2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kız ne güldüm... yerim onu ben küsmüşmü annesine... büyüsün babasına şikayet eder seni görürsün sen...

küstü mü hak mı verdi bilmem :) yada Allah acizlik lisanıyla ettiğim duaya cevap verdi..bugün sakin çok şükür (maşallah)

canım lohusalık en fazla 40 gün sürer...40 tan sonra kahverengi akıntı filan devam edebilir ama o özür kanı sayılıyor...yani mesela eşinle ilişkiye girebilirsin yada namaz kılan biri namazına devam edebilir, kuran okuyabilir vs...adet olmayabilirsin ama demişler zaten de ben de söyleyim SAKIN güvenme...

MAŞALLAH canım, ne tatlı olmuuşşş..ben de alıcam bu cicilerden, heveslendim şimdi

çok tatlı olmuş...

iyi akşamlar kızlar,çarşamba günü mardin yolcusuyum evimize gidiyoruz artık.doğum öncesi sonrası derken nerdeyse 2.5 aydır ankaradayım.ekmek elden su gölden hesabı 3 aydır yatıyorum.saolsun annem kayınvalidem döndüler etrafımda.gidince bu rahatlığı arıcam :) ama evimide çok özledim nede olsa insanın kendi evi gibi yok ne kaynana evi ne anne olmuyo biyerde kendi düzenini arıyo insan...bugün ikea ya gittik çok seviyorum orayı gezmeyi ya eşim oğluşum gezdik bir güzel oğlumun odasına çok güzel şeyler aldım.perdesi etijeri süsleri çok güzel gidip biran önce odasını yerleştirmek istiyorum :))

Ayyy yirim o bebişleri,hepsi birbirinden tatlı, bu topiğin bebişlerinin hepsi çok güzel ya maşşallah:) Biz de bugün fotoğraf çektirdik çıkınca ekliycem hemen:)

Gamzecim Esra Hanım'ı tavsiye ettiğin için sana çok teşekkür ederim öncelikle. Sana şey sorcaktım,bebişekaç saatte bir 50 cc veriyordun, ben bizim bebişin öğünlerini düşürmeye çalışıcamda.

Kizlar benim gogus uclarim iyilesti ama boyle murekkep lekesi gibi mor lekeler var ucunda normal mi bu durum?

peri_m kusura bakma senin,bıcırıkı yazmayı unutmuşuım , çokkkk şekerrrr :)

nasıl geçti çekim, güzel bir çalışma dimin:)

3 saatte bir 50 cc veriyorum, beslenme rutinimizi bozmuyoruz biz hiç, yalnız dün 3 kere 50 bbitince ikinciyide verdim, kusmasını kontrol altına almAk amacım , toparlansın 100 e çıkarıcam tekrar , 3 ay 1 hafta oldu çünkü ve çişlerinin sayısı azaldı dün, şu anda 75 cc hazırladım mesela.

Sizden özendim bende resim yükleyim dedim. Bu da benim canım kızım :)

Eki Görüntüle 397252

oyy oyyy oyyy maşallah...

gerçekten ya tüm bebişlerimiz güzel önemlisi , sıcak bebek enerjisi alıyorum, sevimsiz yok aralarında....

Bizim bebis uyumamakta israr etti cok keyifliydi ama yine de, heyecanla bekliyoruz resimleri. Bizimki 50 cc ile kilo almamisti, suan o yuzden meme arti mama 150 veriyoruz, bu da biraz cok gibi sanki, cikartiyor cunku, 120ye dusuruyum diyorum ben de. Bizimki zor kilo aldigindan fazla dusuremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…