- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.361
ay kız ne güldüm...yerim onu ben küsmüşmü annesine... büyüsün babasına şikayet eder seni görürsün sen...
ya kızlar şu konuya bir el atın.şimdii lohusalık 40 gün sürer diyorlar ya. ne zaman adet olunuyor? akıntılarla adet arasındaki farkı nasıl anlıycam peki? 30 günlük oldum ben normal doğum, akıntılar devam ediyor bende.. adet olmayadabilirmiyiz 1 yıla kadar, öyle birşeyler duydum sanki? adet olmayınca hamile kalma riski de azalırmı? ve ve bunun gibi:) tecrübeli annelerden yorum bekliyorum:)
MAŞALLAH canım, ne tatlı olmuuşşş..ben de alıcam bu cicilerden, heveslendim şimdikızlar hepinize iyi akşamlar..
bugün mevlüüdümüzü yaptık, 30 kişi geldi, beklediğimden fazla kalabalık oldu.. bebeğim sıkılacak da durmayacak diye çok korktum ama utandırdı beni miniğim hep uyudu
maşşallah çok yakışıklı oldu oğlum beyazlar içinde, becerebilirsem bi foto eklicem:):)
Eki Görüntüle 397147
kızlar buda benim bıdık kızım :)
Eki Görüntüle 397169
kızlar hepinize iyi akşamlar..
bugün mevlüüdümüzü yaptık, 30 kişi geldi, beklediğimden fazla kalabalık oldu.. bebeğim sıkılacak da durmayacak diye çok korktum ama utandırdı beni miniğim hep uyudu
maşşallah çok yakışıklı oldu oğlum beyazlar içinde, becerebilirsem bi foto eklicem:):)
Eki Görüntüle 397147
En fazla 50 cc cikiyor benim malesefkızlar pompa ile sağımda iki göğüsten ortalama kaç cc sütünüz geliyo?
En fazla 50 cc cikiyor benim malesef
hangi marka pompa kullanıyorsun? o da önemli diyolar benimde öyle hemen hemen bazen 70 80 oluyo ama az geliyo bana
Gamzecim Esra Hanım'ı tavsiye ettiğin için sana çok teşekkür ederim öncelikle. Sana şey sorcaktım,bebişekaç saatte bir 50 cc veriyordun, ben bizim bebişin öğünlerini düşürmeye çalışıcamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?