2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berkerdem e ne oldu kızlar

kesi yeri enfeksiyon kapmış, doktor anestezi vermeden çıkarmaya çalışmış!!! sonra kesiyi tekrar açıp temizleyip yeniden dikmişler 2 haftadır hastanedeymiş.. Allah kimsenin başına vermesin.. daha yeni anne olmuşken, o mutluluğu tam tadamadan bide bunlarla uğraştı.. lohusa haliyle yavrusuyla birlikte hastanede geçti onca zamanı((

Hayırlı uğurlu olsun mevlüdünüz, Allah kabul etsin.
resmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedi o kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
Anam benim oğlana da benziyor bu tatlışlar.
Nasıl kımseler yok bız necıyız burda:)) Sende devrdınmı 40 nı nıgrcım?
Canım, görmedim seni, nasılsın kuzum.Evet devirdik, ama en çok ben devrilmek üzereyim Hani 40 tan sonra toparlanırdı bu sıpalar
Eki Görüntüle 398154 Eki Görüntüle 398155

zorlukla yaptığımız el ve ayak baskılarımız....
Ay ne güzel olmuş.
bizde geçen hafta cuma günü mevlüt okuttuk kızıma ...RABBİM KABUL EDER İNŞ...

Hayırlı uğurlu olsun mevlüdünüz, Allah kabul etsin Semracığım..

Slm kizlar.nasiliz baklim.ben artik Kendimi inek gibi hissediyorumsut olsun diye ot yiyip sagilip duruyorum,kizim dun kaka yapmamisti.bugunse arka arkaya 5 kez yapti..bagirsak mide ne varsa bosaltti anlayacaginiz.simdi de bosalan yerlerieni doldurmak icin memeden ayrilmiyo

BERKERDEM hastaneden taburcu olmuş, yarası hala kanlı akıyormuş( hergün pansumana gidecekmiş.. İnşallah çabucak iyileşir
inşallah çabuk toparlanır.çok zor ya.bize evlerimizde geçirdiğimiz lohusalık zor geliyor kimi zaman,berkerdem ve bebeği hastanede geçirdi bunca zman.inşallah bundan sonraki zamanları çok çok güzel geçer.Rabbim yardımcısı olsun.
kızlar oğlum çok dertli..sanırım kız arkadaşından ayrılmış
Eki Görüntüle 398194
aman yarabbim derdini sevsinler her hareketleri ayrı bir güzel yavrularımızın ya.maşallah hepsine

Eki Görüntüle 398215

ADENİN NÜ FOTOSU SANAT İÇİN SOYUNDU YAVRUM
yerim ben adenin nülük yerlerini
maşallah canımçook şeker.

erkekim benim beee çok sexy
heheheh cok sağol teyzesi senin kuzunda cok tatlı cocukları ne hale getiriyoruz ya ben soydum sen dertlendirdin büyüdüklerinde bizi lcaklar

ye teysezi

kızlar bu arada biz dün ilk gezmemizi yaptık.çok şükür kızım huysuzluk fln çıkarmadı.sanırım gezmeyi sevcek benim zilli bıngıldağım.sever inşallah ,çünkü anası pek severben gezmeye gitcez diye pek bi heyecanlıydım ama.kafesten çıkmış kuş gibi hissettim kendimi..geçen akşam eşim acıdı halime. 10 dk hava almaya çıktım kızımı anneme bırakıp.bu kez de suçlu hissettim kenimi onu bıraktım diye.uyhh analık zor zanaatmış bacılar..

albüm yaptıkkk....

görmek istermisiniz beni....
eveeett

olur bazen öyle cnm.. daha bebekler ve hayata alışmaya çalışıyorlar. 40 huy değiştirecekler. ne oldu bu çocuga dediğimiz zamanlar olacak böyle..

resmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedi o kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
anaaamm. ne kadar benziyorlar öylee.. maşallah

selam herkese... 23 nisan milli egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...
oğlumun ilk bayramında kuzenlerinin anaokuluna gittik. onların gösterilerini izledil...
daha sonra ilk kez Alışveriş merkezine götürdüm oğlumu biraz zor geçti ilk uyuyordu arada uyandı alt kattaymış emzirme odası ağlarken asansöre fln bindik... emdikten sonra uyudu 1 saat daha takıldık sonra eve geldik... şimdi oğlumu banyo yaptırdım... yarın kontrolümüz ve 2. ay aşımız var... bize dua edin umarım aşı kolay geçer...

NOT: 2 ay aşısı yaptıracaklara uyarı hemşire geçen ay uayrmıştı bu ay olacak aşıdan sonra 2 gün banyo yasak bebeğe... bu yüzden bugünden yaptırın...

Anaaaaam o resımler ney oyle,bayıldım..
Masallah masallah hepsıne,hepınız benım bebeklerımsınız:) bu arada tikat ettımde masallah ne sac var bebeklerınızde,benım kızım kel dogmus valla,yenı yenı cıkıyo sacları..
Memeyle cebellesme olayı bızdede var arkadaslar,resmen savas verıyo,ac bılıyorum delı gıbıde aranıyo ama memede cıldırıo,bı tutturdukmu emıyo sukur,bıkac gundurde bunu ogrendık dur bakalım daha neler gorucez

ınsallah atessız,acısız,kolay bı sekılde atlatırsınız,hemsıre bızede 3gun banyo yasak demıstı,ben sana sey sorcam canım,bebegınle ne guzel gezmıssın neyde tasıdın bebegını,bebek arabasımı? Kolay oldumu?

kızlar avent elektrikli pompa kullananlara bişey sorucam : ben eczanemizde.com dan sipariş verdim bu pompadan geldi bugün takıorum herşeyini ama fişe takınca tık yok pmpadan hiç ışığı falan yanmıo nedendir acaba? manuel denedim cidden farkı gördüm benim dandik pompadan sonra ama elektirkli kısmı çalıştıramadım?:44:

sız cocukları aynı yere koysanız karıstırırsızız hangısı hangınızın dıye :)
masallah herıkısıde cok tatlı

hepinizin yorumlarını okudumda harikasınız annemede okuyorum bu yorumları senin mesajına şöyle dedi ananesi onu pipisinden tanır annanesi kurban olsun oğluna...

BERKERDEM hastaneden taburcu olmuş, yarası hala kanlı akıyormuş( hergün pansumana gidecekmiş.. İnşallah çabucak iyileşir

geçmiş olsun tekrardan. Allah şifasını versin...

kızlar oğlum çok dertli..sanırım kız arkadaşından ayrılmış

Eki Görüntüle 398194

bundan sonra bu benim oğlumun kankası olacak... ister kabul et ister etme...
ya yerim ben bunu teyzesi yesinde bitirsin onun derdini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…