- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.421
kıyamam yaa..mikrop mu kaptı acaba..iyi bi cildiyeciye götürün bence..
Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim burri ben Diyarbakır'da yasıyorum ama iyileşecekse neresi olsa giderim Agop dediğin doktor nerede?
agop kotoyan - ek_i sözlük
arkadasım yorumları bı oku ıstersen
ben cok kısıden duydum ımkansızı gecıren bır doktor olarak bılınıyor
ablamın yıllar once ellerınde tuhaf yaralar cıkıyordu gıtmedıgı doktr kalmadı ama bırkerede agopa gıttı ve tek seferde gecırdı adam
dıyarbakırlımısın bende dıyarbakırlıyım ıstanbulda oturuyorum
bence atla ucaga gel goster gunu bırlık artık cok kolay ulasım
Evet canım diyarbakirliyim hemşeri çıktık ne güzel :)) araştıracağım birazdan yorumları okuyacagim yazin tatil için gitmeyi planlıyorduk eger anlattığın kadarsa bu haftA kalkar giderim bebeğim icin
benim kiz manyak mi acaba? Sabah 6 da kalkti bidahada uyumadi 10 dkika falan uyuyo birakinca hoop kalkio yine emio gazi cikio altini degistiriorum vs vs vs... Yani bi derdi olsa aglar deli gibi oyle aglamioda sadece koltuga koyarsam biraz aglio bi problem varmis gibi degil yani. Amaaaaa uyumuooooo...kitaplarda okuorum yok soyle uyutun yok boyle uyutun falan yook anacim yok ben beceremiorum yada benim kizim uzayli..su tracy hogg kalksada mezarindan gelip kiza uyku egitimi verse cennete direk girer...ya nedir bu ben ondan daha cok uyurum yaa..bide bebek bu emerken uyuya kalir falann diolar yook bee yook hicte oyle bisey yok uyumuooo deliricem.
valla bende yorumları yenı okudum herkes acayıp övuyor okuduysan
sankı kendı kızıma olmus okadar uzuldum yanı anlatamam demekkı anne olunca ınsan bu duyguya kapılıyor onceden sadece baka gecerdım boyle seylere
randevuları cok gec tarıhe verıyormus ama benım daha bebek dıyarbakırdan ozel gelıcem fılan dersen belkı one randevu verırler
pekı dokorlar ne dıyo
agrı yapıyormu emerken acaba bebege bır zararı varmı
Allah evlatlarımızı korusun aynı duyguları artık bende yasıyorum eskiden bebek ağlamasına tahammülüm olmazdı simdi ağlayan bir bebek gördüğüm an acaba neden ağlıyor diye düşünüyorum annelik insanı daha da insanilestiriyor yani en azından beni:)))Esimle konuştuk olmazsa istanbula gideriz salı gunü cildiyeciye de randevu aldık bakalım artık...bazen acıyor yani hissediyorum memeyi ilk verdigimde canı acıyor dudağını çekiyor Aç olmasına rağmen
yaaa yazık mınnakına yaaaa
allah tez zamanda sıfasını verıck hıseedıyorum
Sağol canım Allah razı olsun hemşerim
Ben sezercik olduğum için doktor 4 ay beklemem gerektiğini söyledi spiral için kuzum hap emzidiğim için olmaz eşim bi türlü ok. almıyor geriye bi tek 3 aylık iğneler kalıyor 42.gün önlemsiz oldu bişiler ama eşime yasak koydum önlem yoksa fanfinfon da yok süt korur deyip riske giremem
selammm spordan geliyorum helak oldum
oğlumu uyuttum eşimde maçı izledi geldi bende bugün aynalara küstüüüüüüüm küstümmmm şarkısını söyledim ve binaya ait olan spor salonuna indim 30 dk koşu bandı 15 dk bisiklet ve ben salya sümük oldum yaaaaüşüttümmü acaba
ayı gıbı yıyorum :)
cunku dogum oncesı kılomdan bıle 2 kılo daha azım
ama bu gıdısle ne olur bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?