- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.401
Canım puan telden bakımdan sapla teyzesi senin kızını almadım ben hiç yarim onu mesajkutuma baktım canım mesaj gelmemiş hiç sildim oradakilerin tekrar yollayan olurmu canım
:)))) telden baktığın ve yazdığın nasılda belli:)) hiçbişey anlaşılmıyor:)))))))
neyse face varmı diye sormuştum?
Ay güldüm semra oğlan ağlıyordu aklım bir yandan onda kendi mesajıma koptum benim face yok canım sevmiyorum face olayını
canım oğluşuna maşallah çookk tatlı yaa
bu arada 2.ayımızda hayırlı olsun inş daha rahat bi ay olur
maşallah büyüttünüz bebeleri:)) darısı bize..
benim kiz manyak mi acaba? Sabah 6 da kalkti bidahada uyumadi 10 dkika falan uyuyo birakinca hoop kalkio yine emio gazi cikio altini degistiriorum vs vs vs... Yani bi derdi olsa aglar deli gibi oyle aglamioda sadece koltuga koyarsam biraz aglio bi problem varmis gibi degil yani. Amaaaaa uyumuooooo...kitaplarda okuorum yok soyle uyutun yok boyle uyutun falan yook anacim yok ben beceremiorum yada benim kizim uzayli..su tracy hogg kalksada mezarindan gelip kiza uyku egitimi verse cennete direk girer...ya nedir bu ben ondan daha cok uyurum yaa..bide bebek bu emerken uyuya kalir falann diolar yook bee yook hicte oyle bisey yok uyumuooo deliricem.
uyumaz bekleme boşuna:) bizde 6 da kalkıyoruz sonra geceye kadar hep 10-15 dk uykular ve ciyaklamalarla geçiriyoruz..evde artık yürümeye korkuyoruz çıt çıkıcakta uyanıcak diye..şuan uyuyo mesela kapıyı bacayı tıkadık karı koca oturuyoruz..su içmeye kalkmıyoruz:)
hahahah:) azicik dalsa uykuya aynen bizde oyle oluoruz isaret dilini ogreniriz bu korkuylaherkesi hizaya getirio valla cucuk kadar boyuyla...
uyumaz bekleme boşuna:) bizde 6 da kalkıyoruz sonra geceye kadar hep 10-15 dk uykular ve ciyaklamalarla geçiriyoruz..evde artık yürümeye korkuyoruz çıt çıkıcakta uyanıcak diye..şuan uyuyo mesela kapıyı bacayı tıkadık karı koca oturuyoruz..su içmeye kalkmıyoruz:)
bide diyolr yok sese alışsın yok bilmemne..alışmıyo adam neler yaptım..canı isterse bangır bangır tv yanında uyuyo..misafirlerin yanında uyuyo ama paşa keyfi istemezse ayak sesine uyanıyo..
merhaba anneler :) nasilsiniz? uzun suredir yazmiyorum okumakla yetiniyorum sadece.
ben 3. cocuguma hamileydim. bebisim 3 haftalik. 3 cocukla zor olacagini biliyodum tabi de bu kadar olacagini basima gelince anladim.
tandem nursing yapiyorum bir de cok yorucu oluyo ozellikle geceleri iki bebegime birden yetisemiyorum bazi geceler sadece 2-3 saat uyku uyuyorum. feanalardayim anliyacaginiz.
yanimda annem kayinvalidem vs. de yok uc cocukla butun gun nasil geciyosa iste :2: bazen oturup agliyorum aciliyorum, bazen de aman gececek diye telkin ediyorum kendimi.
cok zorda kalirsam iki bebegimi de emmekten kesecem artik napiyim oldugu kadar
Berkerdem'e cok uzuldum bu arada allah sifalar versin.
Pollyanna canim senin ve benim gibi 2-3 cocukla ugrasanlara da Allah daha bi yardim etsin :) Didemin resmini gordum masallah cok tatli cimcime :) Defnenasil alistimi artik kardesine?
benim oglum 16 aylik, bende sut bollastigi icin sut daha tatli geliyo cocuk yemek yemekten kesildi yahu, kafayi yemek uzeryim ama onun disinda kiskanmiyo sanirsam:26:
herkese kolayliklar miniklerinizle...
Eki Görüntüle 397694 meraba hanımlar kızım 2 ay 1 haftalık oldu yalnız şu dudağının üst kısmında bir ay gibi şu yara çıktı bilgisi olan var mı?2 tane doktora gösterdik 2 yaşına kadar geçer dediler ama bu bizi tatmin etmedi...aslında kızımın üstt dudağının kabuğu kopmak üzereyken yanlışıkla kopardım ondan sonra öyle oldu ama doktora bu açıklamayı ypatığımda ilgisi yok diyorlar kendimi çok suçlu hissediyorum ve sanki her geçen gün büyüyor
Ayçacım aynı sorunları ben Defnede yaşadım ve tam 2 yıl sürdü..bu 2 yılda eve misafir gelmesini hiç istemediğim zamanlar oldu.. gelenlere aman sessiz olun demekten yoruluyordum.. ne olur yol yakınken alıştırmaya çalış, yoksa çok zor oluyor.. iyice uykusu gelene kadar uyutma, sonrada radyoyu aç baş ucuna uyut.. tabi bunları söylemek kolay ama inşallah başarırsın.. Defnede ağzımın payını alınca bu kez tedbirli davranıyorum
Eki Görüntüle 397694 meraba hanımlar kızım 2 ay 1 haftalık oldu yalnız şu dudağının üst kısmında bir ay gibi şu yara çıktı bilgisi olan var mı?2 tane doktora gösterdik 2 yaşına kadar geçer dediler ama bu bizi tatmin etmedi...aslında kızımın üstt dudağının kabuğu kopmak üzereyken yanlışıkla kopardım ondan sonra öyle oldu ama doktora bu açıklamayı ypatığımda ilgisi yok diyorlar kendimi çok suçlu hissediyorum ve sanki her geçen gün büyüyor
gecmıs olsun arkadasım
bende ınan senın kadar cok uzuldum
cılt uzernde cok profesyonel br doktor var agop dıye kolsuz agop galıba bır randevu alıp ona goster ne olursun
ıyılestıremedıgı cılt yarası yok
ama bır an once al cunku cok dolu luyo randevu bırkac ay sonraya verıyorlarmıs ucretıde en son 400 lıra gıbı hatırlıyorum sankı
yazık kocaya :) ne uğraştırıyosun adamcağızı :)buarada emzirdiğin göğsümü sağoyosun..ben tam tersi beklettiğim göğsü sağıyorum ama bilmiyorum hangisi doğru...250 cc az mı ki!!!!!!!!!!!o zaman benim bebe temelli aç...250 hayatta çıkmaz benden..ama emerken bakıyorum, ağzının kenarından damlıyo sütler, yetiyo diye düşünüyorum ben de...sağdıklarımı da içiriyorum...mama vermiyorum...neyse...sana iyi gezmeler ...
cnm sen beni yanlış anlamışsın ben hani süt olsun diye emzir diyolar ya emziryorum hani çoğalsın diye 3 saat sonra sağıyorum belki fışkırı diye bişey yok tabi aynı çıkyo yani benim çıkan sütüm toplam 1 günlük 250 cc gerisi mama yani 8 öğünse sadece 3 öğünü anne sütü oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?