama yazamıyorum çok şükür öyle aşırı ağlama gaz ve emme problemimiz yok bizim karnı tok altı temizse gıkı çıkmıyor kızımın son 8-9 gündür annemde yok herşeyiyle ben ilgileniyorum kızımın bu acaip bi mutuluk veriyor bana bitek akşamları babası çok kucağına alıyor ondan tatlı tartışma oluyor gündüz o işe gidiyor kızım hep kucak istiyor sonra.Kızlar bu arada korunma işini ne yapıyırsunuz süt korur muhabbeti yalan demi
slm kızlar benımde annemler yanımda sagolsun herşeyıne annem bakıyo bebişin ben alt açma zaman zaman bıde süt sagma işiyle mesgul oluyorum gecelerı artık bana bıraktı annem ama bu seferde sabah kalkamıyorum yataktan uykusuzluktan annemler b hafta gıdıcek ben napıcam sizler tekmı bakıyosunuz bebişlerınıze bız daha 20 gunlukuzsızce bakabılırmıyım bebege baksam ev işine yetişebılırmıyım annelerımız bızı nasıl buyütmüş yaaa
bizde onu düşünüyorz kara kara sanırım spiral olcak onun dışındaki yöntemler çok sıkıcı ve zahmetli gibi
kızlar merhaba öncelikle bugün kalktım ve BEDRİYE yani BERKERDEM arkadaşımızı aradım kendisinin durumuna oldukca üzüldüm ve zor günler geçiriyo loğusalıkda yaşanacak cok zor günler gerçekten...15 gündür hastanede yatıyormuş dikişleri iltihap enfeksyon kapmış doğumdan 1 hafta sonra hastaneye gittiğinde canlı canlı dikişlerden iltihaplanmaları temizlemeye çalışmışlar ve cok ağlamış canı yanmış bakmışlar olamamış tekrar ameliyata alınmış ve tekrar temizlenip dikiş atmışlar dokdor hastanede kalmasını uygun görmüş şu andada dikiş yerleri kanıyormuş serumlar ve ilaçlarla hastanede yatıyor ve yazık minik kızıda 15 gündr hastane köşelerinde yatıyo görüşmek isteyen arkadaşlara varsa tel nosunu verebilirim umarım tez zamanda yavrusuyla evine döner...Allah yardım etsin...
gelelim bize adenin 2. ay zamanı geldi lain özel hastaneler tetenoz aşısını yapmıyoruz dedi sağlık ocağında yapılıyormuş yaptıranlar sizler nasıl yaptınız bilgi alabilirsem sevinirim....
kızlar merhaba öncelikle bugün kalktım ve BEDRİYE yani BERKERDEM arkadaşımızı aradım kendisinin durumuna oldukca üzüldüm ve zor günler geçiriyo loğusalıkda yaşanacak cok zor günler gerçekten...15 gündür hastanede yatıyormuş dikişleri iltihap enfeksyon kapmış doğumdan 1 hafta sonra hastaneye gittiğinde canlı canlı dikişlerden iltihaplanmaları temizlemeye çalışmışlar ve cok ağlamış canı yanmış bakmışlar olamamış tekrar ameliyata alınmış ve tekrar temizlenip dikiş atmışlar dokdor hastanede kalmasını uygun görmüş şu andada dikiş yerleri kanıyormuş serumlar ve ilaçlarla hastanede yatıyor ve yazık minik kızıda 15 gündr hastane köşelerinde yatıyo görüşmek isteyen arkadaşlara varsa tel nosunu verebilirim umarım tez zamanda yavrusuyla evine döner...Allah yardım etsin...
gelelim bize adenin 2. ay zamanı geldi lain özel hastaneler tetenoz aşısını yapmıyoruz dedi sağlık ocağında yapılıyormuş yaptıranlar sizler nasıl yaptınız bilgi alabilirsem sevinirim....
Ben sezercik olduğum için doktor 4 ay beklemem gerektiğini söyledi spiral için kuzum hap emzidiğim için olmaz eşim bi türlü ok. almıyor geriye bi tek 3 aylık iğneler kalıyor 42.gün önlemsiz oldu bişiler ama eşime yasak koydum önlem yoksa fanfinfon da yok süt korur deyip riske giremem
bu yaştan sonra solak olmak da varmışsağ koluma kızım.sol kolumda sizler varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?