2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar

dünden beri kızım yine meme emerken ağlamaya tepinmeye başladı. uykudan acıkarak uyandığında güzel emio ama uyanıkken fln meme verdiğimde tepinio, ağlıo, memeyi tutamıo sanki, ağzına alıp emmeden bırakıo. gazı fln da yok. ne oldu bu çocuğa bilmiyorum. az önce yine öyle yaptı emmedi. uyuttum sonra, açmı uyudu acaba die içim içimi yiyor. neden olabilir bu davranışları? dünden beri doğru düzgün bişey yemedi...

Esperanzaa canım benim kız hep öyle((

geçenlerde de yazdım sanki ağzına ateş atıyorum memeyi verince uykulu haliyle bi nebze iyi emiyo yine.. bu zamana kadar en fazla emdiği taş çatlasın 7-8 dk dır..

Rabia, bu fıstık çook tatlı maşallah..

Son düzenleme:

bizimki önceden iyi emiyordu yeni başladı bu hareketler. peki nasıl doyuruyorsun bu şekilde?? ben doymadığını düşünüyorum benimkinin. emmiyorki doğru düzgün. savaşıyor memeyle. mama da almıyor. napıcağımı şaşırdım artık

Esperanza benimde kızda hep öyle. Gece mama yedi uyudu sabah 8 e kadar sonra uyandı taş çatlasın 15 dakika emdi sonra uyudu gene 11 de hala uyuyordu dedim aç uyumasın uyandırdım emzirmeye çalıştım cebelleşti durdu memeyle 7-8 dakika emip gene uyudu hala uyuyor.

cumartesi günü çok şükür mevlütümüzü yaptık ve ben mevlutte kınada gıydıgım bındallımı gıydım ve kızımında mevlut kıyafetını gıydırıp mısafırlerın karsısına oyle cıktık herkes cok begendı ve cok degısık oldu :) lohusa serbetı yaptıgım magnetler kurabıyeler ve tokalar hedıye edıldı cok sukur guzel gectı... resım en kısa zamanda yukleyecegım arkadaslar miniklerinizi kocaman kocaman kokluyorum :)))

canım merak etme benımkı de yapıyo ılk baslarda gazı var dıyodum gaz cıkarmaya calısıyorum yok ne gaz cıkıyo ne bısey en sonunda anladım kı uykusu varmıs ac olsa zaten uyumazmıs bebekler bende hep ac mı acaba fazla emmedı kı dıyorum

çok saol SEMRA teyzesi...bütün meleklerimiz birbirinden tatlılar maşallah hepsine...
resmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedi o kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
ayyy cidden yaa nasılda benziyorlar
ikiside pek tatlılar ...

ALLAHIM KABUL ETSİN canım...değişik olmuştur cidden ...en kısa zamanda koy resimlerini...bizde sizi öptük...

Doymasa sürekli ağlar, uyuyamaz.. böyle böyle az çekip bırakıyor ama ben inat edip o yalancı emziğe saldırdıkça bende sürekli mememi vermeye çalışıyorum.. bi kaç damla fazla midesine süt gitse kârdır diyip sonrada oluruna bırakıyorum. bazen oluyo bana göre az emdiğiğinde 2 saat uyuyor, bazen oluyor normal emdi diyorum 15 dk uyuyor:)))

Bizde de durum aynı. yarım saat yalancı memeyle gözümün içine bakıyor ağzından çıkartıp mememi veriyorum 30 saniye içinde basıyor çıglığı kücük hanım :))

BERKERDEM hastaneden taburcu olmuş, yarası hala kanlı akıyormuş( hergün pansumana gidecekmiş.. İnşallah çabucak iyileşir

Ya kizlar birkac gundur bizim bebis de oyle, gunduzleri emmiyor memede deli gibi agliyor, ben de biberona alisti diye cok korktum, sonra inat ettim memede zorla tuttum, baya bir agladi ama sonunda emmeye basladi cok sukur. Ama baya uzun surdu, biraz sabredip ugrasmak lazi ama her seferinde boyle ugeasmak zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…