2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar berkerdrmden haber alan oldu mu? Aklim onda kaldi, hala hastanede mi acaba? Oyyyy bebisi de hastane odalarinda kaldi ya

gündüzleri herzaman müzik açık bizde hemde kısık değil baya baya açık..ilk günden beri hamileliğimdede öyledydi, ilk baslarda zor oldu ama sonra alıstı.. gündüzleri müzik açıkken uyuyor geceleri kapalı, böylece gece gündüzü de ögrenir diye düşünüyorum. gerci gündüzleri uyuyor denizlemez, 15er dk falan belki

selam
benim oğlumunda üst dudagında su toplaması gibi beyaz sislik oluyor sonra kopuoyr kendiliğinden, geciyor, ama ben hiç ellemedim

canım emziriyosun değilmi?? meme emen bebeklerde üst dudakta beyaz şişlik olur benim kızımdada var..doktorada sormuştum aynısını dedi..

ana kucagından bizde aldık ama yok sevmiyor cocuk hele titreşimi açınca basıyor yaygarayı bende diyordum ne güzel titrer gazını atar:)
uyku arkadasları var anne kalp sesi, müzik, whitenoise çalan ben ondan cok memnunun tipi kuzu gibi amazon.com da en çok satanlar arasında bana hediye geldi careefurdan alınmış. en iyi gelen bize o oldu bide kendi sesinbi de kaydedebiliyosun . bebek agladıgında güçlü haraket ettiğinde kendiliğinden başlıuyor, rahatrlatıyor senin yanına gitmene gerek kalmıyo. tabi herzaman değil herzaman olsa ne müthiş olurdu:)

Merhaba arkadaşlar bende mart annesiyim arada fırsat buldukça gelip yazmıştım belki hatırlarsınız,Benim size sormak istediğim bişey var... Doğumum çok sıkıntılı oldu ve bebeğim 15gün yogun bakımda kaldı dolayısıyla emziremedim şuan da sütüm yeterli değil ek olarak mama veriyorum ama bir türlü düzen oturtamadım maalesef emzirmeye başladım mı bi saat kalıyor göğsümde kaç saat aralıkla ne kadr mama vermem gerek sütüm ne kadar hiç bilmiyorum,bi saat emdikten sonra yarım saat sonra ağlıyor 90cc mama veriyorum ama hala aranıyor ne yapıcm nasıl yapıcam hiç bilmiyorum yanımda da kimse yok yardımcı olsun.Beslenmem zaten düzensiz en fazla iki öğün, bebeğime yetemiyorum diye de ayrı bi stres e birde çevresel faktörler bi akıl versenizKaç saat aralıklarla mama vereyim sizce hee birde malt içeceği aldım onu ne kadr kullandıktan sonra farkediyor süt acaba bilen aranızda kullanan var mı?

beste, o söylediğin mucizevi uyku arkadaşını nereden bulabilirim , link bulursan verir misin ?

önceklikle geçmiş olsun, bebiş neden yoğun bakımda kaldı ? sen o dönemde süt sağıp yoğun bakıma götürdün mü ?

canım 90 cc bana biraz fazla geldi ben ilk 60 cc başladım şimdi de bir tek gece 90 cc mama veriyoruma gündüzleri 60 cc anne sütü veriyorum.Doymadığını düşünme doktora
sordum doyma hissi olmuyormuş henüz bizimkilerde...Ne verirsen yiyorlar yani anne sütünü arttırmak istiyorsan bol bol su iç.
Allah yavruna sağlık versin tatlım....

Sağol cnm, doğum esnasında kanalda çok kaldı o yüzden solunum sıkıntısı olmuş... Tabi başka problemlerde çıktı sonra...
hastaneye süt götürdüm sağıp ama ikinci hafta başladık anne sütüne,bir günde en fazla 40 cc çıkıyordu o zaman,hemşirelerde sütün yetmiyor onları ara öğün olarak veriyoruz demişlerdi
3 saatte bir vermiyorum ama günde en fazla 4 defa veriyorum yine de fazla mı ki

bende geceleri 10-11 gibi 60cc veriorum mama üstüne emziirorum yine ama sabaha kdar uyuyor arada uyanıp emmesi gerek ..acaba hiç mama vermesemmi sütüm yetmıyor sanıyorum.çoğu zman psiklojim bozuk olduu için.

Son düzenleme:
Ya kızlar bnmki uyandı çıkmam lazım,cvplarınızı bekliycem bu arada gizkancım sağol cnm Rabbim cümlemizin bebeğine sağlık versin...
Görüşürüzzz...

Günaydın kızlarrr.. Oglumu uyuttum ananesıyle koyun koyuna yatıolar:)) Bende bıraz gecmıse baktm cay dut ne bulrsm goturuorum arada:) oglan uyudukca g.tmdn bahendler uydurup dısarı cıkıorum mısal dun kocm geldıktn sonra cop torbası bıtms dıyıp kendımı dısarı attım:))) Halıme okdr acıoyokı acır gozlerle bakıp ıstıosan bıraz alısverıs yap daha cok dolanms olursun dedı:))) evdn cıknca aklm brda kalıo uyandımı acaba dıyee ama annm yanındyken hıc korkmuorum:) Sımdı bırbırlerını koklayark uyuyolar:))

aynen canım.bizde de durum sizin ki gibi olucak sanırım.ve evet süt korur olayı hikaye.annem aman diyim dikkkat et süte güvenme diyo
Vallaa benım bey yeterkı olsundaaaa nasıl olursa olsun modundaa artık:)) Yanıı erkekler okdr dıkkt etmez soncta onlra neee onlra gelsn bı bebk dahaa ama kızlar cok zor gercktn ben onumde canlı ornek gordum o yuzden ıyı bılıorum:) O yuzden bız temkınlı olcaz ıstıolarsa duz duvara tırmansınlar sartlar saglanmadan koklasmak yok:)))
Aynennn sekerım benı anlatıosun ama zaman ılerleyınce az duzene gırıolarr ben 10 gn once sınr krızlerı gecırıodum aynı anlattıklrnı yasıodum 10 dk uyku oda memede bırakırken acıo gozlerını aranmaya baslıo sınrden kuduruosun ama kıyamıosun ısteee:)))

Canımmm hıc takmaaa kafanaa yaaaa o dr cok bılıoo benmde oglan ılk 2. hafta kontrlnde 170 gr almstı dr az demstı dr degstrdımm dıokı nesı az daha ne alıck bu cocuk kı senın bebegn ırı bı bebek bu aldıgı kılo cok normal dedı otekıde ırı bebek cok darlanırsn mama ver dedı budaa suan buna gerek yok en son care mama dedı kıı mama olsa nolck yavrum? hıc sut veremeyenler mamyla buyutu bebegını takvıye olark mama vermek nerde hıc sut vermedn mama vermek nerde nıye sıkıosun canını? kac nesıl buyudu mamaylaaa uzme kendını oyle dusunursn sutunde gelmez akısına bırak onlarda bı sekılde buyucekler ıste:))

Canım bebişin kaç haftalık bilmiyorum benimki 5 haftalık, ben emzirmelermeden sonra 90 cc veriyorum doyuyor. Bazen fazlasını istiyor ama o emme arzusundan dolayı, o zaman tekrardan meme veriyorum. Benimkisi de 20 biri, 20 diğeri en az 40 dakika kalıyor memede. Malt içeceği kullandığın gün içinde etki ediyor ama öyle mucizevi miktarlarda değil, 10 cc falan bir artış olabiliyor ama.

bende geceleri 10-11 gibi 60cc veriorum mama üstüne emziirorum yine ama sabaha kdar uyuyor arada uyanıp emmesi gerek ..acaba hiç mama vermesemmi sütüm yetmıyor sanıyorum.çoğu zman psiklojim bozuk olduu için.

canım sabaha kadar uyuyo demişs,in..maşallah..doymasa uyumaz...gündüz 90 bana da çok gibi geldi ama emin değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…