- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.481
berkerdem e ne oldu kızlar
Hayırlı uğurlu olsun mevlüdünüz, Allah kabul etsin.cumartesi günü çok şükür mevlütümüzü yaptık ve ben mevlutte kınada gıydıgım bındallımı gıydım ve kızımında mevlut kıyafetını gıydırıp mısafırlerın karsısına oyle cıktık herkes cok begendı ve cok degısık oldu :) lohusa serbetı yaptıgım magnetler kurabıyeler ve tokalar hedıye edıldı cok sukur guzel gectı... resım en kısa zamanda yukleyecegım arkadaslar miniklerinizi kocaman kocaman kokluyorum :)))
Anam benim oğlana da benziyor bu tatlışlar.resmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedio kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
Canım, görmedim seni, nasılsın kuzum.Evet devirdik, ama en çok ben devrilmek üzereyim Hani 40 tan sonra toparlanırdı bu sıpalarNasıl kımseler yok bız necıyız burda:)) Sende devrdınmı 40 nı nıgrcım?
Ay ne güzel olmuş.
bizde geçen hafta cuma günü mevlüt okuttuk kızıma ...RABBİM KABUL EDER İNŞ...
BERKERDEM hastaneden taburcu olmuş, yarası hala kanlı akıyormuş( hergün pansumana gidecekmiş.. İnşallah çabucak iyileşir
aman yarabbim derdini sevsinler
yerim ben adenin nülük yerlerini
heheheh cok sağol teyzesi senin kuzunda cok tatlı cocukları ne hale getiriyoruz ya ben soydum sen dertlendirdinerkekim benim beee çok sexy
inşallah çabuk toparlanır.çok zor ya.bize evlerimizde geçirdiğimiz lohusalık zor geliyor kimi zaman,berkerdem ve bebeği hastanede geçirdi bunca zman.inşallah bundan sonraki zamanları çok çok güzel geçer.Rabbim yardımcısı olsun.
aman yarabbim derdini sevsinlerher hareketleri ayrı bir güzel yavrularımızın ya.maşallah hepsine
yerim ben adenin nülük yerlerini
maşallah canım çook şeker.
eveeettalbüm yaptıkkk....
görmek istermisiniz beni....
olur bazen öyle cnm.. daha bebekler ve hayata alışmaya çalışıyorlar. 40 huy değiştirecekler. ne oldu bu çocuga dediğimiz zamanlar olacak böyle..tünaydın kızlar
dünden beri kızım yine meme emerken ağlamaya tepinmeye başladı. uykudan acıkarak uyandığında güzel emio ama uyanıkken fln meme verdiğimde tepinio, ağlıo, memeyi tutamıo sanki, ağzına alıp emmeden bırakıo. gazı fln da yok. ne oldu bu çocuğa bilmiyorum. az önce yine öyle yaptı emmedi. uyuttum sonra, açmı uyudu acaba die içim içimi yiyor. neden olabilir bu davranışları? dünden beri doğru düzgün bişey yemedi...
anaaamm. ne kadar benziyorlar öylee.. maşallahresmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedio kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
selam herkese... 23 nisan milli egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...
oğlumun ilk bayramında kuzenlerinin anaokuluna gittik. onların gösterilerini izledil...
daha sonra ilk kez Alışveriş merkezine götürdüm oğlumu biraz zor geçti ilk uyuyordu arada uyandı alt kattaymış emzirme odası ağlarken asansöre fln bindik... emdikten sonra uyudu 1 saat daha takıldık sonra eve geldik... şimdi oğlumu banyo yaptırdım... yarın kontrolümüz ve 2. ay aşımız var... bize dua edin umarım aşı kolay geçer...
NOT: 2 ay aşısı yaptıracaklara uyarı hemşire geçen ay uayrmıştı bu ay olacak aşıdan sonra 2 gün banyo yasak bebeğe... bu yüzden bugünden yaptırın...
resmi eşime gösterdim bu bzm çocuk değil mi dedio kdr benziyo yaniEki Görüntüle 398138
sız cocukları aynı yere koysanız karıstırırsızız hangısı hangınızın dıye :)
masallah herıkısıde cok tatlı
BERKERDEM hastaneden taburcu olmuş, yarası hala kanlı akıyormuş( hergün pansumana gidecekmiş.. İnşallah çabucak iyileşir
bundan sonra bu benim oğlumun kankası olacak... ister kabul et ister etme...
ya yerim ben bunu teyzesi yesinde bitirsin onun derdini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?